Incubator

Aotelega o le incubator mo fuamoa "AI 264"

I aso nei, o meaola, aano o manu-fuamoa, o moa fefaʻatauaʻiga ua maua ai le faʻateleina lauiloa. Ae ui i lea, o lo latou le lelei o le leaga lea o le vevela o fuamoa, aua o le tele o faifaatoaga moa mo le fausiaina o manulele i se numera itiiti e filifili ai mea e faʻaaoga mo le fale. O se tasi o ia ituaiga masini o le faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o le masini e faʻaaoga ai le "AI 264". O le a tatou talanoa e uiga i foliga o lenei masini, uiga, tulafono o galuega i lenei tusiga.

Faʻamatalaga

O lenei faʻataʻitaʻiga ua fuafua mo le galueaina o ituaiga autu o manu fefaʻatauaʻiga (moa, geese, pato, turiketi), faʻapea foi ma isi ituaiga o manulele (pheasants, manu felelei, salu). O le masini e faʻapipiʻiina i se faiga faigofie mo le faʻavasegaina o fuamoa ma le tausisia o faʻamaufaʻailoga seti. I le tele o tulaga, o le masini e faʻaaogaina i vaega laiti laiti, ae o nisi taimi o le "AI-264" e faʻaaogaina i faatoaga tetele. I lenei tulaga, faʻaaoga le tele o masini. Oloa gaosiga - Saina, Jiangxi. Mo le gaosia o le mataupu, faʻaaogaina le uʻamea ma le faʻamaʻi faʻatasi ma se laulau o le 5 cm o loʻo faʻaaogaina, o fata e faia i le maualuga o le palasitika tumau. O le potu pito i totonu ma papatusi e faigofie ona mama ma faʻamaʻi. Ona o le mausali i totonu o le incubator, o se microclimate e faʻaauau pea ona lelei. Afai e manaʻomia, e mafai ona suia le ipu. O le lautele o le masini e mafai ai ona faigofie ona e tauaveina i soo se faitotoa.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Faataʻitaʻiga "AI-264" ei ai uiga nei:

  • fua (W * D * H): 51 * 71 * 83.5 cm;
  • mamafa mamafa masini: 28 kg;
  • faigaluega mai se voltage e 220 V;
  • maualuga le taumafaina o le eletise: 0.25 kW i le averesi, sili atu i le 0.9 kW;
  • maualuluga: e oo atu i le 98%;
  • mita vevela: 10 ... 60 ° C;
  • laina o le suamalie: e oʻo atu i le 85%.
E te iloa? I faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le fuamoa fuamoa e faʻamaeʻa faʻafuaseʻi mo le faʻamafanafanaina o toniga. I le natura, o le moamoa e masani ona fesuisuiai tamaiti i le lumanai ma se puʻu. O se matuamoa e tatau ona nofo i luga o fuamoa e toetoe lava latalata i le uati, na o na o meaai e faalavelaveina. O le 'ai i le tamaʻitaʻi e tatau ona tupu vave vave, ina ia leai se taimi e faʻamafanafana ai fuamoa.

Gaosiga o uiga

O le incubator e faʻapipiʻiina ni fata se tolu e tuʻuina ai paʻu palasiti ma fanau i le lumanaʻi. O fata e mafai ona lautele (moa) ma le telefoni feaveaʻi, o lona uiga, ese mo le moa, tilo, kusi ma fuamoa. O siaki i totonu o fata e faia e le ituaiga o meli, faatasi ai ma lenei faatulagaga, o fuamoa e le o fesoʻotai saʻo, lea e faʻaitiitia ai le salalau o siama faʻamaʻi ma fungal. O fata e manaʻomia ona faʻatau eseese, faʻalagolago i ituaiga o manulele, o le ae faʻaalia. O fata e faigofie ona aveesea mai le mea pueata, pe a manaʻomia, suia i le fou, fufulu. Malosiaga o ituaiga eseese o fata:

  • 88 fuamoa mo fuamoa moa Aofai e mafai ona faʻaaogaina le 264 pcs. i le incubator;
  • mo fuamoa pepe - 63 pcs. I le aofaiga atoa, e 189 pcs e mafai ona tuʻu. i le incubator;
  • mo fuamoa nifo - 32 pcs. Aofai o le incubator e umia 96 pcs.
  • mo fuamoa o le salu - 221 pi. I le aotelega, e 663 pcs e mafai ona tuʻu i le incubator.

Faitau e uiga i le faʻalavelave o le faʻafefeteina o fuamoa o moa, goslings, poults, pato, turuki, salu.

Faʻaaogaina o le Incubator

O le faʻataʻitaʻiga faufautua o le "AI-264" o loʻo i ai se masini e pulea lelei atoatoa, lea e faʻatinoina e ala i se masini microprocessor. I luga, e mafai ona e setiina le vevela ma le vevela manaomia, o le saoasaoa ma le vavao o le kilipa o fata, faailoga o le vevela mo le fesuiaiga i luga o le autu ma elemene faaalu mafanafana. E mafai foi ona e faʻavasega le vevela ma le susu, faʻamaʻoti le tagata e momoe taimi e faʻamafanafana ai, poʻo le faʻafefe o le suavai mo le liua o le vevela.

E taua! Pe a oʻo i le vevela poʻo le susu o loʻo i fafo atu o le 'auʻaunaga faʻamaonia, e tuʻuina atu e le masini se faʻamalo.

Afai e tatau ai, e mafai ona lafo ese uma tulaga ma toe faafoi tulaga faatapulaa faatulagaina i le fale gaosimea. I le faʻatonuga o le tusi lesona, e mafai ona e tapeina le fesuiaʻi o fuamoa, fai se faʻamalosi i luma / tua. O le masini e faʻapipiʻiina ma faʻafouina elemene autu, faʻafouina o le faʻaleleia o le 5 fans o loʻo faʻafesoʻotaʻi tutusa (pe a fai e paʻu le tasi, e faʻamautu e isi tagata le microclimate e aunoa ma le faalavelaveina o le faʻaogaina o le incubator), o se vailaau faʻapitoa mo le faʻaogaina o le ea. E mafai ona e faʻapipiʻi se masini faʻapipiʻi vai i totonu o le taele ma se faʻavave e ala i le faʻapipiʻiina o se vai vai poʻo se vailaupapa tuʻufaʻatasiga.

Le lelei ma le le lelei

Faatasi ai ma le lelei o lenei faataitaiga:

  • itiiti le malosi o le eletise, le mafai ona faʻaaoga i totonu o le fale e aunoa ma le tau maualuga o le eletise;
  • laiti tele;
  • le gafatia e otometi ona tausia le microclimate;
  • faigofie o le faʻaaogaina, faamamaina ma le faʻapalapala.
Faatasi ai ma vaivaiga, e taua le matauina o le tau maualalo, o le manaomia e vaʻaia faʻatau fata o ituaiga eseese, o le le mafai ona faʻafefiloi fuamoa ostrich.

O le tele o faʻamatalaga e uiga i nei faʻalavelave faʻafuaseʻi: "Blitz", "Universal-55", "Layer", "Cinderella", "Stimulus-1000", "Remil 550CD", "Ryabushka 130", "Egger 264", "Ideal hen" .

Faatonuga i le faʻaaogaina o masini

Galulue ma le masini e faigofie. I le tulaga lautele, o laasaga o le fuaina o fuamoa i lenei mamanu e le ese tele mai manu felelei o loʻo i ai meaola o isi meaola.

Saunia o le incubator mo le galuega

  1. Aʻo leʻi faʻaofiina, e tatau ona fufulu mama le masini mai otaota, ona togafitia lea ma soʻo se faʻamaʻi ("Ecocide", "Decontente", "Glutex", "Bromosept", ma isi).
  2. Faatasi ai ma le fesoasoani a le ie, o le pito i totonu o le potu, o fata o fuamoa, e tatau ona togafitia le eria lata ane i le au ma le mea vevela. Aua e te paʻi atu i elemene mimita, masini, mea eletise ma le afi.
  3. Ma le isi, i totonu o le tane vai e tatau ona e sasaaina vai (30-40 ° C vevela) pe faʻafesoʻotaʻi le suavai ma se pulupulu mai se pusa eseese.
  4. E le gata i lea, e tatau ona vevela le incubator ma seti tulaga manaomia o le vevela ma le vevela.

Lauina o le fala

Aʻo tuʻuina fuamoa, mulimuli i nei tulafono:

  1. Aʻo leʻi faʻaofi, e tatau ona teuina fuamoa ua filifilia i le pe tusa o le 15 ° C. E le mafai ona vave tuʻuina atu i totonu o se afi, ona o le vevela malosi o le vevela, o le condensate e mafai ona fai, lea o le a oʻo atu ai i siama faʻaleagaina ma le oti o fuamoa.
  2. I totonu o le 10-12 itula, e tatau ona teuina fuamoa i le vevela o le 25 ° C ma naʻo le maeʻa ona faʻatusatusa le vevela i totonu ma fafo o le atigi e tuʻu ai le masini.
  3. E leai se eseesega pe faʻapefea ona tuʻuina fuamoa moa i luga o le taamilo poʻo le lautele. O le gaosiga o manulele lapopoʻa e manaʻomia e tuʻu ai se pito i luga po o le taamilosaga.
  4. O lapisi e tatau ona tusa ma le tutusa ma le mamafa, e aunoa ma ni faaletonu o le atigi, eleʻele.
  5. E tusa ai ma le fufuluina o fuamoa aʻo leʻi faʻauluina, o le a felafolafoaʻi manatu o faifaatoaga moa, o lea afai e te masalosalo, e mafai ona e faʻaaogaina lenei gaioiga (faʻapena e le afaina le atigi).
E taua! E le mafai ona e faʻafefete fuamoa o ituaiga eseese o manulele. E eseese o latou uiga ma o latou manaʻoga, o le a le mafai ona tuʻuina atu tulaga talafeagai.

Faaulu

O le taimi e faʻaolaina ai e aofia ai ni nai vaega, ia taʻitasi e talafeagai e seti ai faʻataʻitaʻiga talafeagai. O fua saʻo i vaega e fa o le faʻasili e mafai ona suʻesuʻeina i le laulau i lalo:

VaitaimiAso (aso)LuluTotogiTaʻaloga Faʻameli
11-737.8 ° C50-55%4 taimi / aso-
28-1437.8 ° C45%6 taimi / aso2 taimi / aso. 20 minute taʻitasi
315-1837.8 ° C50%4-6 taimi i le aso.2 taimi / aso. 20 minute taʻitasi
419-2137.5 ° C65%--

I le laasaga mulimuli o le faʻavevelaina, e tatau ona tatala le faitotoa o le incubator e seasea lava ona mafai ona mafai ona le mafua ai le fesuiaiga i le vevela ma le vevela. I lenei laasaga, o le mausali o nei faailo e taua tele, ma o le ola o fanau o le a faalagolago ia i latou. O le vaega mulimuli o se tasi lea e sili ona taua.

Hatch chicks

E amata mai i le 19-21 aso o le a oso ai. Afai e mulimulitaʻia tulafono uma, o le pulou e tusa ma le toniga, o le a fanau mai le moa i le tasi i le tasi ile 12-48 itula. E leai se mea e faʻalavelave ai i le faʻalavelave faʻalavelave ma i soo se auala "fesoasoani" i moa e tuua ai le atigi. A maeʻa le 25 aso, e mafai ona lafoaʻi fuamoa, ona o le paʻu e le ono tupu. A maeʻa le fanau mai, tuʻu le moa e faʻamago ma faʻafetaui i le incubator mo le 12 itula, ona faʻapipiʻiina lea i totonu o se fagu poʻo se pusa mo le tausiga o pepe.

Tau telefoni

E eseese tau tau o oloa mo le masini i totonu o le afe afe tala. I le tulaga lautele, o le tau o se incubator AI-264 e 27-30,000 rubles. I lenei aofaiga, e tatau ona e faaopoopo i ai le tau o le itiiti ifo ma le tolu fata o le ituaiga lava e tasi, o ia mea uma e tau 350-500 ru. Afai o le ae tuputupu ae ma sili atu i le tasi ituaiga o manu felelei, e tatau ona e faʻaaluina le faitau afe o ruulu e faʻatau ai fata o se ituaiga ese. I UAH ma le USD, o le tau o se mea e faʻaaogaina e tusa ma le 14,000 UAH ma le 530 tala, i le faasologa.

E te iloa? Ua leva ona faʻamaonia o manu felelei e tupuga sao mai i tainasoa. Ae ui i lea, o moa ia e itiiti le aofai o suiga chromosomal e faatatau i le tuaa na maliu. O le faaiuga lea na ausia e tagata suʻesuʻe i le Iunivesite o Kent.

Faaiuga

I se tulaga aoao, o le AI-264 faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o se filifiliga talafeagai mo faifaʻagaʻaga laiti ma faʻatoʻaga tele moa. O lenei atunuʻu moa e iai ona tomai faʻapitoa, tele faʻatusatusaga, ae o lona tau atonu e foliga maualuga.

Vitio: moliuila mumu AI-264