Incubator

Vaʻaiga faʻapitoa mo fuamoa "Universal 45"

I le faatoʻaga faʻatoʻaga faʻatoʻaga nei, o le fausiaina o fuamoa e taua tele. O le faagasologa e faʻapupulaina ai le fuaina o fuamoa moa po o le aano manu. O le asō o le a tatou talanoaina le faʻataʻitaʻiga o le Universal-45 incubator.

Faʻamatalaga

O le ata "Universal" na atiina ae ma tuʻuina atu i le Soviet Union, i le laau o Pyatigorsk. Tofiga o le masini - le fausiaina o moa: moa, pato, kusi.

O nei masini mamafa o le vasega o masini faufale e faʻamoemoeina mo faatoaga tetele ma faatoaga. Faʻataʻitaʻiga "45" e aofia ai laupepa e lua - faʻafefeteina ma paʻu. O kapiti taitasi e aofia ai panini ua faʻapipiʻiina i le faʻavaveina o le afi ma le faʻaogaina o masini, fata, masini faʻapitoa, ma isi. O fausaga e faʻapipiʻiina ai ni pupuni e mafai ai ona e matamata i le gaioiga.

Mo le faʻaaogaina e le tagata lava ia, faʻalogo lelei i le mea e faʻaogaina ai le "Selivotto 24", "Selovata 108", "Nest 200", "Egger 264", "Layer", "Perfect Hen", "Cinderella", "Titan", "Blitz".
O le masini felauai - o le pu, faatasi ai ma le fesoasoani a se taʻavale faapitoa, e suia ai pea le uiga o le manaʻoga, aʻo le mea e faʻapipiʻiina ai e nafa ma le saogalemu o fuamoa, lea e puipuia ai fata mai le taʻavale pe taʻe.

O se vaega faapitoa o le ata faataitai o le mafai lea ona tuʻuina atu le gaosiga o ituaiga uma o moa, o le mamanu e mafaufau lelei e faʻatagaina ai le faʻaauau pea o le faʻaaogaina o pusa.

E te iloa? O nisi o moa e fausiaina ni meaola e aunoa ma le auai i le totoina o moa. O se tagata mataʻutia (nofo i Ausetalia) tuʻuina fua i totonu o se lua na saunia mo ia e se tama. I le pito i lalo o le lua ua pala ma vevela le mutia, lea na aoina e le tama i le tele o masina. O le moa, faataatia o fuamoa, laulaau, ma moa, pulou, aluese mai le lua ua tumu i le oneone i se tulaga tutoatasi.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Faʻasologa o masini faʻapipiʻi:

  • maualuga - 2.55 m;
  • lautele - 2.35 m;
  • uumi - 5.22 m.
Sisi o mea faigaluega:

  • maualuga - 2.55 m;
  • lautele - 2.24 m;
  • uumi - 1.82 m.

Mo le galuega, e te manaʻomia se malosiaga o le 220 W, o le malosiaga o le eletise e 2 kW le malosi.

Gaosiga o uiga

O fata mo fuamoa i totonu o le masini e fuafua ile ituaiga o fata, tasi i luga ae o le isi. O le numera o fata o le mea faʻapipiʻi e aofia ai le 104 fata, o le vaega o meafaigaluega e 52 fata.

Aʻo faʻatulagaina le gafatia o fata e pei ona taua i lalo:

  • moa - 126;
  • pato - 90;
  • kusi - 50;
  • tolotolo - 90.
O le aofaiga atoa o fuamoa moa e 45360 vaega.
Aoao pe faʻapefea ona filifili se telefoni mo se mea faʻapipiʻi.

Faʻaaogaina o le Incubator

O se masini e puleaina ai faʻamaumauga lea e mataʻituina ai faʻamaumauga o mea (masini, vevela) i le pito i luga o le faitotoa o le mea faʻapipiʻi. I le tulaga o le soliga o tulaga faatagaina o le faiga, o le masini e logoina lenei mea i faʻamaoniga manino ma le leo, i le taimi lava e tasi e tatalaina ai le mea faʻafefe mo le felelei o le ea, lea e susulu i le vevela manaʻomia pe a faʻafefe.

Faʻamatalaga o le faʻamaʻaloga o galuega - e oo i le 52%, o le vevela - e oo i le 38.3 ° C. O le vevela o loʻo manaʻomia e faʻamautinoa i le fesoasoani a faʻamafanafana i le ituaiga o tui i luga o pito i tua o pusa. O le vevela vevela ma le thermometer o loʻo i tafatafa o le faʻatalama mata.

I le taimi lava e tasi o loʻo faʻaaogaina ai le vaalele (tuʻuina ma faʻamalo) e maua ai le tafe mai o le ea fou ma le aveesea o le eleelea eleelea. O le faʻavaivaia i le masini e tuʻuina atu i ai se mea e faʻapipiʻiina i totonu o le hum.

Aoao pe faʻapefea ona vaʻaia le mea faʻapipiʻi, faʻamaʻi ma fufuluina fuamoa aʻo leʻi faʻaulu, pe faapefea ona tuʻu fuamoa i le incubator.

Le lelei ma le le lelei

O le lelei o le faʻataʻitaʻiga aofia ai mea nei:

  • le mafai ona faʻaalia ituaiga uma o moa;
  • masini masini;
  • e le faigata ona faagaoioia.
Cons "Universal-45":
  • le mamanu e manaʻomia e faʻafouina;
  • O le vele e laʻititi ifo nai lo le tele o faʻataʻitaʻiga faʻaonapo nei.

Faatonuga i le faʻaaogaina o masini

Mafaufau i auiliiliga o le faagaoioiga o le incubator.

Saunia o le incubator mo le galuega

O le mea faʻapipiʻi o loʻo faʻatali mo le tuʻuina i totonu o se vailaau faʻapitoa; aʻo leʻi tuʻuina i totonu o vailaʻau, e filifilia i le tele, e siakiina mo le i ai o le fomaʻi ma se ovoscope, ma ua faʻamaʻi.

E taua! I le puipuia o fuamoa mai le faaseseina i totonu o le incubator, ua aveeseina mai le nofoaga e teu ai mea i le potu e faʻaalu ai.
O le masini e aofia ai le lua i le tolu itula na muamua atu nai lo le makaina o tusi mo le vevela e oʻo i le vevela manaʻomia.

Lauina o le fala

O laumei e taatia saʻo i totonu o fata, ona fai ai lea o fata i totonu o sela o le kapeneta. Duck ma fuamoa o le kulumu e faʻapipiʻi ma totō i luga.

O le pamu e faapaleniina e le numera tutusa o fata, i le pito i luga ma i lalo o le pa: o ia ituaiga masini e manaomia ai le galuega atoa. I le tulaga o le le faʻatumuina o uta, e tuʻuina fata i luga o fata e pei ona taua i lalo: i le ogatotonu, o ato ua tumu, ma i le pito e leai se aoga.

Faaulu

Faʻatasi ai ma mea ua tuʻuina atu o le vevela ma le vevela, o loʻo faʻatali le mea mo lona itula. I le aso lona ono, o le ovoscope e faʻaaogaina e fuafua ai pe faʻapefea ona atiae le pepe. Faʻatasi ai ma se taunuuga le lelei, ua aveeseina fuamoa "leai". O laasaga nei o siakiga o loʻo faia i le sefulu ma le sefulu valu aso. O le mataituina pea o le faagasologa e mafai ai ona e fetuʻunaʻi le auala o le masini i nai minute laiti.

Ia faamasani i tulafono e uiga i le susunuina o moa, ponaiva, toso, kusi, salu, ma fuamoa e le o mautinoa.

Hatch chicks

I le luasefulu aso, o nei fuamoa o loʻo faʻafeiloaʻi i le pusi (turuki ma le pato - i le 29 aso, kusi - i le 31st). A maeʻa le fanau mai, o fuamoa o lapopoʻa e faasoasoa i itupa, ona tusa ai lea ma le faʻatupulaia o itu.

E taua! O fatu afifi o loʻo iai i le vevela o le 28°C, e le sili atu i le 75% le maualuga o le malulu o le ea.

Tau telefoni

Tau faʻatatau o oloa:

  • 100,000 rubles;
  • 40,000 hrynia;
  • 1,500 Amerika tala.

Faaiuga

E tusa ai ma iloiloga o faifaatoaga o manufasi, e faia e le aufaʻatotogi a latou galuega autu, e faigofie ona faʻaogaina, e tusa lava pe o le mamafa. Ae o le faafitauli ogaoga o le mea lea e le o se mea na tupu, o lea, faatasi ai ma le fesoasoani a tufuga, ua suia i le sili atu ona fou ma fou. O le suia e manaʻomia ai le tomai o se matai, talu ai o le masini ma le masini o le masini e manaʻomia le toe faʻaleleia.

Afai o oe o le gase ma le sailiga mo le matai, faʻafeiloaʻi i le galuega, i se faaopoopoga, o le tulaga tau tupe e mafai ai ona faʻatau mea faʻaonaponei, e sili atu ona faigofie le faʻatau se faʻataʻitaʻiga fou nai lo le taʻalo ma le mea tuai. O faʻalavelave faʻaonaponei e tutusa uiga tutusa, e fautuaina e le au atamamai faiga faʻapisinisi nei:

  • "Prolisok";
  • Inca;
  • IUP-F-45;
  • "IUV-F-15";
  • "ChickMaster";
  • "Jameswey".

E le gata i lea, o voluma tetele e mafai ona gaosia i le Stimul-1000, Stimul-4000, Stimulus IP-16, Remil 550CD, ma le IPC 1000 incubators.

I le auala, o le IUV-F-15 ma le IUP-F-45 faʻataʻitaʻiga na faia e le Selmash tutusa lava o le aai o Pyatigorsk, e ui ina toe fausia.

E te iloa? O se mea faʻapipiʻi o loʻo i tua o se tamaʻitaʻi Suriname toad - o se moli i foliga o se ato, ufiufi i le paʻu. O fuamoa, o loʻo tuʻuina atu ai le totini, o le tane e sui i totonu o lenei taga. Tadpoles oso mai iinei ma ola ai seia oo ina avea ma frog.
I le faaiuga, matou te maitauina e sili atu ona lelei le faʻatauina o taavale i totonu o le fale, talu ai ona o le gau, e ono faigata ona maua ni vaega faʻapitoa mo tagata e faaulufale mai. Mafaufau i totonu o lou aiga o le ae manaʻomia le fesoasoani a se eletise agavaa.