Musika

Dunka Mushrooms: Matagofie pe leai

Dunk mushrooms, pe pei ona masani ai - puaʻa, e masani ona taatele i totonu o togavao. O lenei fasipolo na faʻaaogaina e tatau ona mafaufau i ai, ae o le asō ua faʻavasegaina o se mea oona. O le a le mea matautia ma pe mafai moni ona 'ai, faitau e uiga i lenei mea ma isi faʻamatalaga taua i lalo.

Isi igoa

O le igoa taatele o le Faga, ae e mafai foi ona e faalogo i fesuiaiga e pei o se puaa po o se puaa. I nisi o teritori, e lauiloa i latou o solopens po o masima masima. O le isi igoa o loʻo i ai i totonu o le faitau aofaʻi o leuniuni, dunki poʻo vine. Ae ui i lea, o le igoa latina o le fungus Paxillus Invutus e faaliliuina tutusa e pei o se puaa.

E te iloa? 'Oloʻo iai o latou malo. Faʻasaienisi mo se taimi umi e le mafai ona iloa pe o aʻafiaga e iai i laau poʻo meaola. O le mea moni e faapea e tusa ai ma le tuufaatasiga o le polotini, latou te vavalalata i manu, ae i le tulaga o le aofai o carbohydrates ma isi minerale - latou pei o laau toto, o le mea lea ua vavaeeseina ai i latou io latou lava malo.

O a latou foliga foliga

O puʻupuʻu o lenei ituaiga o loʻo i ai foliga foliga ese, e le faʻafememeaʻi ai i latou i isi musika. O le faigata o Dunka e leai ni faailoga o se vailaʻau oona, o lea la e tutusa lelei lenei mushroom ma isi ituaiga uma o loʻo maua i totonu o le vaomatua. Ae o le puaa e mafai ona iloa i le tele o faailoga iloga.

Ia masani lelei i ituaiga o puaa ma o latou uiga.

Hat

O le pulou o se mushroom e mafai ona ese, e faʻalagolago lava i le matua ma le nofoaga o le tuputupu ae. O le tele o faʻataʻitaʻiga e oʻo atu ile 15 senitimita. O tamaʻi pulou pulou pulou, pipiʻi faʻataʻavale i pito. O le matua o le manu, o le pito i lalo o le mea e tupu.

I le aluga o taimi, o le pulou e ave ai le faʻaoga o se faʻaloloa, lea e oʻo ifo i lalo. O fualaau fualaau aina e mafai ona iai ni foliga faʻafiafia, ae o nisi taimi e na o lalo lava, faʻapipii pe faʻafefe. O le lanu o musipo talavou e masani lava o le olive poʻo le lanu enaena. I le aluga o taimi, ua atili ai ona lanu sinia, maua ai se lanu eleelea poʻo le lanu enaena-enaena. E mafai ona susulu le palapala, susulu, malogo, paʻu, lamolemole - e faʻalagolago lava i le tau ma tulaga o le nofoaga e tupu ai le pua.

E taua! E mafai ona iloa se puaa mataʻutia i se tasi o faʻailoga faigofie: o le mushroom e faʻapupulaina ai le susu i le tino, o le mea lea, pe afai e te lolomi i luga poʻo le tipi, na vave ona pogisa. O se mea uiga ese lea e fesoasoani e vavae ese ai le Dunk mai isi maso o fuamalie.

Leg

Vaʻa puupuu, na o le 8-9 centimita. I le taimi lava e tasi i le gasologa o le tuputupu aʻe, ei ai se lanu uliuli. O lona fausaga e sili atu ona manogi ma pala. Pe a faʻatusatusa i le tele o le ufiufi, o le vae e laʻititi ma manifinifi, e na o le 2 centimita le mafiafia.

Pulp

O le tino e mafiafia ma vaivai. O lona lanu e masani lava o le samasama pe o se lanu samasama vaivai, ae i le tipi ua amata ona pogisa. O le manogi o le fasipolo i le pulupulu e toetoe lava a toesea, e pei o le masani masani o mushroom. O papatusi e pala, e manifinifi ma vaapiapi, faigofie ona vavae ese mai le tino vaivai. O latou lanu e tutusa lava lanu samasama, ae mafai ona i ai se lanu uliuli.

Matou te fautuaina le faitau e uiga i nei musipolo ola i Rostov, Saratov, Volgograd, Leningrad, Kaliningrad eria, Krasnodar Krai ma Bashkiria.

O afea ma fea e tupu ai

O tupu e ola i vaega tetele. E le gata i lea, o foliga vaaia e mafai ona ese mai le tulaga masani e faalagolago i le nofoaga o loʻo i ai le vaega. Faʻamau i luga o le pito i lalo o le vaomatua poʻo lata ane i masima, ona latou te fiafia tele i le susu. Faatulagaina i luga o laau paʻu'ū po o sulu. Ua salalau solo i o tatou teritori.

Faʻaauau tuputupu ae i le vaitau mai le amataga o le taumafanafana i le autumn, ae e le malulu. Fua e masani mai ia Iuni ia Oketopa. O le mea lea, toetoe lava o le taumafanafana atoa ma le vaitau o le tautoulu e mafai ona maua i totonu o teritori o vaeluaga ma vaomatua.

E mafai ona ou 'ai

I le lua tausaga talu ai, na manatu ai solokhs o le suamalie, e ui lava na vaʻaia i latou e sili ona leaga (4-vaega - e mafai ona 'aina sina puʻamuʻu pe a maeʻa le umi ma le umi o le kuka), o le taimi nei ua manatu leaga oona, o lona uiga o le aoina mai e le fautuaina ma faʻasaina foi.

E taua! E masani lava ona i ai se taunuuga leaga pe a 'aina se puaa. E mafua lenei mea i le mea moni e tusa lava pe faʻateleina le vevela o le vevela o le vevela, o le toxin o loʻo iai i le pipi e le mafai ona mou ese atu i soo se mea.

O a musika matautia

Toxin lectin o loʻo i totonu o puaa, ulu i totonu o le toto, faʻaosoina le faʻaleagaina o sela mumu toto, ma mafua ai le maualalo o le anemia, pe afai ole laʻititi, laʻititi le nephropathy, jaundice ma e oʻo lava i le le atoatoa i ni mea laiti. Ae maise lava le maualuga o le lagona i mea inu i tamaiti, tagata pe a mavae faʻamaʻi. E ono afaina musika pe afai ei ai se urolithiasia a se tagata ma se mea e le afaina. Ua lipotia mai foi o Muscarin, o se folafolaga faapitoa, lea o loo maua i le lanu mumu-agarics, na maua foi i solokh.

Matou te fautua atu ia te oe e faitau pe o fea meaʻai e taumafa ma oona, lea e ola ai musika aina i le tautoulu ma Me, ma ia iloa auala e siaki ai pulou mo le agavaʻa faʻaaoga auala faʻapitoa.

I fua tetele e mafua ai le vomiting, manava, manava, bradycardia, faʻalavelave vaaia. I faʻalavelave ogaoga, e oʻo atu ai i faʻafitauli o le manava ma le palanalo o le pulmonary. Fesoasoani i le faʻaalia o le tagofia o fualaau faasaina.

E taua! E matua le manaomia lava le inu o meainu malosi e sisiina pe na teuina e le mutia, e ui lava e faia lenei mea, aua e mafua ai le gaosiga o foliga, ae e masani lava ona avea ma mea taufaamatau. O le gaioiga o le hallucinatory e mafua mai i mea e maua i le chuninomimetic muscarin.

Ae ui i lea, o le aʻafiaga o le toxin e le o faʻalauiloa pei, mo se faʻataʻitaʻiga, i le toadstool. O le faʻamaʻiina e mafai ona tupu pe a maeʻa le umi o le taimi, e faʻalagolago lava i le numera o siʻi, o latou tausaga ma le setete o le tino. I le faaopoopo atu i ai, o le siva o le faaputuga o vaʻa a le leitio, aemaise le sukatini ma le kopa, lea e matua lamatia ai le ola maloloina.

Faailoga o mea oona ma fesoasoani muamua

O le faafitauli o le mauaina o le oona e matua faigata lava. Ae o loʻo i ai pea nisi o faailoilo e le o mea uma e tatau ona faʻatonuina ma le tino ma, atonu, o le silo o loʻo oona pea:

  • i ni mea laiti ma faʻaaoga faʻaʻumiʻumi, o le toxin e mafua ai se tali e foliga mai o se faʻamaʻi ile tui. I lenei tulaga, e seasea ona mafai e le tino ona taulimaina ma taofia le aʻafiaga o le mea oona, aua o le setete e tumau mo se taimi umi;
  • malaise mo se vaitaimi umi;
  • afai o le tele o pulou ua aina, o le tali e tupu i totonu o le 2-4 itula ma e maualuga lona malosi;
  • viliina, manava manava, faʻalauteleina o peristalsis - o faʻamaoniga sili ona manino o mea oona;
  • le faʻaalia o hematomas ma le toto toto, pallor;
  • o suʻesuʻega o le toto e faʻaalia ai se suiga o le aofaʻi o totola mūmū, o loʻo faʻapupulaina le faateleina o le bilirubin;
  • atinae o le jaundice amata;
  • o tamaiti aoga ua faʻamaʻaʻaina, ua vaivai le faʻaaliga;
  • e mafai ona lagona e se tagata le vaivai o le mānava, e le lava le ea;
  • fatuga o le fatu ua afaina.

O nisi taimi, pe a fai o le mea oona e itiiti, faʻaitiitia le puipuiga, le moe, tulaga o le le fiafia, vili ma le manava manava mo se taimi umi, ae pasi na oi latou lava. O nisi taimi atonu e le mateina e se tagata le mea na mafua ai lenei tulaga ia te ia.

I mataupu faigata tele, e le mafai ona faia e aunoa ma se faʻamaʻi i le falemaʻi. Ia mautinoa e pasia suega mo toto. I mataupu o le jaundice poʻo le toilalo, e manaʻomia le falemaʻi.

E te iloa? Sa i ai i luga o la tatou paneta ia musika i le sili atu ma le 400 miliona tausaga talu ai, lea e faamaonia ai faasaienisi. Talu ai ona o musika e sili atu le matutua nai lo tainasoa ma tagata sili ona matutua o le lalolagi, faatasi ai ma ferns.

Vitio: Fesoasoani Muamua mo le gaʻo o le mushroom

Fesoasoani Muamua, lea e tatau ona tuʻuina atu i se tagata pe afai oi ai ni faailoilo o le faʻaogaina o le mushroom, e faapenei:

  1. Le faʻaleagaina o le vomiting. O lenei mea o le a fesoasoani e faʻamamaʻa ai le manava o fasi puʻupuʻu. E mafai ona faia lenei mea i le fesoasoani o le masima e faʻafefeteina i le vai poʻo le paʻu o le sinapi. E tatau ona e inuina le tele o vai, o le a mafua ai foi ona tupu le vomiting.
  2. E tāua - pe a faʻasaina le vomiting le iloa, e pei o le vomite e mafai ona oʻo i totonu o le mama.
  3. Faʻamamaina o gaosiga.
  4. Inu ua gaoioi carbon.
  5. I tulaga ogaoga, ia mautinoa ia valaʻau i se falemaʻi.
  6. I le tulaga o faʻamaʻa ai puaa, o se malaga i le falemaʻi e faʻatagaina.
O le a aoga mo oe le faitau e uiga i musika e le mafaamatalaina, e pei o mushroom panther, o le toadstool, le boletus pepelo, le musika satanic, o le rose uli, o le mushroom bilio, o le foxfish.

Svushki o ni anufe matautia e mafai ona i ai se aafiaga matuia i le tino. Ma e ui lava e mafai ona kukaina, e le fautuaina e 'ai, e pei ona faaalia i suesuega lata mai o le toxin o loʻo i ai e le faʻaumatia. E tatau ona e matua faʻaeteete i le aoina o pulou i le taumafanafana ma le autumn.

Faʻamatalaga mai le upega tafailagi

O le 'ai poo le le' ai foi o se Piggy e manifinifi - o se talanoaga umi lea, e masani lava ona siitia i totonu o mushroom forums. I se aotelega, o mea nei e aofia ai: 1. Sa aina le puaa mo le tele o seneturi ma e leʻi faalavelave. Sa ou 'ai foi i loʻu olaga atoa, ma sa' ai oʻu matua, ma o latou matua foi. Na toetoe lava o le mushroom autu. 2. O se tasi (o le e le o iloa) i le faaiuga o le seneturi mulimuli na faaalia ai o le puaa o loʻo i ai ni antigens e mafua ai le fausia o auupega i totonu o le tino, ma maua ai le manatu o le puaa o le mea oona, ma le oti. Talu mai lena taimi, e ala i le tusi a le Presidium o le Soviet Supreme Soviet o le USSR, na faasee atu le puaa i nife anufe. 3. O tagata e iloa e uiga i lenei (itulau 2) ua taofi le taofi o le 'ai o le puaa, e taʻitaʻia e le mataupu faavae "ae o le a le mea e tupu faafuasei." E aofia ai aʻu. O le mafuaaga lena na sili atu ai le tele o puaa i totonu o vaomatua. 4. O le toatele o tagata na latou manatu o le tulafono o le ava o le svushka e tele naua ona maua ma faaauau pea ona 'ai ia te ia, i le taʻitaʻia e le mea moni e muamua lava ona' ai e tagata uma ma leai ni faafitauli. 5. O le 'ai o se puaa pe leai foi, o se mataupu patino. Mo se faʻataʻitaʻiga, ou te popole i le mafaufau e le 'ai. Ma i se tulaga lautele, o musika e sili ona manaia ia te au nai se manatu faasaienisi nai lo se mea gastronomic, o lea ou te le mafatia ai i lenei mea ua le faia.
mvkarpov
//forum.toadstool.ru/index.php?/topic/1655-%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D1%83% D1% 88% D0% BA% D0% B8- % D0% B5% D1% 81% D1% 82% D1% 8C-% D0% B8% D0% BB% D0% B8-% D0% BD% D0% B5-% D0% B5% D1% 81% D1% 82% D1% 8C / & fai = findMat & comment = 5577

Ou te manatu o le aoina o le svushki e le aoga, aua o le toatele o tagata suʻesuʻe i le lalolagi latou te amanaʻia e le o se mea e le faʻafefe. Ma e leai se mea mo metala mamafa - o le tele lea o le tatau ona 'ai e tusa ai ma musika eleʻele ina ia mafai ai ona' aʻai! - ma talu ai ona o le faʻamaoniga patino i luga o le puipuiga a le talimalo ma le mafai gafatia o nisi faʻamaʻi pipisi mama.
Leai
//forum.toadstool.ru/index.php?/topic/1655-%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D1%83% D1% 88% D0% BA% D0% B8- % D0% B5% D1% 81% D1% 82% D1% 8C-% D0% B8% D0% BB% D0% B8-% D0% BD% D0% B5-% D0% B5% D1% 81% D1% 82% D1% 8C / & do = findPoom & comment = 7068