Fai oe lava ia

O le faia o se sofa mai pallets e faia e oe lava ia

O nisi mea e faateia i nisi o taimi e ala i lo latou amataga. E foliga mai e mafai ona e faia mai pallets faʻaaoga, lea e masani ona le manaʻomia e tusa lava pe i totonu o tuafale o supermarkets. E foliga mai o paluga faʻaaoga e mafai ona faʻaaogaina ma aoga mo le fale. E mafai ona e faia meaafale matagofie mai nei poloka laupapa.

O mea tatou te manaʻomia

Mo le fatufatuaʻi o le a manaʻomia ai meafaigaluega ma meafaitino:

  • laupapa vaaia, mea tau pisinisi, sikul ° uʻamea ma sikulipili;
  • meafaigaluega: fao, fao;
  • fausaga faʻamau - faʻaaliga, puipui, pipi;
  • meafaigaluega ma mea e faʻaaogaina mo le taʻavale - laupepa, faila, faila;
  • paʻu - ata, vali;
  • faʻaopoopoga (vae, taofi, ma isi);
  • upholstery ie ma fuga.

E taua! O se palanikeke avanoa e tusa ma le 20 kilokalama ma e mafai ona faʻateteleina i le 1000 kilokalama o le mamafa.

Faʻatulagaina fofo ma le faʻaaogaina o paleʻa o loʻo fou i taimi nei, ma e fiafia tagata e faʻalogo lelei i mea o totonu. O nisi mea e gaosia meafale e maua ai laina atoa o ia oloa o loʻo lelei tele.

Matou te fautuaina oe e faitau e uiga i auala e faapipii ai pepa faalilolilo, faʻapipiʻi faamalama, auala e faʻapipiʻi ai mata i faamalama, auala e tuʻuina ai le moli ma le sola i totonu o le potu.

Gaosiga o gaosiga

Muamua e tatau ona e filifili i le mamanu o le sofa i le lumanai. E mafai ona avea ma se mea faigofie e pei o se moega poʻo se mea e sili atu ona faigata e pei o se tulimanu malu. Le isi, e tatau ona e faʻatauina nei lava pale. Ua faʻatonuina i latou i faleoloa meafale, lea o loʻo faia ai pallets i se auala faʻapitoa.

E le gata i lea, o nei mamanu e mafai ona maua e ala i le malilie faatasi ma le taʻitaʻiga o se faleoloa, i le mea ua le tatau ai. I tulaga ogaoga, e mafai ona faia tutoatasi mai laupapa.

E te iloa? I le Malo o Ottoman, o le sofa sa na o le Grand Vizier, o le lima taumatau o le Sultan.

Mea sauniuni

O pallets e tatau ona asiasia mo le pipiiina o fao po o tupe meataalo, ia faʻaeteete ma faʻaeteete uma elemene o loʻo sosoʻo. E manaʻomia foi ona e filifilia ni fuafuaga e leai ni mea e faaleagaina e ono faʻaleagaina ai a latou meatotino aʻo faʻaaogaina. O pallets sa faʻaaoga muamua e tatau ona faʻamamāina i se pulumu mago ma fufulu i le vai mai se pulupulu. A maeʻa faʻamamaina ma faʻagogo le palatusi, e tatau ona palu. E faia lenei mea i le fesoasoani a se masini mumu, se puʻupuʻu ma se atigilima faapitoa poʻo se lima - i le pepa emery.

Afai o meafale o le a fuafuaina e faʻaaogaina i fafo (i luga o le velanda, i le gazebo, ma isi mea), e tatau ona ufiufi luga o papuipui i se mea faʻataʻatitia mo le galuega i fafo - o le a puipuia ai le oloa mai le susu.

O le a aoga ia te oe le faitau e uiga i le auala e aveeseina ai le paʻu vali tuai mai puipui ma faʻamamaina mai le taualuga, faʻapefea ona fai se paʻu laupapa i luga o le faitotoa, ma le auala e faʻapipiʻi ai le puipui i le pusa.

Fono Aoao

Mo le gaosia o se sofa masani, e ono paleni e aoga, ae e sili atu le valu - talu mai le faagasologa o le galuega e ono manaomia e te faʻaaogaina se tasi oi latou e fai ai suiga faʻavae.

O le fuafuaga faʻatatau o le faia o se sofa e faapenei:

  1. O pallets ua faʻamamaina ma oneone.
  2. E lua pallets o loʻo faʻasaga i lalo ma faʻapipiʻi faʻatasi ma laupapa, i le auala lava lea e lua isi fausaga e fesoʻotaʻi.
  3. O le isi palatusi e vaʻaia ma le faʻaeteete i ni vaega tutusa se lua - o le tua o le sofa i luma o le a faia.
    E te iloa? O le paleti i lona tulaga o loʻo i ai nei na muamua faʻataʻitaʻiina i Amerika i le 20 o le seneturi talu ai. Na vave lava ona iloa e tagata atunuʻu Amerika i lena taimi e aunoa ma lenei masini, e le mafai ona faʻanofoina a latou oloa i le televave o le saoasaoa.
  4. O le mea muamua o loʻo faʻafefeteina i vaʻa uma, faʻaletonu ma isi mea leaga.
  5. Aʻo faʻavaivaia le muamua, o loʻo fausiaina ia fausaga i se vaega o varnish ma vali o le lanu manaʻomia.
  6. I le lumanai sofa e mafai ona e faʻapipiʻiina "vae" - e mafai ona avea ma uili, ma faʻamau o laupapa.
  7. O le isi, o se paʻu o paʻu fesoʻotaʻi e tuʻu faʻatasi, e masani lava e faia lenei mea i ni mamanu malosi e faʻaogaina.
  8. I le lumanai sofa e tatau ona e faʻapipiʻi le tua i le fesoasoani o mea uma tutusa.
  9. Faatasi ai ma le tele o mafaufauga, e mafai ona e faapipii i luga o fata, fata, kapeta ma isi mea aoga i se meafale fou.
E taua! A maeʻa le gaosiga o le faʻavae, e mafai ona e faʻapipiʻi vaega i le foliga o matatusi, uila, aluga. O nei mea e saunia muamua pe faatau ese. E mafai ona e faʻapipiʻi nei mea i le mea e faʻaaogaina ai se mea e gaosia ai fale ma meafaigaluega.

Vitio: faagasologa o le faia o se sofa mai pallets

Faʻataʻu le ofutele

A o le ufiufi mulimuli o le sofa e tatau ona e fuafuaina po o fea lanu e ogatusa ma meaafale fou pe o iai. E tutusa foi le faaaogaina i elemene elemene - aluga, matai. E tatau ona faʻamautinoa i le taimi muamua o lanu o meafale e tutusa ma le tasi.

Matou te fautuaina le faitau e uiga i le auala e fausia ai se vaitaele, taele, faletaele, fale ma fale, ma le auala e faia ai se papa mai le maʻa, pergola, gazebo, gabions, se vai matutu, se afu, ala savali e faia mai i le fafie ma le sima ma ou lava lima.

Afai o le fausaga e ufitia i le lacquer, ona tatau ai lea i aluga ona toe faia le ala saʻo o le faavae, ma faia i ie talatala. Pallets e mafai ona valiina i soo se lanu, aʻo aveeseina le mattresses ma aluga i lanu talafeagai.

O lanu uliuli e sili atu ona talafeagai mo le fale o le atunuʻu po o le togalaau, e pei o paolo e valiina i lanu ma aluga o lanu e tutusa ma lanu ma e foliga lelei e le o le natura o laufanua ile gazebos. O ata paʻepaʻe e foliga lelei i totonu o potu faʻafiafia ma sooga o soʻo se lanu, ma e foliga mai e manaia tele i ni ata matagofie. O leo faʻalogo e lelei atoatoa mo totonu o fale tumaoti ma fale o le taulaga. Muamua, faatasi ai ma se lanu, e le manaomia le fufuluina o uluga masani, ma le lona lua, o laumei pogisa e fetaui lelei lava i le siosiomaga o le tafa o le afiafi.

Faataitaiga o sofas mai pallets

O le fatuina o sofas mai fugalaau laupapa o se faiga faʻalelei e faʻafiafia. E mafai ona e fatuina se mamanu faigofie e mafai ona malolo ai tagata e toʻalua, pe mafai foi ona e faʻaaogaina se auala fatufatuaʻi i le fatuina o se meafale meafale. Mafaufau i ni nai faʻataʻitaʻiga o fofo mananaia.

Sofa multifunctional. O le sofa e le mafai ona na o se "lounger", ae e iai foi se isi faamoemoega. O nei meafale e mafai ona liua i se moega, nofoa, lua sofa. Ae ui i lea, o nisi faigata e le talafeagai - e mafai ona e kopi kopi elemene o meafale meafale faapena. O ia meaafale e talafeagai e le gata mo faafiafiaga, ae pei foi, mo se faataitaiga, sauniga o keke. I luga aʻe o luga o luga e te mafai ona tuʻu ai ni mea poʻo mea e pei o ipu ma se meainu poʻo se meaʻai, suisui suʻisuʻi, tusi, ma isi.

Aoao pe faapefea ona fai se taualuga o le galu, faapea foi pe faapefea ona ufiufi le taualuga i luga o le ondulin ma le uamea.

Sofa moega. O oloa gaosi matagofie o loo i ai se foliga manaia ma mafai ai e ona tagata ona litaea mai fafo atu o le lalolagi. O lenei moega e faigofie tele, faʻaonapo nei ma taugofie. Sofa kiriata. O se nofoa o paleni e potopoto i le tele o tulaga, o loʻo i luma o se fale tifaga fale, o le a faʻatumu atoa ai le avanoa o se potu tele ma o le a faigofie mo le matamata i se tifaga manaia.

E faigofie tele le fatuina o se atigipusa telē - o faasologa taʻitasi e sosoo ai o se paleti maualuga e sili atu nai lo le muamua. O se taunuuga, o le fale tifaga e tolu tolu le avanoa e mafai ona faʻaogaina pe a ma le lua tagata maimoa. Faʻapipiʻi lima e mafai ona faia i lau faitalia. O iinei mo le mamanu o loʻo i ai se avanoa tele mo le fatufatuga i le fausaga o le oloa ma ona foliga, lea, i le ala, e mafai ona suia e le aunoa, talu ai o le mamanu o meaafale e masani ona suia ai le mea e teu ai, teuteuina, ma mea e faʻaaoga.

E mafai ona tatou fai atu o sofas mai pallets o se mamanu mo tagata matutua e mafai ona latou faʻataʻitaʻiina ma le saogalemu ia foliga vaaia ma mea e faʻaaogaina ai ia meafale. E le gata i lea, afai e le fiafia se mea, e mafai lava ona e suia soo se elemene o le oloa e tusa ai ma faiga masani fou ma le tofo patino.