Masini faʻapitoa

Le sili atu ile 5 sili ona lelei ma le faʻaaogaina o kesi

O Benzokosa o se mea e manaʻomia mo faifaatoaga, fai togalaau, ma mo tagata nonofo i fale tumaoti. O le filifilia o se meafaigaluega lelei tele e le o se mea faigofie, aua o nei benzocos i aso nei o loʻo tele lava ina faʻatusa i luga o le faʻatau, faʻatasi ai ma le aiga ma tagata tomai faapitoa. Mafaufau i le mea aupito sili oi latou.

Pepa benzokosa

O faʻamalosi taʻitasi e aofia ai elemene faavae:

  • afi afi;
  • faʻasalalauga;
  • kesi;
  • tipi elemene;
  • faletupe;
  • lima.

E taua! E aofia ai ma le motoma e tatau lava ona alu se fusi faapitoa. O le a mafai ai ona tufatufaina lona mamafa i luga o le tino atoa, lea o le a fesoasoani tele i lau galuega i luga o le 'upega tafaʻilagi.

Ituaiga o motokos

Benzokosy vaevaeina i totonu o le fale ma tagata tomai faapitoa. Sei o tatou talanoa e uiga i pepa taitasi.

Afai e te manaʻo e tipi le mutia mafiafia, vao, laupapa oti ma talavou, faitau pe faapefea ona filifili se benzokosa mo le fale ma galue.

Aiga

Falezene benzokosy sili atu ona faʻatusatusa i le tele. Ae latou te le fetaui mo ni uumi umi ma e faʻaaogaina mo ni vaega laiti. O lo latou malosi e le sili atu nai lo le 2 solofanua.

Ua maeʻa faʻamaʻaloga o fale ma se paʻu pulou ma ni paikeke. E ese i latou i le ituaiga o laau - fetuutuunai pe saʻo. O ia mea faʻamalosi e faʻapipiʻiina pe o se taufaʻasalaʻi pe vaeluaina. O meafaigaluega e vaeluaina ai le mama i le mamafa, e faigofie ma faigofie ona taulimaina.

Tomai

O ia mowers ei ai galuega sili, latou te galulue e aunoa ma ni faafitauli mo se taimi umi. Latou te maualuga foi le fausia o le lelei ma faaleleia atili ai le ergonomics o le tino. O nei masini e talafeagai mo le faateleina o le mamafa, o lea e masani ona faʻaaogaina i mea taufaatoaga, i totonu o le vailaau aoga.

O ia benzokosy ua faʻapipiʻiina i luga o le paʻu, o loʻo i ai se uʻamea i totonu - o le avega o le elemene, ona o lenei mea, o mea faʻapitoa faʻapitoa e matua lautele lava. Ae o lenei mamanu o loʻo faʻamaonia ai elemene autu o le alofilima mai le efuefu, otaota, palapala, faaumiumi le umi o ana galuega.

O le faʻavae autu mo le filifilia o se benzocos

A e faʻatau se tagata faʻamalosi, e tatau ona e mafaufau i manatu autu e taua mo le filifilia o se meafaigaluega lelei tele.

Faamasani oe lava i tulaga faavae mo le filifilia o se masini eletise eletise, eletise eletise ma gaosiola e tuuina atu.

Le mamafa o le motukosoga o le tusi lesona ma foliga o lona afi

O le mamafa o le mamafa o mowers e mai le 4 i le 8 kilokalama. I le auala, o le malosiaga e aafia ai lona mamafa - o se mea faigaluega malosi atu o le a faigata. O lona uiga, o le aofaʻi o le mana e tusa ai ma le 6.5-7 kilokalama.

Tele benzokos afi lua-stroke. Ae o le asō, o loʻo i ai se masini e fa-taʻavale na amata ona foliga mai ma sili atu ona tele. E sili atu le faʻatuatuaina ma faʻaitiitia ai le pisa, ae ui i lea, o sea masini e sili atu ona mamafa ma taugata.

Mana benzokosy

Mana o loʻo faʻamatalaina i watts poʻo le solofanua (1 kW = 1.36 solofanua).

Mo se tamai laʻau ma le mutia, 0.8-0.9 kW e lava, ae mo le tele o laʻau ma le moega vao matou te manaʻomia se masini mai le 1.2 kW.

Filifilia o se mea gaioiga mo le benzokosy

I le benzokosah e eseese elemene tipi - knives, disks, laina fagota.

O le laina e faia i le tele o tuaoi (masani lava mai le 2 i le 3 mm), e lelei tele mo laau. O le naifi o le uʻamea po o le palasitika, i se faaopoopoga, atonu e tele ni vaega o le tipi. Latou te aveesea vao leaga, vao, vao. Mo nofoaga o loʻo i ai le tele o togavao, e fautuaina e ave le benzokosa i faʻamau uʻamea (sili atu i le 3 po o le 4 lapisi ma le tele o nifo).

I luga o se seti o iunite faʻaonapo nei latou te maua uma ai se uila ma se fagotaga ma naifi. Faʻatau se tagata faʻamalosi, taofi lenei taimi i lou mafaufau. Mea e tipiina mo le benzokosy - naifi O le tipiina o elemene mo benzokosy - disk O le tipiina o elemene mo le benzokosa - laina fagota

E taua! Soʻo se mea e seleseleina e manaomia ai le tausiga faifaipea poʻo le sui - e faʻamaʻalo knives ma puʻu, ma ua suia le laina fagota.

Le filifiliga o le mamanu i foliga o se tootoo

Mo laʻau laʻitiiti, o le filifiliga e sili ona talafeagai o se moa saʻo.

Ae faʻatasi ai ma se faʻasalaga, o le a sili atu ona lelei le galue i nofoaga faigata-i le va o laau, i lalo o nofoa, ma isi.

Auala e filifili ai se mamanu ma se manoa faigofie

O lima o benzocos o foliga ia o D, T / U ma J. O le mea muamua e lelei mo le galue i le tulaga lava lea ma faatasi ai ma sina vaega o mowing, o le lona lua e talafeagai mo se lautele ma luga o vaalele eseese. E foliga mai e sili ona saogalemu le foliga o le J, talu ai, o le tipiina o le mutia, ua e mamao ese mai le mea e taina ai. E le gata i lea, o lenei mamanu e faigofie lava ona oso i luga o vao. U i foliga tutusa i le benzokosy T-foliga i le benzokosy Masi foliga i le benzokosy

Afai e te feagai ma faʻafitauli pe a faʻaaogaina le faletalimalo, saili pe o le a le mafuaʻaga autu o faʻafitauli ma le auala e toe faʻaleleia ai le moa vao ma ou lava lima.

Meafaigaluega faaopoopo

I le faaopoopo atu i le fusi faapitoa, lea e fesoasoani i le tufatufaina o le mamafa o le meafaigaluega i le tino atoa, o ia ituaiga mea faigaluega e iai le isi meafaigaluega e filifili ai.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e taua tele le faʻapipiʻiina o le faʻamalosi i se faiga e puipuia ai le ola, talu ai o le galuega umi ma se mea faʻavevesi mea leaga e aafia ai sooga o tagata.

I le ala, o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga i le mea nai lo o se fusipaʻe iina o loʻo i ai se ato ma se fusi. O lenei ituaiga o le laueseina o le a sili ona lelei, aua o le tua ua vaivai, ma o le maualuga o le vibration ua faaitiitia.

O nisi faʻataʻitaʻiga foi eo mai ma tioata.

5 sili ona lelei o aiga

Ua matou liliu nei i le matou vaega o le lima sili fale lelei fale.

Echo GT-22GES

O le faʻaogaina o lenei fale o se tulaga e ulufale ai, ae e fetaui ma toetoe lava o manaʻoga uma i le tausiga o le dacha. O le malosi o lana afi o le a mautinoa ai le moaina o le mutia ma vao, ma o lona paʻu faʻasolosolo ma le D-shaped shape o loʻo lelei atoatoa mo se eria e iai se fesoasoani faigata. E mama ma e faʻaaogaina se fafie laitiiti, ae o le masi atoa ua misi. Faʻamatalaga a tagata e uiga i le lelei o le Echo GT-22GES

Mo le 7 tausaga na ou galue ai i le ZhKH i le matagaluega o le "Improvement". I le tautotogo - vaitau o le taumafanafana, o le galuega autu faatasi ma i tatou o le mowing the grass. Toeitiiti mai i le taeao seia oo i le afiafi, e galulue a matou moa mo le ofuina. Matou te leʻi faʻataʻitaʻiina le tele o kamupani o mowers, e le mafai e tagata uma ona tetee atu i na avega mo le sili atu ma le masina, ona toesea ai lea o le tootoo, ona maeʻa ai lea o le kaputa, ma e tele naua faafitauli na i ai. I le lua tausaga talu ai, na faatauina mai ai e le au pulega le 10 moa mai le kamupani Echo ma na leaga, o le a le mafai ona malepe, o se tamai suia o moligao, o suauu, ou te le mafaufau i le faaleagaina, ma o le mea e sili ona taua, o nei mea taua e lelei le vevela. O le tagata lava ia, o aʻu lava na mimiti lenei faʻamalosi i le 30 tikeri o le vevela, o le totoa na galue e pei o se uati, lea e le mafai ona faʻamatalaina e uiga i faʻataʻitaʻiga muamua o le faʻamalosi o isi kamupani. Mo aʻu lava i le fale, na ou aveina foi le mea e tasi, aua ou te mautinoa e sili atu nai lo se isi lava taimi. I se tulaga lautele, mea malie! Ou te fautuaina tagata uma.
motostrelok
//otzovik.com/review_744962.html

Sa ou faatauina mai se masini mo le galue i totonu o le atunuu e le gata mo mowing young and tender grass, ae mo vao foi. O le mea lea, filifili se mea maualuga ma le faʻamaoniaina meafaigaluega e le mafai ona pipii pe ae muamua feiloai ma vao. Na ou filifilia le Echo SRM 22 GES - o se oloa o le faapotopotoga Iapani, lea, e tusa ai ma le fesoasoani faatau, o le a le faʻaumatia.

O mea uma na faʻaaogaina na aofia i totonu o le pusa o taavale: o se mea e puipui ai, o se auʻau, mea faʻapipiʻi, suauu, o le ulu moa faʻatasi ma se laʻau fagota ma se naifi sikuea e tolu (o le mea mulimuli na matua fiafia lava ia te aʻu).

Ina ua uma le faatau, sa ou taitaia uluai suesuega. E tatau ona ou fai atu o le galuega a le motomase o se fiafiaga, e le gata i tulaga e mafai ona fai (e mafai ona faʻapipiʻiina tuʻutuʻuga e mafai ona faʻatulagaina), ma e tusa ai ma le faʻatinoina - o le meafaigaluega e fai ai lana galuega "ma se pulu" (le mea e le mafai ona ia gafatia - o le naifi) , faigofie e amata (o loʻo i ai se amataga lamolemole), faʻatuatuaina.

Naʻo le itiiti o le Echo SRM 22 GES, i loʻu manatu, o se pa pupuni. O le leiloa o fetuunaiga faaopoopo ma le faigata o le toe faʻaleleia, pe a faʻaumatia le meafaigaluega.

Ae, i lona aotelega, o le motokosa e sili ona lelei, e faʻaaogaina ma ana galuega le selau pasene.

Alexandr1986
//otzovik.com/review_361677.html

Patriot PT 3355

O lenei motokosa e mama ae malosi - e 1.8 solofanua. O loʻo i ai o ia i lalo o le malosi o teritori e le masani ai, o vaitafe, lua. Ua maeʻa i se laina fagota ika 2.4 mm ma se naifi uamea. O loʻo i ai se paʻu paʻu, o se mea e mafai ona fetuutuunai e fesoasoani ai e fetuunai le meafaigaluega mo oe lava, ma se fusi mo le lalagaina toniga. Ae o le mea sili ona faaletonu o le malosi o le vibration. Faʻamatalaga mai le fesoʻotaiga e uiga i le lelei o le Patriot PT 3355 moa

Ou te fia taʻu atu ia te oe laʻu petrol trimmer Patriot Garden PT 3355. Sa ou faatauina mai i le tausaga talu ai, talu ai ua ou le lava i le fefaʻasoaaʻi solo ma se au. Ou te fia fai atu i le taimi lava e tasi, o le mutia e tipi malie ma vave. E aoga tele i vaomatua vao. O lenei ituaiga o trimmer e sili ona lauiloa. O le a ou taʻu atu ia te oe le mea. O le au o le masini e foliga tutusa ma mafai ona fetuunai, lea e mafai ai e oe ona faʻalelei lelei le faʻafetaui i soo se tuputupu aʻe. O le tootoo e mafai ona faʻaaogaina, lea e faʻaititia ai lona voluma, mo le teuina i nofoaga laiti poʻo le felauaiga. O le trimmer ua faʻapipiʻi ma le faʻaaogaina o le faʻaogaina o le laʻau fagota. I le televave o le saoasaoa, e tatau ona e paʻu le ulu o le trimmer e taomi ai le faamau, ona faateleina lea o le fagota i le 25 mm, ma o le naifi puipui o le a vavae ese ai le sili atu. Ou te fiafia i le faigofie o le fesuiaʻiina o le ulu o le trimmer. O le faamau na o le mimilo ese, ma o le fagota e faigofie ona lavea i luga o se uila. Mo le faigofie, ei ai le fusi. Ou te faʻaaogaina i taimi uma, aua e le vave ona vaivai ou lima. Ina ia amata, e siitia le levela i le pito i luga, o le kuluma o le kulupu e fuli ma loka i le pito o le itu. A maeʻa lena, ia faʻafesoʻotai le faʻamaufaʻailoga o le fagafao faʻasalaga 5-7 taimi, faʻapipiʻi ma le saogalemu le paʻu ma faʻapipiʻi le tootoo. Ona ou amata lea o le trimmer, o lana lava uaea i le muai misa. A maeʻa lena mea, e tatau ona e faaliliu le valve i se tulaga vavalalata ma toe amata le uaea. Ou te tuuina atu ia te ia se mafanafana mo le tusa o se minute mo le sili atu o le faatinoga o le afi. Ou te fiafia lava i lenei trimmer, mowing the grass with him is a complete pleasure, so I recommend.
ronin132
//otzovik.com/review_1890612.html
O laʻu uluai tagata kuka lea. Sa ou filifilia, e pei o le toatele oi matou, e tusa ai ma iloiloga i luga o le Initaneti. Sa ou taumafai e fesili atu i tuaoi i le togalaau, fai mai le auala e sili ona lelei e filifili ai a latou lava manatu ma o latou manatu i lenei mataupu ... Ma e te le popole. Lelei trimmer ma trimmer. Tane ma lelei.

O se taunuuga, na oʻo mai i nisi o vaega e tatau ona faamalieina. 1) E tatau ona avea le suauu ma penisini. I le mea e tatau ai, e tatau foi ona i ai se lua eletise, ae o le muamua e tatau ona i ai le penisini 2) E tatau ona i ai se ergonomic i luga o fusi e pei o se ato faafafa, ae le na o luga o le tauau. 3) E tatau ona faʻamaʻo ma faʻamalosi le pou. 4) Uʻamea i le uila 5) Malosiaga mai 1.6 solofanua, ina ia le paʻu le trimmer i le mutia. 6) Totogi e tusa ma le 9,000 tone.

O mea uma o loʻo i luga o loʻo i totonu o lenei trimmer. Na o le pau lava le mea i totonu o le mutia mafiafia, o loʻo taofia pea o ia. O loʻo i ai foi se moping aunoa i le afa afa e aunoa ma le faʻaauau pea o le gaʻo. Ae e le lava le saoasaoa ... O lea, ona o le a faia e se mutia vao.

E lava laʻu laʻau mo le 6-8 vao vevela (vine laiti o hogweed, o le ituaiga mutia ma se vaovao mafiafia, pe afai ou te tamoe). Afai ou te mumu i vaiaso uma pe oʻo mai i le faaiuga o le vaiaso ma galue i auala, ona ou misia lea o le tane mo le 12 eka o vao vao

GrinyaSPB
//otzovik.com/review_5360088.html

Centaur MK-5236TK

O lenei motokosa e talafeagai mo le moaina o vao mafiafia, vao, vao vao vao, laau talavou. E i ai sana masini e lua-kesi. Malosiaga - 3.6 solofanua. Malosiaga o tane - 1.2 l. E i ai se mea malulu malu, lea e lelei mo le faʻaaoga umi. O le fusi i le foliga o se knapsack o le a mafai ai e oe ona tufatufaina lelei le avega i luga o le tagata ma faʻaitiitia le vaivai.

E sau i se palu faʻatasi ma laina fagota, se naifi, se pusa mo le faʻafefiloi o suauu ma suauʻu, se taga ma se seti o meafaigaluega. E le gata i lea, o loo i ai se naifi mo 40 nifo, tioata ma se ofu faapitoa.

Mo i latou e sili atu i le lima lima, e tatau ona e faamasani i le auala e faʻaoga ma tausi ai se lima faʻamalosi.

Agelu uila BC 35 M

O lenei avanoa e maua ai se masini e lua-taʻavale malosi - 3.5 horsepower. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e faigofie lava ona e tipiina le mutia, faamama le laufanua mai vao, tipi vao mamago, vevela le vao, i se faaopoopoga, e mafai ona tipi ese laʻau o laau talavou. Malosiaga tane - 0.95 lita. O loʻo i ai se faiga malulu e mafai ona puipuia mai le vevela.

Faamafanafanaga pe a faaopoopo galuega e faʻaopoopo i ai le saʻo ma le lima e mafai ona fetuunai, tootoo, faʻapipiʻi vave le umi ole laina fagota.

AL-KO FRS 4125

Filifili tupe lelei. O lenei motokosa e mafai ona faʻaaogaina mo le aoina o vaovao, faasaga i vao, vailaau talavou, mo le gaosia o laufanua lauolaola. O le gaioiga e aunoa ma ni faafitauli ua faʻamautuina ma mafai ona faʻatutuina. O le enisini ei ai le eletise faaeletise eletise ma se vave amata ma se mea e taʻavale ai, lea e faʻapupulaina ai lona olaga tautua. Faʻaogaina le faʻaogaina o le faʻalogo. Manatu faaalia mai tagata faʻaogaina fesoʻotaʻiga e uiga i le aoga o AL-KO FRS 4125 moa

Falofa atu ia te oe, au faitau pele! Afai ei ai se dacha, ona tatau ai lea o se masini umukuka. Talu ai ona ei ai se matou dacha tele (18 eka), matou te leʻi mafaufauina le paʻu eletise. Aʻo leʻi faʻatau lenei tagata totoa, na ou faitauina le suʻega mo se taimi umi ma filifili le tasi. E aofia ai se fagu ma se fagotaga, se naifi, se fagu mo le faʻafefiloi o le suauu, o le moligao. O le taimi nei ua 6 nei tausaga o Benzokosa, o le a ou tusi atu ia te oe ana mea lelei ma le lelei, lea na faaalia i le taimi o le taotoga. Pros: Mana, faigofie e amata (e vevela ma vevela), faʻalautele. Faʻasologa: faʻavasega matala o loʻo uʻu le au, mamafa. Sasa 92 fuālaʻau ma 2 tone o suauu. Suauu suauʻu e taugofie ma faʻafefiloi 1:50. O le a ou tusi e uiga i faafitauli na i ai ma le auala na latou foia ai: o loo i ai se suauu mama i totonu o le tane, na ou aumaia ma faamamaina i le tele o taimi (afai e te lagona ua paʻu le mana, pe ua amata ona vevela i le vevela). Mai le piston pinea i totonu o le pusa (vele ese le moligao, tataʻi sina suauu i totonu o le paʻu, ave le taʻavale tusi ma liliu le paʻu ma le ki). O le faafitauli e le i foia o se faamau i luga ma luga. A maeʻa le galuega, e te alu ese, ma o loʻo galue atili. Ou te faavaivaia i le auala lenei: Ou te siitia le tamaʻi vaalele agai i le tulaga tapunia ma le kesi - o lea e tu ai. Ou te le faʻamaʻaina le suauu mo le taumalulu, ou te tausia i le sauniuni, o loʻo galue pea ma faʻaaogaina ona tiute e oʻo mai i le aso, ma tuʻuina i lalo se laina fagota ma se naifi. O le mea pito sili ona taua i totonu o le paʻu o le kesi ma se paʻu malo, IA LE FAIA e faaopoopo le lubricant mo le kesi i taimi uma. O lenei mea o le a faalauteleina ai le ola o lou feanu. Na ou misia lenei taimi, i le feanu i le lima o tausaga o le moaina o le taupulepulega, sa vevela tele le tootoo. O loʻo i ai sikulima mo le sikul ° uʻamea alofilima i luga o le ai uamea, na ou faʻavasegaina ai ma sagogo iina. E toetoe lava o se paʻu o le lubrication 100 kalama. Le faʻamaualuga lelei mo lau tupe, pe afai e avanoa, se filifiliga lelei!
Roma190
//otzovik.com/review_5022532.html

5 masini tomai sili ona lelei

O le isi pito i luga e aofia ai le sili ona lelei o laʻau moli penisini.

Stihl FS 450-L

Malosiaga motokosa, lea e talafeagai mo le faasaolotoina o vaega tele o laau toto ma laau laiti, e i ai lona naifi sikuea e tolu. E aofia ai se ato faʻapitoa ma se fusi, se fale puipui, ni mata, se 'au ma se mea e pulea ai. O le meafaigaluega ua faʻapipiʻiina i se mea e amata ai le ElastoStart, o se mea faigofie-amata faʻatasi ma se valve vaʻavave, o se mea e totogi i le kaputa.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le moa vao, lea e te filifili e tuʻuina atu, e mafai foi ona e suaina le mutia.

Echo SRM-330ES

E fetaui lelei mo se galuega umi umi, e tolu ona pito lima, o le vibration absorber, togafiti faʻalelei. O le ufiufi eletise eletise eletise o pa puipui o loʻo faʻaalia ai le faʻamaoni ma le tumau o le afi, ma se fuʻa vaalele lelei e puipuia mai vaega o le eleele, mutia, ma isi mea faapena. Ua amata lava ma ua i ai se meaʻai laitiiti, ae o lona tau e tele.

E te iloa? O le uluai fagafanua na fausia ma pateni i le 1830 e le tagata Peretania Edwin Bading. O lenei mea na mafua mai i se asiasiga i le tagata na gaosia le fale ie, lea na ia vaʻai ai i se mea e faʻapipiʻi ai tapuni. O le paluga na faaatoatoaina ai mea na ia vaai i ai ma tuu i luga o uili. O nei faʻataʻitaʻiga muamua e mafai ona maua i le Falemataʻaga Faʻasolopito o Lonetona ma le Milton Keynes Museum.

Husqvarna 323R

Faatasi ai ma sina mamafa (4.5 kilokalama), e sili atu i isi benzos o lenei faasologa i le mana. Afai e te tausia, o le a umi se taimi e te galue ai, ma o se metotia talafeagai o le suauu, o lona taumafa o le a taugofie. Pe a faʻatau se tagata faʻamalosi, faʻamolemole ia matau - i nisi tulaga, e le aofia ai i le pusa le puipuia o foliga, faʻapea foʻi ma tioata, lipine poʻo se mata. I luga o lenei mata, e mafai ona e faʻapipiʻiina se mea e gaosi ai le pulupulu / pulu. Ae ui lava i lea, i se tau maualuga, o meafaigaluega e le lelei.

Vitio: iloiloga o Husqvarna 323R gas mowers, pe faʻapefea ona faʻaputu saʻo moa

Hitachi CG40EY-T

O se tasi o meafaigaluega sili ona talafeagai mo laufanua faigata. O le motokos ua faʻapipiʻiina ma se mea e mafai ona fetuʻunaʻi, o se mea e faʻafeoloolo ai, o se fusi paʻu. Sa ia lue le mutia i luga o le teritori ma fanua eseese ma so o se voluma. В комплектации мощный двигатель (1,8 лошадиных сил), трехлопастный нож, литровый бак. Минусы - немалый вес, "прожорливость". Отзывы с интернета о достоинствах мотокосы Hitachi CG40EY-T

В прошлом году мы приобрели участок земли. Ну, если честно - это был просто кусок поля, которое не возделывалось уже 20 лет. За эти 20 лет от поля не осталось и следа - бурьян, кустарник под два метра и молодая березовая поросль - березки уже метра по 4…

Долго не думали - нужен триммер. Хорошей мощности. Выбрали Хитачи - и не прогадали!

Первичный прокос участка в 15 соток занял 2 дня. Косил по 2 часа, потом перерыв. Уставала не коса - уставал я. I le uluai pasese, ioe, na te le faia se fagota, ae o se naifi. Ia, o le a le tala e fai ... O le vao o loʻo i totonu o le efuefu. Laʻau - i mea meataalo. Manulele ma le lautele o le laina 5-7 cm - i le aʻa! Mole hill, hummocks ma fusi laʻititi - e faʻafefe! Meafaigaluega malosi tele.

Gasoline - 92, e fefiloi ma le lua-stroke oil e tusa ai ma faatonuga (faʻatau mai suauu ma se vailaʻau). Afai e vevela le vao ma e tatau ona fausiaina i le mana atoatoa, ona maeʻa loa lea o le tane, e tatau lava ona tatou toe faʻaleleia. Ma afai e te manaʻo e tipi le mutia vao ma o loʻo i ai se ulu trimmer ma se laʻau fagota - e lava le mea e tasi.

Spit mamafa! O loʻo i ai se fusi, ofu, ma tioata i le seti - e faigofie lava mo aʻu ona moa. Ae ou te le talitonuina loʻu toalua - o le a oso le tua.

reddaro
//otzovik.com/review_35182.html
Sa masani ona ou faʻaaogaina se uʻu lima mo le selesele vao. Ae ina ua ou faalogo o loo i ai se moa, sa ou fiafia i ai. Ina ua mavae se taimi puupuu, sa ou faatauina se Hurochi CG40EYA trimmer. I le taumafai ai, ou te fiafia tele i ai, e le faigofie ona faʻasalalau le vao, ma e le faigofie ona aoina le mutia moa. Malosiaga malosi e mafai ai ona vavae ese laʻau mafiafia o laau. Lelei foi aua e te le vaivai pe a e galue ma se au. E le mu tele le suauʻu, e tasi le suāsusu e lava e moa e tusa ma le 5-6 inisi vaomago. Faigofie le felauaiga aua e vaivai. Faʻaauau foi ona alu vave. E faigofie ona amata. Faʻamumu i se 'au, e lua ni naiʻila ma se uila ma se fagota mo le moaina o le mutia. I le lautele, fiafia i avanoa sili. Talu mai lena taimi, ina ua ou faatauina mai lenei mea, sa ou togiina se lima o le lima i le tulimanu mamao ma ou te le manao e maua. O ai e masalomia lona maualuga, e mafai ona ou finau. Ou te manaʻo e fautuaina oe e faʻatau Hitachi CG40EYA aua o se mea sili ona aoga.
NikTop
//otzovik.com/review_189106.html

Husqvarna 143R-II

Atoatoa mo le galue i tulaga faigata - o loʻo i ai le mana tele ma le faʻamaoniaina o le afi afi. O le tagata faʻamalosi e umi lava le umi, e mafai ona faʻafeteina ni uumi uumi. E faʻaaogaina mo laufanua lauolaola, vaega faʻatapulaʻaina, i nofoaga e iai ni laufanua faigata. E mafai ona faʻapipiʻi mea faʻaopoopo. Lelei i vao leaga, vaovao talavou, vao. O le tele o mea le lelei o le mamafa tele, malosi le vibration.

E te iloa? O loʻo i ai se kalapu laʻau moa i Peretania. Ma talu mai le 1972, sa taitaia e Peretania ituaiga i luga o nei iunite i tausaga taitasi.
E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai i ai, o ituaiga eseese uma o le benzokos ei ai se mea e filifili ai. O le mea autu o le mulimuli i fautuaga autu, lea matou te fefaasoaaʻi ia te oe. Faʻasalaga lelei, o le meafaigaluega filifilia o le a sili atu ma le tasi le tausaga e sili atu ona aoga mo oe!