Fua o le gaosiga

Vaomalo "Filifili": metotia o le faʻaaogaina ma le faʻaaogaina o le fua

O laau vao e puipuia uma ai laau totō mai le tuputupu ae ma le atiina ae.

O le auala aupito sili ona lelei e taulimaina ai i latou i aso nei o vaovao.

O fualaau faasaina "Filifilia" o se tasi lea o auala sili ona aoga i le tau faasaga i vao.

Mea gaosi galue, tuʻuina atu pepa, afifiina

"Filifili" o se vailaʻau filifilia filifilia lautele, lea e maualuga lona lelei ma e faʻaaogaina pe a uma ona tupu le totogo. Aʻo faʻamatalaina le fualaau oona "Filifilia", e tatau ona maitauina e maua mai i le foliga o se faʻamalosi faʻaosoosoina. O lona afifiina o se pusa paʻu 5-lita. O le eletise autu autu o le clethodim (120 g / l).

E te iloa? E tusa ma le 4.5 tone o vaovao eseese ua gaosia ma faʻaaoga i le lalolagi atoa i tausaga taʻitasi.

O fualaau oona

O lenei fualaau faasaina ei ai le tele o tulaga e le mafaamatalaina i luga o isi mea o lenei vaega:

  • o le faʻaogaina o lenei meafaigaluega e matua faʻatuatuaina ma faigofie;
E taua! I le tasi le itula, Filifili o le a amata ona puipuia i le vaʻaia. Leai se mea e te popole ai o lona faʻaaogaina o le a le mautinoa pe a timu i le itula.
  • e mafai ona fai i soo se laasaga o le togavao;
  • afa-ola e na o le tasi le aso pe lua, sili atu le tolu. O sea avega mamafa o vailaau e tineia ai manu faalafua e tele ina faafaigofieina ai le suia o laau toto;
  • faʻaumatia atoa ma le oti o vao leaga e mafai ona vaaia i le vaitaimi mai le lima i le sefulu lua aso;
  • saogalemu o le faʻaaogaina o fualaau faasaina ile lautele lautele o fualaau.

Mo aganuu

"Filifili" e mafai ona puipuia ma puipuia ai le tele o laau totō e tupu aʻe i mea taufaatoaga. O ia o se tagata e sili atu ona lelei le puipuiga o ia ituaiga laau toto e pei o soya, beets, canola, sunflower, flax, pateta, aniani, melon ma gourds.

Fusi o le gaioiga o gaioiga

E sili atu i le fasefulu ituaiga o ituaiga o vao o le cereal o loʻo aʻafia i lenei vaovao ma e leai se avanoa e ola ai, e aofia ai le faʻamalosi.

E te iloa? I le Amazonia, o vao e ola i symbiosis ma laau o le ituaiga Duraya, tosina o latou gaʻo i totonu o laau uma sei vagana ai laau nei, o le mea lea o se togalaau masani ma faamama le vaomatua mai vao leaga.
O le mea moni, o vao e pei o le wheatgrass, bristle, Aleppo sorghum, moli, togi lima, millet e le tali atu i ai pe leai foi. E le afaina ai vao na aliali mai pe a uma ona gaosia.

Faʻatinoga o gaioiga

O fualaau faasaina "Filifilia" ei ai sona aafiaga filifilia. E mafai ona faʻaaogaina eseese ma faʻatasi ai ma isi auala eseese, e ui lava i le tulaga lona lua e fai ai ma le faʻavaivai i luga o le aofaiga manaomia o isi mea.

O fualaau faasaina e pei o Milagro, Dicamba, Granstar, Helios, Glyphos, Banvel, Lontrel Grand, Lornet, Stellar, Legion, ma Zeus, Puma Super, Totril, Doublon Gold, Galera.
O le auupega o loʻo i ai le aoga atoatoa i nai tofo. O le vailaʻau o loʻo i ai le malosi e ulu atu ai i soʻo se vaega o vao, e aofia ai rhizomes, ma faʻaumatia atoa.

I le avea ai o se vaega o le "Selecta" o loʻo i ai se adjuvant e faʻateleina le faʻalauteleina o le vailaau e ala i laulaau ma lona faʻavave vave ona oʻo i totonu o vevela uma.

E taua! O le faiga o le gaioiga o lenei otaota ma ona aafiaga e le mafai ona faʻafitia. O vao e le foliga mai e toe faʻaalia.
O le gaioiga o le vaovao e le faʻalagolago i uiga o le palapala poʻo luga ole tau.

Sauniuniga o fofo galuega

E talafeagai le saunia o le fofo o le auala o le auala ao le i amataina le faagasologa. E tatau ona faatumuina le vai vailaau i le vai i le lona tolu ma faʻatasi ai ma le faʻaosooso faʻaopoopo le fuainumera manaomia o le "Filifilia" tapenaga e tusa ai ma tulafono masani.

Ona faaopoopo lea o le suavai i le fuainumera atoa o fuainumera, toe lelei le fefiloi ma amata ona fufulu.

Metotia ma le taimi ole gaioiga, fua ole faʻaaogaina

O fualaau o le "Filifilia" e faʻaaogaina e ala i le sasaina e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina. Pe a faʻaaogaina i tulaga vevela, o le vailaʻau e sili atu le maualuga o le gafatia o le 8-25 ° C ma i le faʻamafanafana ile 65-90%.

I le vevela ma le vevela o le tau, e ono itiiti lava ona le toe maua ai e ona otaota. E faʻaaogaina pe a faʻaleleia le 50-60 lita i le hectare. O togalaau e togafitia e ala i le totoina, e tusa lava po o le a le vaomatua o le seleselega ma le amanaia o le i ai o vao leaga: mo le mutia tausaga - 500-700 ml i le hectare, mamalu - 1.6-1.8 l i le hectare.

Fua ole fua o le vaovao filifilia - 200-300 lita o le mimita i totonu o se vaega ua solo i le hectare.

Saogalemu Iopu

O lenei fualaau faasaina ei ai lona tolu o vasega o mea matautia, o se vaovao e sili ona matautia mo tagata. E tatau ona iai ni faʻataʻitaʻiga, pe afai e faʻafesoʻotaʻi ma le paʻu pe a maeʻa le galuega, e tatau ona fufulu fufulu ou lima ma vaega talafeagai uma o le tino.

E le gata i lea, o lenei fualaau faasaina e sili atu ona lamatia mo pi, e ui lava o laau totogo e manaʻomia le uʻuina pe suʻeina aʻo le i gasolosolo taimi o le a le lele ai pi.

Taimi ma taimi e teu ai

O le fualaau faasaina "Filifili" e tatau ona teuina i se nofoaga pogisa ma lelei. O se vailaau e aunoa ma le leiloa o ana meatotino e mafai ona teuina mo le lua tausaga i totonu o le afifi afifi. E le tatau ona maua e tamaiti le avanoa i le nofoaga e teu ai. O meaai ma vai e le tatau ona latalata.

Faʻatau

Gaosia o le vaomatua "Filifilia" lava. Faatasi ai ma i latou o kamupani Agrochemistry, Arvest Corporation, Agroliga, Arysta LifeScience (Farani) ma isi. O i latou uma e maua mai ai fualaau maualuga ma lelei.

O fualaau o le "Filifilia" e ese mai i isi e ala i le i ai o meatotino lelei tele, e fesoasoani i le faatea ese o vao mo se taimi umi. O le mea lea, o le faʻaaogaina o lenei vailaau faʻasaina o le a fetaui ma faʻamoemoe uma o le au faifaatoaga ma fesoasoani i le tuputupu aʻe ma aoina mai le maualuga ma le tele o fua.