Maota, fale mautotogi

Mafaufau i le uiga o mea e moe ai: o le a le mea e sili ona mataalia, foliga o le talosaga, o latou manuia ma le lelei

O pusi pepe o nisi ia o mea sili ona le lelei i totonu o le fale. Latou te le gafatia faʻamaʻi pipisi, e pei o isi iniseti, ae o latou gaʻo ma le na o le i ai i totonu o le potu e mafua ai ona leai ni lagona le lelei.

Latou te maua fua. O a latou meaʻai e le vave iloa, ma o nofoaga e nonofo ai o loʻo i totonu o pito sili ona faʻamaloʻoina o le fale. E tatau ona i ai le tausiga sili ma le lapataiga e faʻafeiloai ai i iniseti. O fualaau e faʻasaga ai i latou e masani lava ona faʻafefe ma e le o taimi uma e aoga ai.

O le asō o le a tatou talanoa e uiga i mea e gaosi ai moega: moega, ie lino, ma i latou e nonofo i lavalava. O le a matou taʻu atu ia te oe le mea e maua mai ei laua lava o le moega pepe, ma o lona uiga e mafai ona faʻaaoga e tagata tomai faapitoa.

Faʻamatalaga:

Fomaʻi mo pusi moega

Pusi talo faʻamalosi i le tele o vailaau. O le tele o iniseti e fasioti na o tagata matutua ma e leai se malosi e tusa ai ma a latou fua.

I aso nei i luga o fata o supermarkets ma faleoloa i le initaneti e mafai ona e faʻatau:

Microencapsulated fualaau faasaina. O le vailaau mataʻutia o loʻo faʻapipiʻiina i microcapsules, lea e tumau pea i luga o luga mo le taimi umi ma ua tuʻuina atu i vae o le parasite. O lenei ituaiga auala o Geth, Delta Zone. E i ai so latou aʻafiaga. E talafeagai mo le faʻaaogaina o le fale. Togafitiga i mea e maua mai i luga o 'ie mama e aunoa ma se manogi.

Aerosols ma sprays. O nei mea o loʻo faʻatau atu i apa ma ua sauni mo le faʻaaogaina. O nisi e faʻapipiʻiina i se pulu faapitoa e mafai ai e oe ona pipiʻi le vailaʻau i totonu o vaʻa vaapiapi.

O nei mea e aofia ai lauiloa lauiloa o Raptor, Reid, Combat, House Mama. O i latou uma lava aoga i le tau ma le tamaoaiga i tupe faʻaalu.

O le faʻafitauli o le faʻasalalau vave lea o mea gaioiolosi ma manaʻomia le toe togafitiga. Faʻaaogaina na o sina faʻamaʻi pipisi. poʻo le puipuia.

Malosiaga. E ui i le mea moni e le mafai ona faʻafefiloi toto suckers i meaai, o pulu e le mafai ona itiiti le aoga. Avea ma tagata lauiloa fiva vevela. O se mea masani lea e talafeagai mo le faʻaaogaina pe a iai se tamaititi ile fale. O Ia e le o se mea faʻafefe ma e le afaina ai allergies. Pyrethrum o loʻo i totonu o le chamomile.

Uumi talu ona faʻamago tagata ma fugalaau fugalaau e maua ai se vaifofo mo moega. O fua masani lelei na fausia ai le faavae mo le faia o se fualaau faʻaonapo nei. E mafai ona faʻafefe ma faʻasalalauina i se moli pe faʻafefeteina i se fasi manifinifi ile luga.

Penivali. O se mea lauiloa e le taugata, ae o lona malosi e leai se eseesega. E masani ona faʻaaogaina mo faamoemoega faʻasolosolo. Fofo faigofie aua e le manaʻomia le faʻatagaina o tagata o nofoia le fale. O le mea aupito sili ona lauiloa i lenei vaega o le masima o Masha.

Faʻatatau. E tele taimi faʻaaoga e tagata tomai faapitoa. O i latou ia e sili ona leaga, talu ai o le maualuga o mea o loʻo gaosia e maualuga tele. Tetriks, Fufanon na muaʻi faʻafefe ma faʻasalalauina i le galu po o le sprayer.

I le fale latou e tatau ona faʻaaoga ma le faʻaeteete. Karbofos e iloa e le au faifaatoaga, oe masani ona filifilia mo le pulea o manu.

O aʻafiaga e le gata na o le oona, ae o se manogi malosi foi. Latou te manaʻomia le sauniuni ma le faʻaeteete o nofoaga mo le gaosiga.

E mafai ona e faʻaaogaina le metotia faʻale-tino i le tulaga o se masini mimiti poʻo se slipper masani. Ae na vave lapatai atu e faapea, o se faʻamaʻi pipisi e faʻaumatia ai meaola i lenei auala o le a le manuia. E le taamilomilo solo le fale i le aso, e laiti ma e le mautonu. O se tino faʻapitoa e puipuia ai i latou mai le nutimomoia.

Latou te masani ona nonofo i tafatafa o le moega pe saʻo i totonu. O le sofa o le nofoaga sili lea ona faʻaleleia mo parasite.

Mo lenei mea, o fale e masani ona taʻua o le sofa. E faʻafefea ona togafitia se sofa mai le fale? Aumai i latou mai fafo o le moega poʻo meafale ua teuteuina e mafai ona tutusa uma lava ma isi vaega o le fale.

O le sofa e tatau ona tuʻuina atu ma faʻaeteete ma faʻaeteete i sooga o le fausaga.

Fofo faʻapitoa

O a mea e te fefe ai? I le iloaina o le fefefe o iniseti, e mafai ona e faʻaaogaina ni togafitiga eseese o tagata e faʻafefe ai. E masani ona iloa le toto toto aua le onosaia ni manogi leaga. Latou te lagona le sogisogi. E mafai ona tatou fai atu latou te iloa moni le manogi. O le mea lea e lagona ai e le parasima toto toto pe a latou faia se pupu i le paʻu o se tagata.

O o tatou tuaa ua leva ona latou faaaogaina le manogi manogi o parasite faasaga ia i latou. Iloa aʻo leʻi oʻo i le taimi moe e faʻaaogaina ai suauu na faʻaputuina i le tino, ina ia le gase ai talo.

Fomaʻi mo pusi moega i le fale:

  • Tau maualalo pe maualuga.. O le maualuga mai le 10 ° C i le 20 ° C ma mai le 30 ° C i le 35 ° C ua le lelei. Latou te le fasiotia meaʻai, ae le faatagaina i latou e faʻateleina.
  • Lila malamalama. E leai se mea e tupu mai i le po i le po. O iniseti e fefefe i le malamalama ma taumafai e sosola ese i se tulimanu malulu.
  • Aromas o nisi o togalaau. O le vao vao ma le tansy o fili sili ia o moega. Latou te faia ni falaoloa o latou, saunia tinctures ma sulu. Ae o se vaifofo le tumau lenei. E leai se mea e mafai ona taofia ai ni fiaʻai fiaai.
  • Paʻu. O le manogi o le manogi o le manogi, o le sili atu le manaia mo moega.
  • Vailaau Mataʻutia. O vailaʻau uma e maua ai le manogi o le manogi e faʻavaivaia ai fatu, ae aua le fasiotia i latou. O le mea lea, e aoga le mafaufau lelei pe ua e sauni e "fufulu" se fale mautotogi i le vineta, acetone, kerosene, tau lava ina taufefe, ae le o le aveeseina o pusa.

Afai e amata ona matou talanoa e uiga i le mea e tatau ona fefe ai i luga o moega, e taua le matauina latou te le fefefe uma. E leai se uiga e faʻaaoga faʻamatalaga ultrasonic.

Latou te le galulue i luga o vailaʻau. Ma e naʻo le mafai ona avea ma se nofoaga e teu ai, pe afai e te liliuina le masini i autafa o le moega.

O auala pito sili ona aoga o moega o fualaau faapitoa. O nisi oi latou e mafai ona faʻaaogaina i le fale, matauina o fuataga saogalemu. Faʻataʻitaʻiga faʻapitoa tagata e mafai ona faʻafefe ese ai iniseti mo sina taimi. I le tulaga o faʻamaʻi pipisi, e fautuaina e saili fesoasoani faʻapitoa. Ma o le a le mea e faʻafefe ai 'ie o loʻo e filifilia.

O lea la, ua matou mafaufau i ni auala e faʻaumatia ai lou fale o mea faʻafefe. O fesili nei na lagaina: pe faapefea ona aveese mai i luga o le sofa ia lava mai fafo, o vailaʻau e aupito sili ona aoga, e le fiafia i ai le moe?