Fua o le gaosiga

Auala e faʻaaoga ai le faʻatoʻa Pule: faatonuga

E tele fai togalaau ma fai togalaau latou te iloa lelei mo fua lelei o fua o laau aina, faapea foi le tuuina atu o le matagofie ma le matagofie i laau teuteu, e manaomia ona fafagaina i fugalaau. Ae o le fea e sili atu? I le uma, o le maketi o loʻo ofoina atu se tele o oloa tutusa. O le tulafono autu: filifili le tasi e lauiloa mo lona igoa lelei, ma o le kamupanī o loʻo i ai se maualuga maualuga i luga o le maketi mo le silia i le sefulu ma le lua tausaga. O se tasi o fomaʻi sili ona lauiloa ma mataalia o le Master Master mai le kamupani Italia Valala. I totonu o lenei tusiga o le a tatou auiliili auʻiliʻilia uiga ma ituaiga o nei fugalaʻau, faapea foi ma pe faapefea ma pe o a laau e faʻaaogaina.

Uiga

O lenei faʻalavelave faʻalavelave e aofia ai le tele o microelements i lona tuufaatasiga, ma e faalagolago i le ituaiga o fugalaʻau ma le lautele o le talosaga, e eseese ituaiga o laei mai Valagro. O ituaiga taitasi o loʻo i totonu o lona fatufatu eseese elemene e talafeagai mo le fafagaina o le tasi po o le isi laau. I le tuufaatasiga o le fualaau faasaina, o elemene uma lava o loo i ai i le tulaga o mea elemene ninii (vavalo).

O elemene o loʻo fausia ai hela e mafai ona aʻafia ai laau o ituaiga eseese ma ituaiga eseese ma le malosi maualuga atu.

E te iloa? O fugalaʻau uma e faʻatautaia le potassium e le o se mea lamatia (e le o se mea e lamatia ai tagata), ona o lo latou i ai le K-40 faʻalavelave.
O lenei faʻafefe faʻalavelave e faʻaalia i lona faigofie ona faʻaaogaina: ua lava lea e iloa ai po o fea mea e manaʻomia e lau laau, ona filifili lea o le Matai ma le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi e te manaʻomia, suesue i faatonuga mo le faʻaaogaina ma fafaga lau vao.

O le matai e maualuga le solubility i le vai ma le maualalo eletise eletise. O elemene uma lava o lona tuufaatasiga o loʻo i ai taui faʻatusatusa (e le manaʻomia lou suʻeina o le Initaneti mo faʻamatalaga pe o le a le tele ma pe o le a le ituaiga fesuiaiga e manaʻomia mo se laau totō). I le faʻaopoopoga, eseese ituaiga o laei E mafai e le Matai ona faʻafesoʻotaʻi ma fatuina oe lava, tulaga ese ma sili ona lelei mo oe faʻatulagaina. O laei pito sili e sili ona lelei mo aʻa ma fualaau faisua.

E le gata i lea, e te le afaina le sprayer i lenei mea faigata, ma o le a tumau pea elemene aoga ile laulaau poʻo le eleele mo se taimi umi.

O le lavelave o fomaʻi e aofia ai le "Sudarushka", "Mortar", "Crystal", "Kemira".

Mea e talafeagai mo

O le Master Fertilizer e lelei atoatoa mo le faʻasoaina o togalaau faʻatoʻaga ma faatoʻaga. E mafai ona faʻaaogaina mo vine, fualaau aina, fualaau 'eseʻese eseese, fugalaau i totonu ma le tausaga, fualaau faisua, laʻau faʻapitoa, vao, ma isi.

Mo nei laau taʻitasi, o loʻo i ai se faʻalavelave faʻapitoa e iai se faʻatusa tulaga ese, ma o le a tuʻuina atu ai ia te oe laau elemene na latou le maua.

Faʻatulagaga faʻamaʻi ma le afifiina

O se tasi o fomaʻi sili ona lauiloa mai le kamupani "Valagro" o le Matai 20.20.20. O le tuufaatasiga o lenei mea faʻalavelave e aofia ai le tele o eletise gaosi, o le aofaiga atoa o le afifiina e 20%. E faapena foi i le tuufaatasiga o le 20% o le pata oxide ma le 20% o le ufiufi o le phosphorus.

I le faaopoopo atu i oxide ua taua i luga, o le Matai 20.20.20 o loʻo i ai elemene o manganese, ferum, boron, copper ma zinc i fua eseese, filifilia e tusa ai ma uiga lautele o uiga o ituaiga palapala. O le aoga o lenei faʻalavelave e 5.1 Ph.

Saunia le fugalaau ua faaigoa 20.20.20 i totonu o pusa o le 10 ma le 25 kilokalama.

I totonu o le faʻalavelave o le faʻamaʻiina O le 18.18.18 + 3 o le oxide oxide, o le phosphorus oxide ma le tuufaatasiga o le eletise o loo i ai i vaega tutusa e pei ona taʻua i luga, ae o elemene taitasi e 2% le itiiti i le tuufaatasiga. Ae ui i lea, i totonu o le faʻamaʻi ua faailogaina 18.18.18 + 3, o loʻo iai foi le oxide magnesium (3%), lea o loʻo faʻaalia i le igoa "+3". O isi uma elemene (zinc, boron, uʻamea, manganese, ma isi) o loʻo aofia ai i le aofaʻiga tutusa e pei o le mea ua taua i luga. Faʻatupeina i totonu o pusa o le 500 g ma le 25 kilokalama.

O le sauniuniga ma le faailogaina o le 13.40.13 o loo i ai le 13% o le tuufaatasiga o le nitrogen ma le 13% o le oxide oxide, peitai, o le 40% o loo teuina i luga o le pata o le phosphorus, o le mea lea ua valaau ai e nisi o faifaatoaga le Matai 13.40.13 o se fusi fualaupapa.

O le 34% totoe o loʻo pa'ū i luga o isi mea faʻapitoa, e aofia ai chelate (elemene eleʻele o le uʻamea, zinc, copper, boron, etc.). Faʻatau i pusa o le 25 kilokalama.

E taua! E mafai ona maua le Master Master's dress in various packages, talu ai o loʻo faʻasoa e le kamupani Italia ana oloa i pusa 25-kilogram, ma le au faʻatau oloa i totonu o fale i ni atunuʻu eseese eseese ma mamafa.
O le Master 10.18.32 e mauʻoa i le oxide palu (32%), 18% - faʻamalolo o le phosphorus, isi 10% - tuufaatasiga eletise. Faʻatau i pusa o le 25 kilokalama ma le 200 g. O le Matai 17.6.8 fugalaʻau e aofia ai le 17% tuufaatasiga o eletise, 6% o le phosphorus oxide ma le 8% o le oxide. O loʻo faʻapipiʻiina i le lava tulaga e mafai ai ona faʻapipiʻi e pei ona i ai i le mataupu muamua.

E tatau ona maitauina o ituaiga uma o fomaʻi mai se kamupani Italia e mafai ona maua i afifi o le 25 kilokalama, e le mafai ona maua i taimi uma i luga o le maketi po o luga o le Initaneti le tele o tagata e faatauina le oloa i le mamafa.

O le sauniuniga ma le faailogaina o le 15.5.30 + 2 e mauʻoa i le oxide palu (30%), ae o mea o loʻo i ai le faʻamalama o le phosphorus e le taua (5%). O le mea o loʻo iai i le tuufaatasiga o eletise i lenei ituaiga o le faʻamalolo e 15%. O le igoa "+2" o lona uiga o le tuufaatasiga o lenei meafaigaluega e aofia ai le oxide magnesium i le pasene pasene o le 2%.

Faʻatupeina i poloka o le 25 kilokalama, ae pei o soʻo se isi ituaiga o mea faigata, faʻatau atu i le mamafa o le 1 kilokalama. Matai 3.11.38 + 4 (atonu e te ono mateina, pe afai e te malamalama i le fuainumera o fuainumera i le igoa o le auala) e aofia ai le 3% o le tuufaatasiga o meaola, 11% o le pulu phosphorus ma le 38% o le oxide oxide, ma, ioe, 4% o le oxide magnesium. O lenei fualaau faasaina e sili atu ona faʻamaoaigaina i le oxide polide mai mea uma o loʻo i luga o le maketi e Valagro. O le oloa o loʻo i ai le igoa 3.11.38 + 4 o loʻo maua i totonu o pusa o le 500 g.

O le a aoga ia te oe ona e iloa o le oxnesium o se vaega o le agroperlite, "Nitoks Forte", "Agricola", boric acid, "Nitoks 200", vermiculite, potassium monophosphate.

Faamanuiaga

O fomaʻi faʻamaʻi mai le tufuga Italia e tele ona lelei pe a faatusatusa i isi ituaiga o mea faʻamaʻi:

  • O le saoasaoa o le tuputupu ae o fualaau aina ma ituaiga matagofie o laau toto, ona o le lelei o le faaaogaina o meaola uma ma elemene.
  • Ona o le paleni faapaleni o le tuufaatasiga o le nitrogen ma le paluga ma le magnesium oxide, e mafai ona maua mai se fua vave o le maualuga o le maualuga.
  • Laititi o le faʻaogaina o le masima e fesoasoani i le faʻatupulaia o le faʻalauteleina o ituaiga uma o laau.
  • Faʻataʻitaʻiina ituaiga o fualaau aina ma laulaʻau (o laulaʻau e matagofie ma manaia, ma fualaau aina e maua ai ni mea lelei).
  • O fualaau e le tali atu i chlorosis ona o le i ai o elemene o le magnesium ma ana oxides i le tuufaatasiga o fugalaau faʻapitoa.
O lenei lisi o penefiti o fualaau faasaina e aumaia ai i le taʻitaʻia i le maketi o mea tau fefaatauaiga i le lalolagi. Ua leva ona faatuina e le matai o ia o se tasi o ituaiga sili ona lelei o le fesuisuiai, o lea o le tau e fetaui ma le lelei.

Faatonuga mo le faaaogaina

Aʻo leʻi faʻaaogaina soʻo se Matai Matai, e tatau ona e suesue ma le totoʻa faatonuga mo le faʻaaogaina, ona o ituaiga taʻitasi taitasi o loʻo i ai faʻasologa saʻo.

E le gata i lea, o eseesega e ese mai le faalagolago i le a le mea e te manaʻo e ausia (fualaau tetele ma le suamalie, matagofie ma lalelei o laʻau o laʻau teuteu, lau lautele ma le tasi itu, ma isi).

Matai 20.20.20

O le a lelei pe afai e te leʻi faʻaaogaina lenei vailaʻau o le a e suʻeina lau eleele mo elemene o loʻo i totonu o se fale suesue faapitoa. A maeʻa ona e suʻeina pe o le a le ituaiga mea oona o loʻo e le maua i le palapala, e tatau ona e filifilia le seti sili ona lelei o faʻamaʻi.

Afai e te mautinoa o le Matai 20.20.20 o le a avea ma se filifiliga talafeagai, ona faitau lea ma le faʻaeteete faatonuga mo le faʻaaogaina aʻo leʻi faʻaoga.

O le faʻaaogaina o lenei falu (pei o puipuiga) faatasi ai ma le vai, o lona uiga, i le auala o le faʻamaloga (pe a faʻafeinu mai se pulupulu poʻo le taimi o le timu), e tatau ile 5-10 kilokalama o le faʻafefiloi mo le 1 hectare o mea totō (togalaau togalaau, fugalaau ma teuteu teuteuga, ma isi). I le auala, faatasi ai ma lenei metotia o le faʻamalositino, soo se Matai Matai e faʻaaogaina ma le fuafuaina o le 5-10 kilokalama i le 1 ha.

E te iloa? Nitrogen fertilizers i tulaga maualuga pe a fafaga fualaau aina e 'aina e oʻo atu ai i le faateleina o le aʻafia o le maʻisuka, maʻi Parkinson poʻo le Alzheimer.
O le meafaigaluega i le maka 20.20.20 e fetaui ma nei ituaiga o laʻei:

  • Laʻei pito i luga o teuteuga o ituaiga fugalaau i le vaitaimi atoa o vaomatua. Faʻaleleia mo se tuputupu aʻe lelei o laupepa ma tuʻuina atu ia i latou se foliga manaia (i le 100 lita o le vai 0.2-0.4 kilokalama o le oloa). Laʻei pito i luga e ala i le faʻataʻitaʻiga (100-200 g i le 100 lita o le vai).
  • Mo le tuputupu ae tuputupu ae ma le atinaʻeina o laau matagofie ma laʻau, ma togavao (fafagaina o loʻo faia i le taumafanafana). E faʻaaogaina fugalaau i le auala o le faʻamalo i le fua faatatau o le 250-500 g mo le 100 mita. E tatau ona e fafagaina pea ia laau i taimi uma, tasi i le 7-10 aso.
  • Strawberry fertilizers mo le sili atu ona fua mai (ia faia ni laʻei pito i luga mai le taimi o le faia o ovaries ma seia oʻo mai uluaʻi fua o fualaau aina). Fertilizers e faʻaaogaina i le metotia o le faʻamaloiloga ma le faʻatusatusaina o le 40-60 g mo le 100 mita.
  • O kukume e amata ona fafagaina mai le taimi o le 5-7 muamua e aliali mai seia oʻo i le amataga o le seleselega muamua. Aumai i aso taʻitasi ma fafaga i le maualuga o le 125 g i le 100 mita.
  • O lenei mea faigata o le a fesoasoani i vine e fausia ai se fuainumera tele o fusi e maua ai le tele o fua o vine i luga ia i latou. O le amataga o le vaitau o le tuputupu ae, o le ofu mulimuli ua faia i le taimi tonu e amata ai ona maua mai ni paʻu "paʻepaʻe". Fafaga e ala i le faʻamalosiga ma le faʻatusatusaga o le 40-60 g i le aso i le 100 mita.
  • Tomato e amata ona faʻamafanafana pe a fuga fugalaau muamua, ma maeʻa i le taimi o uluaʻi ovaries o fua. O le polokalame ma le fuataga o le faʻamaʻiina o mea tumau e tutusa lava ma vine.
  • Mo le lalaga pito i luga o fualaʻau fualaʻau i eleele tatala, ua faʻaaogaina se vaifofo o le Master (1.5-2 kilokalama o le oloa i le 1000 lita o le vai). Suavai i le 2-3 aso (faʻaitiitia le tele o taimi, fuafua i le ituaiga o palapala, le tele o le mea e tupu mai ai, o meaʻai o le eleele, ma isi). O le fafagaina o fualaau faisua i lenei auala e mafai ona avea ma faʻalavelave o le Matai, o le a tumau pea ia doso, ae o le tasi pe o le isi mea faigata e filifilia e fuafua lava i le tuufaatasiga o le minerale o le palapala.
  • Faʻatoʻa faʻaaogaina togalaau (faʻapitoa) i le faʻavaivai e faʻaaoga ai se vaifofo vai (3-8 kilokalama o fomaʻi i le 1 ha). E mafai ona e faʻaaogaina soʻo se tasi o faʻalavelave a le Matai, faʻalagolago i le tuufaatasiga o le minerale o le palapala.

Matai 18.18.18 + 3

O faatonuga mo le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le tamaoaiga 18.18.18 + 3 mo ituaiga eseese o laau toto e toetoe lava tutusa ma le faigata ma le faailoga 20.20.20. Ae ui i lea, ei ai ni eseesega i le faʻaaoga, lea o le a matou taʻu atu ia te oe.

O fua uma mo laau totino, lea ua tatou faʻaalia e le mea o loʻo i luga, e tatau ona maitauina lelei tutusa. O le eseesega o le faʻalavelave lea e aofia ai lona 3% magnesium oxide, lea e fesoasoani i le gaosia o le chlorophyll i lau o laau.

Fertilizers with the design 18.18.18 + 3 o le a aoga mo laau teuteu, lea e tatau ona ese le matagofie ma le matagofie o lau lanu meamata. Mo laau teuteu teuteu, vao ma nisi o fugalaau, o le lavelave 18.18.18 + 3 e faʻaaogaina i le taimi atoa e tuputupu aʻe ai.

Faʻasusu i totonu o le palapala pe faʻapipiʻiina foi i le fesoasoani a se pulumu. Mo le fufuluina o laʻau o mea teuteu teuteu e faʻaaoga ai se vaifofo suamalie (200-400 g o laʻei pito i luga mo le 100 lita vai). E tatau ona faʻaleleia le fufuluina muamua i le 9-12 aso i le taimi atoa o le tuputupu ae.

E taua! Ae e te leʻi fafagaina au laau ma se Matai, fai se suʻesuʻega eleele, ma a maeʻa lena, filifili le mea e fetaui ma oe e faʻatatau i taunuuga o suʻesuʻega.
E tatau ona faʻafefeteina le palapala ile laau (e ala ile auala o le faʻamalo) ma vao faʻatasi i 1.5-2 vaiaso (3-5 kg ​​i le 1 ha).

Matai 13.40.13

O lenei mea faʻaaogaina faʻaaogaina mo le faʻamaʻiina i le amataga o le vaitau o le tuputupu ae o laau toto. O le Matai 13.40.13 e mauʻoa i le opoka o le phosphorus, o le mea lea e mafai ai ona faatupuina le tuputupu ae o le aʻa, ma e faʻaaogaina mo le fafagaina o laau (pe a faʻapipiʻi i eleele matala, e sili ona faigofie ona maua). Faatonuga mo le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega mo aganuʻu eseese:

  • Fualaau taele, amata i le amataga o le tautotogo (o le vasega e tusa ma le masina). Fafaga e ala i le faʻataʻitaʻiga (150-200 g o le oloa e faʻaaogaina i le 100 mita).
  • O fualaau 'aina faʻamalosi ma faʻamalosi e fafagaina i le faʻatoʻaga i le amataga o le tautotogo ma le amataga o le taumafanafana (300-500 g / 100 mita).
  • O fualaau e tatau ona fafagaina vave lava pe a uma le faʻavasegaga ma aʻo leʻi oʻo ile uluaʻi ovaries. O le tele o le faʻamalosi e tumau pea lava e pei ona i ai i le mataupu talu ai.
  • Kapisi, kukama, tamato, Pepa Bulgarian e fafagaina pe a tupu aʻe e ala i le fatuina (40-70 g / 100 mita i aso uma e faʻaaogaina ai le auala faʻalaʻau).
  • O fualaau aina e fafagaina mai le amataga o le vaitau tuputupu ae ma seia oo i le muamua ovaries e ala i le auala o le faʻataʻitaʻiga (3-5 g o le oloa mo le tasi laau ile 3-4 aso).

Matai 10.18.32

O lenei faʻalavelave e faʻaaogaina mo le lalagaina o fualaau 'aina ma fualaau faisua eseese i le tulaga o fualaau aina. Faʻailoaina i le auala o le faʻamaloiga i aso uma. O le meafaigaluega e faʻaaogaina mo palapala ma se maualuga maualuga o vailaau oona.

Faaaoga le Pule 10.18.32 e tatau ona faapenei:

  • Mo le televave o le fua o fua o melons ma watermelons (mai le taimi o le ovary fualaau aina i le amataga o le seleselega). Ia faʻaaoga i aso taʻitasi (i le vaveao po o le leva o le afiafi i le eleele susu) i le fua o le 20-30 g o le vailaʻau i le 100 lita vai.
  • Mo tamato, kukama ma aganuu bulbous (o le saoasaoa o le tuputupu ae o fua ma le faateleina o le tele). Faʻataʻitaʻiga faʻapitoa i aso uma i le fua faatatau o le 45-75 g tupe i le 100 mita.
  • Mo le tuputupu ae tuputupu aʻe o le faʻasaga ma le faʻasaga. Faʻamafanafana faʻatasi i le aso (50-70 g o le sauniuniga e tatau ona faʻaaoga i le 100 mita o faʻatoʻaga).

Matai 17.6.18

O lenei mea faʻalavelave e aofia ai nai faʻamaʻi faʻamalama, ae e mauʻoa i le vevela ma le potassium, lea e fesoasoani e totōina i tulaga faigata (faʻaleagaina tulaga o le tau, ma isi).

E le gata i lea, o le Matai 17.6.18 e maua ai vao lelei ma se laʻau umi, e fesoasoani i laulaau o le laau e maua ai se lanu meamata lanu meamata.

O lenei faʻalavelave o microelements e fesoasoani i se vaitau umi o le fugalaau o violets, epis, begonias, ma isi. E i ai foi sona aoga aoga i vine, togalaau aina, tamato, kukama, ma isi.

O nisi tagata e faʻaaoga lelei mo fugalaau fugalaau, faʻaleleia ma faʻavavevave o latou fua.

O fuamoa e fafagaina e le Matai 17.6.18, 250 g i le 100 mita i aso uma e faʻaaogaina ai le metotia faʻavae. Amata ona fafaga faʻatasi ma foliga o fugalaau muamua ma maeʻa pe a amata ona fua muamua fua muamua. O fuavine e fafagaina i le fua faatatau o le 30-50 g o auala i lalo o le laau e tasi i le aso (e ala i le auala o le faʻamalo). E fafagaina Tomatoes i le auala lava e tasi e pei o kukama, ae i le taimi o le fausiaina o fua muamua, e faaluaina le fua.

E te iloa? E tusa ma le afa o faʻasao o le lalolagi o mea gaosia, lea e maua mai ai phosphate fertilizers, o loʻo i totonu o Sasaʻe Tutotonu.
Fugalaau ma totonu o togavao e togafitia e ala i le sasaina. O le 0.1-0.2% o le vai fofo ua faia (100-200 g / 100 lita o vai).

Matai 15.5.30 + 2

O lenei ituaiga o fugalaʻau e faʻaaogaina mo le faʻaleleia lelei o togalaau teuteu, faapea foi ma le vave ma le faauo lelei o fualaau faisua ma togalaau. Matai 15.5.30 + 2 e lelei atoatoa mo fugalaau e le taliaina se maualuga o meaola o le maika i le palapala.

Ae ui i lea, o le i ai o le maualuga o le potassium i totonu o lenei pitonuu ei ai sona aafiaga lelei i le tupu o fugalaau o le hibiscus, violets, chrysanthemums, ma isi.

Mo le tele o fualaau 'aina ma fualaau' aina, o le fualaau faasaina e ese le faʻaaoga, ae tumau pea faʻatulagaga (faʻatatau i doses ua faʻamaonia i totonu o faatonuga mo le Matai 20.20.20):

  • O togalaau teuteu ma fugalaau i totonu e amata ona fafaga mai le taimi o fugalaau fugalaau. Faʻamuʻu e ala i le pulupuluina ma le faʻasosoʻo faʻatasi i aso uma 2 aso. O nei laei e fesoasoani i se vaitau umi o le fugalaau.
  • O conifers teuteu ma laau totō e faʻafefete i le tautoulu mo se taumalulu sili atu. E faia faʻataʻitaʻiga pe a uma le toesea o lau (fai i vaiaso uma seia oʻo i le amataga o le kiona muamua).
  • O fualaʻau, strawberries ma vine o loʻo faʻauʻuina aʻo le i amataina fua o fua (o loʻo faia faʻataʻitaʻiga i aso uma).
  • Tomato ma kukama e fafagaina i le taimi atoa o le fualaau aina (i aso uma, e ala i le auala o le faʻamalo).

Matai 3.11.38 + 4

O lenei faʻalavelave e aofia ai se vaega o le magnesium, lea e tatau mo laau taʻitasi mo le atinaʻe o aʻa. Afai e le lava le magnesium i totonu o le palapala, ona tupu ai lea o le aʻa, ma e le mafai e le laau ona maua se numera talafeagai o elemene taua mai le palapala. Кроме того, микроэлементы магния делают полевые культуры более устойчивыми к солнечным ожогами, поэтому Мастер 3.11.38+4 активно используется фермерами как подкормка для растений, высаженных на огромных открытых пространствах (пшеница, соя, кукуруза, ячмень и т.д.).

Повышенное содержание калия и минимальное количество азотистых соединений способствуют лучшему процессу цветения декоративных деревьев, кустов и цветов. E le gata i lea, o lenei faʻalavelave e maua ai le fua ile foliga vaaia (o le tele ma le foliga o soʻo se fualaau aina ma fualaau aina).

E taua! Afai e te le maua le malosi e gaosia ai le fafagaina o kukama, tamato, strawberries, ma isi mea, ona mafai lea ona e fufuluina le eleele i isi aso uma, ae faʻatasi ai ma se faʻaoga lua.
Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Wizard 3.11.38 + 4 e tutusa lelei ma le faʻalavelave faʻamatalaina i luga. Tasi se eseesega: o le oloa ma le igoa 3.11.38 + 4 e faʻaaoga mo fua o faatoaga i le fua faatatau o le 4-6 kg i le 1 hectare o fua o faatoaga.

Taimi ma taimi e teu ai

E tatau ona teu le Matai i totonu o se potu pogisa, tapunia ma sina maualalo o le ea ma se vevela o + 15-20 ° C.

E pei ona faʻaalia i le faʻamaumauga, ole vaʻaia o mea inu oona e taʻitaʻia ai le saʻo ole 20-25% e le talafeagai mo le faʻaaogaina, o lona uiga, o lona aoga e faʻaititia (o nisi o mea faʻataunuʻu ua faʻaumatia).

Ole potu e teu ai e le tatau ona maua e tamaiti poʻo meaola. O loʻo faʻapalaina faʻamaʻi faʻamalosi i nofoaga mamao mai meaai. I lalo o tulaga masani o le teuina, o le Matai o loʻo tumau pea le talafeagai mo le 5 tausaga (i se afifi faʻamau).

Faʻatau

O le gaosiga o faʻalavelave minerale mo laau totino o le Italia o le kamupani "Valagro", o lona ofisa autu o loʻo i le taulaga o Abruzzo.

O le kamupani o loʻo faʻalauteleina ma faʻaleleia pea oloa fou, ma faia ai ni fuamoa fou mo le tuputupu ae sili ona lelei ma le atinaʻeina o le tele o fualaau faisua, berry ma laau teuteu.

I le taimi nei, ua tatalaina e le kamupani Italia lana paranesi i Pasila. Valaka ua maeʻa ona galulue faʻatasi ma Saina, Amerika ma isi atunuu maualuluga o le lalolagi.

E mafai ona faʻataunuʻuina o oloa a le kamupani Italia o le taʻitaʻi o le lalolagi i le maketi o faʻamalaʻau. Laʻei pito i luga E tuʻuina atu e le matai se laʻei fefaʻatauaʻiga i soʻo se aganuʻu fua ma fualaau. O le saʻo saʻo o minerale o le a mafai ai ona e seleseleina mea e te lei mauaina muamua.