Masini faʻapitoa

Vladimir Tractor Plant: faʻamatalaga ma ata o le taʻavale T-30

Ona o le faʻaaluina o le taimi ma e le mafai ona faʻaoga T-25 taʻavale, na filifili ai taʻitaʻi o le Vladimir Tractor Plant e faʻamuta le gaosiga T-25 faʻatusa ma le amataga o se laasaga fou i le gaosiga o mea sili atu T-30 faataitaiga.

"Vladimirets" T-30

O le taʻavale T-30 o se faʻaaoga tele, e le pei o isi masini i lana vasega, masini. O ana galuega e mulumulitaia: mai le luluina o togalaau muamua ma togalaau fualaau faisua i le felauaiga o oloa.

E te iloa? I le taimi o le Taua Lona II o le Lalolagi, na faʻaaogaina ai le televise a Soviet e avea ma vaega o taua, ma le le lava o tane tane.

Le masini o le taʻavale ma ona suiga

"Vladimirovets" T-30 o loʻo i ai se faʻamatalaga pe faapefea ona faʻaogaina le masini, faʻapipiʻiina se mataupu malosi (faʻavaa), faʻamautinoa le saogalemu i le taimi o le galuega. O lenei masini o loʻo tilivaina uili muamua, lea e maua ai le manaia sili ona lelei. O uili pito i tua o loʻo taʻitaʻia ma lautele i le tele, e maua ai se mea sili ona lelei. O loʻo i ai i le potu se masini mo le faʻavevelaina ma le mafanafana. O le faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina e lua lima ma vae vae mo le puleaina. Oloa Gaosiga i Vladimir.

O mamanu uma ma vaega ei ai le malosi ma le faʻamalosia, faʻamautinoa le saogalemu ma le sili atu le malosi. E tusa ai ma le uiga le lelei, o le "brainchild" o lenei laau na gaosia ai se pusa ma maua ai se manaoga tele. O le mafuaʻaga lea ua i ai i le lisi o masini e faia galuega e le gata i le fusi o mea taufaʻatau, ae o le faʻaaogaina i aso taʻitasi ma le tagata lava ia. I le taimi nei, o le gaosia o le faʻataʻitaʻiga e le o faʻatinoina, ae ona o le umi o le taimi e faʻaaoga ai, pe a faʻatau se masini faʻaaoga, o le a aoga mo oe mo le tele o isi tausaga e aunoa ma ni faʻafitauli.

Faamasani oe i le MT3-892, MT3-1221, Kirovets K-700, Kirovets K-9000, T-170, MT3-80, Vladimirets T-25, MT3 320, MT3 82 traketi, lea e mafai foi ona faʻaaoga mo ituaiga eseese o galuega.
Faʻapitoa foʻi mo faʻatauga o faʻatauga o lenei taulaʻi:

  • T-30-70 - o se masini e faʻaalia i le faʻaaogaina o le hydrostatic ma se fagu paʻu lua, e ese mai kopi ua mavae. Ua mamanuina le mamanu mo faamoemoega tutusa e pei o le T-30. E mafai ona faʻaaogaina mo togafiti o le galue ao le i luluina.
  • T-30-69 - o se masini e iai se mea faʻapipiʻi se tasi ma le mea e faʻaaoga ai masini. O loʻo i ai se tulaga gafatia maualuga - e oo atu i le 1600 kilokalama. O le ave taavale o le pito i tua, ma o le pito i luma e mafai ona faʻaaogaina. I le faʻaopoopoga i le faasologa o laina, e mafai ona faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga mo le totoina o toga.

E taua! Lenei mUa faʻaumatia le faʻataʻitaʻiga, o lona uiga e mafai ona maua i le tulaga faʻaaogaina.

  • T-45 - le masini, lea e sili ona mamana le fesuiaiga o le T-30, faafetai i le masini D-130. E i ai le maualuga o le gafatia o le mamafa ma e mafai ona faʻaaogaina mo faamoemoega eseese i le faʻatoagaina o fanua, faatoaga, mo le siitiaina o faamoemoega ma le faʻaleleia o le fanua.
  • T-30A-80 - faʻatulagaina mo le faʻaaogaina i tulaga o le faʻalavelave faʻalavelave. E maualuga lona malosi, faʻatusatusa i isi suiga, e oo atu i le 2100 kilokalama. E mautinoa lava le faʻagaoioia o le faʻafetai e faʻafetai ai i le uili o le uili 4 * 4. E mafai faigofie ona feagai ma ituaiga uma o togafitiga eleele. Fuafuaina mo le siitiaina o faamoemoega, faapea foi mo galuega i vine, togalaau, faatoaga.

E te iloa? O lenei ata na "susulu" i le ata "Kin-Dza-Dza", lea sa avea o se kiona.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Mafaufau i le taʻavale T-30 ma ona uiga faʻapitoa i le tulaga o se laulau.

FaʻailogaUiga
Mana30 "solofanua"
Moli4-kesi
Ituaiga o afi T-302 lekati
Suʻe afiI le ea
Faʻafeiloaʻi, faʻavavevave2,000 r / min.
Fuel suaVailaau tineia
Buck

290 lita
Faʻaaogaina o meaʻai180 g / l i le itula
Tausaga o taʻavaleO le umi e 3.180 mita, o le maualuga e 2.480 mita, ma le lautele e 1.560 m
Pusa tagaMechanical
Tausiga o le tau600 kilokalama
Telefoni oE oo i le 24 km / h
DriveToe

O mea e mafai ona faia e le taʻavale i le togalaau

O lenei faʻataʻitaʻiga ua faia faapitoa mo le faʻaaogaina o faʻatoʻaga: mo le faʻasolosoloina o togalaau, tausia o mea totō. "Vladimirovets" e mafai foi ona faʻaaoga lelei mo le faʻatoagaina ma le faʻatoʻaga. Ona o lona malosi ma lona laʻitiiti, o le T-30 e masani ona faʻaaogaina mo le galueaiina o vine.

Mo le faʻaaogaina o se vaega laitiiti, ia faʻaaoga foi se taʻavale Iapani Iapani.

Malosiaga ma vaivaiga

O lenei tiller ei ai lona maualuga maualuga i luga o le alatele ma eleele palasi, lea o loʻo tuʻuina atu e le uila uili muamua.

E taua! O le puipuia o le uili o uili pito i tua e mafai ona faʻamautinoaina e ala i le faʻafesoʻotaʻi i le alalaupapa alalaupapa.
Ua fuafua le fale mo le galuega a le tagata e toʻatasi, ma o lana faʻatulagaina o le tau e mautinoa ai le umi o le taʻavale e aunoa ma le faʻavaivai i le avetaavale. O le mamanu o le faamamaina o le ipu e galue e aveese le palapala e aunoa ma le tele o faigata, ma pusa tioata tele e maua ai le 360 ​​° vaaiga. Faʻapitoa foi i luga o le taʻavale o loʻo i ai ni auala faʻapipiʻi eseese e mafai ai e oe ona faʻafesoʻotaʻi le tele o mea faʻapitoa pe a manaʻomia. Faʻavae i luga, o lenei ata faataitai e toetoe lava a manaʻomia mo galuega i luma o togalaau ma totonu o le togalaau, faʻapea foʻi ma le felauaiga o oloa e ala i faafitauli ma tulaga faigata mo isi ituaiga o loli. O le taʻavale e umi ma faʻatuatuaina, lelei lelei ma ua manatu e faʻafeagai ma le ono mafai ona faʻaleagaina fafo.

Faatasi ai ma vaivaiga, naʻo avanoa o se laʻititi laʻititi (e oo i le 700 kilokalama) pe a faimalaga oloa ma galulue faʻatasi ai ma le tele o vao.

O le mea lea, o lenei faʻataʻitaʻiga o le masini e sili ona aoga ma e mafai ona feagai ma galuega faigata. E ui lava i lona lauiloa, i le taimi nei o loʻo i ai isi, sili atu le faʻalelei o faʻataʻitaʻiga ua avea ma mea e ave i ai le faamuamua i le gaosiga ma ua suia le T-30, ae o le masini e masani ona maua i luga o le faʻatau i le faʻaaogaina.