Incubator

Auala e filifili ai se telefoni mo se incubator, o ituaiga autu ma ituaiga lauiloa o masini

O se tasi o auala sili ona lauiloa i le faatoʻaga i aso nei, o le faʻatoʻaga faʻatoʻaga. E mafua ona o le i ai o le avanoa maualalo ma avanoa e le taua. Aemaise lava le aoga o le aveesea o moa ma a latou isi faʻatinoga. E mafai ona faia lenei mea i totonu o le fale e faʻaaoga ai se mea faʻapipiʻi faʻapitoa ma se telefoni.

Le autu autu o le masini

O le mea e sili ona lelei mo se mea faʻapipiʻi - o se masini lea e mafai ona e vave faʻaleleia ai le vevela manaʻomia, faʻapea foʻi ma le manogi ma le fesoasoani o sulu faapitoa ma elemene faʻamafanafana. O lea ituaiga masini e siaki ai eseesega i le siosiomaga ma totogi ai mo i latou.

O vaega o le vevea mo le incubator

Soʻo se soʻo se mea e aofia ai vaega taua nei:

  • Thermometer (hydrometer) - o loʻo faʻaalia ai le maualuga o le vevela o le vevela ma tuʻuina atu i le nofoaga autu e pulea ai. O nisi taimi e tuʻuina i le iunite autu.

E te iloa? Mo ituaiga uma o manulele, e taua mo le atinaʻeina o latou atigipusa, e manaʻomia se vevela. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo moa - 37.7 tikeri.

  • O le vaega autu e faalagolago ile ituaiga masini. O loʻo faʻatulagaina ia taʻaloga manaʻomia, ma o le voltage foi e faʻaaogaina, lea e tuʻuina atu i elemene faʻavevela.
  • O le masini faʻavevela o se masini mo le liua o le eletise. O le tele o taimi i mea tau tupe mo le faʻavevelaina o le faʻaogaina o le moli, lea e faigofie ona fetuunai, e le gata i lea, latou te matua umi lava. I faʻagata sili atu taugata o loʻo faʻaaogaina elemene faʻamafanafana.
E taua! Hatching eggs with a incubator o se faiga e galue malosi ma taimi e faʻaaoga ai le taimi. O nisi taimi, e tusa lava pe i ai se mea sese laitiiti, e leai se mea e tupu ma e mate uma le pepe ao lei puʻe.

Tele ituaiga o masini

E ui i le mea moni e faʻapea o mea uma lava e mafai ona faʻatau atu mo le faʻatau, galue malosi, e iai ni mea patino, e tuʻuina atu e te manaʻomia le filifilia o le ata saʻo.

E taua! Pe a faia se filifiliga i le va o le numera ma le tutusa, e tatau i se tasi ona amanaia le maualuga o le eletise i le nofoaga o le a faʻaaoga ai, o le televave o le eletise e tupu i nofoaga i tua e mafai vave ona faʻaleaga le masini.
O mea uma lava e vaevaeina i ituaiga nei:

  • Telefoni numera mo le incubator. E sili atu ona faʻatuatuaina, e ono le mafai ona gau ma maua fua saʻo fuaitau. O lona tau e sili atu ona maualuga, ae sili atu galuega nai lo se isi lava faiga.
  • Mechanical. E mafai ona naʻo le tasi le vevela o le pulega e mafai ona tausia, ma mo le puleaina, e manaʻomia le tuʻuina atu o se masini mimiti.
  • Analog (eletise). Tuʻu masani masani o loʻo i ai se faʻatulagaga masani o galuega tauave.

O le taʻiala o le faʻaaogaina o meafaigaluega

Faʻalagolago i le mamanu, e ese le galuega e tusa ai ma le taʻiala o le gaioiga. O le eletise eletise e otometi ona tausia se vevela na muai fuafuaina, ao faagasolo fetuunaiga, o le elemene o le mafanafana e amata ona faagaoioia pe a tuu i lalo ma liliu ese pe a uma le tapulaa faatulagaina.

Saili pe mafai ona faia le mea sili mo le incubator.
O le elemene autu o le eletise eletise o se ipu paleni, lea e suia ai ona uiga lelei i lalo o le gaioiga o le tele o le vevela. A maeʻa ona faʻafesoʻotaʻi ma le mea faʻavevela poʻo le elemene, o le mea lea e puleaina ai le faʻaogaina o le vevela. I le maualalo o le vevela, o le ipu ua pala, lea e oʻo atu ai i le tapunia o fesoʻotaʻiga eletise ma le tafe o eletise eletise i totonu o le elemene mumu. A maeʻa ona maua le maualuga o le vevela, faʻafefe i luga i le isi itu, talepe le fesoʻotaʻiga ma vavae ese mai le mana. I le masini faatonutonuina o tulafono, o le mataupu faavae o le faʻavae e faʻavae i luga o uiga patino o nisi mea. Pe a oʻo i luga le vevela, e faʻateleina le latou voluma, ma faʻaititia ma faʻaititia. Aʻo faʻagasolo, o le thermostat o se faʻaauauina pea o nei faiga. O mea faʻaonapo nei e mafai ai e oe ona fetuunai i se auala e tali atu ai i ni suiga laiti i le vevela.
E te iloa? O uluai tagata na faʻaaogaina i Aikupito anamua, sa i ai potu mafanafana, pusa poʻo ogaumu. I lena taimi, na o ositaulaga lava e puleaina le microclimate ma le fesoasoani o se vai faʻapitoa e faʻamautuina i se tulaga vevela e mafai ona faia lenei mea.

Filifiliga Filifilia

Ina ia maua le maualuga o le taunuuga i le faagasologa o le fesuiaʻiina o fuamoa, e tatau ona e iloa le mea e te sailia pe a filifilia se mea sili ona lelei:

  • E faʻafesoʻotaʻi le suiga faʻafuaseʻi o le eletise faʻapea foʻi suiga i le vevela mimita.
  • Faʻaauau le aafia o tagata i moa.
  • O le mafai ona faʻafoe vaaiga i le siosiomaga atoa i le incubator mo le taimi atoa.
  • Faʻapipiʻi aunoa ma aofia ai elemene faʻamafanafana.
  • Le lava le mataʻituina pea ma le fetuunaiga.

Suʻe ni faʻataʻitaʻiga lauiloa

E ui lava i le tele o filifiliga na ofoina mai i le maketi, e masani lava ona tuʻuina atu e le au faʻatau le latou gauai i mamanu nei:

  • Miti-1. Le faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa, o lana galuega o le lagolago lea i le vevela e manaʻomia, faʻafefe o le manogi, faapea foi ma le liliu vave o fuamoa. Ona o lona laʻititi laʻitiiti e faʻaaogaina e oʻo lava i nai faʻatoʻaga laiti. O se faʻaopoopoga faʻapitoa e le faʻapitoa i tulaga tau le siosiomaga ma fesuiaiga o voltage i le eletise eletise.
  • TCN4S-24R. Ua gaosia le masini i Korea i Saute ma ua faʻapipiʻiina ma se PID Pule. I luga o le mataupu o loʻo i ai se mea faʻapitoa mo le telefoni o le incubator, lea e faʻaalia uma tulafono maoti ma le tulaga tonu o le meafaigaluega. Ona o le mea moni o faʻamaumauga o loʻo faamaumauina i minute uma, o le saʻo aʻiaʻi ua faʻamaonia.
  • Aries O lenei telefoni e faʻaaogaina i masini eseese, e masani lava ona feagai ma se galuega na tuʻuina atu. O le masini e faʻapipiʻiina i le taimi e fesoʻotai ai ma e ese mai i le isi vaega ma faitauga maualuluga, e le gata i lea, e mafai ona galue i le vevela mai -20 i le50 tikeri. Ona o ona uiga, o Aries e masani ona faʻaaogaina i le tele o pisinisi.
  • Climate-6. O le masini e iai ni mea sese i faʻamatalaga. E mafai ona fuaina le vevela i le vasa mai le 0 i le 85 tikeri ma se faʻasologa faaopoopo. E fesoʻotaʻi i se mea masani, o le mana ole masini e tusa ma le 3 watts
O le ae fiafia e iloa le auala e faia ai se afi mai se pusaaisa tuai.
E pei ona mafai ona e vaʻaia, afai e te faʻalatalata i le mataupu o moa feʻaveaʻi ma le atoatoaga o le tiute ma e le faʻavanoa tupe e faʻatau ai se mea faʻapipiʻi lelei i se telefoni, ona i ai lea o se taunuuga lelei.