Fua o le gaosiga

Le faʻaaogaina o le iniseti "BI-58": le faiga o gaioiga ma le faʻaaogaina o tau

"BI-58" o se iniseti e faigofie ma faʻamoemoe e faʻamalosia ai faʻamaʻi pepe. O lenei vailaʻau o loʻo faʻaaogaina i faatoaga ma i luga o se faʻalapotopotoga o fale gaosi oloa, faʻapea foi i le fale. Sei o tatou tilotilo totoa pe faʻapefea ona faʻaaoga le "BI-58" i le fale ma po oa mea e manaʻomia.

Faʻamatalaga, faʻasalaga tuʻufaʻatasia, tofiga

O le iniseti fou o le iniseti "BI-58" o se vailaau faʻamaoni i le tau faasaga i meaola faʻamaʻi e faʻaumatia laau.

E te iloa? O le mea autu i le tuufaatasiga o le ester o le phosphoric acid.
O lenei meafaigaluega e faʻaaogaina uma i luga ole laʻasaga o mea tau alamanuia ma i faatoaga taʻitasi. O le "BI-58" o loʻo i ai le lautele o lona faʻaaoga ma lona maualuga, e pei o le faʻaaogaina e faʻafefe ai faʻamaʻi pepe, anufe, ma togi i luga o le tele o fua o faatoaga.

O le meafaigaluega o loʻo i ai le faʻagasologa o le faʻasolosolo malosi, ua faʻatau atu i pusa o gafatia eseese mo le faʻaaogaina i fua eseese.

Le faiga o le gaioiga o le iniseti

O le sauniuniga "BI-58" o loʻo i ai se faʻafesoʻotaʻiga ma faʻafesoʻotaʻi, lea e mafai ai ona aʻafia ai le tele o faʻamaʻi eseese. I le faʻafesoʻotaʻi ma le iniseti, o le iniseti e vave ona ulu atu i totonu o ona puipui.

O le faʻaogaina malosi o vaega lanu meamata o laau e faʻaaogaina ia i latou lava. O le meafaigaluega e tufatufa atu i totonu o le laau ma galue i luga o le iniseti pe a maeʻa le laulaau, o vailaʻau faʻasaina le meaʻai e ala i le faʻaʻau. "BI-58" ua tufatufa atu i totonu o le laau toto, lea e maua ai le puipuiga lelei mai i meaola faalafua i vaega fou fou.

Insecticides foi e iai le malosi ma aʻafiaga: Konfidor, Komandor, Nurell D, Calypso, Aktara.

O le iniseti e faʻamavaeina e pei o le vevela i siama ma iniseti, e matua lamatia tele foi mo pi. E le fautuaina e faʻaaoga lenei mea oona i tafatafa o vai, talu ai e mafai ona avea ma se taufaʻatau i iʻa. I le taimi lava lea e tasi, o le vailaʻau o se mea e afaina tele i manu mafanafana.

O le iniseti e mafai ona faʻaleagaina ai le paʻu o le tagata, ae pe a faʻafeiloaʻi ma le mucous membranes o se taufaʻatau, o le mea lea, e fautuaina e faʻaoga nisi auala mo le puipuiga.

O le a le taimi ma le faʻaaogaina o le "BI-58": faatonuga

O lenei iniseti e le tatau ona faʻaaogaina e togafitia togavao i le taimi lava e uma ai le malulu, aua o lenei mea e mafai ona faʻaititia ai lona aoga i se poloaiga o le maualuga.

E te iloa? Fai mai Agronomists mo le "BI-58" o le aoga lelei e tupu i le vevela mo le pulupulu + 12 ... +35 ° C.
E tatau ona faʻatautaia aganuʻu i le vaitau o togavao ma le faʻaogaina o iniseti. E le tatau ona galo, e faalagolago lava i le ituaiga o laau, atonu e tatau ona toe faʻaleleia le sauniuniga.

Faʻaaogā le fofo i le taimi lava e uma ai sauniuniga. Faʻasaʻo saʻo le oloa i totonu o le vailaʻau, ma faʻamalosi lelei i le taimi o sauniuniga ma le faʻaleleia. E le gata i lea, o le lelei o le fualaau faasaina e faaitiitia pe afai e faʻamaʻapeʻa i totonu o le vai ma le mama o le palapala poo le ele.

E tatau ona gauai faapitoa i le mea moni e faapea, a faʻaaogaina le "BI-58" i le vai malosi, e mafai ona sui le tuufaatasiga o le vailaʻau. Ina ia mafai ona faʻaaoga lelei le "BI-58", e tatau ona e suʻesuʻe auʻiliʻili i faʻamatalaga o le fualaau faasaina, lea o loʻo tuʻuina atu i lalo. E tatau foi ona e manatu i le faʻaogaina o le "BI-58" ina ia iloa le auala e tatau ai ona faʻamalo lelei le fualaau faʻasaina i le vai ma puipuia ai laau.

I totonu o le togalaau

Pe a faʻaleleia fualaʻau fuālaʻau, o le fua faatatau fautuaina o le "BI-58" o le faʻaaogaina o le 0.5-0.9 kg / ha. O le inisingicide e matua afaina ai mites, aphids, thrips, bedbugs. E talafeagai le fufuluina o fualaau faisua i le taimi o le tuputupu aʻe o le vaitau faatasi ai ma le faʻaaogaina o le vaifofo sauniuni o le 200-400 lita i le hectare. E tatau ona faʻatautaia faalua, ma e tatau ona alu mo galuega i le umukuka i le 10 aso. E faʻapena ona faʻapipiʻi le kuka i le auala tutusa, ae o loʻo i ai nei le maualuga o le 2 kilokalama i le hectare.

Mo togalaau aina

Mo togalaau faʻatoʻaga ma fualaau 'aina, o lenei vailaʻau e faʻaaogaina i le maualuga. E fautuaina e le kamupanī ia fua o le faʻaogaina o togalaau faʻatoʻaga - mai le 1.6 i le 2.5 kilokalama o le concentrate "BI-58" mo le 1 heta. O le aofaiga o le suavai mo le faʻaleleia o fofo e faʻateleina lona faʻatupulaia.

Mo apu ma pears i le tau faasaga i mea faʻamaʻi e pei o le paʻu, moa, togi, laʻau manu, aphid, palagehog, moa, moa, anufe fafasi, pipiʻi, 0.8-1.9 kg i le 1 hectare. E manaʻomia muamua le pamu pe a maeʻa. O le faʻaleleia o le fofo o galuega e faʻaalu i le 1 hecta - mai le 1000 i le 1500 lita. Le numera o togafitiga fautuaina - 2.

Pe a fai taga o laau o le a] mai i se fugalaau apu, o le fua faatatau o le faaaogaina o sauniuniga mo le 1 hectare e 1.5 kg. E manaʻomia le pamu i le taimi o le fufuluina o apu. O le faʻaaogaina o le fofo sauniuni o le 800-1000 lita o le fofo saunia i le 1 hectare o le togalaau. Le numera o togafitiga - 1.

Pe a togafitia vine mai le siaki, mealybug, moth, le fua faatatau fautuaina o le faaaogaina o le 1.2-2.8 kilokalama mo le 1 heta. O le fufuluina o meaai e tatau ona faia i le vaitau o le tuputupu ae. Le numera o le togafiti - 2 taimi. O le faʻaaogaina o le vaifofo sauniuni e mai le 600 i le 1000 lita i le 1 hectare o le tovine.

Pe a faʻaaogaina fua o fualaʻau, aphids ma gall midges, o le fua faatatau o le faʻaaogaina o le concentrate e mai le 1.2 i le 1.5 kilokalama mo le 1 hectare o le vasega pepe. O le faʻaaogaina o vaifofo sauniuni mo le 1 hegata e mai le 600 i le 1200 lita.

Pe a fai togafiti togafiti mai siaki, cicadas, ogatotonu ma aphids, o le fua faatatau fautuaina o le faʻaaoga faʻaaoga e mai le 0.6 i le 1.1 kilokalama i le 1 hectare o le masini masiofo. Lafoaina laau i le vaitau o le tuputupu ae. Faalua faalua. O le faʻaaogaina o le vaifofo sauniuni e mai le 600 i le 1200 lita i le 1 hectare o le ava malosi.

Mo cereals

O le faʻaaogaina o tupe mo cereals e manaʻomia ai nisi tulaga. O le mea lea, mo le sasaina o saito mai fatu, pyavits, mutia, laʻau - e tatau ona faaaoga le vailaʻau i le fua faatatau o le 1-1.2 kilokalama i le hectare.

E tatau ona faʻasalaina le saito faʻalua i le vaeluaga o aso e tolusefulu, ma e tatau ona alu e galue i le fanua ia le itiiti ifo i le 10 aso. O paʻu, rye ma oats e togafitia i le auala tutusa e pei o le saito.

E tatau ona naʻo le manatu e faapea, mo le togafitiga o le suka ma le karite, o le fua faatatau o le faʻaaogaina o se iniseti o le 1 kilokalama i le hectare, ae mo le oats e laʻititi ifo - 0.7-1 kg / ha. E tatau ona fufulu fatu i le vaitau o le tuputupu ae ma le taumafaina o le 200-400 lita i le hectare.

Toxicity class

Ae e te leʻi amata faʻaaogaina lenei iniseti, ia mautinoa ia faamasani oe ma le vasega o lona lamatiaga i tagata ma le vasega o tulaga lamatia i le pi. "BI-58" e faasino i le vasega lona tolu o mea matautia. O se vaega lenei o vailaau matautia mo meaola.

O le MPC (maualuga le faʻatagaina) o se vailaʻau o le vasega lona tolu o faʻalavelave i le ea o le vaega ua togafitia e mai i le 1.1 i le 10 mg / cu. m

E taua! Ole fua ole fua ole fua ole mea e ulu atu i le manava mai le 151 i le 5000 mg / kg. O le avefeʻau faʻasalaga o se mea i luga o le paʻu - mai le 501 i le 2500 mg / kg. E pei foi o le avega matautia i le ea - mai le 5001 i le 50,000 mg / cu. m
O le aʻafiaga o aʻafiaga o ia otaota matautia o le tulaga.

"BI-58" ei ai le vasega muamua o le lamatiaga i pi. O se vailaau e sili ona matautia mo pusi.

E taua! O le vaitaimi o le pala "BI-58": 77% o le iniseti i le eleele ua faʻaleagaina i totonu o le 15 aso.

Pe a faʻaaogā mea faʻasolosolo i lenei vasega lamatia, e tatau ona matauina mea nei. lapataiga:

  • Laʻau e faʻapipiʻi vave i le taeao, po o le leva o le afiafi.
  • Le faia o le gaosiga i le vevela maualalo ile 15ºº.
  • Laʻau e togafitia i le matagi e saoasaoa i lalo ifo o le 1-2 m / s.
  • Faʻatapulaʻa tausaga i pi mo se vaitau e 96 i le 120 itula.
  • O le sone puipuia o le tuaoi mo pi pe a togafitia togalaau faʻasaina e aofia ai le itiiti ifo i le 4-5 km.

O le faʻalavelave o vasega mo iʻa e matua leaga lava.

Faamanuiaga o le Insecticide

"BI-58" sili atu le lelei nai lo isi iniseti:

  1. O loʻo i ai i se tulaga o le vai, lea e amata ai ona vave galue (o iuga o le gaioiga e mafai ona vave vaaia i le maeʻa ai o le 3-5 itula).
  2. E tasi le itula pe a uma le fufuluina o le suavai e le faʻamaligiina e ala i le faʻafefe.
  3. O se vaitaimi uumi umi e puipuia ai mai le 15 i le 20 aso.
  4. O le vailaau o le iniseti e lelei ona tuʻufaʻatasia ma isi vailaʻau e aʻafia ai faʻamaʻi manu, o lea e mafai ona faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa o laau totō (sei vagana ai mea vevela ma se alalaupapa ma / poʻo le mea e maua ai le apamemea. ua faʻaumatia le vailaau).
  5. O le tele o ituaiga o fualaau aina e mafai ona gaosia (cereals ma legumes, laau fua, aʻa ma laau faasatauro).
  6. Galuega faasaga i ituaiga eseese o meaola faalafua.
  7. Ole fualaau faasaina e le gata o le iniseti, ae o le gaioiga foi o gaioiga.
  8. Le o le phytotoxic.
  9. Lautele o le vevela o le talosaga.
  10. O le vailaʻau e faʻatagaina ai oe e filifili le fua faatatau lelei o le taumafa.
  11. "BI-58" o loʻo i ai se tau taugofie.

Tulaga o le teuina ma le ola

Vaʻai faʻamaonia mo le "BI-58", faʻapipiʻiina i le alumini poʻo le faʻapipiʻi mea uʻamea faʻatasi ai ma le faʻamaʻi faʻamalosi - lua tausaga. E fautuaina e le kamupanī le teuina o le iniseti i se nofoaga malulu, ia mautinoa e vavaeese mai meaʻai, faʻapea foʻi ma oloa faʻapitoa. Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti ma fagafao, ese mai le afi.

Substances "BI-58" o loʻo faʻaalia i le tele o tulaga lelei i isi vailaʻau. Aʻo leʻi faʻaogaina, e tatau ona e faamasani ia oe lava i faatonuga ma galue i mea puipui.