Fua o le gaosiga

Farmod: faatonuga ma metotia o le talosaga

Mo mea taufaatoaga manaʻoga na fausia ai le tele o fualaau oona lea e tau ai faʻamaʻi e mafua ai faʻamaʻi o laau ma meaola. O le tele o oloa e faʻafefe ai le eleele pe faʻaleagaina ai le oloa gaosia. I le eseesega, o le faatoʻaga e le afaina ai laau ma le siosiomaga. O le asō o le a tatou talanoa e uiga i le fualaau faʻatau Pharredod ma lona faʻaaogaina i le togalaau mo le faʻapalapalaina o nofoaga ma le vailaʻau.

Faʻamatalaga, tuʻufaʻatasia ma le faʻasalaga

O le Farmod o loʻo i ai lona iodine malosi, i luga o le faavae lea e fausia ai le vailaau faʻamaʻi o le vailaʻau. O le pasene o le mea galue malosi e 10%, o le isi o le tuai ole tuai.

Pharmaiod - faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi pipisi tele auala o feau.

O fualaau faasaina ua gaosia i tioata po o pusa tioata o lenei volumes: 50, 100, 500, 1000 ma 5000 kupita mita. Vaʻai

Suauu sulfate ma Brovadez-faaopoopo vailaau faʻasaina foi o loʻo i ai faʻaleagaina o meatotino.

O le a le mea e manaʻomia ma le mea e faʻaoga ai: falemaʻi

Seʻi o tatou talanoa pe faʻapefea le iodine, o se vaega o le fualaau faasaina ma o lona faavae, o galuega.

A maeʻa ona togafitia togalaau faʻamaʻi, o meaola faʻamaʻi o loʻo i totonu o le laina o le faʻaleagaina e le na ona mu. O le gaioiga malosi, o le ulu atu i totonu o siama o parasite, e taofia ai le faiga o le enzyme ma na te momotuina ai le gaosiga masani o le metabolism.

Aʻo fegalegaleai iodine ma le vai i totonu o siama, e faʻamalolo le okesene ma faʻamalosia le faʻamaʻiina. O se taunuuga, ua mate le microorganism ona o suiga ogaoga i le telefoni feaveaʻi.

O Pharmaiodine e faʻaaogaina e togafitia ai laau mai fatuga e le o totoina, microorganisms ma siama. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e togafitia i le kolivala ma le faaaogaina o meafaigāluega e faia ai le lelei o le faʻamaʻiina.

Auala e faʻaoga ai: fuataga ma metotia o le talosaga

Mafaufau i le vailaʻau faʻapitoa mo fualaau eseese ma talanoa e uiga i isi faʻaoga.

E te iloa? O le dose o le iodine mo se tagata - 3 g i le taimi.

Tatou amata i le mea moni o le fualaau faasaina e masani ona faʻaaogaina e le mo laau toto. O le tau talia ma le lelei o le faʻamaʻiina o uiga lelei na mafua ai ona faʻaaogaina i meaʻai manu. Faatasi ai ma le fesoasoani a Farmod e faia togafitiga o puaa, fale moa, faʻamalo fale teu oloa, faia le puipuiga o faʻamaʻi viral.

Lafoaia o eleele: faʻaopoopo 10 ml o fofo ile 1 l o le vai. Matou te fafagaina mai se vai inu. I le sikuea 1. m. liligi pe a ma le 2 lita o fofo.

E taua! I le tulaga o faʻamaʻi pipisi, e mafai ona faʻateleina le tolu faʻasalaga.

Faagasologa o greenhouses greenhouses ma greenhouses. Mo le 10 lita o le suavai, 100 ml o Pharmaiode ua ave ma ua solo uma vaega o le fausaga. Taumafa i le sikuea 1. m - 100-300 ml o fofo.

Faaleaogaina o fale teuoloa. A o leʻi teuina oloa o le faatoʻaga, e faʻamaʻi le potu i le pharmamod solution (100 ml i le 100 l).

E taua! I le taimi o le disinfection o le vevela ile potu e le tatau ona i lalo ole 0 ° C.

Togafitiga o nofoaga ma fale e aofia ai lafumanu. Faia se fufuluina mama o le potu ma le 1% solution o le farmojoda. Meaʻai - 200-300 ml i sikuea mita.

Togafitiga o manuʻa i manu. Faʻaaogaina mo le gaioiga ma le faʻamaʻiina pe'ā uma le fānauga poʻo le tuʻuina. Faagasologa 5% faʻafitauli o le vailaʻau.

Sei o tatou toe foi atu i le tau o mea taufaatoaga o talavai ma talanoa e uiga i faatonuga mo le faaaogaina i kukama.

Tatou amata i le galo o fatu. O le totoina o meaʻai mo le afa itula ua faatofuina i se vaifofo o le faatoaga (1 ml i le 200 ml o le vai). A maeʻa lena, e tatau ona fufulu fatu i lalo o le vai tafe.

Faagasologa i le laasaga o le 2-4 pepa. Matou te faia se tasi o taimi e totoina ai laau toto ma le fofo (3 ml i le 10 l).

O isi gaosiga o loʻo faia i lalo o le aʻa (10 ml i le 10 lita o le vai). I lalo o laau taʻitasi e oo atu i le 0.5 lita o fofo.

I le taimi nei e uiga i le faʻaaogaina o le farmaioda i tamato.

Ina ia puipuia ma togafitia le tele o faʻamaʻi, o isi faʻamalanoaga faʻapitoa e faʻaaogaina: Gaupsin, Sini-1, Sini-2, Trichoderma veride, Immunocytophyte, PhytoDoctor, Trichodermin.

E togafitia togafitiga o fatu i le faʻatusatusaga ma kukama ma le faʻasaoina o mea uma.

Afai o se tamato na afaina ai le faamai i le tulaga o le 5-7 laulaau moni, e mafai ona sosolo le aganuu i se vaifofo o le pharmamodus (1 ml i le 2 lita o le vai) ma faia ni sauniuniga e le puipuia.

O le faʻaleleia i le laasaga o le fugalaau, fuga ma le fuaina o fua, e faia i se fofo ma le tutusa o le mafaufau e ala i le faʻatusatusaga ma le togafitiga o kukama "matutua" (10 ml / 10 l, e oʻo atu i le 500 i le 1 vao).

Farmod e faʻaaogaina mo le fufuluina o pateta i le vaega o le fuga ma fuga. Lafoa le vao 2-3 taimi ma se vaitaimi o le 10 aso (4 ml i le 10 lita o le vai). I le faaopoopo atu i le pulupuluina, matou te faʻalauiloa atu i ai aʻafiaga i lalo o le aʻa.

Contraindications ma aʻafiaga itu

Fualaau leai ni aʻafiaga mo meaola ma laau. E taua le taua o le iodine e le gata ina faʻamalolo ai, ae faʻapea foi ma meaola laiti aoga, o lea afai e te faʻaaoga togafitiga-iodine mo le togafitiga o eleele tatala, ia faʻaaoga se 1% solution.

E te iloa? I suʻesuʻega faasaienitisi, e faʻaaogaina ai le vaovao iodine e iloa ai tamatamailima i luga o luga o pepa.

Faʻaleleia olaga ma mea e teu ai

O le soifua maloloina o Pharráodio e 5 tausaga i lalo o aiaiga nei: o le vevela e mai -5 i le 30˚Y, e le afaina le faʻafefe.

O fualaau faasaina Farmod e tele ana iloiloga lelei, aua e faaleagaina ai le tele o meaola matautia ma e le afaina ai vaega ua togafitia ma vailaau matautia. O le mafuaaga lena e le gata ina lauiloa ai i totonu o faifaatoaga ma fai togalaau, ae faapena foi i tagata veterinarians.