Sauniuniga mo laau toto

Fualaau faasaina "Ecosil": faatonuga mo le faaaogaina mo le gaosiga

Mo vailaʻau ua faʻaleagaina e faʻamaʻi poʻo tulaga o le tau ma metotia e le talafeagai mo le faʻatoʻaga, Ecosil o se salio salio e maua ai le malosi ma le malosi. E faʻafefea ona laveaʻiina laau o "Scotland" i totonu o le togalaau, i le togalaau ma le togalaau fugalaau, mea e fai mai e fai togalaau ma fai togalaau i iloiloga, ma pe aisea e faʻatalanoaina ai lenei fualaau faapitoa.

"Ekosil": gaioiga galue ma sauniuni sauniuni

O fualaau faasaina o se oloa soofaatasi a Belarusian ma saienitisi Rusia, na atiae i totonu o fale suesue o le fefaatauaiga ma le gaosiga o le kamupani tuufaatasia a Belunselsel Product, faapitoa i le gaosiga o oloa puipuia o laau. E maketi le maketi o Ecosil e tusa ma le 5% o le eletise vai i le 20 ml ma le 100 ml fagu, faapea foi i le 500 ml ma le 5000 ml ipu palasitika. O vailaau moni e ese mai i se mea sese e ala i le i ai o se vavaega oval, o se pulou tasi le pito ma se mama muamua e puleaina.

E te iloa? Faatasi ai ma togafitiga i le fale e mafai ona galue e pei o le popo, o le suauu, o le lanu meamata ma le suka o le a matua mou atu.

O le "Ekosil" o loʻo aofia ai mea faʻamalosi, e maua mai i vaega mai silani Siberia. O tagata gaosi oloa e talitonu e mafai e le meafaigaluega ona suia mea tau vailaau matautia i le totoina o fua o faatoaga, matauina ona aafiaga aoga i laau ma le siosiomaga.

O le a le mea o loʻo faʻatatau i ai le vailaʻau?

E tusa ai ma le gaosi oloa, o le manaʻomia o laau i "Ekosila" e matauina i le tausaga atoa, lea e faamamafa ai le tulaga ese o le vailaʻau. I vaiaso mulimuli o le taumalulu ma le amataga o le tautotogo, ua faʻaaogaina e togafitia ai fatu ma fualaau e avea o se tagata e faʻalauteleina le tuputupu ae. I le taumafanafana, i le vaitau o le tuputupu ae, o le meafaigaluega e faatino ai galuega a fomaʻi e puipuia ai fualaau faisua, fugalaau ma fualaau aina suamalie ma teu fatu mai pathogens ma fungal pathogens.

I le tautoulu, o le faagasologa o ituaiga o le taumalulu o le keleti, aniani, faapea foi ma aʻa o laau fugalaau ma teuteuga, totoina o laau aina ina ia mautinoa ai o latou taumalulu saogalemu e avea ma autu.

E fautuaina le meafaigaluega mo le faʻamaʻiina o fale mai meaʻai. O faʻatonuga mo le faʻaogaina o ni mea faʻapitoa ma faʻatonutonuina le tuputupu ae o le lelei. E le gata i lea, e fautuaina e le au gaosi "Ecosil" mo togafitiga o fatu, o laau toto ma le faamoemoe o le faateleina o le germination ma fua, fua o fualaau aina i le taimi o le lamala, pe a mavae le atuatuvale po o le faaleagaina o masini (timu, gutu le faamoemoeina).

Mo le televave o le tuputupu aʻe ma le atinaʻeina o laau toto, o isi mea e faʻamalosi ai e faʻaaogaina foi: "Heteroauxin", "Etamon", "Obereg", "Energen", "Perofeta".
E te iloa? O laau e togafitia e "Ecosil" e matua leai se afaina, ua faatagaina e saunia meaai pepe mai a latou fua e aunoa ma le faatali mo le maeʻa o se vaitaimi.

Auala e faʻaaoga ai: faatonuga mo le faʻaoga

Mafaufau i le mafai gafatia e Ecosil ona faateleina le tetee atu i le lamala ma le malulu, faaosofia ai le puipuia o le puipuiga, puipuia mai faamaʻi ma meaola faalafua, atinaeina aʻa ma le pale, o le auala e faaaoga ai le fualaau faasaina e faalagolago lea i le ituaiga o laau ma ona togalaau. O le fofo o galuega e saunia i le vai vevela e tusa ai ma faatonuga ua faapipiiina, fuaina o le emulsion i se tui poo se fua o fua. E fautuaina e le kamupanī e muaʻi faʻasaina le fagu i le vailaʻau e faʻaosoina ai le tuusao. Ina ia saunia le faʻaaogaina o le faʻasoasoaina o mea tau tupe na faʻaaogaina ai le aofaiga o tupe i se vaega itiiti o vai mama. E faʻavae i luga o fautuaga a le au gaosiga o le a tatou matamata i auiliiliga pe faapefea ona faʻaoga Ecosil. O lea:

  1. O le faʻaleleia o le atinaʻe ma le teuteu o le mutia vao, o le hibiscus ma isi fugalaau fugalaau, e fautuaina e faʻaitiitia le 3 ml o le mimita i le 5 lita o le vai ma faʻamalolo ai laau i le fua o le fatu, faapea foi i le pito i luga o le vaitau tuputupu aʻe.
  2. Ina ia faʻaleleia le gaosiga ma le lelei o tamato, e tatau ona faʻaumatia le 30 matutu i le 3 lita o le vai. Faʻaaogā le vaifofo galue e faʻataʻitaʻi ai le totoina o laau, ma faʻamalolo foi i le tolu taimi i le vaitaimi o le vavao (muamua, lua, tolu inflorescences). I le avea ai o se mea malie, ua faʻaaogaina le vailaʻau e faʻaleagaina ai pathogens phytophthora, Septoria, siama siama ma Alternaria.
  3. Mo pi, togalaau faʻatoʻaga, strawberries ma strawberries e avea o se tagata e faʻaleleia le tuputupu ae, o le Ekosil e faʻaaogaina i le 12-pata i le 3 lita o le vai. Mo le tuputupu ae atoa o le lapisi ma le fausiaina o fualaau suamalie tetele, ua fautuaina e felafolafoʻi faatolu i le aso pe a uma le seleselega, ona amata lea i le timuga ma le taimi o le fugalaau. O ia manipulations e faʻamalosia ai galuega puipuia o laau toto ma saofagā i se faigofie faʻafetaui i le taumalulu.
  4. O le fatuina o fatu i "Ecosil" na faʻaitiitia ai le 12 pata o le vailaʻau i le 1 lita o le vai. Lava mo le 1 itula e faʻafeu ai le fatu i le fofo galue, ona fufulu lelei lea.
  5. Ina ia faʻaleleia le gaosiga ma le lelei o kukama, saunia se fofo galue o le 10 pata o le "Ekosila" i le 3 lita o vai. O le togafitiga muamua e faia pe a tolu laʻau o loʻo faia i luga o fualaau, o le lona lua - i le taimi o le vavao, le lona tolu - i le lua vaiaso, ma le vaiaso mulimuli i totonu o le vaiaso.
  6. "Ekosil" mo togafitiga ma togafiti togafitiga o kāpeti, pepa, pi, karati ma totoga ile fale ua faʻaititia i le fua o le 25 pata i le 3 lita o le vai.
E taua! O le tumau i le fofo o galuega e le fuafuaina mo le teuina umi. I se aso o le a faʻapouliuligia le vai ma o le a le faʻaaogaina le vai.

Aafiaga o aʻafiaga ma le vaitaimi o le puipuiga

O gaosiga o meaola faʻamalosi e amata ona galue i luga o laau i totonu o le afa itula pe a uma togafitiga. I lenei tulaga, o le taunuuga vaaia e tupu i le lua pe tolu aso.

Fesootaiga ma isi vailaau e tineia ai manu faalafua

O le meafaigaluega, e tusa ai ma faʻamatalaga ua faʻamaonia i totonu o faatonuga, ua matua tuʻufaʻatasia ma fomaʻi uma ma fualaau. I tulaga taʻitasi, ole suʻega ole vailaʻau faʻasaʻo manaʻomia. I lea tulaga, i totonu o se koneteina tioata faʻafesoʻotaʻi vaega uma ua fuafuaina mo le fofo o galuega, ma faʻafefiloi lelei. O le faʻafefiloi e tatau ona laugatasia. O le tulaʻi mai o se faailoga manino o le le mautonu.

O vao e masani ona faalavelave i le tuputupu ae lelei ma le atinaʻeina o fualaau faisua. Ina ia faʻamamaina le togalaau mai vao vao, o mea nei e tatau ona faʻaaoga: "Lazurite", "Lontrel-300", "Roundup".

Polokalame saogalemu

"Ekosil" e le afaina i le siosiomaga, e aofia ai tagata. Ae, i le vasega lona fa o le lamatiaga o le fungicide, aua neʻi galo e uiga i fuataga saogalemu. A e galue i lenei vailaʻau, e pei o isi vailaau e tineia ai manu, e manaʻomia lou faʻaaogaina o lavalava, seevae ma totigilima e faia i paʻu ofiafia, pulou ma tioata. I le taimi o le sauniuni ma le faʻaleleia o le vaifofo e le tatau ona 'ai pe inu, ulaula. Le maualuga e tatau ona faʻatapulaʻaina le fesoʻotaiga o lima ma vaega avanoa o le tino. Aua le faʻaaogaina pusa mo le paluga i le umukuka faʻaaogaina. O otaota otaota mai lalo ole auala e lafoina ile otaota masani ole fale.

E taua! Totoga "Ecosil" i luga o le fuafuaga o le eleele i le taeao po o le afiafi e aunoa ma se matagi.

Fesoasoani Muamua mo le 'ona oona

I mataupu o le mimita i luga o le paʻu ma mucous membranes, vave ona e fufuluina le vailaʻau i vai inu. Afai e tupu le vevela ma le nausea, e fautuaina le inuina o le malala ua maeʻa ma alu i le ea fou.

Taimi ma taimi e teu ai

O le pusa "Ekosila" e maua ai se ola ola mo le 3 tausaga, ae ui i lea, ua fai mai le au gaosi pe a maeʻa lenei vaitaimi, e le mafai ona leiloa a latou meatotino faavae, ae latou te vaivai. O le mea lea, e lua faʻasologa e fautuaina.

E talafeagai le teuina o fualaau faasaina i se nofoaga malulu e le mafai ona maua mo tamaiti ma manu, aloese mai le afaina o le susulu o le la ma le pitonuu ma meaai, fualaau faasaina.