Fua o le gaosiga

"Crystal": auala e faʻaaoga ai le faʻalaʻau mo laau toto

O se vaega tāua o mea taumafa faʻatoʻaga o mea elemene ia. Ole eleele e le lava i taimi uma se aofaiga o mea oona, o lea e manaʻomia ai ona faʻaofiina faʻapitoa. O sina vaega tele o le faʻamalosisi e mafai ona faʻatumu atoatoa ai fualaau toto, ae o se tasi o mea sili ona lelei ma faʻamaonia o "Crystal".

Faʻamatalaga ma le tuufaatasiga o le faʻamalolo

"Crystal" - O se faasologa atoa o le faʻamaʻiina, lea e aofia ai ituaiga eseese o fugalaisa, tumu i minerale maʻaleʻale.

O le tuufaatasiga o ituaiga o vailaau faasaina ua faamatalaina i le saturation ma le gauai o elemene micro ma elemene, lea e talafeagai mo le tuputupu ae atoa ma le atinaʻeina o laau eseese ua totoina.

O le sauniuniga e lautele, ma e mafai ona faʻaaogaina uma mo mea teuteu teuteu, ma mo togavao faʻatoʻaga. O lenei laei e mafai ona saunia lelei meaai mo ituaiga uma o totoga. O le fugalaau e sau i foliga o tioata ma e faigofie lava ona suauu i totonu o le vai, lea e faigofie ai ona faʻaaogaina. Faia mo aʻa ma le foliar application.

O le tuufaatasiga o le "Crystal" chlorine e le o aofia ai, lea e mafai ai ona manatu e sili atu le saogalemu nai lo isi faʻamalosi faʻamalosi. O elemene o loʻo i totonu o foliga o le chelate, o lona uiga ua tuʻufaʻatasia i latou i mea tau meaola. Ona o lenei mea, o le faagasologa o le faʻasiliina o mea taumafa faʻatoʻaga e faigofie ma sili atu le lelei.

E te iloa? O ituaiga uma o lenei vailaʻau e le o iai le chlorine i la latou tuufaatasiga, o le mea lea latou te le palu ai le palapala ma aua le taofia ai laau.
O le tuufaatasiga o vailaʻau oona e paleni paleni ma faʻatoʻateleina e le tasi le isi, lea e maua ai le faʻaaogaina lelei o le faʻaaogaina o le faʻaaoga. Faatulagaga:
  • NPK faʻalavelave: o le vaega autū o elemene i laʻasaga uma o le tuputupu ae o le tolu o le nitrogen, fuamosa ma le potassium;
  • sulfur;
  • magnesium;
  • O meaʻai e taua tele mo le faʻatoʻaga o ituaiga uma o mea totō: apamemea, uila, uʻamea, manganese, zinc, molybdenum.

Ituaiga o "Crystal"

O lo oi ai se faʻatau tele ituaiga "Crystalone", lea e eseese i le tikeri o le faʻaogaina o vailaʻau i lona fatuga. Mo le maualuga maualuga e manaʻomia ai le filifilia saʻo o le fualaau faʻatau e fafaga ai nisi o fualaau. O pusa taitasi e tatau ona i ai faatonuga mo le faʻaaogaina ma le igoa o le ituaiga o le faʻamalosi.

  • Yellow Crystal - fuālaʻau talafeagai mo le omea, eleele susu. O le afifi ua faaalia ai se taga samasama. Faʻaaoga e faʻamalosia ma totoina ai aʻa ma le vaega o le aganuu.
E taua! O le au fai togalaau o loʻo fautuaina le faʻaaogaina o le lanu samasama o luga o laei i tulaga mālūlū malulu ma le malulu ma i le solitū poʻo le eleele alkaline. O lenei ituaiga o faʻamaʻalo e faʻaititia ai le tetee o se laau i se tulaga le lelei.
  • Red "Crystal" fesoasoani i le faʻaleleia atili o laʻau ma faʻateleina fua. E fautuaina le fafagaina o strawberries, pulu ma pamu.
  • Blue "Crystalon" e fafaga ai fua o faatoaga uma ao lei oo i le taimi o le fugalaau. I le tuufaatasiga o le tutusa o le eletise ma le potassium.
  • White "Crystal" e masani ona aofia ai le konisini. Laʻei pito i luga o fugalaau ma fualaʻau i le taimi o le fugalaau.
  • "Faapitoa" po o le lanumeamata "Crystal" - fuālaʻau, o loʻo i ai uma elemene manaʻomia. O loʻo aofia ai se aofaiga tele o le nitrogen, vailaʻau o loʻo aofia ai le potassium ma le maika. Faʻatupulaia le galue malosi o aʻa.
  • Vaʻaia lanu laʻau o laʻau pe a uma ona tupu.
  • Brown "Crystalon" laulauina lau i le taumafanafana. O lona aoga ua faamaonia i luga o le oneone ma oneone podzolic-soddy ma le le atoatoa o le galala.
  • Kukama fautuaina mo le fafagaina o fualaʻau.
  • Paʻu o le "Crystal" e aofia ai le tele o le magnesium. O lenei meaola e tulaga ese ma e faʻaaoga mo ituaiga uma o laau toto.
E te iloa? Ua faʻaalia e le au atunuʻu o oloa na togafitia ma Crystalon e tumau pea le faʻaleleia o le siosiomaga. E mafai ona faʻaaoga le seleselega mo le gaosia o meaai pepe. I le faaopoopo i le faʻaleleia atili o le tuputupu ae ma le fuaina o fua o faatoaga, o lenei vailaʻau e mafai ona atiaʻe le puipuiga o le toto i nisi o faamaʻi ma sigi.

Metotia faʻaaogaina o le tuufaatasiga mo aganuu eseese

O le fua saʻo o le faʻalaʻau faʻalagolago i le auala o le fafagaina ma o loʻo faʻaalia i luga o le afifiina o le vailaʻau. "Crystal" e faatatau i fugalaʻau e eseese auala e faʻaoga ai fua eseese. Mo laau

O fualaau aina e manaʻomia tele mo le faʻaleleia, faʻafetai i se numera tele o elemene o loʻo i ai se atinaʻeina o aganuʻu, o se seti o laumei lanumeamata ma le faʻavaeina o aʻa.

Faatasi ai ma le le lava o nei mea, o laau toto e vaivai ma ono oti. I le taimi muamua, e tatau ona faʻaaoga le fugalaau faʻapitoa "Crystalone", lea o loʻo i ai se tuufaatasiga o le minerale.

Saili po oa ni auala lelei e mafai ona e fafagaina ai pepa, strawberries, vine, aniani, tamato, saito taumalulu.
Lanu samasama faʻaaoga tuusaʻo pe a uma le togi e faʻamalosia aʻa. E le gata i lea, e fuafua i le totoina o fualaau aina, e aoga le filifilia o se tasi o faʻamaʻi:

  • papaʻe faʻaaogaina mo le ola i le fale e aunoa ma le faʻaogaina o faʻamalamalamaga faʻamalamalama;
  • a faʻaaogaina se moli, e sili atu le filifili lanumoana;
  • le mumu manaomia i le vevela ma le mumulu o moli.
O laʻei ua filifilia e tatau ona faʻaaogaina i vaiinu uma. O le faʻamanuiaga o le fofo o le 0.2%, i le fua faatatau o le 2 g i le 1 lita o le vai. O lenei auala o le a maua ai se avanoa e totoina ai ni fua lelei, lea o le a totoina i le eleele.

Mo aniani

E sili atu le lelei o laʻau fafaga mo aniani. E tatau ona i ai i le fugalaau se pasene maualuga o le maikuka, potassium ma le nitrogen, o le mea sili ona lelei e lanu meamata "Crystal". Ole fua faatatau ole fua faatatau ole fua ole fua ole fua ole fualaau faasaina ile 1 g.

E talafeagai le faʻaaogaina o le fugalaʻau 2 taimi ma se vaitaimi o 2-3 vaiaso. O le faʻataʻitaʻiga e faia i masina muamua ina ua mavae le tafe mai o le taisini.

Mo tamato

O le faʻaofiina o le "Crystal" mo tamato e maua ai le tele o aoga, o le meafaigaluega e faia i le atinaʻeina o le aganuu.

O fua o tamato, lea e masani ona faʻamaʻaina, ola tele ma maua ai le lelei. O le fofo ua saunia e faavae i le 1 hecta 2 kilokalama o le faʻala. I luga o ni mea totino, e faʻaaogaina se faʻaoga i le fua o le 2 kalama o tioata i le 1 lita o le vai mafanafana.

Faaaoga muamua aʻo lei fuga lanumoana "Crystal", i le amataga o foliga vaaia - papaʻe, ma le faʻavaeina o fualaau aina - le mumu.

E taua! Agronomists e fautuaina le fafagaina o le fafagaina o meaʻai e ala i le pulupuluina o vao mai faamaʻi ma meaola faalafua, lea e mafai ai e tomato ona sili atu ona faigofie ona togafitia togafitiga faafomaʻi.
Laʻau i totonu

"Crystal" mo totonu ole laau ole fale e manaʻomia ile auala e tasi mo laau toto. Faʻailoa e faʻaleleia le seti o le lanumeamata lanumeamata, ma fuga e faʻateleina le vaitau o le vavao. Laʻau malosi e sili atu le malosi ma sili atu le soifua maloloina ma sili atu ona faigofie ona talia le toe gaosia poʻo le toe gaosia. "Crystal" e mafai faaleleia le puipuiga o laau ma faʻaititia ai lo latou gafatia i faʻamaʻi eseese.

E masani ona faʻaaoga:

  • Yellow aumai pe a uma le faapipiina poʻo le toe totoina o fugalaau. E faia le taʻavale i le masina muamua ma se vaifofo vaivai o le 0.5-1 g i le lita o le vai i le vevela o le potu. I le tasi le masina, o le tuputupu ae o le aʻa e faaosofia. E sili atu ona seasea le fetaui.
  • O laau teuteu teuteu teuteu e manaomia le tuufaatasiga o le lanumoana "Crystal". E tusa ai ma lo latou manaʻomia o laʻei, o le a faʻatagaina oe e iloa le foliga mai o laupepa, latou te faʻavalevalea ma le maua ai le lanu o le lanu. Fuaina o le fofo: 1 g o le fugalaau i le lita o vai.
  • Mo fua o laau totō mo le umi ma le fugalaau faʻaleleia o vaomatua e fetaui lelei ma mea maualalo o le nitrogen ae o le maualuga o le potassium ma le phosphorus. Red "Crystal" o le filifiliga talafeagai lea mo le fafagaina ma faia i le fua faatatau o le 0.8 g i le 1 lita.
  • O suauu ma cacti foi e fetaui ma le mumu "Crystal", ae o le fuafuaina e le tatau ona sili atu nai lo le 0.3 g o le fugalaau i le lita o le vai.
I le taimi o le malolo, e le manaʻomia e le tele o vailaʻau meaʻai. Mai nei metotia o le faaaogaina o le "Crystal", e mafai ona tatou tusia faaiuga ma faamamafaina tulafono patino o le faaaogaina:

  • samasama ma lanu meamata e faʻaaogaina i le amataga o le tuputupu ae o fua, aua latou te saofagā i le atinaʻeina o aʻa;
  • lanu enaena ma le mumu "Crystal" e lelei mo le tuputupu ae o mea e maualalo le maualalo;
  • lanu samasama faaleleia le gaosiga o mea totino pe a uma le faʻavasegaina poʻo le faʻavae muamua;
  • Lanu mumu ei ai se kulupu e sili ona lelei mo le fafagaina i le taimi o seti o faʻamaʻi, faia o ovaries ma fuālaʻau.
E fiafia lou mata i totonu o laau e pei o: peperomia, Howeya, Ziperus, Kampanula, Achmeya, Orchid, Plumeria, Ayrichrison, Scintidsus, Philodendron, Aspidistra, Epiphyllum, Indian Azalea, Clivia, Croton, Agave, Peppermaran, Maranta, Zeerae, Pellonia, Maranta, muamua

O mea taua o le faʻaaogaina

"Crystal" e tele ni mea lelei:

  • E ui lava o se vailaʻau vailaʻau, e le afaina ai le siosiomaga. O le taufaamatau i le soifua maloloina e le fatuina.
  • Faʻaaogaina ma le faʻaleleia lelei. O vailaau oona e aʻafia ai le tuputupu aʻe o fua o faatoaga e fesoasoani foi i le lelei ma le tele o le seleselega ma faia pe tusa ma le 95% o le mamafa o laei.
  • Faatasi ai ma le faʻaaogaina o "Cristalona" e faʻapupulaina foi le puipuiga o fua o faatoaga.
  • A maeʻa ona fafaga faatasi ma le "Crystalone", o le fafagaina vave o le laau ma le faʻaleleia atili o faʻamatalaga o meaola.
  • E tuʻu faʻatasi ma isi faʻamaʻi ma minerale.
  • "Crystal" fesoasoani e faʻaitiitia ai aʻafiaga leaga o vailaau faʻasaina i laau.
Fertilizer "Crystal" e matua faigofie lava ona faʻaaoga ona o le vave faʻavaveina o tioata ma le faʻatusatusaina o fuainumera.

E sili atu ona lelei i luga o isi vailaʻau, ma o le mea autu o le saogalemu lea o mea e faʻaleleia ai le siosiomaga. O ituaiga eseese e mafai ai ona sao ma saʻo le fesoasoani ia latou laau i soo se laasaga o le atinaʻe.