Laʻau

4 ituaiga o eggplant, ia e le eseese i le maualuga tele, ae na vave selesele muamua nai lo isi

O fualaau aina le lelei ma se tofo tulagaese na maua ai lona tulaga saʻo i totonu o togalaau o Rusia. Mo se faʻatoʻaga togalaau, o le a fesoasoani le matou pito i lau filifiliga e te fiafia ai i se ituaiga mea eseese.

Faifeau faifeau

O le ituaiga muamua o le vine e talafeagai lelei mo le ola ae i luga o le eleele ma i luga o moega ma fale o ata tifaga poo totonu o greenhouses. O le laau e oʻo atu i le maualuga o le 60-70 cm O fua e lanu uliuli, paʻu foliga, 20-30 cm le umi ma e oʻo atu i le 200 g. O le fualaʻau suamalie e vaivai, papaʻe, ma e leai se oona.

Tulaga Aʻoga:

  • fua faʻatoʻaga;
  • le le mautonu i le tuua;
  • faʻamaʻi faʻamaʻi;
  • tumau i taimi o suiga o le vevela.

"Fairytale Prince" o loʻo faʻaalia ai le tekonolosi maualuga ma le tofo. O le vaitau mai i le vaomatua i le matua olaola e 110-120 aso. O le fualaau aina e umi, i lalo o tulaga lelei, o fua e faaauau pea ona faia seia oo i le faaiuga o Aukuso.

Boyarin F1

O le gaosiga e selesele, o le uluaʻi fua o le vao e talafeagai mo greenhouses ma greenhouses. O fua o le palaniki, lanu, lanu uliuli. O le mamafa o fualaau 'aina e oʻo i le 220-250 g, umi 20-22 cm ma le diamita o le 7-9 cm. O le pulupulu e paʻepaʻe, ma se tofo malosi.

Tulaga Aʻoga:

  • umi o fualaau aina;
  • o le ipu e leai ni pine;
  • maualuga faʻamaʻi faʻamaʻi i faʻamaʻi;
  • tulaga le lelei i le galueaiina;
  • tetee i le vevela vevela.

Fautuaina mo le taofiga ma le kuka i le fale. Faatauaina mo lona manogi manaia ma lona tofo e aunoa ma le tiga.

Faʻatafa i le mushroom picker moemiti

E i ai fualaau paʻepaʻe ma se paʻu manifinifi, e oʻo atu i le 250 g. O fualaau e fai e tusa lava pe leai se vevela ma le susulu o le la. E sili atu ona puipuia i faʻamaʻi.

I le vevela, o fatu e ola i luga o le aso 8-10, faʻasolo fatu i le vaega o le laʻau lona lua. I le ogatotonu o Mei, e mafai ona e totoina i totonu o se fale koli, i le masina o Iuni - i le avanoa tatala. Tausiga masani: faʻainu vai masani, faʻamaʻe, laʻei pito i luga i le taimi o le fugalaau ma fualaau aina.

O le faʻaopoopoga o lenei ituaiga e aofia ai le tofo faʻamalosi o le fua, lea e faʻaalia e ia lava e aunoa ma se togafitiga vevela. Paʻu eggplant paʻu e mafai ona 'aina faʻatasi. O togafitiga faʻapitoa i le togavao i le taimi o le gaosiga o togafitiga e mafua foi i uiga lelei o le vaovao. O le faʻaitiitia, e tusa ai ma iloiloga, na o le tasi - ola puupuu o le fua.

Ural faailoa

Se uluaʻi fualaau matua, e lauiloa i le au faifaatoaga mo le ola i luga o le eleele ma lalo o le ata. Pepa o se laau laʻau faʻapitoa, laʻau lauolaola e oʻo i le 60 cm le maualuga. O fua e matagofie, lanu uliuli, uumi, pe a ma le 20 cm le umi. Tulaga Aʻoga:

  • fua faʻatoʻaga;
  • tetee i iniseti ma faʻamaʻi;
  • tausisia uiga tau pisinisi mo se taimi umi.

O le suamalie o ituaiga isili e matagofie i latou latou te faatagaina ai oe e 'ai i fua suamalie i luma atu o le taimi. E le gata i lea, e mafai ona latou ola aʻe i vaega o le taumalulu o le taumalulu aʻo leʻi amataina fua o fualaʻau.