Laʻau

Physalis Marmalade: uiga o le ituaiga

O le physalis vegetable, o se mea mai Mekisiko, e le masani lava i totonu oo tatou moega ma mafai ona avea o se laau toto. O le mauaina atili o faʻamatalaga e uiga i lenei fualaau aina ma le filifilia lelei o ituaiga, e mafai ona e lesitalaina se isi fale aoga ma aoga tele.

Faamatalaga o le ituaiga, uiga, vaega o le galueaina, talosaga

Variety Marmalade - na aofia ai i le Setete Setete mo le Malo Rusia i le tausaga 2009, fautuaina mo le galueaina i fanua tatala ma lalo o fale ata e ala i laau toto i itu uma o le Rusia. E mafai ona faʻaaogaina fou, faʻaaogaina mo le tilivaina, teu ma le faia o caviar, faʻasao, lapisi.

O le togalaau e malulu, e mafai ona salalau e oo lava i le totoina o ia lava, fua tele, o fua e lelei ona teuina.

Laulau: fuainumera (e tusa ai ma le Resitara)

UlutalaEseesega Marmalade
VaʻaiMekisiko
Laʻau totoFaʻafitauli
Taimi faʻatouluVaitausaga
Faamatalaga o le fetusFaiga faataamilosaga
o le lanu o fualaau le fualaau aina e lanu meamata,
matua matua
Fetal mass30-40 g
Gaioiga1.3-1.4 kg / sq.m
Uiga faaalia i le moliPaolo faapalepale

Physlog Marmalade ua resitalaina i le Setete Setete

Faatasi ai ma fatu o le kamupani a Zedekiah, e mafai ona maua se isi fesuiaiga o le physalis Marmalade - ma fua o le lanu viole. O le Setete Resitara e le maua ai faʻamatalaga e uiga i lenei filifiliga. O le faʻamatalaga i luga o le pusa e faapenei:

Laulau: Fua o le Marmalade (lanu violē)

UlutalaEseesega Marmalade (lanu violē)
Vaitaimi taimiOgatotonu o le taeao
Laʻau totoUmi, e oo atu i le 1.5 m
Faamatalaga o le fetusLata, lanu viole
Fetal mass 50-60 g
Gaioiga1.7-2.1 kg / sq.m

O fua e mafai ona faʻaaogaina mo le teu ma le veleina, mai ia mea e mafai ona e kuka kulmi, jam, jams, kuka ai fualaau mama, meaʻai eseese ma fualaau fualaʻau eseese.

O le Physalis ei ai lona tofo ma le manogi o le paʻu

Faʻataʻitaʻiga: sauniuniga suamalie ma le alofa o physalis

E mafai foʻi ona e maua mai le uaina mama mai ituaiga o fualaau o le physalis.

Le lelei ma le le lelei, foliga, eseesega mai isi ituaiga

O ituaiga eseese o Mexican physalis e tele o latou suauu. E tele a latou fua, e tutusa ma tamato-toto.

O se tasi o tulaga taua o le eseese o lona agavaʻa - ua mafua ona o le tele o le pipi ma fualaʻau. Ma o lona uiga o fua e mafai ona faʻaaoga uma e pei o ituaiga o fualaau aina (mo le faia o sau, marinades, caviar, ma isi mea), ma le paluga (otaota, faasao, marmalade, ma isi). O le tofo o le fua i le taimi o le gasologa e faaleleia.

Tulaga Tutupu

O le tuputupu ae o le physalis e pei lava o le totoina o tamato. I le totonugalemu o Rusia, e fautuaina e tupu i totonu o laau toto.

Lauina o fatu mo laau toto

E sili atu le ola aʻe o le physalis marmalade e ala i fualaau e oʻo atu i le 40-45 aso. Tui fatu i le faaiuga o Mati. E masani ona tausia i le 1% o le fofo o le potassium mo le afa itula, mamago ona lūlūina lea i totonu o se atigipusa ua faatumulia i eleele mama mo laau totō o tamato poo pepa.

  • O le eleele i totonu o le tane e faʻamamafa tele ma faatasi ai ma le fesoasoani a le tweezers o fatu o loʻo tuʻuina malie;
  • Ona fufuluina lea o fatu i le eleele ma se vaega e le sili atu i le 1 cm ma faʻafeusuaʻi malu;
  • O le koneteina o loʻo tuʻu i totonu o se pusa paʻu, ona i ai lea i se nofoaga mafanafana ma le vevela o +17, +20e uiga i C;
  • O le a foliga mai e le sili atu i le vaiaso talu ona toto.

Togalaau Tausi

O le tausiga o laau e tutusa lelei ma fualaau toto. Talu ai e manaʻomia e ia le tele o le malamalama, o se atigipusa o loʻo i ai vailaʻau tuʻu i le windowsill. Ia, afai ei ai le avanoa e faʻaaogaina ai le phytolamps mo faʻamalamalamaga faaopoopo.

E totogo fualaau pe a uma ona foliga mai e tolu laulaau moni.

Totoina o laau i luga o le eleele

E mafai ona e totoina le physalis fualaau pe a fausia le lautusi moni lona fitu

O le totōina o fualaau e mafai ona na o le mavae atu o le faʻafefe o le malulu. O le tele o taimi e tupu i le faaiuga o Me - amataga o Iuni. O fualaau e totoina e tusa ai ma le polokalame 60 × 70, aua O le faʻamafanafana e taʻitaʻia ai le faʻaitiitia o fua. I luga o le sikuea mita e tasi e le tatau ona sili atu i le 5 vao.

O i latou e sili ona lelei mo le physalis o kukumba poʻo kapisi, o le tele e le faamanuiaina o soʻo se mea totō.

O le tulaueleele i luga o le saite e tatau ona la, o le physalis e le fiafia i nofoaga maualalo ma le tele o le manogi. Soo se eleele mo physalis e talafeagai pe afai e le maualuga le maualuga. E ui lava pe a fua, o le a fua mai le fua ma le lelei o le fua. A o lei totoina fatu, e mafai ona faaopoopo le nitroammophosk i le palapala: 50g / m2.

Vitio: tuputupu aʻe physalis

Tausiga

Physalis e matua le mautonu, o le mea lea, o taumafaiga faapitoa e tausia ai e le manaomia:

  • O se tasi o tulaga autu mo le tuputupu ae lelei o le lava lea o le vevela ma le malamalama;
  • O le totoina o le totoina e tatau ona na o le amataga lava o le tuputupu aʻe, pe a malosi le aʻa. I le lumanaʻi, o le physalis e faʻamaonia lelei lava le faʻafeinu faifaipea. E na o taimi vevela ma vevela e manaʻomia ai.
  • Ae o le physalis e faapitoa lava le tali atu i le tatalaina. E manaʻomia ona faʻatinoina a itiiti ifo i le tolu i le fa taimi i le vaitau.
  • O laau tetele, aemaise lava i taimi o fualaau aina, e manaʻomia ai le faʻamalosi.
  • E fafagaina laʻau i le lua vaiaso talu ona totoina. O lenei mea e mafai ona avea o se mullein infusion i le fua faatatau o le 1: 8. I totonu o le lua vaiaso - laʻei pito i luga ma le faʻaaogaina o minerale atoa - 1 laulau. sipuni i luga o se pakete vai.

Physist e matua tali lelei i le faʻaleleia

E ui o le physalis, e pei o tamato, o le aiga solanaceae, e le manaʻomia ai le faapipii. O lenei mea e mafua mai i le mea moni e faapea o fua o le physalis o loʻo faia i axils o paranesi, o lona uiga o le tele o lala o le laau, o le tele o le a fua mai ai fua.

Physalis e le manaʻomia ona fai: o le tele o lālā - o le tele o fua

O le tuputupu ae o fatu laau, i le faaiuga o Me, na ou pikiina ai se tulimanu lanu i luga o le togalaau, ma sopoia ai laau toto e 40-aso i ni lua, ma inu ma toetoe lava a galo ia i latou. I mea uma, latou te leʻi manaʻomia lava le gauai. E faalua ona ia veleina ma fafagaina lana pepe fou i se vaifofo o mullein. E oo atu ia Aokuso, o le physalis bushes sa "utaina" i fua. O nisi lala e tatau ona fusiina, ma o lea latou te leʻi malepe ai le kalave, e tatau ona nonoa. Aoina aʻo fua i le tau vevela, teuina lelei. I le faigofie, e le talia moni e loʻu aiga physalis, ae i le tulaga o marinades ma caviar - mo se agaga fiafia. Ole tele o nei togavao e le manaʻomia ona totōina. Physalis fua lelei. Ma o lenei e mafai ona ou faʻasoa atu fatu na aoina ma aʻu uo.

Vitio: le aoina ma le teuina o le physalis

Vitio: Physalis Jam

Physalis Marmalade lelei mo le pikiina

Faʻamatalaga

I le tulaga o le totoina o fatu ma le fausiaina, o Marmalade e laʻititi laitiiti i le Faʻamasinoga a tamaiti, ma o ona fua e laʻititi, e ui o le nofoaga ma le tausiga e tutusa. O le tele o fua i totonu o le ata o loʻo manino le faʻateleina. E maitauina i Marmalade se tasi - o lona lanu ma lona tofo. O le lanu e lanu uliuli (ma e le o se lilac tele pei o luga o le afifi), ma o le tofo e foliga tutusa lava ma plums. Na faia ai se mea manaia e le masani ai ma se meaʻai lelei. Tulaga lelei o le fatu: 4 Aʻoaʻoga maualuga: 5 Manatu lelei: 5 Vaitau: 2010

Inspector Semkin

//cemkin.ru/catalog/item/%D1%84%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81-%D0%BC%D0%B0%D1% 80% D0% BC% D0% B5% D0% BB% D0% B0% D0% B4% D0% BD% D1% 8B% D0% B9-% D1% 81% D0% B5% D1% B4% D0% B5 % D0% BA

O le lanu violē o fua tetele na taia ai aʻu i lea tulaga. Sa ou faatauina mai. Talu ai sa ou le masani i lenei oloa muamua, sa ou totoina fatu e 5 mo le faataitaiga. Ma sa latou o aʻe uma! Na foliga mai na foliga mai i totonu o le tasi le vaiaso. I le tautotogo, sa totoina e ia laau matagofie i tamai samasama i le atunuu. O le togavao latou te salalau lava, e oo atu i le 1.5 mita le maualuga. Faamolemole mafaufau i lenei mea pe a tulaʻi i se nofoaga tumau. O taʻavale e matua lelei lava. Mai le lima gasegase sa ou faaputuputu ai se pakete o ia fua. O fua na faasaoina i le faapaologa seia oo ia Ianuari i le tausaga a sau! O le mea autu o le faʻaputuina lea i le tau vevela ma faʻamautinoa le faʻamamago. O le afifiina o lo o faailoa mai ai o le fualaau aina o le plum-flavored. O le mea moni, na ia manatuaina le pulu naʻo le lanu ma le tofo. O fatu i totonu o fualaau aina o se mea e le fiafia tele, e faigata ma e tele naua. O le physalis e matua maʻoti lava, e sili ona suamalie ma manaia. E le mafai ona ou fai atu e sili atu le manaia, sili ona fiafia. E tele fatu e totoe, e lava e totoina i le tausaga a sau. O le a le tele o le taunuuga e ese mai le ata i luga o le afifiina - faamasino mo oe lava ia. Afai o oe o se tagata sili o le physalis pe na ona e manao ia te oe lava ia ituaiga fiailoa - e mafai ona ou fautuaina atu ia te oe. Maua se seleselega lelei! Taimi e faʻaaoga ai: 1 vaitau Tausaga o le faʻasao / faʻatau: 2017

Chibupelka

//otzovik.com/review_5876276.h

Totoina o physalis, matou te mautinoa ai foi le toilalo o tamato i le tau leaga, aua Physalis sili atu ona faapalepale i le tau o faigata. Ma afai o le physalis o le Marmalade ituaiga e aliali mai i luga o lau 'upega tafaʻi i lenei tau mafanafana, ona oʻo lea i le taumalulu e mafai ona e faʻafiafiaina oe lava ma ou aiga i se fagu manogi manogi, jam poʻo se fola.