Laʻau

E faʻapefea ona manuia le totoina o suamalie i Belarus - faʻamatalaga ma iloiloga mai tagata nofoa mafanafana

O le fanau mai o le siloti o le semi-desert of hot South Africa. Ae ui i lea, i lenei aso o lenei fatu o le aiga o le pumpkin e matagofie ma malie, suamalie suamalie ua tupu i soo se mea. O le itu i matu o le salalau o lenei aganuu, e ala i taumafaiga a le au faifaatoʻaga, ua suia tele i le latū latitu. O le teritori o Belarus e leai se tuusaunoaga. Faatasi ai ma le tele o ituaiga ma hybrids na pasia le suega o le siosiomaga o East European Middle Band, e oo lava foi i le tagata e leai se poto masani e mafai ona togafitia ia lava ma i latou e vavalalata ia te ia ma se suamalie suamalie ma maloloina mai lana togalaau.

Eseese lelei mo le galueaina i Belarus

E le o ituaiga uma o aganuu e faʻapitoa mo Belarus e pei o se silotilo o le a fiafia i se fai togalaau. O le talimalo o se mea i saute i le itu i saute, o le malamalama ma le vevela, i le manaʻomia o le lā ma le susu. O le a le mafai ona ola le laulamu ma atiae e masani lava i le vevela i lalo +15e uiga iF. O le mea lea, i tulaga pe afai o se faʻaitiitia o le vevela e le o se mea masani i le mafanafana o le taumafanafana, e talafeagai le filifili mo vave ma le vaeluaga o ituaiga. Faʻamatala mai pe fia aso o le a manaʻomia ai le laau mai le amataga o fualaau aina o fualaau aina i le fua o le fua. O lenei vaitaimi e le tatau ona sili atu i le 70-80 aso. E faavae i luga o lenei mea, o ituaiga ma vailaʻau nei e fautuaina i le au faifaatoaga Belarusian.

Laulau: ituaiga ma hybrids o le tilo mo eleele tatala

UlutalaVaitaimi
vao
(aso)
Short description
Madison65-85O le mamafa o le fetus e oo i le 3-6 kg. O fua e laugatasia, lanumeamata lanumeamata, ma vavao vaiti, mumu-paʻu. O le pito i totonu o le mumu mumu, suka, mafiafia. Faʻafefe o le lamala. Tetee i le Fusarium.
Stetson F165-75O le mamafa o le fetus e 3-5 kilokalama. Fualaau suamalie. Malosiaga mamana, faʻalaʻau. O le pele e vaeluaina. O le autu e suamalie, e aunoa ma ni fiva. Maualuga maualuga. E le afaina i suiga o le vevela.
Top Gun F155-75O le mamafa o le fetus e 4-6 kg. O vine e elliptical, e manaia. O le solo e manifinifi. O le autu o le fusi, suamalie. O fatu e laiti.
Crimy Ruby65-70Fua e fua i le 3-5 kilokalama, faʻaloloa. O le pele e vaeluaina, malamalama lanumeamata ma lanu pogisa ma afifi. O le tumutumuga e manaia, suamalie, suka. Ua leai ni veins ma ni fila. Tetee i le Fusarium. Le fefefe i le le mautonu.
Charleston
Grey
75-90E i ai ni nai ovaries, ae o vine e lapoa, e mamafa le 3-8 kilokalama, o se uluai mamanu. O le pulu e mafiafia, faigata, monotonous, paolo salati. O le totonugalemu o le lanumoana susulu, malie, suamalie. O le laau e teteʻe i anthracnose ma fusarium.
Romanza
F1
70-85O fua e fua mai, e mamafa le 3-8 kilokalama. Uma kulupu, suamalie, suamalie, suamalie. O le laau e fai ai ni sasa malolosi. O le vailaʻau e puipuia i le vevela o le vevela, e le mafai ona faʻaogaina i Fusarium.

Laulau: ituaiga ma hybrids o le tilo mo le togavao

Ona o le faatapulaaina o avanoa, o ituaiga e le mafai ona mamana, ua filifilia ni fasi uumi mo le totoina o le suamalie i totonu o se fale. O fua o ia laau toto e laiti, i totonu ole 2-6 kg. O le faʻatusatusaina o le laau e faʻamalosia ai le galuega o le faʻafefeteina o fugalaau.

UlutalaVaitaimi
vao
(aso)
Short description
Katherine70-75O le mamafa o le fualaau aina e 2-4 kg. O talomelo e foliga mai, o le fala. O le paʻu o le samasama, ma le lanu lanumeamata lanumoana. O le tumutumu o le eleʻele, pouliuli mumu, suka. O le laau e tetee i fusarium.
Muamua Kuban75-85O le mamafa o suamalie o le 1.5-3 kg. Fua o loʻo i ai se vaega vaelua. O le solo e manifinifi. O le tumutumu o le fatu, suamalie. E le fausia e le laau ni puʻu malosi. Maualuga maualuga i le bacteriosis, anthracnose ma fusariosis.
Libya75-85Berries e oʻo atu i le 3-6 kilokalama, lautele elliptic. O le paʻu e manifinifi, lanumeamata ma lanu moana. O le tumutumuga o le mumu, e masani ona manaia. O le togalaau e puipuia i le vevela ma le vevela o suiga o le vevela.
Twille75-85O le mamafa o le fualaau aina e 1.5-2.5 kilokalama. Lapoʻa ma le ovaries. O le pele o le pi e manifinifi, o le pito i luga o se mea suamalie, suka. Laititi e ono mafai ona maua i Fusarium.
O se meaalofa
le la
65-75O fua e lapotopoto, e mamafa le 1.5-3 kg. O le pele e vaivai, mimiti, samasama ma paʻu samasama uliuli. O le pulupulu e mumu, laulaʻau, vaivai, suka. O fatu e laiti. Faʻafefe o le lamala.

Tulaga tuputupu ae

O le silotilo o se agaifanua i saute, faʻafefiloi. O le a le mafai ona tupu lenei laau ma le leai o se vevela, malamalama ma le susu.

O eleele mo moega sipuni e sili ona lelei le oneone po o le paʻu, malamalama, mauoa i humus. O le mamafa, eleele suavai e le taliaina. O le tau maualuga o le pH o loʻo i le lautele o le 6 - 6.5. E ola lelei lemila i vaega na tupu muamua ai le legumes ma fatu, kāloti ma kapisi, ae pe a maeʻa paluka, kukama poo zucini, e le tatau ona totō suamalie. Mo se silomilo, e taua tele le suia o fualaau aina, e pei o le puipuia o le bacteriosis, o se faʻamaʻi pipisi e siama ai siama palapala.

O le talimalo e faigata tele mo le faʻamautu lelei. O le faʻavaivai o le a taʻitaʻia ai le atinaʻeina o faʻamaʻi faʻaleagaina e pei o le lauulu enaena, anthracnose, fusarium. O le paluga o fualaau aina suamalie o le a gaogao, ma le maualalo o le malosi. Aua le faʻamamaina laau i le malulu, susū, timuga timuga. I le taimi o le fua o le fua, o le suavai ua taofia uma. O le talimalo o se laufanua e faapalepale laufanua, peitai, o le le lava o le susu e mafai foi ona mafua ai le vevela, ma faʻaitiitia ai fua ma fualaau aina.

O loʻo i ai i le laau se aʻa malosi, o le mea lea, e le faʻafefeina ai le vai. O le mea e ola ai le suamalie e tatau ona lelei le suavai. I nofoaga o loʻo latalata latalata ane ai le vai i luga o le eleele, e sili atu ona lelei le mumusu e ola i le suavai.

O le talimalo e faʻamatalaina. E tatau ona totō togalaau, faʻapipiʻi i le totoina o togalaau mo fanua tatala poʻo greenhouses, i le mamao fautuaina i le va oi latou. E leai se sili atu ma le tasi le laau ua totōina i le tasi pu: e le sili atu i le tolu suauu e tatau ona tupu i sikuea mita. E aoga le faʻatapulaʻaina o fualaau e faʻatatau i le faʻamavaeina o tulaga ma le faʻafefe. E le tatau ona faʻatagaina le vavalalata o lauʻeleʻele.

Tuputupu toto totolo

I le tau o Belarusian, o le ala sili ona faatuatuaina e ola ai le tilotilo o le totoga.

Le taimi e totō ai fatu mo fatu

Amata le sauniuni o fatuga i le ogatotonu pe lata i le faaiuga o Aperila. I le faia o lenei mea, o le fatu ua gagau mo le 10-15 minute i le vai mafanafana, ona fofola atu lea i totonu o se pusa ua uma ona saunia ma se pito i lalo (fata, ipu, fata). E faigofie le faʻaaogaina o mea e faʻaaogaina palasitika. I le pito i lalo, tuʻu se mea manifinifi o le fulufulu mamoe - o le a puipuia ai fatu mai le mago. Gauze ma fatu o loʻo tuʻuina i luga o le fulufulu mamoe seia oʻo ina latou tupu. Mai lea taimi i lea taimi, ua faʻamamaina le fagu i le vai poʻo se vaifofo ola (mo se faʻataʻitaʻiga, Zircon).

Germinated fatu

Togalaau Tausi

O fatu o Hatching ua totoina i totonu o peat or pots or cups plastic full of soil. E mafai ona e saunia le paluga oe lava. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia se vaovao vao, humus ma le oneone i se fua faatatau o le 5: 3: 2. 1 le lita o le ele po o le penisina paʻu ua faaopoopo i le lita o sea paluga. A o lei totoina fatu i totonu o se tane, e susu le palapala.

O fatu e faʻalauteleina i le 5 cm, tasi i potopotoga taʻitasi, toe faʻafeinu lelei ile vai, ufiufi i se ata tifaga poʻo se tioata i luga. O koneteina o loʻo faʻaalia i se nofoaga pogisa ma le vevela o le potu. Ina ia puipuia le pala ma le pulupulu, mai lea taimi i lea taimi ua aveeseina ai le ata tifaga po o le ipuinu, ma le faʻavaveina o fualaau.

Laʻau tiloti i totonu o ipu palasitika

E ono tulaʻi mai i le 10-14 aso. Mai lenei taimi, o loʻo totoina ia laau i se mea susulu ma mafanafana, e tuʻuina atu ai faʻamalamalamaga atili pe a manaʻomia. Ina ia faʻamalosi le vao mo le 10 aso, o le vevela i totonu o le potu e faʻaititia i le 16 - 18e uiga iC, ona toe faʻateleina lea i le 20 - 22e uiga iC.

Faʻasalaina vave, ae tele. A maeʻa ona tuʻuina atu muamua laʻau moni muamua e lua, ona fafagaina lea o fualaʻau ma se fugalaau faʻapitoa mo laau (Rostock, Kemira-lux).

Suiga o laau i totonu ole eleele

Lena mo le totoina, o le tilotilo laau e tatau ona oʻo i le maualuga o le 12-14 cm ma maua 4-6 laʻau moni. 8-10 aso aʻo lumanaʻi le totoina i se nofoaga tumau, ua totoina laau toto mo le faʻaaloalo i totonu o se lauʻeleʻele (poʻo fafo), faʻaopoopo le faʻaopoopoina o le taimi i le 6 itula.

Faʻamaʻaina le masilo i fafo

Mo le totoina o laau i le eleele filifili se mafanafana, ae le o le la. Laʻau taitasi e totōina i totonu o se pu ma le lautele o le 25-30 cm ma le loloto o le lapoa o le tane ma fualaau. I le pito i lalo o pu taitasi e tuu ai se sipuni sipuni ma le lima o le faapalaga, sasaa le tele o vai mafanafana. O fualaʻau e ola aʻei totonu o fafie e tuʻuina i totonu o le lua ma i latou. Mai ipu palasitika, o vavaega e vaʻaia lelei ma le palapala. Ua faʻalauteleina le laau i laulaʻau cotyledon.

O se laau na fuaina 4-6 laulaau moni e mafai ona totoina i le eleele.

Tuputupu toto toto

E tatau ona puipuia le nofoaga mo le totipolo mai le itu i mātū ma le itu i matu-sasaʻe, faʻamafanafanaina e le la ma e le mafatia i le faʻamaʻaloga o le susu pe a timu. O le mauaina o se laupepa e talafeagai mo laau toto, i le tautoulu latou te saunia ai mo le totoina. Muamua, o le tilotilo i le loloto o le 12 cm O le faʻamoemoe o le paʻu o le faʻaumatia toega o vao ma liliu fatu fatu vevela i luga ina ia faʻaosofia ai lo latou germination. O le paʻu o le a lavea ai le 'upega tafaʻi mai palapala o meaola mai iniseti. I luga o vaega tele, o le paʻu e faia i se masini, i totonu o togalaau togalaau e mafai ona e maua i se pusa po o se togalaau togalaau. 12-14 aso pe a uma ona tatuʻu, latou amata ona suatia le saite. A o faagasolo lenei vaitau, e faʻaaogaina ai fugalaʻau, magnesium ma fugalaku i le 1 sqm - 40 g o le superphosphate, 30 g o le ammonium sulfate ma le 20 g o fugalaʻau. O le tausaga na sosoo ai, o le eleele e faʻasaʻo faalua - i le amataga o le tautotogo ma vave loa ona toto fatu.

Totoina o le siloti fatu i luga o le eleele

E teu fatu i totonu o le vai mafanafana seia oʻo ina agi. O le faʻaleleia o eleele e faia i le vevela e le laʻititi ifo i le 14e uiga iC. O loʻo faʻamanuiaina le vaʻa tusa ma le 140x60 cm. O vaʻa e faʻamaʻaina i le fua o le 1 sipunipuni o le pefu ma le 1 sipuniti o le nitroammophosphate i le va. Laʻau e latalata i le loloto o le 7-8 cm. E tupu mai i fafo i le va o 8-10 aso.

1111122

A uma ona totō fatu, ona faʻafefe lea o vaieli - faʻafefete i le palapala, pe tuʻu se ata palasitika ma pu i luga o moega.

Laʻau tilotilo i fafo

O le siakiina o se ata tifaga o le a manaomia ai tau faaopoopo ma galuega, ae o le a puipuia ai laau toto mai meaola faalafua ma vao, faamautinoa le faamamaina o le eleele ma le faasaoina o le vevela ma le susu, lea o le a faateleina ai le fua o le suamalie.

Lisi o le talipolo mulimulitaʻi i se ata tifaga

Totoina o le siloti fatu i totonu o se lau

O le nofoaga mo le greenhouse greenhouse ua filifilia i le la, e le tatau ona nofo i totonu o le paolo o laau poʻo fale. E le mafai ona e tuʻuina se fale kati i le itu i matu o le 'upega tafaʻilagi poʻo le eleele maualalo. O le nofoaga mo le fale lauʻeleʻele e tatau ona matutu, faʻapitoa.

Saunia se fale kati i le tautoulu. O le eleele mo le totoina e fafagaina i le vao ma le mutia vao, eli ma alu seia oʻo i le tautotogo. A oʻo i le taimi e totoina ai fatu, o le a faʻapipiʻiina le masini kesi. Lelei mo fatu o loʻo tuʻuina i luga o le moega taʻitasi mita e tusa ai ma le polokalame 100x50 cm, pe i se laina se tasi poʻo se mamanu siaki. E faʻapipiʻi faʻamaʻi i fomaʻi taʻitasi, e pei o le ola i luga o le eleele.

O le totōina o fagu suamalie na faʻafefe

E pei ona tupu laau o laau, ua noatia i le twine e taamilo i luga o le fale kiona.

Laʻau totipolo na totoina i se laina

Tausiga o togalaau

O le suamalie ua totōina i le lauʻeleʻele ma i totonu o se fale lauʻeleʻele o le a tupu aʻe i lalo o tulaga eseese o le vevela, susu ma le puipuiga mai mea ofoofogia o le vanimonimo.

I le avanoa tatala

Ina ia aua neʻi faʻaalia laau totō ua tupu i luga o le eleele ina ia mafai ona suia le vevela i le tautotogo, faʻapipiʻi kulupu poʻo fale taʻitasi mai ata tifaga poʻo mea e leʻi faʻalanuina ua faatulagaina. O ia fale puipui e fesoasoani foi i le totoina o fatu ma puipui laau mai meaola faalafua. Fale puipui ata e faatelevave le faʻatoaga o fua.

Faʻamau i luga o le uaea, twine ma le ata - o le malutaga pito sili ona faigofie mai auala faʻalelei

O le suāsusu muamua e faʻatino pe a ulu mai 5-6 laʻau i laau totō. O le fagotaga lona lua i le taimi o le vavao. Ona faʻafeinu ai lea o fagu vai pe a manaʻomia. Taofi le fafagu ae leʻi seleseleina le fua.

Tausia o suauu i luga o le eleele avanoa e aofia ai le veleina, lalaga pito i luga, faʻaleina. Ina ia faia ni aʻa faaopoopo, o le a sasaina le sasa i le eleele ma sausauina i le susu. E faʻatapulaʻaina le faʻatapulaʻaina, tuu 3-4 ovaries i luga o laʻau taitasi. E aoga lenei mea mo le faʻasaoina o le malosi e le laau i le taimi o le fuaina o fua. I le vevela vevela, e le manaomia le tuiina o le silotilo - o le tele o le lanu lanumeamata o le laau, o le tele o le suka o le a maua.

I totonu o le greenhouse

I le taimi o le tuputupu ae i se falemalama lanumeamata e faʻaalu 2-3 le tatalaina. O le faʻaleleia o loʻo faʻataunuʻu tutusa i le totoina i le eleele tatala, vai mafanafana, i lalo o le aʻa o le laau. I le vevela o le tau, e faʻaaogaina le falemalama i aso uma. Mo le faʻavasegaina e iniseti i le taimi o fugālaʻau, e tuʻuina atu ai le greenhouse i le gasologa o le aso. Faʻasolosolo lima i laau i le taeao.

I luga o laulaʻau, e totoe le 2-4 ovaries. O fua o le mamafa o fualaʻau e tuʻuina i ni upega umi e fesoʻotaʻi i fagu o le kiona.

Fua e maua ai le mamafa

Faʻaofuofu laulamu

O tulaga fesuisuiai o Belarus e manaʻomia ai le faʻamalosia lelei o le fafagaina o suamalie o loʻo totoina i luga o le lauʻeleʻele ma totonu o le fale lauʻeleʻele. Faʻasalaga saʻo le teuteuina o le eleele mo moega siloti - o le faʻaofiina o le lanu lanumeamata o laau toto - ole suamalie e le manaʻomia ona fafagaina. Ua lava lava le togafitia o le palapala ma le Phytosporin e faʻaitiitia ai faʻamaʻi. O le tele o le suauʻu e faʻaaogaina i le taimi o le fugalaau, faʻapipiʻiina ma fuaina o fua.

Laulau: tapenapenaga ma tuutuuga o la latou folasaga

FualaauTaimi o TaimiAotelega
Nutrivant PlusAmataga o le fuga2 kilokalama i le 200 lita o vai
FaʻasologaFuga800 gr
i le 100 l vai
Amataga vave AminoFuga200 ml
mo le 200 l vai
BoroplusAmata i le fuainae tusa ai ma faatonuga
MegafolAmata i le fuaina1 lita
mo le 150 l vai
Uniflor microGaioiga galue2 teasisi
i le 10 l o le vai
Terraflex
Taavaletoso
Gaioiga galue70 gr
i le 100 l vai
Nitrate
calcium
Gaioiga galue80 gr
i le 100 l vai
Lignohumate
ipu
Gaioiga galue100 gr
mo le 300 l vai

A o lei fafagaina laau, e fautuaina e sasaa i latou i le vai mafanafana. Fertilizing fertilizers mo le fafagaina ile vai malulu e le tatau foi. O le faʻamauina o le palapala o se ituaiga o laei pito i luga - ona o le tatalaina, o mea e aoga i le laau e sili atu ona tufatufaina ile eleele. Fafagaina o le suamalie e taofi pe a fua le fua.

O faʻamaʻi ma faʻamaʻi pipisi o le meloni

  • Anthracnose. Fungal maʻi. Faailoga: lanu samasama-enaena i luga o lau, lanu uliuli ma enaena ma se paʻu piniki. Lavea lautele ma le faamamaina o le laau. Metotia o le puleaina: togafitiga ma le Bordeaux liquid, benlat ma cuprosan e tusa ai ma faatonuga. Ua afaina ai laulaau ma uaua.

    Laʻau o anthracnose siama faʻapipiʻi

  • Fusarium Fungal maʻi. Faʻailoga: faʻafefete, pala o le vaega basal, vaega pito i lalo o le sasa. Metotia o le puleaina: faʻaleagaga o laau mamaʻi, faʻaleagaina eleele.

    Fusarium oe

  • Paʻu paʻepaʻe. Fungal maʻi. Faailoga: faʻalauiloaina o mea totō o faʻatoʻaga, laʻau, fugalaau ma fua. Auala o tauiviga: aveese ma faʻaumatia vaega eleelea o se laau, togafitiga o liona ma le paluga o le potassium faʻasolosolo ma le penisina, togafitiga faʻatasi ai ma le koala po o le lime. Faʻaleleia faʻatasi ma se vaifofo o le paʻu sulfate.

    Paʻu paʻepaʻe i le vaega pito i lalo o le aʻa

  • Olive spotting. Fungal maʻi. Faailoga: gaʻo olive i luga o fusi, vaʻaia ma le faʻaleagaina o laʻau, faʻamago o ovaries. Auala o tauiviga: togafitiga ma le vai Bordeaux, cuprosan. O vaega afaina o le laau ua aveesea ma faaleagaina.

    Ulutala ma le faʻaleagaina i luga o le laʻau o se laau faʻamaʻi olive

  • Bacteriosis. Faʻamaʻi pipisi. Faʻailoga: pala, maʻi o le tino, gaʻo-tumu ua tumu i fua o le laau.Metotia o le puleaina: sauniuniga e aofia ai le kopa (faʻaaoga faʻamalosi e tusa ai ma faatonuga).

    Paʻu o le fetus na mafua mai i le bacteriosis

  • Telefoni. Faailoga: i le taimi o le vevela, e ala mai i pupu o iai i totonu, o fua e pala. Faʻataʻitaʻiga: mailei ma se paunu mai fualaau faisua, totoina i le va o le sinapi, leki. Afai o le manufeʻai e taatele, e togafitia togavao ma sauniuniga a Thunder-2, Zemlin, Provotox.

    Le telefoni ma ona aʻa

  • Ghid aphids. Faailoga: i vaega pito i lalo o le laau, aemaise lava ile laulaau, faaputuga laiti, 1-2 mm, aphids uliuli. Fugalaau ma laʻau mumu, mimilo ma pa'ū. O foliga vaaia masani o le laau ua vaivai, ua atuatuvale. Auala e puleaina ai: faʻapipiʻiina o le fale ma le paluga o pefu ma le pefu, faʻaleleia ma le faʻafefeteina o le mutia vao, faʻamalo o le fasimoli.

    Laʻau o gourds

  • Mose. Vailaʻau faʻamaʻi. Faailoga: pogisa ma le mosaic spots i luga o laulaau, o latou faaletonu, ogaoga ma fulafula i fua. Metotia o le puleaina: faʻaleagaga o laau mamaʻi, faʻaleagaina eleele.

    Uiga faʻaalia o moliiki

  • Spider mite. Faailoga: o laulaau e ufiufi i togitogi lanu enaena, o tumutumu o pana ma fugalaau e fufusi i filo filo, o vaega ua afaina e lanu samasama ma mamago. O faʻamaʻi faʻamaʻi latou lava e faʻapitoa. Faʻataʻitaʻiga: fualaau faasaina Actofit, Neoron, Agravertin, Apollo. Ina ia faʻaumatia le siaki, o le ae manaʻomia se vasega o le 3-5 vaega.

    Spider mite laau

  • Thrips. Faailoga: tamaʻi paʻu uliuli-enaena i luga o lau. I nei nofoaga, e maua ai e le fusi se lanu siliva-lanu meamata. Ua fuga fugalaau. Auala e puleaina ai: mailei o le kelu, faʻafefete o le chamomile, tumatumu tomato, celandine. I tulaga maualuga, Verimek, Karate, Fitoverm fualaau o loʻo faʻaaogaina. Ina ia faʻaumatia le meaʻai, o le ae manaʻomia se ala o togafitiga e 3-4.

    O le gasegase o le thrips i luga o se laʻau laau

Seleseleina ma teuina

I le vevela vevela, o le taimi mo le suamalie o le suamalie e sau muamua, lelei - mulimuli ane. O se faʻamaoniga faʻalagolago o le mama o le fatu - o fatu e maua ai le malosi ma le lanu o lenei ituaiga o kelo. O faailoga mai fafo o le sauniuni mo le seleseleina o se laau mamago, o se lanu samasama i le itu o le fua. O le peel e avea ma mea manaia, faʻaleleia, ma se mamanu manino. A e kiliki i luga o le paʻu o se silotilo, ua faʻalogoina se leo le lelei - o le fua ua avea ma mea suamalie. Pe a pipiʻiina, faʻapipiʻi le silotilo.

Pulu talo ma uiga lelei

E taua le aua nei misi le taimi o le matua - vave faʻavave le suamalie. O le fufuluina o vine ua tipi ese mai i upega ma se naifi malosi, ma totoe ai le 5 cm o le fatu. Lima e le tatau ona tauina - o le nofoaga e fao ai e mafai ona pala. O le seleseleina o suamalie, o se tulafono, amata i le lua po o le tolu sefulu tausaga o Aokuso, o fua mulimuli e aveesea seia oʻo i le kulimi.

Teu fatu ua aoina i le vevela o + 1-3e uiga iC ma le vaʻaiga aiga 80-85%. O le tele o taimi i le masina, o loʻo faʻapipiʻi ai le suamalie i totonu o le teuina, teu ma faʻamaʻi. Mo faamoemoega puipuia, o fua e fuaina i le susu o le lime po o le penisina.

O fua e tuʻuina i luga o fata ma falala lautele. Ua ufiufi paʻu i se apa o le matutu, faʻafefe faʻafefe 10-15 cm le mafiafia. Mo le taotoga o vaomago, shavings, nila e talafeagai. O loʻo faʻaputu faʻamafaʻi i le tasi papa, ina ia le paʻi fua.

O se faʻataʻitaʻiga o le teu lelei o suamalie

O le filifiliga lona lua mo le teuina o le suavai o loʻo tautau i upega na faia i mea masani. O lenei metotia e faʻafefe ai le mamafa o le mamafa ma faʻaititia ai le lamatiaga o le atinaʻeina o faʻamaʻi pepe.

I le noatia ma le fai fuafua i tulaga o mea e teu ai, e teuina le tolomilo mo le 3 masina.

Talu ai ona e le fetaui lelei tulaga o le tau mo le faʻatupulaia o lenei fale, mo le uluaʻi masina muamua oa matou fatu e nonofo i lalo o se vaʻa. O le taimi lava na faʻataʻapoʻaina ai le laupepa tolu po o le fa, matou te faʻaaogaina. Ma tele le vai i le taimi muamua. A oʻo mai fugalaau muamua, matou te faʻaitiitia le loloto o le vai. E le gata i lea, e na o le vavaeeseina o fugalaau faaopoopo, ona faʻateleina lea o fua, faʻamaonia. Sa matou totoina lenei ituaiga mo le tele o tausaga i le taimi nei, na o le matou fiafia. E moni, e le suamalie e pei ona taliaina i Ukraine. Ou te fiafia pe afai e aoga laʻu iloiloga i se tasi.

astan kovihc, Belarus, Gomel
//otzovik.com/review_4552237.html

Talu mai le ogatotonu o Aukuso, ou te 'ai le tilo i aso uma. O lea e aoga ai. Na ia faanoanoa i le selau sikuea sikuea o le fanua, o le teuina i luga o le vaovao na iu lava ina sili atu i le selau piliona, ma e sili atu le itiiti mai i le tasi i le lua kilokalama le maualuga o le fa kilokalama, ae o le tofo o le mea e te manaomia ma sili atu ona taua, leai se kemisi,

Sasha
//www.sb.by/articles/arbuzy-nam-po-plechu.html?commentId=204754#com204754

Ou te faanatinati e faʻamatala atu oʻu lagona e uiga i fatu o le lanu manogi o le "Crimson sweet". Na aumai e le uso o loʻu tama nei fatu ia te au i le aoauli lenei, o ia o totoina ia lava mea mo le lona tolu taimi i lana togalaau. O talomelo e ola tele, o le lanu o le pulupulu e le susulu. Ae o suamalie e matua suamalie lava. Na togafitia i matou i le tina o le tina mo le lua tausaga, ma o le a matou totoina ma o le a matou faatali mo se seleselega lelei. Na ou tuʻu le lima. Ou te fautuaina e faatau. O le suamalie i le taumafanafana na teʻa talu ona ola le tamaloa i totonu o le togalaau i le tau o le Malo o Belarus.

Tasha19, Belarus, Gomel
//otzovik.com/review_4820639.html

O le totoina o le suamalie i totonu o se togalaau Belarusian poʻo se faʻatoʻaga e le gata e manaia, ae aoga foi. O le tipiina o se siloni ua tupu i ou lava lima i luga o lau lava fuafuaga patino, e mafai ona e mautinoa o le totoga na tupu e aunoa ma le faʻaaogaina o kemisi lamatia matautia i tagata. O lea ituaiga auloloa e leʻi taoto i le faleoloa o fualaau faisua, e le luluina i tua o se loli i luga o alatele eletise ... E mafai ona e tofo i se auloloa oe lava ma togafiti tamaiti e aunoa ma le fefe i taunuuga. O le mea lea, o le faʻaleleia o le siosiomaga, e talisapaia ai oloa o le faatoʻaga. I le asō, o le totoina o se silotila tele i totonu o se togalaau poʻo totonu o se lauʻeleʻele e sili atu ona faigata nai lo kukama poʻo sikuea. O le malo pupula i luga o moega o Belarusia sa nofo i lona tulaga, ua faamuta ona avea ma mea e sili ona lelei.