Oʻi maʻi

Fofo tautala "Baytril" 10% - faatonuga mo le faʻaoga

O aso nei o le a tatou talanoa e uiga i se fualaau faasaina e pei o le "Baytril", lea e masani ona faaaoga i vailaau faafomai. E faʻaaogaina e togafitia ai mycoplasmosis ma faʻamaʻi pipisi o manu felelei. I lenei tusiga o le ae iloa ai uiga autu o lenei mea faigaluega.

Faʻamatalaga, tuʻufaʻatasiga ma fualaau faasao

O le vailaʻau e aofia ai le 25 g o le enrofloxacin. O lenei fofo o loʻo i ai se lanu samasama samasama. O se vailaʻau faʻamalosi e puipuia ai lea o loʻo faʻatinoina e ala i ala tautala.

O le vailaau e gaosia i le 1 ml poo le 10 ml ampoules. I totonu o la latou pusa e mafai ona maua mai i le 10 i le 50 fasi vaega.

O le kateti ei ai se igoa e iai le igoa o le gaosi oloa, o le tuatusi o le faalapotopotoga ma le faailoga tusi, o le igoa ma le faamoemoe o le oloa, o le tuufaatasiga ma le tele o fualaau faasaina. Ua faailoa mai foi o le auala e faaaoga ai, aso o gaosiga, ola ola ma tulaga e teu ai.

Fale faʻamaloilo

O le vailaʻau o loʻo i ai le enrofloxacin, lea e ulu atu i le DNA gyrase o siama ma faʻalavelave ai le faagasologa o le tali atu. Maua i totonu microorganisms e le mafai ona toe gaosia. O lenei vaega e vave ona solo i totonu o le toto ma totoga o le tino ma tumau i le tino o le manu mo le 7 itula. O faʻasalaga e faʻateleina i manu feʻai.

"Baytril" 10% e mafai ona faʻaaogaina e togafitia ai lapiti, tamai povi, moa o le fale ma lupe.

E te iloa? E lagona e Parrots le paʻu ma e mafai foi ona gaoioi i le musika, ma oʻo atu i le kiona.

Faailoga mo le faʻaaogaina

"Baytril" e faʻaaogaina e togafitia ai manulele ma manu mai siama nei ma microorganisms:

  • hemophilus;
  • staphylococcus;
  • mycoplasma;
  • pseudomonads;
  • puipuiga;
  • esherichia;
  • salmonella;
  • matafaga;
  • pasteurella;
  • ufiufi;
  • corynebacteria;
  • tolauapiga.

Mea e masani ai ma metotia faʻaaoga

O lenei, seʻi tatou talanoa e uiga i auala e faʻaalu ma faʻaaoga "Baytril" 10%.

I mataupu o salmonellosis, e mafai ona faʻaaoga i poults, broilers, moa ma moa. Poults i lalo o le 3 tausaga le matua e tatau ona tuuina atu ile 0.5 g o le vailaʻau i le 1 lita o le vai.

Chick under the age of 5 weeks - 0.5 g oloa i le 1 lita o le vai.

Poults ma tagata faʻamaʻi i le 3 vaiaso le matua foaʻi mai le 0.10 ml i le lita o le vai.

E taua! E le tatau ona tuʻuina atu lenei vailaʻau i le tuʻuina o ni manoa.

E faʻaaoga foi Baytril e togafitia ai lupe. Ole fua ole aso mo manufelelei o le 5 mg o le fualaau faasaina, lea ua fuafuaina e fuafua i le mamafa o le lupe (tusa o le 330 g).

Mo lapiti, o le mea e fafaga ai e tumau i le vaiaso. O le vailaʻau e tuʻu faalua i le aso, 1 ml i le 10 kilokalama o le mamafa o manu.

Mo laʻau, e tatau ona faʻaalu le 0.25 ml o le vailaʻau i le 50 ml o le vai. E manaʻomia lou tuʻuina atu o le vailaʻau mo le 5 aso, suia le vai i aso uma.

Faitau e uiga i fualaau faʻamalosi: Nitoks 200, Enroksil, Amprolium, E-selenium, Gammatonic, Solikoks mo le togafitiga o faʻamaʻi o puaa, mamoe, 'oti, o meaʻai, moa, lapiti, solofanua, povi, geese.

Mo puaʻa, faʻafefe 7.5 ml mo le 100 kilokalama o le mamafa o manu i le 100 l o le vai ma avatu i manu se tasi taimi.

"Baytril" e talafeagai foi mo togafitiga o tamai povi. O le fualaau faasaina ua faʻafefeteina i le 100 lita o le vai i se fua o le 2.5ml mo le 100 kilokalama o le mamafa o manu. Tuuina atu i lea aso i lea aso. O le togafitiga e 5 aso.

Toxicology, tapulaa ma faʻailoga

"Baytril" faʻatasi ai ma se mea le talafeagai e mafai ona faʻaleagaina se taimi puupuu mo le gastrointestinal tract.

E taua! Baytril e le tatau ona tuʻuina atu i manu maʻitaga.

O le fofo ua solia:

  • manufelelei ma povi ma le gasegase i vaega o le vailaʻau;
  • puppies ma tamaʻi mamoe;
  • manu e leai ni meaola;
  • fafagaina o povi;
  • manu felelei ma manu vaefa faʻalavelave.
E le gata i lea, e le tatau ona faʻafefiloi le fofo i le chloramphenicol, tetracycline, theophylline, macrolides ma le chloramphenicol, faʻapea foi ma le faʻaaogaina ina ua uma le tui a Marek. E le fautuaina mo togafitiga o streptococci.

Faatonuga faapitoa

11 aso talu ona faʻaaoga mulimuli o fualaau, matou te fautuaina le fasia o le manulele. Afai na e faʻaaluina ao leʻi oʻo i le aso e tatau ai, e tatau ona lafoaʻi le aano.

Faʻaleleia olaga ma mea e teu ai

Ole fualaau faasaina e tatau ona taofia mai le mafai ona aapa atu tamaiti, i le vevela ile 25 ° C.

O le vailaʻau e tumau pea i le 3 tausaga. A maeʻa ona tatala le meafaigaluega e mafai ona faʻaaoga mo le isi lua vaiaso.

E te iloa? E na o tamaʻi turkey e mafai ona ulaula.

O le taimi nei, pe a uma ona matou faitauina a matou faʻatonuga laiti, e te iloa le auala e avatu ai le Baitril i moa, lapiti, koko, puaa, tamai povi ma lupe.