Lafumanu

"Biovit-80" mo manu: faatonuga mo le faʻaoga

Ina ia tausia le gaosiga o meaola, e le lava i taimi uma le matauina o tulaga lelei ma mulimuli i se paleni paleni. E sili atu le faigata ona filifili le auala i manu taʻitasi po o manulele, ma le amanaʻia o manaʻoga faʻapitoa ma faʻamaʻi. I ia tulaga, o vailaau faʻamalosi e oʻo mai i le laveaʻiina, lea e le gata ina faʻamautuina ai le tele o faiga i totonu o le tino, ae faʻamalosia ai foi i mea taua mo le gaioiga taua. "Biovit-80" o se tasi o nei fualaau lelei, e aumaia ai aoga taua i le paga.

O le a le "Biovit-80": tuʻufaʻatasia ma le ituaiga o faʻamalolo

O auala e fai ma sui o le paʻu paʻu o le lanu enaena. E i ai se malamalama ma le pogisa. E maua mai e ala i le togafitia o le aganuu agavaʻa Streptomyces aureofaciens, o le punavai o chlortetracycline. E le tatalaina i le vai.

E te iloa? Mo le sili atu ma le 50 tausaga, "Biovit" ua faʻaaoga lelei i togafitiga fomai. I le taimi lea, e leai se lamatiaga matautia i tagata na matauina.

I le "Biovita" e aofia ai:

  • 8% chlortetracycline;
  • e tusa ma le 35-40% o palatini;
  • gaʻo;
  • enzymes;
  • vitamini (tele vaega B, aemaise B12: e le itiiti ifo ma le 8 mg i le kilokalama o oloa);
  • ituaiga o meaola ma meaola.
E maua i afifi e mamafa mai le 25 g i le 1 kg poʻo taga pepa o le 5, 10, 15, 20, 25 kg.

Faʻataʻitaʻiga

Biovit i totonu o le tino e ala i meaai. Chlortetracycline e aʻafia ai ituaiga microorganisms eseese (lua gram-positive ma le kalama-le lelei), faʻasaina lo latou tuputupu ae ma atinaʻe. Ae o le fualaau faasaina e masani ona leai se aoga e aʻafia ai siama faʻamaʻi faʻamaʻi, afaina ma viral viral.

E te iloa? O le elemene autu o le oloa, chlortetracycline, ua vave ona gauaiina e le tino o se manu po o se manulele ma e faigofie lava ona aveeseina.

O le mea lautele, o le faʻalavelave o vaega o le vailaau faʻasaina o loʻo i ai se faʻaleleia ma le faʻamalosia ma le faʻamalosi i le tino o le manu. O le oloa o loʻo tumau pea le gaioiga i le toto mo le tusa ma le 10 itula, faʻasalaga i le aso ma otaota eleʻele.

I laʻititi maualalo, o loʻo i ai se aafiaga lelei i le metabolism ma le fesuiaiga o le kesi o mama. Faateleina puipuiga.

Faʻatasi ma togafitiga togafitiga e faʻateleina ai le tetee i faʻamaʻi o le gastrointestinal tract. E faʻaitiitia ai foi le soifuaga o le tino, faʻalautele ai le maua o le mamafa ma le gaosia o manu ma manulele i le tamaoaiga.

Faailoga mo le faʻaaogaina

"Biovit-80" o loʻo faʻaaogaina i togafitiga o vailaʻau mo togafitiga ma le puipuia o meaola a le faatoʻaga, manu feʻai, lapiti, pei o le pasteurellosis, colibacteriosis, salmonellosis, leptospirosis, listeriosis, faʻamaʻi o le gastrointestinal tract and lungs, and bacterial vasiology; e faasaga i le konithosis i manulele, cholera, coccidiosis. "Biovit" e aoga foi mo le faatelevaveina o le atinaeina o manu laiti: tamai povi, puaa, moa.

"Biovit-80" ua faʻaaogaina e puipuia ai faʻamaʻi o povi, lapiti, turuki, moa ma geese.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina: o le fuataga ma le metotia e faʻaaoga ai

Gaoioiga lautele o auala e avatu ai "Biovit":

Ituaiga ma tausaga o manuFai, g
Faʻaopopo 5-10 aso5
Calves 11-30 aso6
Totogi 31-60 aso8
Calves 61-120 aso10
Pig 5-10 aso0,75
Piglets 11-30 aso1,5
Piglets 31-60 aso3
Piglets 61-120 aso7,5
Lapisi ma manu faʻaiʻu0,13-0,2
Bird (talavou)0.63 g / kg

Mo le faʻamoemoega o togafitiga, e faʻaalua ona faʻaaogaina le fualaau faʻasaina i le aso ma sili atu mo le 3 aso talu ona faʻauʻuina faʻamaoniga o le maʻi.

Mo le galalasi, ua lava lea e tuʻuina atu ai le 1 taimi i le aso mo le 5-20 aso e fuafua i le mea e manaʻo ai.

E taua! "Biovit "sili ona lelei ma tausia le saogalemu o oloa mo tagata, aʻo faʻaaloalo i suʻega ma taimi e faʻaaoga ai.

Contraindications ma aʻafiaga aʻafiaga

"Biovit" e le o se mea e gasegase, o se tali le lelei i le fualaau faasaina e ono mafai ona o le le faapalepale. Faatasi ai ma togafitiga faaumiumi po o le solia o le tui atonu o se manava ita, faʻamaʻi, faʻaleaga le ate, stomatitis, leai se manaʻo. E le fautuaina e faia se togafitiga umi mo togafitiga mo manuʻa maitaga.

Lapataiga: faatonuga faapitoa

Auina o aano o manu ma manulele, pei o le susu, fuamoa, e na o le 6 aso pe a uma le faʻaaogaina o fualaau faasaina. O manu na fasia ao leʻi oʻo i le faaiuga o le taimi e tuʻuina i luga o le faʻamoemoe a le fomaʻi. Aua le faʻaaogaina ma isi vailaau faʻamaʻi.

O ituaiga e sili ona lelei mo manu mo le fafagaina o aano o manufasi: mamoe, povi, puaa, lapiti, moa, pigeons.

Taimi ma taimi e teu ai

E tatau ona teuina le vailaau i se mea matutu, pouliuli e aunoa ma se avanoa mo tamaiti ma manu i le vevela o -20 i le 37 º. Teu faʻatasi ma meaai (lisi B). Soifua Maloloina - 1 le tausaga.

E taua! O le fualaau faasaina e mafai ona leiloloa ona meatotino i le maualuga, e le fautuaina e faaopoopo atu i mea vevela, e faia ai togafitiga vevela. E tatau ona fefiloi lelei.

E tatau ona manatua lena mea O fualaau faasaina o se vailaau faʻamaʻi, ma e faʻaaogaina pe a tatau ai. O le tausisia o faatonuga o lona uiga, ia e mautinoa o le saogalemu o le le gata o manu, ae o i latou uma foi o le a faʻaaogaina au oloa.