Laʻau

Tomato Pink Paradise: o se parataiso e ola mo lo tatou salati

O se vaega tele o tamato o loʻo avanoa o ituaiga salati e le o faʻamoemoeina mo le faʻataina. O fualaau toto fou e tatau ona i ai se tofo lelei, e le o ituaiga uma e mafai ona mitamita ai. E talitonuina o fualaau piniki e sili ona manaia. O se tasi o na tamato o le Polybrid Pink hybrids.

Faʻamatalaga o ituaiga o Tomato Pink Paradise

E tele ituaiga o tamato a le fale, ma a oʻo mai i fafo o le atunuʻu, o tagata fiafia e vave siaki pe o le a le lelei. Tomato Pink Paradise F1 (faaliliu - Pink Paradise) o Iapani na amataina ai faʻamoemoega o le tele o fai togalaau. O tamato tomato e masani lava ona taʻutaʻua mo o latou uiga maualuga, ma na oʻo mai foi i lea taimi. Na aofia i le Setete Setete o le Russian Federation i le 2007 ma o loʻo fautuaina mo faʻasalaga a le tagata lava ia o itu uma: e lua mo nofoaga tatala ma fale puipui.

O le palataiso parataiso o le lisi o ituaiga meaʻai, e mafai ona ola e oʻo i le lua mita le maualuga, o le mea lea e manaʻomia ai le fausiaina o se togavao ma le faʻaogaina o le faʻamau. O laulaau e tele, masani i le tetele, lanumeamata. O le osofaʻiga i le tele o faʻamaʻi, e aofia ai le fusarium ma le mosaic virus, e matua maualuga lava, ae e mafai ona aʻafia le paʻu i le leaga o le tau. O le faʻamuamua muamua o loʻo tuʻuina atu i luga o le 5-6 laina lua. I le tulaga o le vevela, o le kulupu e fai i le ogatotonu, o fua muamua na tupu i le tusa ma le 3.5 masina talu le faʻamaʻiina.

O le parataiso parataiso e tupu tele, aemaise lava i greenhouses

Fua o le mea saʻo saʻo, e pei o le lanu, i se tulaga o le lanu piniki. E 4 o latou togi fatu. O le tele o le tamato o le fuainumera, o le mamafa e tusa ma le 130 g, ma o le tele o fua i totonu o le togavao e toetoe tutusa lava le tele, e ui lava o meaola taitasi e ola i le 200 g.

O fua na tupu i lima muamua e lua o le maualuga maualuga.

O le tofo o tamato e taua tele, o le manogi masani o tamato, malosi. Tofiga - salati, e ui e le o le tele tele o tamato e mafai ona mafai ma mafai ona tuʻu i totonu o fagu vailaau masani. O le gaosiga o oloa mo le faʻaletonu e le maualalo ma e tusa ma le 4 kg / m2. E ui lava i le mea moni o le paʻu o le fualaau aina e suamalie, o le maualuga o le pulupulu e mafai ai e oe ona felauaiga le fua. I luga o le vavao e le mafai ona latou taʻe. O fatu fou ua lelei ona teu (e oo i le tolu vaiaso i se nofoaga malulu). Aoina vave, faigofie "taunuu" i le fale.

O fua e lamolemole, matagofie lanu, matagofie

Le lelei ma le le lelei pe a faatusatusa i isi ituaiga

O se vaega o le Poly-Paradise ituaiga e mafai ona mafaufauina o se tuufaatasiga o le tofo lelei ma le matagofie o le faʻataʻitaʻiina o le fua, lea e le o faʻasoa i taimi uma. E ui lava i le tau maualuga o fatu, o lenei tamato e lauiloa i le au faifaatoaga, ma latou te totoina mo le faatauina atu. O mea taua o le ituaiga o:

  • faigofie faigofie o tausiga (vagana ai le faʻamalosia o le faia o le vao);
  • tetee i le tele o faamai;
  • tofo lelei;
  • ata matagofie;
  • felaʻuaiga ma le ola umi o fua;
  • leai se avanoa.

Faʻatasi ai ma vaivaiga o le le mafai ona faʻaaogaina a latou lava fatu (o le kulupu), faʻapea foʻi ma le manaʻoga mo le faʻavaeina o togavao. O fua, lea e manatu ai le au faifaatoaga ua lava, e taua lava le iloa o le maualalo o ia totogo e mafai ona tupu i le maualuga o le lua mita. Ae ui i lea, i ni nai tausaga talu ai, na taʻua ai le Paradise Paradise na avea o se tasi o tamato sili ona lanu piniki i le lalolagi.

E faigata ona faʻatusatusa le vanu ma isi ituaiga salati, aua o le numera tele i le taimi nei. E taua le iloa o le tele o faʻataʻitaʻiga e manino maualuga atu nai lo ituaiga aganuʻu masani, e masani ona tatou iloa mai aso anamua. I le taimi lava e tasi, i totonu o ituaiga faleoloa o loʻo i ai totogo mumu, o loʻo i ai sui e le tatau ona sili atu le leaga nai lo le vaega o loʻo fesiligia. Ma afai, mo se faataitaiga, o le fatu o le piniki Bull e na o se tofo lelei, i le tele o ituaiga (Mikado piniki, Pink miracle, Pink flamingo, Rose Andromeda) e sili ona lelei. Ae ui i lea, e leʻo latou uma o ni faʻapipiʻi. O le mea lea, e tatau ona tatou taʻutino atu o le Paradise Paradise e le sili ona lelei i totonu o tamato o le ituaiga lava, ae o se tasi o mea sili.

Tomato Pink flamingo o le manaia sili ona matagofie, ei ai lona foliga atoatoa, ae tutusa le lanu piniki mafiafia

Tausaga o le totoina o tomato Tomato Parataiso

O le tuputupu ae o se tomati parataiso parataiso e faigofie; o taualumaga uma e faia i le taimi e tasi e masani lava. Toeitiiti lava o lo tatou atunuu, ua totoina muamua laau i le tautotogo.

Faʻamasinoga

O le taimi mo le lūlūina o fatu mo fatuga e faalagolago i le itulagi ma pe o le a toe totoina i totonu o se lauʻeleʻele poʻo se fanua avanoa. O lea, i le ogatotonu o laina mo le totoina o tamato i le eleele e le puipuia, o fatu e totoina i totonu o se pusa i le aso 20 o Mati, mo greenhouses - 2-3 vaiaso muamua. I soo se tulaga lava, e tatau ona ola le laau i le fale pe a ma le lua masina.

O fatu o le hybrid Pink Paradise, faʻatau i le faleoloa, ua sauni mo le luluina, o lea e sili ai le le faia o se mea ma i latou, e mafai ona e faʻamago. Ole lanu e naʻo le 1-2 aso e latalata i le taimi e tulaʻi mai ai fualaau, e le taua. Tomatoes e fiafia e pikiina, o le mea muamua latou te lūlūina i totonu o soʻo se tamai atigipusa ma se palapala eleele mai le 5 cm le mafiafia Afai e le faatauina le eleele i se faleoloa, ae saunia mai le eleele, peat ma humus (1: 1: 1), e tatau ona faʻamamaina i le sasaa i se vai paluga faʻatoʻa.

E muamua luluina fatu i soʻo se pusa talafeagai

O fatu e totoina i le loloto o le 1.5-2 cm i mamao o le 3 cm mai le tasi. E sili atu le ufiufi o le atigipusa i tioata; A maeʻa le 5-8 aso i le vevela o le potu, o le a foliga mai o le a mafai ona tulaʻi i le 16-18 ° C i le malamalama lelei. I le lumanaʻi, o loʻo totoina fualaʻau i le vevela o le potu, ae i le po e manaʻomia le faʻaitiitia i ni nai tikeri. Fualaau totogo i totonu o se atigipusa tele po o ipu taʻitasi i le matua o le 10-12 tausaga.

O le taimi lava e aliali mai ai le mea muamua i luga o laʻau papa, e mafai ona suamalie fua

Mo le lua masina, o vai totō ua faʻafefe faʻaleagaina. Afai e te faʻaleleia lelei le eleele, e mafai ona e faia e aunoa ma le faʻamaʻi. E tasi le vaiaso ma le afa ao le i totoina, e faʻamaʻaina fualaʻau, ave i nisi taimi i le pusa. I le taimi nei, ua i ai i le 7-8 laulau moni, o se malosi malosi, ma e tupu o se pulumu sua.

E le tatau ona faʻamautinoa ua leva ona totoina le laau: o le sili atu ona lelei, o le lelei

O Tomatoes e mafai ona totoina uma i totonu o le fale lauʻeleʻele ma luga o le eleele avanoa pe a uma ona tuʻuina atu le taufaamatau o le malulu ma faʻamafanafana le eleele ia le itiiti ifo seia oʻo i le 14 e uiga iI. Se fuafuaga talafeagai mo le totoina o Tomato Parataiso - 40 x 60 cm. I totonu o se kiona, e tupu atili ai le malosi, o lea latou te taumafai ai e totō laau ile puipui i 50 cm uma. E masani lava ona faʻalautele le totoina o laau toto (ma pe a faʻalautele, malosi, totō totō), vai ma mulch le palapala. I le malae vaʻaia, e manaʻomia le fausia o se malutaga le tumau. Vave vave ona tietie pe tusa o le 1.5 mita le maualuga pe faaauupegaina se solo mo le teuina o laau.

Tausiga

O le tausiga o Tomato e aofia ai le faʻamalosia, faʻaleleia, togafiti o vao, laʻei pito i luga, faia o se vao ma le tiliina o aʻa. O lenei kulupu e masani lava ona fusifusia ma fualaau aina taitasi pe a tupu le tamato. Faʻamama le vao vao, taofi le faia o lenei mea i le amataga o le fua o fua. O le uluai laei pito i luga e tuʻuina atu i le taimi lava e amata ai ona totogo laau toto i se nofoaga fou, ona fafagaina ai lea o vao ile 3-4 vaiaso. I le afa muamua o le taumafanafana, faʻaaogaina mullein poʻo togalaau, faʻaaoga i le lona lua - superphosphate ma le vao (20 g ma le lima i se pakete vai).

O lenei kulupu, e pei o mea uma e le faʻamaoni, ua fausia i le tasi pe lua mai. O le uila lona lua o se tasi lea o fanau sili ona malolosi, o le isi o loʻo malepe, ma puipuia ai i latou mai le tuputupu aʻe i le sili atu i le 5 cm. A oʻo ina faʻatulagaina ni fatu se lua, o le fua o le tamato e fai si tuai, ae o le aotelega o le siitaga e faateleina.

Mo le lelei atili o le palotaina i greenhouses, o le togavao e faʻavevesi taimi i le taimi o le fugalaau.

I luga o le eleele, e le faatagaina le togavao e ola i le tasi ma le afa mita pe sili atu foi, ma togi le pito i luga. E tutusa lava, o fua nei e leai se taimi e faʻamalolo ai. I faʻafitauli faʻafitauli e afua ai le vevela, o tamato e faʻapipiʻiina i lea taimi ma lea taimi i le vai Bordeaux mo faamoemoega faʻasolosolo, taofi lua vaiaso aʻo lumanaʻi le seleselega muamua. O isi faʻamaʻi o le Tomato Tomato Paradise e toetoe lava a le taufaʻatau.

O tamato faʻamaonia e le faatagaina e ola i le taumafanafana uma, vavae ese le pito i luga pe a latou iloa ua talafeagai

Tomato e faamanatu le Paradise Paradaiso

Sa ou totoina le Paradise Paradise mo le 3 tausaga i le faasologa, o le fua o le seleselega e fua, ae o le tofo o se mea manaia, suamalie ma malie. O le isi vaitau ou te manaʻo e fai lenei tomato i totonu o le lua.

Malinasoroka

//forum.prihoz.ru/viewtopic.php?t=5055&start=225

Ou te manatu o le Polyber paradaiso e lauiloa - lanu piniki piniki lanu piniki tetele o le tofo lelei ma le gaosiga. Aua le taʻavale.

Mopsdad

//forum.vinograd.info/showthread.php?p=135167

I lo latou matua matutua latou te matua matagofie, lanu piniki. Le tele lava o le alofilima. O le tofo o nei tamato e matua ofoofogia lava. e toe foʻi mai tagata faʻatau uma ma fesili mo lenei ituaiga ituaiga. Ua lelei tele le feaveaia. Loto pepelo.

Nope

//otzovik.com/review_3484999.html

O taimi uma lava ou te totoina ai ni fatuga. I lenei mea na tuputupu ae ai le Paradise Paradise ma Bobcat. Mai Bobcat maofa. E matua aoga lava ma sili ona taua. Toe amata vave vave. Pink i le amataga o le vaitau, o le fua o le seleselega e le o se mea lelei, ae na ia fiafia ma tuuina atu le tele o pulumu. Na ia faʻaalia muamua aʻo leʻi fufulu, mama aʻiaʻi ma ola maloloina. E manaia le sili atu o le maualuga o tamato, ma le malolosi o latou gaosia, e ui lava e le o se mea masani mo se uila.

Amaranth

//forum.tomatdvor.ru/index.php?topic=4857.0

Na matou tuputupu ae i le Paradise Paradise, o tumato lelei tele mo le 2 tausaga. Gaosiga, tofo, foliga vaaia, mea uma e sili. Ae leai se mea e tupu muamua, o lona uiga.

Natalie

//forum.tepli4ka.com/viewtopic.php?f=18&p=24083

Vitio: Pink Tomate Tomato i le gaosiga o fale gaosi oloa

O fua piniki o Tomate Parata Parataiso e sili ona lelei ma e masani ona faʻaaogaina mo salati. Faatasi ai ma ituaiga uma o ituaiga, o lenei totoga e mafai ona mafaufauina o se tasi o mea aupito lelei i lona vaega.