Faatoaga faatoaga

Aoina, taimi ma le teuina o le vevela o le ostrich ao leʻi faʻaulu

O le fuamoa ostrich o se oloa taugata ma taua lea o teuina, faʻavasegaina ma faʻatautaia i luga o le faʻavae o tekonolosi faigata. O lenei mea e tuʻufaʻatasia i faʻatauvaʻa ma faʻaaliga o lenei faʻatonuga ma le taua.

Aoina o tulafono

O le aoina o fuamoa ostrich e tatau ona faʻatinoina e tusa ai ma le taʻiala: o le itiiti ifo o oloa o loʻo taoto i totonu o le faamoega, o le sili atu lea o le lelei ma o le a sili atu ona talafeagai mo le faʻaaogaina.

Matou te fautua atu ia te oe ia e faamasani i mea taua o le fafagaina o vao i le fale.

E matua le manaomia lava le tuua oi latou mo se taimi umi - faatasi ai ma itula taitasi o le tele o pathogens e tutupu i luga o le atigi, ma o le lamatiaga o le oti o le pepe i tulaga e le talafeagai mo lona atinaʻe faateleina. O le seleselega e tatau ona faia i aso uma, sili i le afiafi, faʻapea foʻi ma vave vave - o lenei mea o le a faʻaleleia ai le tamaʻitaʻi e faʻaauau pea le fuamoa ma toe faʻaleleia le mea ua leiloa.

E te iloa? O fuamoa ostrich mo uiga lelei ma le tofo e le ese tele mai le moa, naʻo le tele, ona e na o le tasi le faataitaiga o le ostrich e mafai ona suia ai le 31-40 fuamoa masani o moa, o lona uiga, e mafai ona kuka ni fuamoa o le ostrich mo fua e 10 tagata.
E talafeagai le aveeseina o oloa mai le faamoega pe a maeʻa ona vaʻaia le fafine i le tele e ono mafai ai mai le afaina o le tama, a leai o le a mafatia le manulele i le ogaoga o mafatiaga, faʻagasolo ma le toe nofo. O nisi tagata faifaatoʻaga e faʻaaogaina meaʻai nai lo le faoa o fuamoa, lea e faia mai faʻamatalaga moni e ala i le aveeseina o inisi ma tumu i isi mea.
E taua! I le faagasologa o le aoina o kopi taitasi e tatau ona faailogaina, ona toe faatulaga lea o numera taitasi ma faʻamatalaga e uiga i ai i totonu o se faʻamaumauga faʻapitoa faapitoa.
O tulafono taua ma aogā e aoina ai:
  1. Saili se tagata o ia i le faagasologa o le aoina mai o le a mataʻituina ai le vavao o manu.
  2. Fufuluina ou lima i le vai mafanafana ma se fasimoli faʻamaʻi.
  3. Aoina mai e gaosia i se pusa faʻapitoa po o se ato.
  4. Aumai se meaʻai i ou lima, e le mafai ona e luluina ma faʻafuaseʻi ona faʻagasolo.
  5. A maeʻa ona aveeseina, o fuamoa taitasi e tatau ona fufulu i lalo o le vai mafanafana mama, faʻagogo ma suʻesuʻeina i se ovoscope.
  6. Faʻalafola i luga o faʻanoanoa masani seia oʻo ina maeʻa.

Lalaga ola o fua ostrich

I le vevela o le potu, e mafai ona teuina le oloa mo le 30 aso, pe a faʻapea o le atigi faʻanoanoa e le faaleagaina. I totonu o le pusaaisa, e faateleina le ola i le 5-7 masina. O le taimi muamua e teu ai le fatuina mai le 7 i le 10 aso, ae le toe i ai - i fuamoa, e le tatau ona amata le faʻamaina o le albumin (o le gaʻoina o le tele o le okesene i le isu).

Faitau atili e uiga i fuamoa ostrich.

Auala e saunia ma teu ai

Toeitiiti lava o suʻega ostrich uma e filifilia e talafeagai mo faʻamafaʻailoga. O le 100%, e na o le kuata e mafai ona faʻamaonia. O isi mea e mafai ona tuʻuina atu ni fanau, ae ao leʻi faʻaofiina, e tatau ona saunia ma tausia lelei.

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina aʻo lei teuina: faʻapalapala ma fufulu

O le faʻamamaina ma le gaosia o fuamoa ostrich aʻo leʻi faʻasaʻoina e le faigata, ae o le teena o lenei faiga e le taliaina.

E taua! A maeʻa le aoina, fufulu ma faʻagogo faʻataʻitaʻiga o loʻo gaugau i se pito i luga o se mea masani i totonu o se atigipusa mamā, o lona pito i luga e tatau ona ufiufi ile gaosi poo le ata. Ua faia lenei mea ina ia mautinoa ai e le o ulu atu microbes pathogen i totonu o pusa matala o le atigi.

O le taualumaga lava ia e pei ona taua i lalo:

  1. E mulumulu tulaga taʻitasi i vai inu mafanafana.
  2. O loʻo faʻaaogaina i se ie mama e faʻamamaina i le iodine solution.
  3. Rubb mago i se ie.

Tulaga o le teuina

I le taimi lava lea ao leʻi tuʻuina pusa ma fuamoa na gaugau i se potu matutu, pouliuli, ma le maualuga o le vevela mai le + 13-17 ° C ma le maualuga ile 40%. I lenei tulaga, o loʻo faʻapipiʻiina oloa i se tulaga faʻasaga poʻo se faʻamau i lalo.

Matou te fautuaina le faitau e uiga i le faʻafefeteina o le ostrich, moa, ponaiva, toso, masini, o salu ma goose.

Vaega o femalagaaiga

O le felauaiga o pusa fuamoa o le a sili ona manuia, e aunoa ma le luluina ma le taia, pe afai e tuʻuina i luga o le paʻu o le vibration vaivai. O fuamoa taitasi e tatau ona afifiina i mea e faʻapipiʻi ai mea. Manatua o le lelei o le faʻavaeina o taunuuga e le gata ina faalagolago i le faʻatulagaga o le gaioiga ia lava, ae faʻapea foi i luga o le uluai faʻataʻitaʻiga ni taga manino e fesoasoani e filifili, mamā, faʻasaoina ma felauaiga le oloa ostrich aoga.

E te iloa? Ostrich femalesi o loʻo i ai se faʻatonuga malosi, ma o le manulele manuʻa e faʻatoʻa muamua lana fanau. Ona faʻatagaina ai lea o tamaitai laʻitiiti e faʻafefe i totonu pe lata ane ile faamoega.