Laʻau

Masiofo o le taumafanafana - strawberries: o ituaiga sili ona lelei ma auala masani e tupu ai

O le sosoʻo matou te iloa o se ituaiga o ituaiga Amerika e lua e feinu i Europa. Na faatoa fanau mai i le lua seneturi talu ai, ae i lea vaitau na mafai ai ona avea ma pitonuu masani i totonu oa matou togalaau. I le saʻo, o fualaau lapopoa o fualaau vao e ola i luga o moega o le tele o fai togalaau, o latou tuaa ua taʻua o ituaiga Amerika: Chilean ma Virgin. Ae o le togavao vao, poo le totō moni, o lona atumauga o Northern ma Central Europa, e na o le fausiaina, ma e le o tupu i totonu o voluma gaosiga. O le mea lea, e le masani ai, matou te valaau foi i le strawberries.

Ituaiga Fualaau

O le manatuaina o strawberries, matou te vave vaaia ai ni manogi susulu, suamalie o le a tumu i le fiafia ma le vevela ua vevelaina e le la. Ae o le papa matagofie i totonu oo tatou moega o le sosolo tutusa lea, e ui lava e tele tele ma e ese mai le vaomatua i le tofo.

O togalaau togalaau o vao vao ia e maualuga lona 20 i le 40 cm. O le lanu o le fualaau e afua mai i le paepae (mo se faataitaiga, i le ituaiga Pinberry) e mumu ma faapelepele. Faʻalagolago i le natura o le fuaina mai, o ituaiga uma o meaʻai e vaevaeina i mea masani, faʻafouina ma le mea e taʻua o le "aso le mautonu". O le taatele o vine masani ia o latou fua i le amataga o le taumafanafana. O nei ituaiga o meaʻai e faʻaaogaina i faatoaga mo le gaosiga o fale gaosimea

O le faʻaaogaina ma le le faʻaituau o ituaiga o vaomatua e tupu i na o togalaau totino, ma e faʻaaoga foi mo faamoemoega faasaienisi.

Pineberry Berry Strawberry Pineapple Flavor

Laʻau masani

O se fualaau fualaau suamalie tasi e fua mai ai se fualaʻau ua tupu i le fanua mo le silia ma le sefulu tausaga. O ituaiga uma o lenei meaʻai e maua ai le fua tele i le taimi o le taumafanafana. Ae o loʻo i ai le tele o fualaau suamalie ma e matua lelei lava. O nisi vailaʻau e mafai ona tuʻuina atu nisi fua pe a mavae sina taimi, ae o le mea lona lua e leai se mea taua tau pisinisi.

Ole taimi faʻapipiʻi e faʻalagolago i le ituaiga filifilia.. E i ai uma i le vave ma le sili atu, ma le tuai o ituaiga.

Laulau: ituaiga masani o strawberries masani ma vaitau eseese

Ripoti Faʻavasega /
Vasega
Fua o fua o le fua
(g)
TatauTofo
vasega o suʻega
(5 faʻailoga)
Atunuʻu
amataga
Tuai
Meli30-50Le manaia ma le manaia
ma le manogi o strawberries
4,5-4,6Amerika
Alba30Toa4,4-4,5Rusia
Kama20-40Toa
ma le manogi o strawberries
4,5Polani
Maria30Toa4,5Rusia
Amoleka25-30Tino suamalie4,5Rusia
Tele
Elsantae oʻo atu i le 50Talia i le manava4,8-4,9Holani
Asia25-40,
e oʻo atu i le 100 g
Toa4,7-4,8Italia
Maryshka25Toa4,9Czech Republic
Taaloga samasama40Tino suamalie5Iukureini
Le Alii ee oʻo atu i le 100Le manaia ma le manaia4,5Peretania
Gigantella60-100Talia i le manava4,8Holani
Mulimuli ane
Tsarskoye Selo13-15Le manaia ma le manaia5Rusia
Maxim (Gigantella Maxi)e oʻo atu i le 125Toa
faʻatasi ai ma le tofo vine
4,4Holani

O se sui iloga o lenei vaega o le sasuka Asia, lea e amata i le ogatotonu. O le seleselega o lenei ituaiga ua tupu i le sefulu tausaga talu ai o Me. O le umi o le ola o vine e faigofie mo le gaosiga o fale gaosi oloa, o lona uiga o le ituaiga o loʻo tupu aʻe i luga o vaituloto ma i totonu o greenhouses. Asia na faʻapipiʻi i le tulaga o le lalolagi, faʻafesoʻotaʻi ile malulu ile -17 e uiga iC. O le meatotino lelei o le eseese o le tetee lea i le vaʻaia.

Fualaau o le vave ituaiga Asia o le filifilia Italia e faʻafeoloolo lelei le vevela o le ea

Strawberry Alba e matua vave, e le fefe i le malulu. O lanu mumu lanu mumu e faigofie ona teuina. E tasi le vao e mafai ona gaosia pe tusa ma le 1 kilokalama o fua i le vaitau.

Cleri, o se ituaiga Italia e totoina ai vine e maua ai fua 1.5-2 vaiaso mulimuli ane nai lo Alba, o le a faamalieina oe i le vave fua. O suamalie suamalie ua i ai se lanu matagofie faapelepele. I le taimi lava lea e tasi, e le mautonu le vao. Ina ia maua se fua tele, ia fautuaina e totoina i lalo o arcs ma ufiufi ai se ata.

Tuuina atu le seleselega ia Me ma le masani Elsanta. E manatu o se ituaiga o fuainumera, o se faataitaiga mo le filifilia. O ona fua e lapopoa, e manaia ma matagofie. O le mea moni, o le tau o le sone ogatotonu e lamatia mo ia. E masani ona maʻi, e le lelei le faʻafefeina o le suavai ma le lamala.

Elsanta strawberries e iloga i se fomu tusi

Kama o laʻititi vavao faʻatoʻa amata ona fua i le ogatotonu o Mei. O fua muamua e oʻo i le 60 g, o isi mea e laiti. O pusi o loʻo natia i lalo o laulaau, ae e tele naua - i le gasologa o le vaitau e tuʻuina atu ai e le vao se kilo kilokalama o fua. O lanu mumu lanumumu lanumumu o se mea e manaia tele, o lea e tatau ai ona e faʻatali mo le faʻamalieina atoatoa.

O strawberries i strawberries o loʻo i ai se uiga lelei o le sukalati

Strawberry remontant

O le toe fuaina o ituaiga faʻatoʻaga e le mafai ona maua ai ni seleselega tele e pei o mea masani. Ae o le umi o latou fualaau aina e mafai ai e oe ona aoina se mea manogi manaia ao lei amataina le malulu o le tau, o nisi taimi o vao ma fualaau mama e alu i lalo o le kiona. O na ituaiga laau e naʻo le 2 taimi i le vaitau e maua ai le tele o fua. E le gata i lea, o le pito i luga o le fualaau aina e tupu i le lona lua faʻatoʻaga - ia Aokuso - Setema.

Mo faʻamatalaga. E lua i le tolu fua o laau toto e masani ona aumaia e fualaau aina tetele, ma o ituaiga laiti e mafai ona latou gaosia pea fua.

Ae ui i lea, o le togafitiga toe faaleleia e itiiti le malosi ma tumau nai lo ituaiga masani. A maeʻa uma, faʻaauau pe faʻaauauina pea le fuaina o le laau. O moega ile toe teuteuina o strawberries e faafouina mai le faaiuga o Iulai seia oʻo i le amataga o Aokuso, o lea e mauaa ai vao i luma o le tautoulu.

Laulau: nisi ituaiga o faʻasaga

VasegaTaʻu fua Vaitaimi le olaga
tausaga
O le tamaʻitaʻi elizabeth3 taimi2, maualuga 3
Albion3-4 taimi3
Baron SolemacherTaimi uma4

O faʻamalosolo faʻasalalau ua vave ona vave ma ua maeʻa fua i le taufaʻaiuga o le autumn. E masani lava ona vaeluaina i fualaau aina laiti ma fua tele.

O le Dutch ituaiga Baron Solemacher, lea o loʻo totoina ai vao ma le tele o peduncles, e itiiti-fua. E le mafai e Baron ona mitamita i fua tetele, ae o ona fua ei ai se manogi manaia lelei. Mai le vao i le vaitau, e mafai ona e oʻo i le 0.5 kilokalama o fua.

O le baron Solemacher strawberries ei ai ni fugalaau i lalo o le laulaau

O se ituaiga e maualuga lona totoina, e maua ai le tele o le laʻitiiti, 3-5 kalama, vine susulu, o Ali Baba. Manaia, ae maualalo le taumalulu i le taumalulu, latou te le fefefe i faʻamaʻi.

Fua ma ituaiga eseese o Ruyan. Ae peitai, laiti laiti, e ui i lea, e fua tele fua. Paʻu suamalie manogi o manogi o vao vao. Strawberry e faigofie ona talia le taumalulu, e le fefefe i le lamala, o le a tetee atu faʻamaʻi ma faʻamaʻi.

E tele mea e aofia ai Queen Elizabeth, Moscow delicacy, San Andreas, Albion. O se tasi o sili ona faamanuiaina o ituaiga eseese ia o Queen Elizabeth - Queen Elizabeth I. O fua muamua o vine ua tupu i le amataga o Iuni. O vao malolosi e maua ai ni nai fulufulu, ae o vine e lapoa, e natia i lalo o le laʻau. O fualaau suamalie suamalie ma le manogi e oʻo atu i le mamafa o le 40-60 g, ma samples taʻitasi e oʻo atu i le 100 g. Queen Elizabeth E mafai ona ou togafitia togafitiga e tusa lava pe o aso malolo o le Tausaga Fou, pe afai e tupu aʻe i totonu o se fale kati.

I se tusi. E lua ituaiga o le Masiofo o Elisapeta: Queen Elizabeth I ma le Masiofo o Elisapeta II. O le ituaiga o Queen Elizabeth II na foliga mai mulimuli ane ma ua iloga i vine tetele.

Mai i le ogatotonu o Me seia oo i le amataga o le kiona, o le ituaiga Albion e sulu i Amerika e fua mai. Bushes e mafai ona tatalia suiga o le tau ma manumalo ai i le tele o faʻamaʻi. Laʻau mūmū tele lanu mūmū o foliga faʻapitoa, suamalie ma le faʻalelei. E oʻo mai i le autumn, e maua ai e le tino paʻu le suamalie o le meli. O fua e maua ai le saogalemu o le felauaiga, o lea e masani ona faʻaaogaina mo le gaosia o fale gaosi oloa.

Fua i Me ma ao le i amataina le kiona o ituaiga eseese Vavega. O ona fua e oo i le 30 g, maua ai se uluai musky ma e matagofie tele. O taʻavale e faʻaaoga mo mea teuteu.

O togafitiga faʻasalalau e maualuga le fua

O fualaau suamalie suamalie o le ituaiga Clery, pe a matua, maua se lanu pele. Lemu le manogi o strawberries, o vine tetele e oʻo atu i le mamafa o le 40 g. E malolosi malosi, e pipili, ma le tele o mustaches. O kalati a Clery na matua tupu i le ogatotonu o Mei. E iloagofie e ala i le tetee atu i le malulu ma le lamala, ma le lelei o laei e toetoe lava a le maʻi.

Faʻasologa o Ata: ituaiga o fualaau aina tetele o fualaau aina

Strawberry "aso le faaituau" - o se ituaiga o tagata fou

E leai se lumanaʻi o le lumanaʻi. I na nofoaga e pupuʻu ai le aso, e laitiiti lava le vevela ma le la, o se togalaau e taua tele. E pei o se tagata e ola, e mafai ona fuga ma fua mai i le tausaga pe afai e siitia atu le vao i se fale vevela vevela i le taimi malulu. O le eseesega i le va o nei ituaiga e lua o loʻo mulimuli mai. I le toe faʻaleleia o ituaiga, e tupu mai fugalaau i le tele o taimi i le gasologa o le vaitau, ma i le le tumau o ituaiga o le ao e faʻaauau. O le mea lea, o fua o strawberries e fua mai i le 2 i le 4 taimi i le vaitau (faalagolago i le eseese), ma strawberries i se aso e le faaituau e maua mai ai fua e masani ai. O nisi nei o faataitaiga o ituaiga eseese:

  • Queen Elizabeth II;
  • Felicia
  • Aisa.

Queen Elizabeth II (Lisa). O suamalie suamalie suamalie ma pulupulu eleelea e lapotopoto pe pala. O taʻavale e faʻasaʻo ai le musika, o le mea lea e faigofie ai ona tausia laau. Peitai e manaʻomia e Elizabeth II le tele o taimi e fafaga ai. O se faʻaopoopoga faʻaopoopoga o le mea moni o le laau e masani ona le afaina i faʻamaʻi faʻaleaga.

O fua muamua o vine ua paʻu mai i le faaiuga o Me, ma o fualaau aina e faaauau pea seia oʻo i le gutu. I le taimi lava lea e tasi, e tasi le vaomatua e mafai ona maua mai i le 1.5 kilokalama o le seleselega. E mafai ona e totoina i latou i taimi uma, e oʻo atu ile 6 i le sikuea mita.

O fualaau o le Masiofo Queen Elizabeth II o loʻo faʻafeiloaia se togavao mafiafia

Eseese Felicia mai Turkey. O laau afu ma lanu lanumeamata lanumoana e tupu mai i fugalaau teuteu matagofie. O fua e laiti, ae suamalie ma agavaivai. Busu e fuga ma fua mai i le taimi e tasi. O le laau e maua ai sina musika, lea e faafaigofie ai le tausiga. O pusa matagofie e mafai ona faʻaaoga mo mea teuteu.

O le tofo o strawberries Felicia o loʻo i ai ni faʻamatalaga maumau

O le isi ituaiga mea lelei mai Asia o Aisha. O se vao tele ma lanu lanumeamata susulu e maua ai le tele o mustaches, lea e vave ona amata ona fuga. O fualaau lapoa tetele e manaia ma lelei. Fua i le taimi atoa o le mafanafana, sei vagana ai le 2 vaiaso talu mai le uluai seleselega. O le ituaiga o mea lelei e lelei i le faʻataʻitaʻiina o laau faʻamaʻi i faʻamaʻi, ma o vine e mafai ona talia lelei le felauaiga.

Eseesega o le "aso le mautonu" e manaomia ai le tausiga faapitoa, aua o le faia pea o vine e matua faaleagaina ai le vao. E le mafai ona latou faia e aunoa ma le masani ona faʻasusuina ma faʻavaveina le taimi.

Eseesega o strawberries: e tele, e lelei ma maloloina

Mo se togalaau aina totino ma mo le tele o faʻatoaga o loʻo i ai i laufanua fesuiaʻi eseese, e mafai ona e pikiina ituaiga eseese o togalaau aina. O ituaiga ituaiga eseese e maua mai e tagata faʻatoʻaga e mafai ai ona tatou maua le fofo aupito sili ona lelei mo le fale mafiafia ma mo vaʻavaʻa.

Lautele Maua Atu o Vai Masi

E fiafia le tagata fai togalaau pe a fua mai e le seleselega i luga o le fanua le fua tele o fua. O nai vine - o se ipu atoa. O le popofou, ogatotonu, ma ituaiga tuai e mafai ona maua ai se seleselega lelei.

I fualaau lapopoa e fua tele, e maua ai Honei. O lenei ituaiga o le popo fou ua i ai se aʻa malosi, o vine e aliali mai i le sefulu tausaga talu ai o Me. Faʻaiʻuga e oʻo i le ogatotonu o Iuni. O fua e mumu, foliga masani "fualaau" - i le foliga o se paʻu ma se gutu pala. O taʻavale e lafo ese ai le tele o mustaches e mafai ona faʻaaoga mo fanua fou.

E mafai ona gaosia e le Alii mai le iunite taʻitasi seʻia oʻo i le 2.5 - 3 kilokalama o vine. O le togavao e oʻo atu i le maualuga o le 60 cm, o laʻau mumu e lanuina i lanu lanumumu mumu ma le maeʻa maeʻa, ma maua ai se manogi suamalie ma le manaia.

Totogi o fua o fualaau ogatotonu i le ogatotonu o le seleselega O le Alii e le o se meaʻai

O le ogatotonu o le vaitau o le Gigantella o Dutch filifilia e lauiloa i tagata o le taumafanafana. O le faʻalauteleina o laʻau o le la e manaʻomia ai le tele o vaiinu masani, ae o le galuega o le a le aoga. Laʻau mūmū mūmū ma pulupulu pulupulu na totoina i le amataga o Iuni.

Strawberry ituaiga Gigantella - o se tasi o tagata sili ona pele i le au fai togalaau

E sili ona lauiloa le Gigantella Maxi poʻo le Maxim. O le au o Dutch filifilia e oʻo atu i le 100 g o le mamafa, ei ai le suamalie ma le tofo o fualaau vao. E le mafatia le ituaiga i le taimi o femalagaaiga, e talafeagai foi mo le faʻamaʻiina, talu ai e le mafai ona mou ese atu i le taimi o le faʻaleagaina. Faatasi ai ma se tausiga lelei ma lelei le tau, e mafai e se gigantella vao ona ave i luga le 3 kilokalama o vine mo le taimi atoa.

Vitio: ituaiga o fualaʻau e maualuga le fuaina

Fualaʻau mo greenhouses

Ina ia i ai se fualaau suamalie i tausaga taʻitasi, e manaʻomia se falemafanafana vevela ma se malamalama lelei. O le filifiliga o ituaiga mo le fale lauʻeleʻele e taua tele, talu mai le faʻapipiʻiina o masini talafeagai e manaʻomia ai tau taua. Ioe, ma o fualaau faʻamalo e manaʻomia ai le tele o galuega.

Mo greenhouses, ituaiga tagata e aafia i le tagata lava ia o se "aso le mautonu" o le filifiliga aupito sili lea.

E manaʻomia le tuʻufaʻatasia o le fua tele o le fualaau aina ma le faʻateleina o fualaau aina faʻatasi ma le manaia lelei o fua. I totonu o le greenhouse, ituaiga Elizabeth II, Baron Solemacher ma le Meli e masani ona tupu.

E lelei foi le eseesega o Konesari. E faigofie i lena laʻau olaola tele o vao e faʻapouliuli ai le moega ma faʻalavelave ai le tupu o vao. O se ituaiga e le manaʻomia ai le suāuʻu masani e maua ai fua suamalie e leai ni suka. O le le fiafia ma le tofo lelei o Marshal e faigofie mo le totoina i totonu.

O le togafiti Strawberry o Marshal e le lelei ma e tau le vao

Afai e te fuafua e tupu fua vine i le vaitau, ma o le faʻamoemoega o le faʻapipiina o se kativalala o le vave selesele lea, e mafai ona e filifilia fua o fualaau 'aina vave mo eleele faʻamalumalu, mo se faataitaiga, Albu.

E tele laulaau laʻau e tele-laʻau, ae o vine e lapoa tele, e foliga mai e lanu ma mumu lanu. Fua e faʻamaonia lelei le femalagaaʻi. Faʻatasi ai ma le tetee atu o le vao i faʻamaʻi eseese e faʻapena ai le matagofie o le Alba mo togafiti faʻapisinisi.

E le mafai ona faʻataunuʻuina i le apogaleveleve mites, paʻu paʻu ma le pala o le filifilia o Dutch Sonata. Laʻau suamalie suamalie e aunoa ma le leiloa o le felauaiga, e faaopoopo atu i le vavao o lenei ituaiga e le fefefe i le malosi o le fesuiaiga o le vevela.

Auala le lelei e ola ai strawberries: e manaia ma matagofie

O le totoina o strawberries poʻo togalaau faʻasalalau e le gata ina maua ai fua aoga, ae e avea foi o se teuteuga teuteu. I totonu o togalaau, o loʻo i ai ni tumutumu i luga o le laupapa, e totōina ni laʻau matagofie i luga o le faapaologa.

Strawberry mo le faapaologa

Mo le fausiaina o le faletalimalo, e sili ona lelei le filifilia o se fualaau o le vine ma le "aso le mautonu" o le sukalati. O se laufanua matagofie o le Aiga Delicacy. O vine e lapoa, e oʻo ile 5 cm le lautele. Faʻaauau mai le amataga o le taumafanafana seia oʻo i le amataga o le kiona. O le vailaʻau e manaʻomia le tausiga faʻaeteete. O laau laiti e tatau ona puipuia mai le taofiofia e ala i le faʻaleleia o le ea. I le lumanaʻi, o le a manaʻomia e le togavao le laʻei pito i luga ma le faʻamafanafana taimi. A latou toesea, e mafai ona mate le fua.

Vaʻaia matagofie laau vao Vaʻai faʻamalosi a Moscow. E manaʻomia le totoina o vao i totonu o se pusa poʻo ni fugalaau. O lapisi tetele malolosi ma ni laʻau pupula lapopoa o le a teuteuina le faletusi, ma o le tofo o fua e sili atu nai lo le viia.Ioe, ma le aoina o vine e amata i totonu o le ono masina talu ona lulu fatu.

Moso fualaau faasaina strawberries e talafeagai mo le atiina ae o se fale

O se ituaiga eseese o le Polokalame o le Lalolagi, o ona laʻau paʻu o loʻo ufiufi e fugalaau ma vine. O fugalaau e lanu piniki, ma o vine e tetele, e oo atu i le 35 g.

E foliga matagofie i totonu o se fugalaau fugalaau e fuga mai i fuga lanu piniki lanu piniki. O laau vavalalata e faʻamaʻafia uma i fugalaau ma fualaau matagofie. O le vailaʻau e faʻapitoa ai le lamala ma gutu malulu e aunoa ma se gau, ma o le fua o fualaau aina e masani ona tele.

Fualaau Mumu mo le Tuputupu Vaʻa

O laʻau manogi manaia na aliali mai i totonu oa matou togalaau e le o se taimi umi, ae ona o lo latou tofo ma le tele o vitamini sa gauai totoʻa atu i ai. E le taofia e le au faʻatoʻa le suʻeina o ituaiga, ma o loʻo i ai auala fou e ola ai lenei aganuu.

O le faʻatautaiga o vaʻai e le gata ina faʻamalosia le gaosia o fualaau aina ma le totoina o puipuiga mai meaola faalafua, ae e matua teuteu foi. O moega tioata o strawberries o le a avea ma se mea teuteu matagofie o le togalaau. Ae ui i lea, e taua le filifilia o ituaiga saʻo.

O le totoina faʻamalosi e puipuia ai aʻafia o aʻafia mai faʻamaʻi

O le totoina o fualaau mata o loʻo faia mai le toe faʻaleleia o ituaiga poʻo ituaiga o "aso le mautonu". Auiliiliga filifiliga e lelei foi. O latou uiga iloga o le fuga o aʻa i luga o le musele.

E faigofie le tuputupu ae o Queen Elizabeth, Fale o le aiga, Honey, i se auala saʻo. Lelei mo nei faʻamoemoe faʻailoga Alba.

Alba strawberries e talafeagai mo le totoina o laau

E fetaui lelei mo moega tuitui ma le fualaau aina tuai o Geneva, na totoina i Amerika. O le fesuiaiga o ituaiga eseese e iloga i fualaʻau suamalie ma maualuga le gaosiga. E faalua ona tuʻuina e Geneva ni fua ile 2 taimi i le vaitau, ae faʻaalia ile maualuga maualuga o le fualaau aina. E le fefe o ia i le leaga o tulaga o le tau, e toetoe lava a le afaina ona o fungal ma viral infections. E na o le lauulu enaena o se faʻamaʻi matautia mo ia - o le masani masani o le togafiti.

Eseesega o strawberries mo le tuputupu ae i itulagi

Ina ia iloa uma uiga lelei o le ituaiga, ina ia maua ai se seleselega lelei, fautuaina e filifili mo ituaiga eseese ua fuafuaina mo se vaega faapitoa. O lenei mea o le a faʻatagaina ai oe e maua le taunuʻuga sili ona maualalo i tau maualalo.

O le gaosiga masani o le strawberries e manaʻomia ituaiga eseese mo vaega taʻitasi.

Laulau: Vaʻaia Tifaga talafeagai mo le tuputupu ae i totonu o Itumalo

ItumaloEseesega
BelarusAlbion
Cleary
Capri
Alba
Meli
Asia
Roxana
Suria
UralMaria
Amoleka
Taaloga samasama
Le Alii e
Faaosoosoga
Taaloga
Leningrad eriaTaaloga
Sudarushka
Tsarskoye Selo
KubanAlbion
Uluaʻi lalolagi
Queen Elizabeth II
Meli
Elsanta
Zenga Zengana
IukureiniElsanta
Taaloga samasama
Peremoga
Torch
Moscow vaegaElsanta
Sudarushka
Alba
Meli
Cleary
Darselect
Paʻepaʻe papaʻe

O ituaiga sili ona lelei mo Belarus

Mai le amataga o Belarus, Albion, Clery ma Capri e lelei. Eseese o Meli ma Alba o loʻo salalau, ae o vao o nei mea e aʻafia ai e le anthracosis ma isi faʻamaʻi faʻaleaga.

O strawberries o Clery o nisi ia o ituaiga eseese o le faa-Italia.

I le vaitaimi, Belarus e matua i Belarus. O se tasi o ituaiga taatele o Roxanne.. O lanu manogi mumu-paʻu o vine e telē, e oʻo atu i le 80 g. O muamua lava e mafai ona sili atu. O vine e foliga lelei ma se faʻamalolo, e matua lelei lava. O le vailaʻau e puipuia i meaola faalafua, e lelei ona teuina ma momoli.

Atiaeina i Belarus ma ituaiga eseese o Suria. O ona fua e laiti, e tusa lava pe mamafa le 23 g. O suamalie e suamalie ma le fiafia, lelei teuina ma feaveaia. O aʻafiaga e aʻafia ai le faʻafitauli i siama faʻamaʻi, ae o le vailaʻau e teteʻe i mea malie, e le fefefe i timuga.

Eseesega mo le totoina i le Urals

Mo le totoina i totonu o le Urals, e taua le filifilia o ituaiga vailaʻau e puipuia mai le pala, e le fefe i le malulu ma le timu, vave ona matua. I totonu o tuaoi o le togalaau e tasi, e fautuaina e totoina ituaiga eseese ma aso eseese. E fautuaina e filifili nisi ituaiga o fua o le tele o fua, o le tele o ituaiga o fualaau aina, faaopoopo i le leva ma le 1-2 toe faaleleia.

Mai le popofou o le Urals, Maria ma Amoleka ua faamaonia lelei i latou lava. E le mafatia Maria i le pala ma le pipiʻi, o loʻo i ai se faʻamausaliga malosi i fusarium ma siaki. O le maulalo o vao ma laʻau laʻau e le fefefe i gutu malulu. O manogi manogi manogi e oʻo atu i le 26 g ei ai le suamalie manaia ma sina suamalie.

O Maria strawberries e puipuia mai faʻamaʻi ma faʻamaʻi

O le ituaiga o Amolemu e maua mai ai ni fualaau suamalie, suamalie ma suamalie uma e vave ona tupu. O togavao e puipuia mai faʻamaʻi faʻamaʻi, e le fefefe i se faʻatau vine. O fua mumu lanu mumu e oo i le 30 g, i le taimi e mafai ai e le togavao ona gaosia i le 2 kilokalama o fua. O pipi e lelei uma i foliga fou ma mo siamu, lelei le faʻafefe o femalagaiga.

Mai le ogatotonu o le vaitau, o le Faʻamasino Chamomile ituaiga e lelei, o lona uiga o le mautu o le fuaina. O taʻavale e puipuia mai i siama, e le fefefe i le lamala ma le malulu. O fua muamua e oʻo atu i le mamafa o le 40 g, ona oʻo lea i le 15 ma e oo lava i le 8 g. O fualaʻau ua i ai se tofo muamua, o se manogi manogi, ua lelei ona teuina ma momoli atu.

Tausamiga chamomile strawberries e talafeagai mo le umi o le teuina

O le salalau mulimuli ane i le itulagi na talia le Alii. Mai se tasi togavao e mafai ona oʻo atu i le 3 kilokalama o vine, ae na o le tupu lava lenei i luga o vao matutua i ni nai tausaga talu ona totoina.

O potu toe teuteu i Urals, Faaosoosoga, Taaloga na maua aʻa. O le tausamiga e fetaui lelei lava e tupu ai i le itulagi. O fua e matua tele lava seia oʻo i le amataga o le timuga, o le ituaiga e mafai ona onosaia ma le manuia le lamala. O fua o le uluai seleselega e mafai ona mamafa e oo i le 45 g. O le vailaʻau e taulimaina lelei uma faʻamaʻi, sei vagana ai le verticillosis.

O a ituaiga eseese e talafeagai mo le Leningrad

O uiga o le tau ma le eleele e fautuaina ai le galueaiina i le itulagi o ituaiga o meaʻai e tuai ona seleseleina e puipuia ai maʻi fomaʻi, suavai, ma le malulu. I le Leningrad Region, e lagona e le Fugalaau Festival le lelei. O le lautele o le Sudarushka e salalau, e iloga i le malulu, teteʻe malosi i faʻamaʻi, ma le tele o fua.

O ituaiga eseese o le Tsarskoye Selo, faʻasao i le lauulu ma le verticillium, o loʻo faʻaalia i le maualuga o le gaosiga. O le vaomatua ua tuai ae sili ona lelei.

O le ituaiga Strawberry o Tsarskoselskaya o se tofo lelei

Eseesega o strawberries mo le tuputupu ae i le Kuban

I le tau felelei o Kuban, Albion, World Debut, Queen Elizabeth II, Honey, Elsantha tupu matagofie.

E lua i luga o togalaau aina, ma i luga o se tulaga tau alamanuia, o se ituaiga o Zenga Zengana o le filifiliga Siamani ua tupu. E talia toleniga le tau malulu ma e faʻafefe i le suavai. O vine e tele lava laʻititi, 10 g taʻitasi, ae o nisi e oʻo i le 30 g. O sua suamalie ma suamalie e pei o strawberries. 1 laau toto e mafai ona maua mai i le 1.5 kilokalama o fualaau. E maʻi i le pala ma le vaʻaia, ae e faʻasao i le paʻu palapala.

O le fualaau o le strawberry Zenga Zengana e iloga i laau mama

Eseese mo Ukraine

Elsanta, Chamomile Festival, faapea foi ma le tele o ituaiga o filifiliga i le lotoifale e ola lelei i luga o fanua mauoa o Ukraine. O le eseesega o Peremoga e iloga i le lelei o le gaosiga; e aʻafia i strawberries o le "aso le mautonu". Fua mai le amataga o Me i le faaiuga o le autumn. Fatu suamalie ma suamalie, manogi, pe a ma le 15 g.

O le tele o laʻau e masani ona faʻaogaina e puipuia ai faʻamaʻi faʻamaʻi, e le fefe i le lamala, ma lelei le taumalulu. O fua muamua ma suamalie e oʻo i le mamafa o le 40 g.

Fualaau o le Strawberry E mafai e le faʻamalama ona faʻafefe lelei le taumalulu

Vaʻalele talafeagai mo le itumalo Moscow

I totonu o tuafanua, Elsanta ma Sudarushka ola lelei. E mafai ona e vaʻaia Alba, Honey ma Clery. E taua foi le gauai atu i le Darselect eseese. O le ituaiga e vave lava, e avatu ai vine i le tasi, i le ogatotonu o Iuni. O le mamafa o fua o vine e oo atu i le 30 g, e ui lava e sili atu i le 60 g. Lanu mūmū mūmū e maua ai le suamalie, suamalie le manogi ma sogisogi manogi i strawberries. Ma le faaeteete, e 1 le vao e mafai ona maua mai i le kilo kilokalama o vine.

E mafai ona e totoina se ituaiga uiga ese o White Swede. O le vaeluaga o vaitau e fua mai ai peʻa e tusa ma le 23 g, paepae ma se paela piniki. O le fua o vine e mafai ona faʻamasinoina e ala i foliga mai o lanu mūmū mūmū. O le vailaʻau e teteʻe i le afu, faʻamaʻi, faʻafeiloaʻi ai lago ma mulimuli ane faʻamafanafanaina. O sua suamalie suamalie suamalie ma suamalie e manogi pei o strawberries ma pineapple.

Sa maua e strawberries le sudarushka se vine

Vitio: Newfangled Strawberry Varieties

Faʻamatalaga

Faʻafeiloaia tagata uma mai Iukureini i Sisifo, Bukovinsky Territory! Ua ou faia le ituaiga Elsanta mo le tausaga lona tolu. Na ou mauaina 15 vao ma se vaega i le tolu tausaga talu ai mai Kiev mai Inter Flora. Tulaga maualuga.

mentura

//club.wcb.ru/index.php?showtopic=1145

E tele ituaiga o mea e toe faʻaleleia, e aofia ai le aso le mautonu. E le gata i lea, e le o toe faʻaleleia ituaiga. O le taunuuga o vine mai aso mulimuli o Me i le tautoulu. E le aoga i totonu o le fale kesi pe afai e le vevela. Ona maua ai lea o le avanoa e maua ai se seleselega i le taumalulu :-) E sili atu le ufiufi o le togalaau totogo ma se aso e le mautonu i arcs. Ma aumai fua i le faaiuga o Me. E manaʻomia e le tagata e faʻafoʻi meaʻai le lauʻeleʻele ma faʻamafanafana. Ona i ai lea o se mea e manogi ma suamalie. A leai, o le tofo e aafia. Afai o le tausiga e masani lava, e leai se eseesega i le tofo i le toe faaleleia o togi pe a faatusatusa i mea masani. O le isi fesili o le filifilia lea o ituaiga eseese o loʻo i lou tofo. Mo se faʻataʻitaʻiga, i loʻu tagata faʻalogo, o se musika e leʻi maua aʻa e fua mai :-) O lenei ua maeʻa le fua o le aganuu, ma ua toe fuga mai le fugalaau. O le isi faʻaaliga o le suia lea o le togavao i le lua tausaga ma se pepe. E le pei o le aganuu masani, lea e tumau mo le lima tausaga ... faʻaleleia ituaiga eseese e vave ona faʻaumatia, ona o le tele o fua. O le mea lea, e sili atu le tuʻufaʻatasia o le potu toe faaleleia ma le masani masani, i loʻu manatu.

Faʻamatalaga i meaʻai

//www.nn.ru/community/dom/dacha/remontantnaya_klubnika_vashe_mnenie.html

Ou te ola i le tele o ituaiga meaola, ae ou te fiafia ia Elizabeth 2. O le mea sili ona taua mo le tuputupu ae: o laau vao o lenei fualaau ua vave ona faaitiitia ma e manaomia ona suia i le lua tausaga, e le tatau ona totoina i laina ae o nofoaga, o lona uiga, o le a amata ona latou fua mai, e matua faigata lava i le eleele susu tumau.

Zosya

//agro-forum.net/threads/584/

O le eseesega o ituaiga o faʻatoʻaga togalaau e mafai ai e oe ona filifili le mea tonu mo soʻo se auala e faʻaleleia ai. O se filifiliga lelei o ituaiga eseese, o le totō lelei ma le tausiga tomai o le a mafai ai ona maua ni gaosi lelei e oʻo lava i vaega o loʻo faʻasaina ai togalaau i le tau. O fualaau lelei ma maloloina e teuteuina le laulau i le gasologa o le tausaga, e tatau ona e galue malosi.