Laʻau

Fairytale Fugalaau Fairytale

I le taimi nei, tatou te maua le tele o faʻamatalaga mai le "pito i luga," o le "kirimoli" o le Initaneti, o nisi taimi e misi ai e iai faʻamaumauga faʻapitoa e tatau ai le talitonuina atoatoa, ae o loʻo i ai masalosaloga. O loʻo i ai nofoaga faʻatau pisinisi, toetoe o faasalalauga, faʻatau atu lenei poʻo lena oloa ma viia i soo se auala. O loʻo i ai foʻi punaoa faʻamatalaga o loʻo kopiina ma le le mafaufau faʻamatalaga mai faʻamatalaga faapisinisi faapena. E aunoa ma le faʻagaloina o lenei mea, o le a matou taumafai e aoao atili e uiga i le fugalaau Tale ...

E i ai le Raspberry Tale

I le amataga, o le tele o faʻamaoniga o faʻamatalaga i luga o ituaiga o vailaʻau na faia ai suʻega varietal ma ua fautuaina mo le galueaina i vaega eseese o lo tatou atunuu, o le upega tafaʻilagi a le Komisi o le Setete o le Russian Federation mo le Suʻega ma le Puipuiga o Faʻataunuuina (FSBI State Commission) - //reestr.gossort.com/ toe suʻesuʻe / suʻesuʻe. Ae peitai, i le lisi o ituaiga vine, e le mafai ona maua le Tale iina.

I faʻamatalaga o lenei ituaiga fugalaau, ua lipotia mai o le tusitala o se tagata e lauiloa, polofesa o Viktor Kichina, ae o punaoa faatuatuaina e le taʻua le eseese Fairy Tale pe a lisiina ituaiga o lenei tagata na amataina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e leai se tasi o loʻo umia se vine i le Rostov region, Viktor Fadyukov, o loʻo talanoa e uiga i vine sili ona lelei mai le I. Kazakov ma V. Kichina (//vestnik-sadovoda.ru/index.php/plodlsadik/287-malina-luchshie-sorta-ot -ivana-kazakova-i-viktora-kichiny), poo luga o le nofoaga o le kalapu o le togalaau siberia "Vaitafe o Siberia", lea e masani ona talanoa ai Ievgeny Sharagan i le togalaau masani (//sadisibiri.ru/ug-malina-bogatir.html) e uiga i ituaiga Kichinovsky sili ona lata mai. E le mafai ona maua se ituaiga ituaiga eseese ma isi tagata fai togafiti malamalama. Atonu o Viktor Valeryanovich e leai se mea e fai i laau e faʻatau atu i lalo o le igoa faatosina o Tale.

Talitonu i ai pe leai foi, e pei ona faamatalaina le ituaiga vine i luga o le Initaneti

Sei o tatou liliu atu i le aufaasālalau lautele. Muamua lava, o le Tale ua lipotia mai o se fugalaau faʻamaonia, poʻo se mea e taʻua o le fugalaau. O le mea moni, o le laau, e moni, e le mafai ona fausia, o se fasi fusi e na ona i ai ni laau malolosi e oo i le lua mita le maualuga ma sili atu i le vaomatua moli. E ui lava i lenei tuputupu aʻe, e le manaʻomia e ia se pa puipui. O nisi faʻamatalaga e fai mai na sau mai raspberries Tarusa.

O le tala e le o se fusi teuteu, ae o se vaitaimi umi e fua mai ai mai le ogatotonu o Iulai seia oo i le autumn.

O vine e lapoa, susulu, e mamafa mai i le 8-12 i le 15-20 kalama ma le tofo lelei, o fugalaau e foliga mai e suamalie ma manogi. Togi tofo - 4.6-5 points. Pe a matua, o le a le paʻu fugalaau mai lala, latou te faatumauina lelei o latou foliga pe a seleseleina. E mafai ona feaveaia lelei. Mai le vaomatua e mafai ona e ave i luga i le lima i le sefulu kilokalama fualaau aina, ae o le gaosiga e faalagolago tele i le tuputupu ae o tulaga ma ofu pito i luga. O le mea moni, faʻalogo, ua na o lena pusa atoatoa!

O le tala e le lelei, e puipuia i meaola faalafua ma faʻamaʻi, faʻalautele le lamala. O fulu malulu e tu i luga -23º.

Tekinolosi tau faʻatoʻaga o loʻo faamatalaina o mea masani. Sola ese mai le Tale e tatau ona faia e ala i le faapipii i luga. Tasi Tana, e pei o fugalaau togalaau, ua vavae ese.

Ua fautuaina le togalaau e totoina e tusa ai ma le polokalame 0.7 x 1.8-2 mita. I se tasi nofoaga, e mafai ona ola e oʻo i le 15 tausaga. E le mafai ona faapaleni le vai, o le mea lea e le mafai ona totōina i nofoaga e faʻaputu ai le vaipuna po o le timu. E fiafia Raspberries i eleele mama. I luga o eleele vaivai, ua faaopoopo se pakete o le humus i le pito i lalo o le lua, o le loloto e 0.4 mita. E mafai foʻi ona e faʻapipiʻi le pefu laupapa ma le peʻa. O le eleele e latalata i le vao e tatau ona vele ma tatala.

Faʻatau le Tale e tatau ona faʻamamaina le palapala, ma faʻapupula ma fua o vine. E aoga tele le mulch le palapala i lalo o le vao ma le sawdust, moa vao, peat.

Laei faʻamalosi Tale na o aʻa i le gasologa o le vaitau. O le laeiina o le tautotogo e le tatau ona aofia ai fugalaʻau faʻatasi ma le maualuga o le kulimi.

A maeʻa le seleselega, ona vavaeina lea o tipu ua faʻasalaina e aunoa ma le tuʻuina o ni tapu. E tootuli tamai lanu lanumeamata i le eleele ma fale mo le taumalulu. A e ui i lea, o le vaivai o le taumalulu o le ituaiga, le le mafaia (!) Ina ia punou i luga o laʻau o le "fusi vine" ma ufiufi ai mai le malulu malulu o uiga ia o ituaiga e le faatagaina ai le tuputupu ae o Fairy Tale i le itu i matu.

E faʻapena foʻi ona pulapula pe leai le taamilosaga? O nisi o punaoa e aveesea ai lenei feeseeseaiga, ma finau ai e lua ituaiga o Tale - o le toe faaleleia ma le masani ai, e fausia ai lenei manatu i se mea e pei o lenei: i nofoaga e malulu malulu ua fautuaina e tupu se ituaiga o Tale, lea e aveesea uma ai wana ma na o aʻa e ufiufi mai le malulu le faiga. I le ogatotonu o laʻau latou te ofoina atu e malupuipuia ai pine o le Tale ma mea e leai ni mea faʻapipiʻi poʻo ni fala.

I le tausiga lelei, ao latou fai mai i luga o le Initaneti, o le Tale e puipuia i le toetoe lava o faʻamaʻi ma faʻamaʻi pipisi.

Faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga, aoina i luga o mea e uiga i le fuga vine Tale

Vitio: o le tagata faʻatau faʻamatala ripoti vine Tale

Faʻatalatalanoaga a le Faatoaga e uiga i le Tale

E mafai ona ou fai atu, i loʻu lava poto masani ma i aafiaga o isi Siberia, i le tatou tau vevela, o le ituaiga Kichinovsky o le matagofie o Rusia o le a sili ona lelei, ua matua tupu foi Tarusa, ae faigata tele ona nofo i lalo o le kiona, o le mea moni, o le auala e puipuia ai i lalo o le kiona o loo faamatalaina i tusitusiga sese, latou te leoleoina i le faaiuga o le tautotogo pe a lanumeamata le pupuʻu ma e le mafai ona enaena - e le o se mea e sili atu, pe afai e te ufiufi le lanu enaena - e mautinoa e malepe, e ese mai VV O Kichina, ao ia totoina ana ituaiga, na taumafai uma lava i taimi uma e aumaia ituaiga eseese na ufitia uma e le kiona, ma o le tele o fualaau aina ma fualaau o le L ma le raspberries e le malolo i le taumalulu, na ia galue i le taimi e tasi e faateleina ai le tikeri o le faapipiiina o ituaiga fugalaau fou ina ia aua nei nonoa ia raspberries i le taumafanafana i le taumafanafana. O le mea na tupu, na maua ai ituaiga o Tarusa, lea, i le taumalulu, e matua malolo ma leiloa a latou fua, ma o le tautoulu e le mafai ona latou punou. O le Tale ... O Kichina O Eseese o le matagofie o Rusia, le faamaualuga o Rusia, Patricia, Mirage, Maroseyka, Lilac Fog, Yellow Giant, Tarusa, Stolichnaya. E le gata i lea, o ana tamaiti aʻoga sa fafagaina ituaiga eseese o Anfisa, Arabesque, Izobilnaya, Terenty. O lea ia faia ni faaiuga ...

Alexey4798//forum.prihoz.ru/viewtopic.php?t=6132

VAS, e leʻi faʻaseseina oe i le fale papae. O le tala, e foliga mai, o se tasi o hybrids o fugalaau "standard". o loʻo i ai nei nisi oi latou nei: tarusa, malosi, fai tala. Ou te manatu o loʻo i ai ni a latou feeseeseaiga, ae o le a le mafai ona e matauina ni eseesega faapitoa mai Tarusa. O le mea e mafai ona ou fautua atu ia te oe e le o le togiina o le laau, tuu i totonu o se mea manaia, malulu, ia mautinoa e faʻamalosi. Toto i le eleele e leʻi muamua nai lo Iuni 10! a leai, o le a tuua oe e aunoa ma se "faiva" ma ia mautinoa e puipuia le seedling mo le taimi muamua mai matagi malosi.

amplex//forum.prihoz.ru/viewtopic.php?f=28&t=1968&start=45

Sii mai: O le fugalaau o se laʻau tele o le lau o le rimoni. E faʻaaogaina tagata uma i le mea moni o fugalaau e tasi le laʻau faʻatapulaʻa, ma o lenei fusi e tatau ona fusiina ia Iuni ma e maua ai le tele o puʻuʻau malosi o le ai ai ni vine. O le vao e mai le 1.5 i le 1.8 mita le maualuga. O vine e lapoa ma lelei. A uma ona fua, ona vavae lea o le vao. E te mautinoa o le a lau tala? O le fugalaau "Tarusa" ma le "Fairy Tale" na lauiloa. Kichina. E leai. Faʻamau i se tulaga. O le tagata lava ia, e lua aʻu laau, e le tusa ma le 1.8, ae e leʻi ola i le 1.0 pe. Ia, na o sina ituaiga o mea manogi. O vine e faʻaalia mea uma, ae leai se tasi e faʻaalia le laau.

isi//www.forumhouse.ru/threads/6707/page-23

E tusa ai ma le fusi Tale, e faigata tele ona mautinoa soʻo se mea saʻo. O le faʻatau mai o ana fatu laau, pe afai o loʻo i ai moni, e sili atu i falemaʻi faʻapitoa faamaonia.