Laʻau

DIY pool pool: fausiaina o se "taualuga" faia i le polycarbonate

E pei ona matagofie ma aoga le vaitaele malologa e tusa ai ma le toe faaleleia, e tutusa lava le faigata ona faatumauina. E tatau ona fufulu mama, faʻamamaina, faʻamamaina, ma tuʻuina atu vai mai meaʻai. Ae afai mai luga aʻe o le fausaga o loʻo ufiufi ma manino, e pei o le fausiaina o se faapaologa e oso aʻe i luga aʻe o le vai, ona faigofie ai lea ona faʻaleleia. E oo lava i tagata e ona le mea na teu ai le pesini, e iu lava ina latou fausia ni faapaologa i luga o le pusa.

Aisea e talafeagai ai le faapaologa?

I le maeʻa ai o le faapaologa i le vai, o le a maua e lē e ona le "ponesi" nei:

  • O le a faʻaitiitia le vai mai luga.
  • Le taua tele le faʻaitiitia o le vevela o le vevela, o lona uiga o le tau o le vevela o le vai. E le gata i lea, o le a faʻalautele ai le taimi o le taele.
  • O otaota palapala ma le efuefu o le matagi, otaota, lau o le a le ulu atu i totonu o le vaitaele, ma o le a faasaoina e le e ona le faamamaina ma le togafitiga o le vai i vailaʻau (pe a tapunia le fale puipui).
  • O le a fesoʻotaʻi faʻamalosi o le Ultraviolet i le pa puipui ma alu i totonu o le vai ua maeʻa ona toe faʻafoʻi. O le mea lea, o lo latou faʻaleagaina o puipui ma le pito i lalo o le a faʻavaivaia, lea o le a oʻo atu ai i le faateleina o le ola o mea faʻaleʻeleʻele.
  • I le malulu malulu, o le vevela i lalo ifo o le faapaologa e maualuga atu nai lo luga o le auala, o lona uiga o le fausaga e le tatau ona pasi suega i le maualalo o le vevela, o le mea lea e ono le mafai ai ona faʻaaoga nisi mea ma le eletise.

O le a aoga foi i le auala e faamama ai le vai i totonu o le vaitaʻele: //diz-cafe.com/voda/sposoby-filtracii-otkrytogo-bassejna.html

Tulafono mo le filifilia o le mamanu o le faapaologa

Ina ia fausia se faapaologa mo le vaitaele ma ou lava lima, e tatau ona e filifili i lana mamanu.

Paʻu paʻu maualalo

Afai e faʻaaogaina le vaitaele i lea taimi ma lea taimi, ma o le taimi atoa o le a leai se aoga, o lona uiga o le filifiliga sili ona taugofie o le a maualalo se fale puipui e leai se sili atu nai lo le mita. O le a faia ai le galuega sili ona taua - puipui le vai mai le la, timu ma otaota. Ma afai e le fuafua tagata e fuafua e tafe mai i itu, ona lava lea e fai ai se vaega e sosolo ma e paʻu i totonu o le vai.

O paʻu paʻu e faigofie pe afai e faʻaaoga le vaitaele i na o le taumafanafana

E i ai foi ni ata ma se maualuga e tusa ma le lua mita. Mo le faʻaogaina o le faʻaaogaina, o le faitotoa o loʻo i totonu. O lenei lomiga o le faapaologa o loʻo faia i luga o le mataupu faavae o se fale kosi masani e faʻaaoga ai se fausaga faʻapitoa ma polycarbonate pepa. O le mea moni, e le mafai e le polycarbonate ona tosoina se palasitika, ae o le foliga matagofie o le a mafatia ai mai lenei mea, ma o le malosi o le paʻu o le kiriata e vaivai.

Maota maualuga

O faapaologa maualuga e tusa ma le tolu mita le maualuga ma e faʻaaogaina e le gata ina puipuia le vaitaele, ae avea foi ma nofoaga matagofie mo tafaoga mo tagata e ona. O le lanu meamata e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi fugalaau i tafatafa o le nofoaga o le pesini, tuʻu ai le la pe faʻavili nofoa mo le malologa. Ae o le mea lenei pe afai o lautele o le faapaologa e lautele atu nai lo le tele o le pesini.

O faapaologa maualuluga e suia ai tagata e ona fanua faʻapitonuʻu, ona e lava le avanoa mo le malolo ma mafanafana e oʻo lava i le taumalulu

O se filifiliga sili atu ona lelei o le faapaologa, lea e fausia i tafatafa o le nofoaga o le pesini, e tautala ile senetimita senitimita. E mafai ona tapunia atoa pe afa-tapunia. O le vaega semi-tapunia e puipuia ai le pesini i le tasi itu (e masani lava mai le itu pe a agi mai le matagi), pe mai le pito i tua, ma tuu ai le ogatotonu e tatala, pe mai itu, ma tuu le pito i luga. O se faapaologa faapena o le a le maua ai le puipuiga maualuga, ae o le a faia ai se papupuni mo le matagi ma lapisi, ma o le a maua e tagata e umia se nofoaga lafoai e mafai ona e lafi ai mai le vevela o le la.

Ma e mafai ona faʻaopoopoina se paʻu ma se umukuka mafanafana i se vaitaele, faitau e uiga i ai: //diz-cafe.com/postroiki/kak-sovmestit-bar-s-bassejnom.html

O le puipui puipui e puipui i puipui e puipuia ai na o se vaega o le vaitaele, ma e sili atu le lele ese mai le matagi poʻo mai laufanua lanumeamata

Faʻasalaga fausaga

I soʻo se faapaologa o soʻo se maualuga, o se faʻaogaina o vaega faʻafefete e faʻapupulaina le maualuga o le mafanafana. O lo latou pito i lalo o se nofoaafi (e pei ona i ai i taʻavale taʻavale), ma o fea vaega e mafai ona gaoioi ma alu le tasi i le isi. I le suia ai i latou i le tasi itu, e maua e tagata o le fale se faʻailoga e faia ai se ata lafoia, ma pe a tulaʻi mai, latou te mafai vave ona vavalo le pesini.

Faʻasalalau poʻo faʻasolosolo telescopic faʻagasolo i luga o le nofoa afi ma e mafai ona faʻaaogaina atoa mai le vai o le vaitaele

O le filifilia o foliga o le faapaologa e faalagolago i le pesini o le vaitaele lava ia. Mo lapisi tafatafa, faʻaaoga foliga faʻapitoa, mo fasi pepa, i le tulaga o le mataitusi "P" poʻo le itulagi. O le mea pito sili ona faigata o le faʻaleleiina o vaitaele. Mo i latou e faia ni "tapuni" tutusa.

Mo le taamilosaga lapotopoto, o le dome ua manatu o le ituaiga sili ona faamanuiaina o le faapaologa.

DIY Pavilion Technology

Mai se tulaga tau tamaoaiga, o le faia o fale puipui ia i latou lava e tauamiotonuina, ae afai e leai sou poto masani, o le faʻapipiʻiina o se fale uumi e mafai ona faia ni nai vaiaso. O le mea moni, o nisi o tagata nonofo i le mafanafana e le o se filifiliga, aua o se pesini e le o se tulaga masani e foliga mai e le mafai i taimi uma ona maua le "taualuga" fetaui. O lea la, e tatau ona e faʻatau au lava mea ma fausia se faapaologa. Seʻio tatou vaai i le auala e faia ai lenei mea e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o se fausaga o le polycarbonate semi-tapunia.

Fuafuaina ma mea e fai ma foliga

O le faapaologa o le polycarbonate ua faʻaputuina i luga o le mataupu faavae o se fale kosi masani

Mo le ufiufi o le a tatou faʻaaogaina le polycarbonate, lea e masani ona ufitia i greenhouses. Ma faatasi ai ma le faavaa, o le a matou faia se faiva faʻatautaia.

Ina ia faʻaitiitia le tau ma faʻapipiʻi le faʻatulagaga, o le a matou faia le fausaga e tatala mai pito, tuʻu i luga o le faavae o le vaitaʻele poʻo lona maeʻa ma tuʻu ai e mafai ona faʻasolosolo mo le taumalulu.

E le gata i lea, o mea i le faasaoina o le vaitaele mo le taumalulu o le a aoga: //diz-cafe.com/voda/zimnyaya-konservaciya-bassejna.html

Mo le aau, e le manaomia le maualuga maualuga, o le mea lea ua lava le fale puipui e lua-mita.

Faatumu le faavae

Faatasi ai ma le malamalama manino uma, o le polycarbonate ma le metala uamea e mamafa tele, o lona uiga o le faavae mo le faapaologa e tatau ona faatuatuaina. Afai o se vaega o faafiafiaga ua uma ona faia i luga o le vaitaele ma fale, ua mafai ona e faapipii sao i luga.

Mai le fausiaina o le faapaologa, e tatau i le faavae ona faʻafefe le isi 7 cm i luma e faʻalagolago i le taʻavale atoa

O tagata o loʻo totoe e tatau ona faʻatumu le faavae i le vaeluagalemu o le mita, o lona lautele e tatau ona faʻafefe mai le pito i lalo o le faʻavaa e tusa ma le 7 cm i itu. O le sima e tatau ona faʻamalosia e ala i le tuʻuina atu o siama sikuea i se itu o le 20 cm.

O le faavae mo le faapaologa e tatau ona mafiafia ma malosi, aua o le mamafa o le fausaga atoa e mafai ona oʻo atu i tone pe sili atu foi

Fausia se telefoni

Mo pusa autu o le faavaa, e te manaʻomia se lautele paipa e mafai ai ona e faʻaogaina ni pito se lua o le pito i lalo o le polycarbonate. O lona umi e 1 le maualuga (2 m) + le lautele o le vaitaele.

E tatau ona faʻapipiʻi paipa. E sili atu le tuʻuina atu i fomaʻi, ma o le tagata lava e mafai ona ia faia se mea e fai. Matou te tipiina le vaega o le paipa e tatau ona punou mai itu e tolu i se uaea lapotopoto, faapipii ma le faaeteete, toe faatulaga itu i se mea leaga, ona faafeiloaʻi lea o le oti. Toto le mea e faʻalelei ai.

Matou te faʻapipiʻiina le pito i lalo o le faʻavaa i le faʻavae e faʻaaoga ai ni pou.

Matou te faʻapipiʻiina le pito i lalo o le faʻavaa i le faʻavae poʻo le faʻauʻuina o le vaitaele ma faʻavalava

Matou te seti le arcs, e faʻapipiʻi foʻi ma 'olo ma nati (Afai e le vavaeese le filifiliga - e mafai ona e vaeluaina). O le mamao i le va o le arcs e mita.

Matou te faʻapipiʻi uma arcs i le pito i lalo o fusi

I le va o le arcs tatou te faʻapipiʻi ai le uaua, sosoo ai ma le 2 io latou iʻu, ona 3 lea i le taimi.

Matou te aveina arcs i luga o ni fao lua mo le faʻatuatuaina

O le tino ua maeʻa e togafitia ma sui soʻo faʻamalosi ma vali i le lanu e manaʻomia.

Falafolaina i le polycarbonate

Matou te vaʻai i luga o laupepa polycarbonate (o le lanu ma le mafiafia e te filifilia) o nofoaga o le a faʻapipiʻi ai i paipa, ma puʻe pu. E tatau ona sili atu le lapoa nai lo le mafiafia o le sele, aua o le polycarbonate "e taalo" i le vevela, ma e tatau ona i ai se vaega mo le faalauteleina.

Matou te faʻapipiʻiina le fausaga maeʻa faʻatasi ai ma pepa faʻapitoa polycarbonate. O pepa e faʻapipiʻiina i sikulima, ma le uʻamea (faʻamalosia!) E tatau ona tuʻu lapalapa i lalo o pulou e tapuni ai pu.

E tatau ona taoto le paʻu o le carbonate i luga o le faʻamaufaʻailoga pipisi

Mai totonu, matou te ofuina uma faʻamau ma sooga faʻatasi ma se paʻu.

Matou te luina uma sooga ma mea faʻapipiʻi faʻamau

O le sima faʻavae e tatau ona faʻafefiloi i itu uma o le vai ma le faʻaleleia e faʻaaoga ai mea teuteu faʻamaeʻa ma mea maʻaleʻale, tile, ma isi.

Ia manatua o le tele o taimi e te faʻaaogaina ai se fausaga, o le televave o le a vaivai. O lea ia mafaufau pe talafeagai le lisiina o se faapaologa aʻo leʻi oʻo i taumalulu uma. E faʻamaonia lenei mea pe afai na o le taumalulu e leai se fale ma o le a leai se tasi e faʻamalo le kiona mai le faapaologa i le tulaga o mamafa mamafa o le kiona.