Laʻau

Faʻafefea ona fai se paʻu alpine ma ou lava lima e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o le faailoga tusi pine a Czech

E lei leva tele, na amata ma le naunautai e le au fai togalaau a Rusia ona latou malamalama i mataupu faavae o le fausia o mauga maumaututu, lea na fausia e Peretania i le 250 tausaga talu ai e faaopoopo i la latou togalaau aina. E pei o le mea na tupu, o atumauga papaʻe masani o loʻo feagai nei ma se faʻalavelave o le ituaiga ma le mea e sili ona fiafia i ai nei i le faʻataʻitaʻiga o le laufanua - o se mauga laugatasi agaʻi mai le Czech Republic - "pine tifaga a Czech". O le matagofie ma le matagofie o le mauga o Czech na musuia ai le togalaau i le lotoifale ina ia fatuina se togalaau papa, e le masani ai i le faiga ma le faatinoga - na faia i maʻa mafolafola maʻa e tanumia i le eleele ma pito. Matou te ofoina atu ia te oe se vasega matua i le faataatiaina o le mauga sili ona lauiloa o le vaitau - o le pine a le Czech.

E masani ona e manatu o se alide alpine ma ou lava lima e faigata ma e le mafai e tagata uma ona faia? Matou te faʻamalosia e faʻamautinoa oe, ona o le pine a le Czech e faia mai le vevela o papatusi lanu meamata, o lea e le tatau ai ona e tosoina maa papa maa. E le gata i lea, o le masini o se togalaau papa e le o faʻamaonia ai le faʻaaogaina o galuega faʻaleagaina e fesoʻotai ma le eliina o se faavae o le faavae ma tuʻuina se alavai malosi. O le totōina o laau i luga o le mauga lalata e le faigata foi. O maaleale loloto ma loloto e mafua mai i le fausiaina o se togalaau papa e tusa ai ma le fuafuaga a le Czech casting pin o fausaga masani mo le tuufaatasia o vaomatua i totonu o se mauga matagofie.

O le matagofie o le lauʻeleʻele o mauga Alpine na faʻamalosia ai fai togalaau e fausia ai mauga mauga, lea e masani ona aofia ai se tuufaatasiga o maa ma mauga

E ese le mauga o Czech Republic mai Alps, ae e le itiiti ifo le matagofie - na latou fesoasoani foi i le fausiaina o le "Czech Skalka" hill hills

O le faia o se paʻu alpine, o le pine o le pine a Czech e faʻapipiʻi maa i luga o le pito i lalo ma sina vaʻavaʻa - o se eseesega o le toga papa mai Czech Republic e ese mai le togalaau papaʻe

"Tifaga Tifaga": o le a le ituaiga manu?

O le a le pine a le Czech? O le togalaau papa i le foliga o se papa faasee, lea na taunuu mai ia i matou mai le Czech Republic, ua faia ma le fesoasoani o papatusi papaa ua faapipiiina i le eleele ma se pito i se mamao e mamao mai le tasi ma le isi, ma o pito o le maa e fausia ai se vaalele. E totoina ituaiga o laau ma alalaʻau i ni gaogao vavalalata e faia i le va o papatusi maa ma ufiufi i se fasi mea ma se kalaupapa matagofie i luga ina ia le iloa le lalolagi e tasi le iota. O le mamao ese o lenei auala i le fatuina o se togalaau papaʻe e tau atu i se taunuuga e le masani ai - e foliga mai o le lauolaola ma fugalaau e sao saʻo mai le mafiafia o papa.

O le mea autu o le "pine a le Czech" pine togalaau o le maualuga lea o le natura, lea e maua i le faataitaiina o le mataupu faavae o le mauga o le Czech Republic

Ina ia fausia le pine o le Czech, o laʻau maa e faʻapipiʻi faʻatonu, i le maualuga o le 10-15 tikeri e fesoʻotaʻi ma le vaalele e faʻalatalata i le eleele

Ona o mea manifinifi na faia i le va o papatusi i le taimi o le faʻasologa o le pine a le Czech, e foliga mai o laau totō na totōina i totonu e tutupu saʻo mai le maʻa

Aisea ua matua lelei ai le pine a le Czech lea na suia ai tagata fai togalaau o atunuu uma mai le fausiaina o togalaau masani faaleaganuu i se paʻu lanu moana?

O nisi nei o mafuaaga mo lenei mea matautia:

  • Faalenatura. O le pine o le pine a Czech e toetoe lava a faʻataʻitaʻiina atoa le faavae o le natura, faʻapipiʻiina se vaega o le natura e le mafaamatalaina i totonu o le ata matagofie i lona matagofie.
  • Paleni Ona o le i ai o vaapiapi uumi vavalalata i le va o maa maa, ua faia ai se microclimate sili ona lelei mo le tuputupu ae o ituaiga o laau alpine - faatasi ai ma le maualalo o le suamalie ma le vevela.
  • Le faʻamaoni. O sina mamao i le va o papatusi o le maa e fesoasoani i le taofiofia o le susu i le eleele, aua o le vaalele vavave e valea - e tusa ai, o sea mauga e le manaomia ai le faʻafefe ma le faʻaleleia o alavai, ma e le lava se avanoa mo le atinaʻeina o vao i totonu o togalaau o le Czech rock garden.

O le papa o Prakhov papa ma maa papaʻe o uiga o le vaomatua o le vaomatua o Czech na musuia ai le fai togalaau a Czech e fatu se togalaau papalagi Czech

Ina ia faia se paʻu alpine, e tatau i se pine a le Czech ona filifili se maʻa lanu ma faʻatulaga toetoe lava i luga

O laau alpine mo le taamilosaga a Czech e totoina i ni fatuga na fausia i le taimi o le faapipiiina o maa

Canons o le tauvaga tuai a Czech:

  1. O le ata atoa a le Czech e tatau ona aofia ai le papa e tasi i foliga ofolafolafolafola eseese o le tele o le mafiafia, pe mai i maʻa lapotopoto, ae ia lua foliga laugatasi.
  2. Pe a fatuina se pine o le Czech, e tatau ona faʻapipiʻi maa lapopoa ina ia faʻataunuʻuina ai ni atigilima vavalalata ma le vaimatua pe a ma le 2-5 cm. O le mea lea, o mauga maualuga o le a latalata i le fausaga masani o papa maa o mauga o Czech.
  3. O maʻa maʻaʻau mo le Czech casting pin e filifilia i se foliga le lelei ma tanumia i totonu o le eleele ina ia mafai ai ona galu i luga o galu uumi ma le galu, ona faamamaina ai lea o tumutumu e laau totino, ua fuafua e faʻaleleia atili ai le malosi o vaʻavaʻa mauga. E tatau ona i ai ni mauga i luga o le pine o Czech e fatuina ai se malamalamaga atoatoa o le laufanua mauga.
  4. O le palapala palapala i le va o maa e fausia i totonu o le togalaau e le tatau ona vaaia, aua o vaega uma o fanua ua ufitia i kalaupapa o vaega eseese.

O le maa mo le togalaau papa "Tifaga a le Czech" e filifilia i foliga o papatusi o vaʻaiga eseese

I le taimi o le faʻataʻitaʻiina o le ata tuai o le Czech Alpine, o laʻau maa e faataatia i taʻiala taʻitasi ma le lautele

Papa faʻatoʻa o le a avea ma se teuteuga matagofie o le sima sima

Matou te mautinoa ua leva ona e fiafia i le auala e faia ai se paʻu alpine e tusa ai ma le metotia "Czech casting pinion", ae e te le iloa pe o le a le ituaiga maa ma laau toto e filifili mo sea ituaiga togalaau. Matou te ofoina atu ia te oe faʻamatalaga muamua, e pei ona latou fai mai - o le a fesoasoani ia te oe e faʻavasega ai le pine pine a Czech i lou atunuʻu ma se taumafaiga itiiti.

O laau tetele e totoina i tumutumu o le pine o le Czech, e faamamafa ai le malosi o le maualuga

O le gaugau o le togalaau papa "pine olola a Czech," e mafai ona e maua ai se pa puipui malosi pe taofia le puipui

Mo le faʻapipiʻiina o le papa faʻatumu o le poloka Kopeti faʻataʻitaʻiga a Czech, filifili laʻau maa eseese

E taua le iloa! E mafai ona fausia le pine a le Czech e le gata i luga o le puipui o maʻa, ae faʻapipiʻi foi. I lenei auala, e mafai ona e faʻapipiʻi le puipui ma puipui puipui i le togalaau.

Filifilia se nofoaga mo le togalaau i le lumanaʻi

Alpine slide i le atunuu, ma i luga o soʻo se isi lava fanua - o se faamamafa faʻapitoa lea e tuʻuina atu i le togalaau se faʻamuamua. Ae ui i lea, ina ia mafai ona maua se malamalamaga tutusa o se mea teuteu i le ata, e tatau ona usitaia nisi o mataupu faavae o le togalaau papa. A filifilia se nofoaga mo se mauga maualuga, e lua faʻataʻitaʻiga e mulimulitai i ai e mafai ai ona foia uma galuega faʻapitoa ma mea matagofie:

  1. O le tulaga muamua lava mo le manuia o le ola i le toga papa i luga o lau 'upega tafaʻilagi o le fatuina o tulaga lelei mo laau totino, i lenei tulaga, o loʻo matou talanoa e uiga i Alpines, le natura natura lea o loʻo i ai mauga o Alps. I le isi itu, o nei sui o le fugalaau e ola maloloina, faigata ma telefoni, ae o le tele o le faaosoosoga ua afaina mo i latou. Mo lenei mafuaʻaga, e sili ona lelei le tuʻuina atu o le mauga i le itu i sasae o le fale - i le taeao o le a susulu e le la laau, ma i le aoauli e lafi i tua o le fale ma o le togalaau papa o le ai ai i le ata e tatau ai.
  2. Mai se vaaiga matagofie ma mo le faamaoni o mamanu o le laufanua, e tatau ona saunia se muaʻi taua ma le talaaga mo le malamalamaga o le tuufaatasiga o maa. A o le i ai le toga papa, e sili ona lelei le tuʻuina o se mutia pe faia foi se maʻa. O le talaaga mo le paʻu e tatau ona matua eleelea - e mafai ona avea ma se puipui poʻo le faʻateleina o le totoina o conifers ma vao.

Filifili se nofoaga mo le faataatiaina o se togalaau togalaau a Czech ma o le aoauli o le paolo o loo i totonu o le paolo

Mo se vaʻaiga tutusa i luga o le mauga papapue o Czech, e fausia ai se talaaga tele mai le totoina o laau ma laau

Le filifiliga o maa ma laau mo le paʻu a Czech

E faavae i luga o le mea moni e faapea o le pine o le pine a Czech e foliga mai e le o se aganuu masani mo togalaau e mafua mai i le faapipiiina o maa maa eseese, e na o laulaau papaʻu - maʻa, maa, mafolafola - e fetaui mo ia. O nei ituaiga maa e lelei ona o le tele o taimi, o le pito i lalo o nei papa vaivai e faasee ese atu ma o le otootoga o le togitogiga e faia se foliga masani. E le gata i lea, o le malamalama o le lanu po o le lanu lanu enaena o le maʻa papaʻe e manaia le iloa.

A e faʻatau se maa, e fautuaina e fuafua vave pe fia tone o papa o le a faʻaaogaina e fai ai lau mea laititi. E le o se mea lelei le faʻatauina o se maʻa, talu ai o paʻu mai isi vaega eseese o le a ese i le lanu, ma o se taimi sili ona leaga mo le Czech slide slide.

E taua le iloa! Ina ia mafai ona fuafua le maualuga o le maa talafeagai, matou te tuuina atu le taumafa masani mo le fausiaina o se pine tuai a Czech ma se vaega o le 20 sikuea mita: limesone - 4 tone, maa lapotopoto (mo le pito i luga o tumutumu) - 1 tone, kalaupapa (mo le sasaaina) - 0.5 tone.

O le togalaau a le Czech rock rolling e faia mai i le lanu papa o le mea e tupu mai i le eleele - o le sulu, maa ma le maa

Laʻau mo le paʻu Alpine O le pine pine e filifili i le Czech e filifilia e tusa ai ma ona tulaga ma mo le toe faʻafouina o le maʻa - e laʻititi ma susulu

Mo le tulaʻi i luga o le mauga papaʻe, o le pine siliva a Czech e sili ona lelei e piki ai alpines laiti, lanu lanu felanulanuaʻi

E tusa ai ma le filifilia o laau mo le taulaina o le Czech - e leai ni eseesega faapitoa e faatusatusa i togalaau faaleaganuu. E pei ona i ai muamua, o tagata lanumeamata o mauga alpine ma laau eleʻele e tatau ona faatusatusa i le papa papaʻe ma le tuputupu ae. Daphne, logo, lapisi, lalagaina - o le lisi o laina eletise laiti e talafeagai mo le tulaʻi mai i luga o le pine pine a Czech e mafai ona faaauau pea. O tagata o tagatanuu o mauga Alpine e mafai ona vavalalata lelei i le vaomatua ma ituaiga laʻau o le fuga, fulu, ma le conifers. Mo le faimalaga mai pito i luga o le pine o le Czech, phlox, kebs, shaving e lelei, ma mo slopes - o le arabis, malosi, dolphin, child, sedum ma stonecrops. Crocuses ma muscari o le a foliga lelei i le vae o se mauga papaʻe mauga.

Mataupu i le autu: Filifiliga o laau mo mauga maualuga: faataitaiga o ituaiga + tulafono teuteu

Tulaga o le faataatiaina o le alpine slide o le "mamanu Tusia"

Vaega 1 - sauniuni mo le fausiaina

Aʻo leʻi amataina le toe faʻaleleia, filifili le nofoaga ma le foliga o mauga mauga - e tatau ona fetaui lelei ma le tele o au fuafuaga. E le tatau ona eliina se faavae loloto e fausia ai le pine o le Czech, e pei o le fausiaina o mauga aganuu masani - na ona aveese le vaega pito i luga o le eleele e ala i le 15-20 cm, filifili le rhizomes o vao vao, faatumuina le nofoaga sauni i lalo o le mauga faatasi ma maa mafolafola ma piliki gau . O lenei faavae e lelei mo le faʻapipiʻiina o maʻa maa, ma le alavai - o piliki pilisi o le a faʻafefe ai le sili atu o le susu, lea o le a puipuia ai laau i le taimi malogo. E ui lava, o le faʻatulagaga tonu o le mauga tuai o Czech e pei o laina o mea loloto loloto o le a faafaigofie ai le aveesea o le susu.

O le faʻatonuga o le tuʻuina o laʻau maʻa e faʻavae ai se pine tifaga a Czech e faʻaogaina i se maea e faʻapipiʻi i pine

I le vaega mulimuli o le saunia o se nofoaga mo le faataatia o se paʻu alpine i totonu o le togalaau, o le faavae o le lapisi ma le piliki ua ufiufi i se vaega o le oneone e pei o le tafe, ma o le a maua ai le suavai faaopoopo ma faigofie ai le tanumia o le maa i totonu o le eleele.

Laasaga 2 - Totoina o maʻa

Ae e te leʻi amataina le faapipiiina o papatusi maa i le eleele, e sili atu le vavaeina i latou i ni faaputuga eseese, e tusa ai ma le tele ma le mafiafia o le maa. Pe a vaʻaia le meafaitino, ia tilotilo i le faʻaali o papatusi ma filifili le tele ma le tele o faʻamatalaga faʻapitoa mo le faʻaaogaina o "maa" autu o tumutumu. O le a le mea e taʻitaʻia e le taimi e filifili ai se maa mo "pito" o le paʻu? O se mapusaga fesoasoani, o taimi o le taimi e pei o le galu ma le laisene, felafolafoai ma isi minerale, sulu lanu lanu enaena, o faailoilo ia o maa faʻamaonia mo le tumutumu o Czech, lea o loʻo i luga o se vaalele mataʻina. Aua nei galo e uiga i pito o maa maa - o le a avea ma "foliga" o le pine o le Czech, o lea e tatau ai ona liliu atu papatusi i le tagata matamata ma foliga e "lanu", e aunoa ma ni faailoga o sese fou.

Mo le faʻaogaina o le faʻavasegaina o se paʻu alpine, o le pine pine o le Czech, e sili atu ona fesuiaʻi le maʻa i le tele ma le mafiafia

Vaega 3 - sailia o faʻatonuga mo le faʻatulagaina o se faʻataʻitaʻi

Ina ua uma ona maua maʻa maʻaʻau o le papa maʻa mai le Czech Republic, latou te amata ona faʻapipiʻi i luga o le palapala. Muamua, fuafua le faatonuga mo le faʻapipiʻiina o papa maa, lea e tatau ona faʻatusatusa tutusa ma le tasi, i le maualuga o le 5-10 tikeri e faʻatatau i le laina. O le faʻasalalauga o faʻamau i lalo o le lisi o le faasologa o igoa e filifilia e faʻavae i luga o le vaaiga aupito sili o le toga papa mai vaaiga eseese. Afai e filifilia le taʻiala manaʻomia, e tatau ona toe faʻaleleia - tili ni pine se lua i totonu o le eleele ma toso se filo o lanu paʻepaʻe, ina ia faia i le faagasologa o le faataatiaina o le togalaau ia aua le talepeina le paʻu manino o papa maa.

Mo le sailia o le auala aupito sili ona aoga o maʻa maa i le pine o le Czech, e fautuaina e iloilo le nofoaga mo le faataatiaina o le ata mai vaaiga eseese

E taua le iloa! O le lautele pito sili ona lelei o le vavae na fausia i le va o papatusi o le pine pine o Czech e 5 cm, o le maualuga e 20 cm.

Vaega 4 - Faʻatulagaina o le Aupito Sili

A uma ona e filifili i le nofoaga o le pito i luga o lau papa, ia e tanu le pito sili ona lapoa i le nofoaga ua filifilia. Faʻapipiʻi le maʻa i le eleele, tataʻi ni vaega o le faʻamalosi po o uamea i itu uma e lua o le ipu (faʻaaoga se paʻu mallet). I le avea ai o ni vailaʻau faaopoopo e tausia ai le mamao i le va o maa maʻa, e mafai foi ona e faʻaaogaina le mea e faʻaaoga ai polystyrene ma piliki. A maeʻa ona tanu le maʻa tele i luga o le eleele ma maua ai le mausali, e manaʻomia ona eli lemu le pito i luga o le eleele ma ni vaimiti laiti.

O le togalaau a le Czech pine pine e faataatia i se auala vavave, lea o le tumutumu na fausia e le maa pito sili ona tele o le amataga

E taua le iloa! Manatua o le maualuga o le tumutumu pito i luga o le mauga e le tatau ona sili atu i le 60 cm. Afai e te filifili e faia se isi mauga maualuga, o lona uiga e tatau ona e faʻaleleia le palapala ile faʻaaogaina o se fagu.

Laasaga 5 - Faʻavaeina o le Umi

Mai le tumutumu pito i luga i itu uma e lua, o le faasolosolo malie lava ona fausia ai se ogatotonu o le toga papa e faaaoga ai maa maa eseese ma lapoa. Taumafai e faia ia galu maa o le paʻu tutusa, fetuutuunai i le uumi, aloese mai laina ma le saʻo - e tatau ona tutusa le natura o le pine a le Czech. O ni nai pito i lalo ifo o le pito i luga o le maatulimanu o le a fesoasoani e faamalosia le manino o le toga papa.E fautuaina e te alu ese mai le Alpine slide se mamao e siaki ai le tutusa o papatusi e felataʻi le tasi ma le isi, faʻapea foi le iloiloga o le natura o otootoga o le itu ma luga o le vaalele.

I le taimi o le faʻasolosolo o le "pine tifaga a le Tupuaga", o loʻo faʻapipiʻiina lapoʻa maa ina ia le sili atu i le 5 cm le mafiafia

O se faaopoopoga lelei i le alpine slide, gaugau i le foliga o se pine o le pine a Czech, o le a avea ma se afu laitiiti

E taua le iloa! Alpine slide "Tifaga a le Czech" e seasea faʻafesootai ma se afu poʻo se isi vai. Na te kopiina lana mea masani masani - o mauga Czech, lea o le i ai o le vai i tafatafa o papa maa e le o uiga. Ae ui i lea, o se paʻu lagomalie atonu e latalata i le vaituloto, pe a manaʻomia e le na faia.

Vaega 6 - Totoina

O le vaega mulimuli i le mamanu o soo se mauga maualuga o le fausia lea o se nofoaga totō. O le taimi pito sili ona taua mo le totoina o sui o le laufanua alpine i le avanoa tatala o le pine a le Czech o le tausia lea o vaega talafeagai o vaega mo le totoina o le paluga. O le eleele mo le totoina o laau laiti mai Alps ua saunia e pei ona taua i lalo: 1/3 - togalaau poo fanua eleele, 2/3 - fufuluina o le oneone oneone ma siakiina o iliili. O le tutusa o le tuufaatasiga o le palapala mo le totoina o laau alpine e maua mai ai le friability ma le ea, i se faaopoopoga, e le tatau ona susu le eleele.

O laau alpine e totoina i luga o se pine tuai a Czech i pupu vaiti na fausia i le taimi o le faapipiiina o maa

A uma ona totōina laau alpine i luga o luga o le pine o le Czech, e ufiufi le taga toto i le meaʻai ma le iliili

Ona o le vaapiapi vavave i le va o maʻa na fausia i totonu o le pine o le Czech, o loʻo maua ai laau ma tulaga sili ona lelei mo le tupu aʻe

E leai se manuia o le laufanua togalaau aina i le pine a le Czech, ae mo laau totō e mataʻituina le eleʻele eleʻele, e sili atu le faʻapipiʻi vave o le pefu o le talima (lime) poʻo le peʻa i le faʻafefiloi o le palapala, e manaʻomia e nisi mauga le humus leafy.

O le faigofie o le totōina o laau i luga o le pine a le Czech, o loʻo i ai le gaogao i le va o le mafolafola papa-ua faia ai ni pupuʻu loloto i le mea e tuʻuina ai le laau ma tumu i le faʻafefiloi o le palapala i le ua. E le gata i lea, Alpines e le manaʻomia ona tanumia i totonu o le vaʻa lava ia - e tatau ona faʻasalo le laau i luga aʻe o le maa ona faʻasusu ai lea o le ua i le mafiafia o le 3-4 cm i le lapisi o mulch, ma faia ai le leaga o lauusiusi e tupu saʻo mai le papa. O le faʻamamaina o le paʻi o le totoina o galuega i le taimi o le faʻavaeina o le mauga o Czech Alpine - o loʻo totoina nofoaga o togatogo i se auala e faʻamautinoa ai le faʻafesoʻotaʻi o le alpine root system i le eleele ma faamama le maʻa mai le efuefu o le eleele.

E ala i le tuufaatasia o metotia eseese o le faataatiaina o maa, e mafai ona maua ai se ata muamua o le togalaau a Czech

Faʻalagolago i mea e te manaʻo i ai, e mafai ona e totoina se pine tuai a Czech ma se tele o laau totõ ma tuʻuina atu ma le matagofie

Ina ia fatuina se pine tifaga a Czech ma isi tumutumu pito i luga, e tatau ona e faia se atigi pusa o ausilali

O se faʻataʻitaʻiga o le fatuina o se togalaau papaitiiti i lenei faatulagaga

Afai e te fiafia i le alpine slide mai le Czech Republic, ae o le eria o le fale mafanafana e le mafai ai ona e vaeluaina se togalaau papaʻe, e mafai ona e faia se pine laititi i Czech i totonu o se koneteina. O le filifiliga lelei o se papaʻu papaʻu po o se mea faʻapipiʻi (pe tusa ma le 20 cm) o le fausaga faʻasolosolo po o le sikuea faʻatasi ma tulimanu, o le telē e faalagolago i le mea o le ai ai le togalaau laititi-i totonu o le togalaau, i luga o le terrace, balcony poʻo le window sill. O ata pito i luga o le maʻa e foliga lelei i le lapisi o masima ma laupapa laupapa, i totonu o koneteina o tuff ma e oʻo lava i totonu o le vaeluaga o vao vao.

Rocky hill Czech rolling pin e foliga sili ona manaia

I le le i ai o se pusa talafeagai, o le aafiaga o se "maa" luga e mafai ona tuʻuina atu i se pesini tuai po o se pulu, ona sasaina lea o le uila, ufiufi i le kelu, ona ufiufi lea i le paluga o le sima, oneone, paʻu, faia i vaega tutusa. Afai e te manaʻo e maua se taimi e faʻapipiʻi ai luga o puipui o le pusa - moa ma le laisene, faʻaaoga fugalaʻau faʻapitoa, teuteu o oats pe kefir. Aua nei galo e fai se pu e aveese ai le susu, pe afai e leai se pusa.

O le faasologa o le fausia o le togalaau laititi-papa "pine tuai a Czech" i totonu o le fagu:

  1. Sauniuniga o le faʻafefiloi palapala. Liligi le laʻau, pulu piliki po o le iliili i le pito i lalo o le fagu ina ia avea le alavai ma le 1/3 o le koneteina. Faʻamau le masi ma le peat i le pito i luga o le alavai, ona faʻatumu lea o le atigipusa i le faʻafefiloi o le eleele, peʻa ma le oneone, faʻaaoga i vaega tutusa. Talu ai o maʻa o le a faaputuputu i luga o le pito, ia i ai ni nai piliki i luga o le lima e faʻaleleia ai paʻu i luga o le eleele.
  2. Tuʻu se maʻa. Tuu ni vaega laiti o maa maa ma maa i totonu o se atigipusa i se tamai laugatasi e fesoʻotaʻi ma le faʻaala, ia taofia le mamao e 2 i le 5 cm i le va o maa. Faamalosia papa maʻa i le eleele ma piliki malepe, fufulu i le eleele ma faʻafefiloi lona laufanua.
  3. Totoina laau. Aveese le laau mai le ipu palasitika, tataʻi saoloto le aʻa mai le meaʻai, ma tuu i le va i le va o papatusi maa. Faatumu le taga faʻalelei i le palapala ma le mulch i luga - ma sina iliili, lea e puipuia ai le faʻaʻosoʻoina o le susu mai le palapala. Ae mo laau toto mo togalaau laiti-papa, o mea pito sili ona paʻu e talafeagai - o laau laiti, sedum, saxifrage, phlox ma dwarf conifers.

Pe a fatuina se togalaau papa-rock Czech, filifili ni maa maʻa laʻititi ma faʻapipii i se kiliata maualalo e le sili atu ma le 2-3 cm

O le lanu papa-rock-rock e foliga ese lava, e ese mai i ata pupuu mafiafia na maualalo

Alpine hill - o se elemene mataʻutia o le faʻataʻitaʻiga o le laufanua - muamua ma faʻaalia. O le tuʻuina o se ituaiga o mea e pei o le "pine a le Czech" i luga o lau fanua laufanua, o le ae mauaina se siʻosiʻomaga ma lagona o le togalaau o le a suia ai lona laufanua atoa ma maua ai se leo fou.