Laʻau

Faatoaga i le faiga fusia: o le sailiga mo se tuufaatasiga lelei o le le fetaui

O nisi taimi e matua faigata lava mo se tagata fatufatuga ona mamanuina se faiga faapitoa pe a mamanuina lana togalaau togalaau. O le a le mea e fai pe afai e te fiafia i elemene mamanu o laufanua o loʻo i itu eseese, ae e te le manaʻo e filifili le tasi i le tau o le isi? Matou te ofoina atu ia te oe se auala faigofie mai le tulaga. Mo i latou e fiafia e faʻaumatia le faʻavae o nofoa ma ua sauni e faʻataʻitaʻi, o loʻo i ai se sitaili fatuga fatufatuaʻi, i le faʻatulagaga lea e mafai ai ona soli le tele o elemene elemene i se mamanu tasi ma le lanu.

E faʻapefea ona ese le fesuiaiga mai isi lava sitaili?

O lenei auala matagofie e matua laitiiti lava. O le mea moni, o se tasi lea o nai faʻaaliga lelei o le lalolagi atoa. E le o se mea e tupu mai ai, o le upu Igilisi o le fusion, o lona uiga o le "tuufaatasiga", "tuufaatasia" poo le "mixing", ei ai le synonym i le lalolagi atoa.

Ua taua e le au atamamai le taimi na afua mai ai lenei tulaga i le 90s. O le vaitau lenei na amata ai e le au teuteu Amerika ona faʻalauiloaina elemene o le faʻasalalauga i laufanua ma potu e teuteuina i se agaga faʻapitoa. O le mea e ofo ai, o auiliiliga, lea, e foliga mai, e matua le tatau ona tuufaatasi ma le tasi ma le isi, e foliga mai o se mea faʻapitoa.

O se faʻafefiloi o sitaili o se faailoga o lo tatou taimi pe a faʻalauteleina e le lalolagi le faʻalapotopotoga o aganuʻu o atunuu eseese. O le faatupulaia o le Mutuale o eseesega o faatonuga e avea ma se auala ofoofogia - fusia

O le a le taimi sili e faʻaaoga ai lenei faiga?

Afai e te manaʻo e faʻalauiloa atu agaifanua faʻaonapo nei i le aganuʻu o talaʻaga faʻanatura poʻo faʻalapotopotoga, e tatau lava ona e filifili se mamanu o le laufanua i le fusuaga. E mafai i le taimi lava e tasi ma faʻafefe tutusa ai elemene o le tekonolosi ma le lauiloa Iapani, tapulaa Metitirani ma faʻamatalaga auiliili i totonu o se togalaau faʻaonapo nei. E aliali mai o vaega taʻitasi o le faʻamatalaga ma le faʻaleleia o le laufanua e talafeagai tele.

I le tuufaatasiga ma le faʻafefiloi o eras ma directions, e mafai e se tasi ona fatuina se mea na ia faia. O le a tuʻufaʻatasia ai manatu o lē e ona lenei nofoaga faapitoa ma le faʻatinoina o latou mamanu. O le taunuuga o le galuega o le a avea ma faʻamatalaga o uiga o tagata taitoatasi o se tagata faapitoa e le o faʻaaogaina e tapunia ana manaʻoga i totonu o le faʻavae o canons faʻatulagaina. Faamolemole ia matau o mea uma lava e faia e aunoa ma le manatu i le pule malosi i fafo e faasao ai le le mafaamatalaina o le le mafaamatalaina ma le faamafanafanaga e le mafaamatalaina i totonu o se nofoaga maoaʻe, ola na foafoaina ma le alofa.

O le faʻafanua o le atunuu, lea na faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete i luga o le 'upega tafaʻilagi, ma sili atu ona maeʻa le faʻamaeʻaina o le faʻalaupaʻu faʻapipiʻi na faʻaaogaina le metotia faʻamalosi laser

Aua le manatu e lava le aoina o le tele o mea eseese i se tasi nofoaga ma o le a fusia. E le o lea. E pei o isi fuafuaga uma e aunoa ma se faʻasesega, e tatau foi ona aofia ai se tofo faʻataʻitaʻi e mafai ai e le tasi ona vaʻavaʻai i se mea e masani ona tutusa i elemene eseese. Afai e maua le lotogatasi, ona mafai loa lea e le tioata poo le palasitisi ona fetaui lelei i le itu i sasae, ma o se arifusi ua vaneina i le uamea faaonaponei o le a talafeagai i le baroque.

Faaofuina i le faagasologa fatufatuga

E tele auala e mafai ona ausia ai le manaʻoga, faʻafefiloi lanu ma lanu eseese. Ae e aoga le suʻeina atili auiliiliga o uiga autu o le faʻafanua o le fusion.

Ina ia fatuina se feteʻenaʻiga tulaga ese o ona po nei ma agaifanua masani, ua lava lava le tuufaatasia lelei o mea masani faʻatasi ma mea faʻapipiʻi. Vaʻai faalemafaufau i auala e mafai ai e mea fou faʻafou ona faʻafouina tu ma aga masani. E iai avanoa fou. E mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, le faia o se lanu lanu mumu, e faʻapipiʻi ai felafolafoaiga eseese i se ala sili ona ofoofogia.

Manulele e foliga mai o le tino e le ogatasi ma le pito i tua o se fausaga uʻamea e mafua ai le taufaasese o manatu. O elemene uma lava e atoatoa lelei.

O nei mea uma o le a faʻatagaina ai faʻataʻitaʻiga masani a le fausaga faʻavae e susulu i se auala fou. E tele mea faʻaogaina e faʻaaogaina e teuteu ai togalaau faʻatoʻaga. Sei o tatou talanoa e uiga ia i latou e masani ona faʻaaogaina nai lo isi.

Matagofie tioata

O tioata o se mea e talafeagai i taimi uma. O ia o le a sau i le saite o se faʻapitoa faapitoa, e le masani ai ma matagofie. O le tioata muamua e faia i le tioata:

  • fafaga pepe;
  • tioata tioata, pupuni;
  • moli o togalaau uiga ese;
  • ipu inu mo manufelelei;
  • fugalaau le fiafia;
  • vaega faʻatagata faʻatagata;
  • fale teu tioata teuteu o faletupe o se vaitafe;
  • punavai.

E mafai ona e faʻaaogā pepa faʻataʻitaʻi ua saunia. Faatasi ai ma le fesoasoani a fagu, mo se faʻataʻitaʻiga, o le puipui o puipui ua faia o sima, pa puipui mo terraces, arbors ma isi fale ua teuteuina. O le faʻataʻitaʻiina o le tioata tioata e mafai ona telē le telē, ma e laʻitiiti lava, e le lelei le pito i fafo. O tioata tetele elemene foliga matagofie i le tuufaatasiga ma vai.

Atonu o lenei vaega o le a muta i na o le lua pe tolu mita, ae o lenei tioata tioata e le gata

Maea malosi ma malosi

Afai o le sima e fuafua e faʻaaoga e avea o se mea teuteu, e susulu ma vali. I lenei fomu, o lenei mea sili ona faigata e toetoe lava a le mafaamatalaina. Ae ui i lea, o le sima foi ei ai isi uiga e le tatau ona galo. Faatasi ai ma i latou, mo se faataitaiga, malosi, faatuatuaina, ola umi.

O se mea e le masani ai mo fagu tioata na tuʻuina i se sima na maua e se mamanu na fatuina ma faia lenei gasologa mataʻutia se mea moni

E leitioa faʻaaogaina le sima mo le fausiaina o pa puipui, i le fausiaina o vaituloto, le faia o ata ma punavai. E tele taimi latou te faia ai ni togavao i luga o ni mea faʻapipiʻi, e le o taʻua ai nofoaga eseese, auala ma vaega o faafiafiaga. O le faʻaaogaina o sima i le fausiaina o le umukuka taumafa e faʻaaogaina ai lenei potu faʻapitoa ma faʻateleina ana galuega.

Matua e le mafai ona suia

O le uʻamea lea e manatu i ai o mea masani e masani ona faʻaaoga i totonu o togalaau aina, faia ai fusion. O mea latou te le faia mai le uamea! I lenei tulaga, o le uʻamea o ituaiga eseese o loʻo faʻaaogaina: faʻamalosi, lafo, salu ma pepa. I luga o lona faavae e fatuina:

  • tamai pepa fausaga;
  • ofoofogia matagofie vaegavae teuteu;
  • sundial galue atoatoa;
  • uluai ipu inu ava mo manulele.

O foliga matagofie matagofie e faia i le uamea, lea e faapipii i luga o laau ma faapipii i le faitotoa o le fale. E masani ona latou avea o se tulaga mo fagu fugalaau. Faafetai i gaioiga gaosi laser, o metotia fausaga teuteu laiti e maua ai avanoa faapitoa ma le vaalele. O le faʻaaogaina o le uaea Corten e faʻatagaina ai oe e faʻamatalaina le sili atu o mafaufauga taufaasese o mamanu i le moni.

O tekinolosi fou ua maua ai ei matou le avanoa e vaʻavaʻai ai i faʻamoemoe mo le faʻaaogaina o uamea i totonu o le togalaau. Faʻamau i ona po nei - o le pito sili ona faigofie, ae sili ona umi

Pipi - o se lavelave o teuteuga o mamanu

O loʻo faʻaaogaina le filo i faʻamatalaga manino ma lanu. O le fusion style e peiseai na faia mo lenei mea lautele. O le palasititi e faia:

  • sulu teuteu matagofie;
  • ata matagofie;
  • manu felelei;
  • fugalaau fugalaau.

Ua uma ona tatou talanoa pe faapefea ona faʻaaogaina fagu paʻu i totonu o fagu i le tele o auala.

Faatasi ai ma le pito i tua, o elemene paʻu i luga o le vaituloto ma i tafatafa ane o ia e faia ai se tala o le afiafi lea e tosina ai, fiafia, tuuina atu vavega

Fua o laau toto

O le i ai o faʻatoʻaga faʻatoʻaga, o meaafale fou ma tuʻuina atu o se tupua faʻapitoa i laau toto - o nei faʻaaliga mataʻutia e faʻaaogaina e teuteu ai le nofoaga i le agaga o fusuaga. Toto o se ituaiga foliga e mafai ona tuʻuina i totonu o le togalaau e faʻaauau ona faʻaalia le finagalo o le tusitala.

O lau togalaau e tatau ona avatu ia te oe ma tagata latalata ia te oe le olioli, o se uiga lelei. O mea lelei uma lava e lelei mo lenei mea, lea e sili ona fiafia ai le fausiaina o ia ituaiga faʻatagata

E masani lava o laau ma laau talatala ua tuʻuina atu i ai se foliga faʻapitoa ma o latou lauulu lauulu lauulu. Hedgerow ma topiary sculptures e suia ai le 'upega tafaʻilagi, tuʻuina atu i ai se ata muamua. O le togalaau ua mamanuina i lenei auala e maua ai le faʻamalamalamaga faapitoa ma le fua.

Seti faʻamaonia lanu lanu

O lanu enaena o uiga ia o le fusuaga. E mafai ona e faʻaaogaina ma le saogalemu pe afai e te manaʻo e faʻamalosi se faʻamatalaga auiliili, faʻamafaʻailogaina, faʻaalia, iloa. E mafai ona e faia ni faʻailoga lanu ma le fesoasoani o meaafale ma e oʻo lava i aluga lanu e salalau solo i le eria faafiafiaga.

Afai o mea na e fatuina i luga o lau 'upega tafaʻilagi e leai se igoa saʻo, aua le faʻavaivai. E mautinoa lava le fusia: o oe e le masalomia i taimi masani

O le ufiufi o le vaitaʻele po o le punavai e mafai ona fatuina ai se lanu lanu, e tosina mai ai auala o le auala e gauai ai ma e oo lava i le taualuga o le gasebo. E tatau ona totogia faapitoa le totoina o laau totō i luga o moega fugalaau. O faʻamatalaga maoaʻe lelei e faʻatagaina oe e faʻafesoʻotaʻi faʻatoʻaga togalaau ma isi elemene o lona mamanu i se mea e tasi.

Fugalaau i totonu oi latou lava e manatu o se mea matagofie ma lelei. O le mea lea e mafai ai ona faʻaopoopoga elemene faalenatura i mea faʻapipiʻi ina ia saʻo le tuʻuina o faʻasalalauga

O vai eseese

Vaʻa ma punavai e maua ai le malulu poʻo le teuina o le vaʻaiga lata ane mai ia i latou ma le puao o le faʻaleleia o le vai o loʻo i ai se manaoga faapitoa. Faʻafetai atu ia i latou, e maua e le togalaau le malosi talafeagai. E le o se mea e leai se vai o loʻo tafe i totonu o le lisi o faʻataʻitaʻiga ou te fia matamata i ai.

O loʻo i ai i le taimi nei le tele o vaʻavai ma vaalele suavai. E mafai ona latou tafe mai puipui, pau faʻafuaseʻi mai luga o taualuga o ituaiga uma o awnings, e oʻo lava i le tafe mai i luga o fale. E mafai ona avea vaega taʻutaʻua ma se elemene o punavai, vaituloto, ma vaituloto.

O se tafe e le masani ai mai se falaoloa o se mea e iloagofie ai e mafai ona teuteuina soo se togalaau, e tusa lava po o le a le ituaiga na faia muamua

Mamanu matagofie o mamanu

O le faia o vaaiga malamalama o le ki lea i le fusia o le tino. O vaalele vai malamalama o punavai ma vaifotu e sili atu ona manaia. O ata faʻamalamalama lelei o laau e avea ma mea e sili ona faalilolilo ma faalilolilo.

O le isi elemene o le a avea pea ma "i le faamasinoga" o le pito i tua. O le a teuteu e ia soʻo se mea e fiafia i ai, ia faʻamalamalama atili, sili atu ona lelei

O le nofoaga e le masani ai le faafiafiaina o le a le mafai ona gaogao. O le faʻaalia o le togalaau o le afiafi e mafai ona faʻafesoʻotaʻiina ma le fesoasoani o mea faʻaonapo nei. O le sili ona lauiloa o le faʻalauiloaina o faʻamalama, fiber opics. O le taulaiga faapitoa i le mamanu o le 'upega tafaʻilagi e totogi i le tuʻufaʻatasiga o vaega faʻatasi ai ma felafolafoaiga eseese.

O le faʻaaogaina o mea uma poʻo nisi o auala o loʻo taʻua i luga o le a atili ai ona faʻaalia lau togalaau. O le savali i ai o le ae maua ai le fiafia moni.