Laʻau

Rosa Hello - o se faʻamatalaga o se fufulu mai le faasologa o Farniente

Rosa Ia faʻafeiloaʻi faʻatoʻatasi uiga sili ona lelei o laʻau teuteu. O loʻo faʻamatalaina i le tele o le fugafulaʻa, fuga lanu lanumeamata. Laʻau vaivai i luga o le eleele, foliga lelei i luga o lagolago.

Rosa Alofa

O le ituaiga o se vaega o se faasologa o le "farniente" (paie) na ola ae Meyland, Farani. O faifaatoaga a Meilland na latou tuuina atu tagata fugalaau i se rosa i le 2002. Ona amata ai lea o le gaosiga o le gaosiga o mea toto.

Faatasi ai ma le matagofie, e le afaina le tele o tumutumu, e foliga tele le vao

Short description, uiga

Rose Hello o loʻo i le fola o le eleele, ituaiga o fetolofi, e faia ai se vevela tele le lanu lanumoana. I le taimi o le tuputupu aʻe, o se vao vao mai le 30 i le 50 cm ua faia. O le afa-pa (faʻasaina i tamai lagolago) e oʻo atu i le mita mita. O le aofaʻi o fugalaau e oʻo atu i le 6 cm, e faʻaputuina i inflorescences mai le 15 i le 25 fasi vaega.

Le lelei ma le le lelei o le ituaiga

Shrub Roses Halloween:

  • aua le vaivai pe mou ese;
  • faʻasaʻoloto i le toe faʻafoʻi;
  • i ai laʻau e seasea aafia i faʻamaʻi;
  • ola lelei i Siberia, le Urals.

Pau lava le toe foi mai o le tatau lea ona e faʻaaoga pea le fugalaau fuga.

Faʻaaoga i le mamanu laufanua

O pine tetele e ola ai e masani ona fesoʻotaʻi i lagolago, faia fugalaau fugalaau. Rosa Ia alofa lelei i so o se tulimanu o le togalaau: i fugalaau mo togalaau, nofoaga papa. O le vao e masani ona taua o le "kapeta violē."

E masani ona faapipii i luga o roses e feʻaʻei ai, e maua ai ni mea eseese, o se mea e fai. E manaia le matagofie i se tau e tasi ma le mamao

Tuputupu ae o se fugalaau, pe faapefea ona totō ile laufanua

Faʻalagolago i le totoina saʻo, pe faʻapefea ona vave fausia se togavao atoa, lona ola.

I le a le faiga e tulaʻi ai

Rosa Weasley (Wisley) - o se faʻamatalaga o ogalaau faʻafefe

Rose fatu e maualalo le germination. Mo le totoina, faʻaaogaina ma faʻamaʻaina faʻasolosolo e masani ona faʻaaogaina.

O le a le taimi e tau ai

O le totoina o le tautotogo e faia ia Aperila, autumn - i le amataga o Oketopa.

Faʻalogo lelei! I totonu o itulagi ma ogaoga malo, e fautuaina e totō ni fatu i le tautotogo. Afai e leai se kiona, e sili atu le totoina o rosa i le taumalulu.

Filifiliga nofoaga

E manaomia e le laau eleele le lelei o le eleele, mauoa i mea oona, sina mea e gaosia. E fiafia Rosa i nofoaga malogo e le o faaputuputu ai vai. Fautuaina le malutaga o le malutaga mai le aoauli ma ia lelei le faʻaleleia.

Taua! I nofoaga e lolovaia, e faʻaleleia alavai ao lei tulaʻi. Faʻaleagaina faʻamaʻi faʻamaʻi mai le faʻamaʻiina o vai.

E faʻapefea ona saunia le palapala ma fugalaau mo le totoina

Ua matala le eleele, ua faʻamaoaigaina i fomaʻi faʻalavelave lautele. O laau toto e faʻapuupuu puʻu i le 25-30 cm, o aʻa e faʻafefe i le vai mo le 2 itula.

Faʻasalaga taualumaga taʻitasi i lea laasaga

Talofa faʻavave vave pe afai e te tausisia tulafono o le tulaueleele. Faamatalaga o le faagasologa:

  1. Kili se pu pupuʻu e oʻo i le 60 cm loloto.
  2. I le pito i lalo, ua faʻasaina alavai ma se laulau 10 cm.
  3. O se faaputuga eleele eleele lelei o loʻo faia mai luga, o loʻo faʻafefeteina aʻa.
  4. Seti le fatu laau ina ia oʻo ai le ua i le 2-2.5 cm.
  5. Latou te faʻatumu le fao i le palapala, ma oti ai.

Taua! A faʻapipiʻi, e fautuaina e faʻapala le palapala i luga o palapala ina ia leai ni mea e faʻaaoga.

O lea ia faʻapipiʻi saʻo le fatuina i le totoina o le lua. E totoe e faatumuina i eleele palapala

Rosa Talofa: Fafaga Fale

O tulafono autu o tausiga - faamamaina o le eleele mai vao leaga, faʻamalo, mulching.

Faʻasaina tulafono ma le faʻamafanafana

Rose Rhapsody in Blue (Rhapsody in Blue) - o se faʻamatalaga o le eseese o laau

Vai le fale e sili atu nai lo le faalua i le vaiaso. E fautuaina e aloese mai vai malulu vai, e lelei tele le faʻaoga o le timu. E oʻo atu i le 15 lita o le vai ua sasaa i luga o le vao. E faʻatapulaʻaina le faʻasalaga i le amataga o le kiona muamua.

Laʻei pito i luga ma lelei le palapala

I le tautotogo, e faaopoopo atu le nitrogen, i le taimi o le fugalaau ma se vaitau e 3-vaiaso, faaopoopoina minerale i le fua faatatau: phosphorus - 2 vaega, potassium, nitrogen - tasi i le taimi. O le pito pito i luga pito i luga e faia ia Setema. Mulimuli ane, e tatau ona malolo le laau. E fautuaina le acidity o le eleele e 5.5-6.5.

Teuina ma le totoina

O le teuteuina e faʻamalosia ai le faʻavaeina o aʻa, faʻaalu i le taimi lava e ala aʻe ai fatuga. I pupuʻu taʻitasi, o le vaega muamua o le faʻaogaina o le tino ua vavae ese uma lava. Mai Aokuso e oʻo atu i le 3 i luga o se tasi pu.

Faʻalogo lelei! 'Otiʻoti pupu mumu e faʻaalu uma le vaitau o le fugalaau. A o leʻi malulu mo le taumalulu, na latou tipiese uma le tumutumu o totoe ma fai ai ni lapisi.

Ua afifiina laʻau pupuʻu i luga o le pusa mafiafia. O le ogalaau e puipuia e suʻega mai le la.

Vaega o le taumaluluina o se fugalaau

Ua faʻapipiʻiina se uaea i luga o le togavao, o se malutaga e faia i lala laʻau, lala matutu poʻo mea ufiufi. O le vaalele e puipuia ai le sasa mai gutu malulu.

Fugalaau rosa

O le aoga tele o le fugalaau o lona tele o le fugalaau faifai pea, o fugalaau e suia malie mai lanu mai le lanumoana mumu i le fugalaau tumu po o le peleni.

Vaitaimi o gaoioiga ma malologa

Rose Blush (Susulu) - faamatalaga ma uiga o le ituaiga

O uluaʻi faʻaaliga e aliali mai ia Iuni, o aso uma e 10 aso e malolo ai le fugalaau mo le lua pe tolu aso, ona toe fua mai ai lea o inflorescences. Gaoioiga e faʻaauau seia oʻo ia Novema.

Faʻalogo lelei! Pe a oʻo mai le vevela o le vevela i le po, e faʻaleleia uma pipi o loʻo totoe, ia saunia le rose mo le taumalulu.

Tausia i le taimi ma pe a uma le fuga

I le taimi o le fuga, e manaʻomia e le rosa le susu, meaʻai. Faatasi ai ma le amataina o le kiona, e faaitiitia le suavai, teuteuina le teuteu, e saunia fale.

Taua! I le faaiuga o Setema, ua faʻafefiloi le sulfate sulfate i totonu o le palapala mo le tetee atu o le paʻu e faʻamafanafana. Latou te le malolo.

O le a le mea e fai pe afai e le fuga, mafuaʻaga mafuaʻaga

Pe a paʻu lala, o le olaola e tuai ona oʻo atu i le lua vaiaso, o le teuteuina o pupuia ua afaina e faia e faʻafefeteina ai le faʻalaʻau.

E le faʻasaʻoina e le vao vao pe afai o le eleele e matua paʻu. Ona fai lea o le paʻu po o le lanu enaena. Pe a oso le susulu o le la i aso vevela, o le togavao e faʻalavelave ma taofi le vevela. A maeʻa le eleele, o le numera o fugalaau e faʻaititia.

Taua! I le tautotogo, e aoga tele le togafiti o togavao i sauniuniga o le Ovary e aofia ai amino. O le numera o le ulu e faateleina i le 30%, o fugalaau e tupu tele, matagofie.

Fugalaau fugalaau

Rosa Ia faʻaleleia le faʻaleleia lelei e ala i le tuʻuina, tufatufa le vao. E masani ona faʻaaogaina fatu ma le vele (tui) i le faʻaleleia. O laau totō e tupu pe a uma ona faaleagaina ia vaega o le vaomatua o loʻo ola i se nofoaga tumau.

O afaina ua saunia mo le maua, ua tuu i totonu o se vaifofo o se mea e faatupuina ai le tuputupu ae, ma a uma ona fausia le aʻa, ona latou maua lea i le eleele

Pe a faia

O laumei ua faia i le taumafanafana, ua totoina laʻau i lalo o le taumalulu. E selesele selesele i le tautotogo, afua i luma o le tautoulu, pe tuua i totonu o le potu seia oo i le tautotogo e sosoo ai.

Faʻalogo lelei! O loʻo i ai i le taumalulu le togavao o roses o le eleele, fuga seia oʻo i le faaiuga o Novema, ona fai lea o se malologa, tuʻu le vaega autu o le laulana seia oʻo ia Me. Ona latou fafagu ai lea, toe fiafia i le tele o pulumu.

Auiliiliga auiliiliga

Mo le lafoaʻiina, latou te lalaina lala i le eleele e faʻaputuina ai le ala. E seleseleina selesele mai taʻi lua tausaga le matua o le matutua o laʻitiiti e le itiiti ifo ma le 5 tausaga. O le paʻu ua faia i luga, o le pito i lalo o le lala ua selesele ina ia mafai ai ona lelei le susu.

O faʻamaʻi, faʻamaʻi ma auala e faʻafefe ai

Hellou Rose Ground Cover e seasea afaina ai faafitauli. E faʻasaga i le paʻu o le paʻu, lanu uliuli, otaota, ma isi faʻamaʻi fatu. Faatasi ai ma le toilalo o vao laiti ma vaivai laau, e tasi lava le togafitiga e masani lava.

I luga o le Halloween, na tupu aʻe ai fatulaʻau. O le palapala i lalo ifo o le eleele e matua mulumuluina i le vao.

Pe a osofaia e iniseti, faʻaaogaina vailaʻau poʻo vailaʻau vailaʻau ma vailaʻau. O Roses e fiafia i aphids, i lenei tulaga, e faaopoopo atu i ai, eleelea uliuli e manaʻomia ona fafagaina. O aʻaʻo o caterpillars o le rosacea seefly e aʻafia ai le lauusiusi. Afai e laʻau le laʻau, o le a malepe le tumutumu, o lona uiga e osofaia le apogaleveleve.

Faʻalogo lelei! Faʻateleina calendula ma faʻafefeteina meaola faʻamaʻi vavalalata lata ane.

O rosa matalaina o se togalaau teuteu matagofie. I luga o auala, o vailaau eseese ua totoina, i luga o fugalaau, galu, ma nofoaga papa, semi-standard poo laau fetolofi ua totoina. Talofa, e lelei tele ma isi ituaiga o rosa, conifers.