Laʻau

Cacti i totonu o le fale: lelei pe leaga ma faailo a tagata

Cacti o togalaau faʻapitoa, ae ua aʻafia i le tele o fale ma fale mautotogi, o se uluai faʻaopoopoga i totonu. E le o se mea faalilolilo e faapea, o tagata leaga o loʻo nonofo i faamalama e mafua ai se uiga feteenai o tagata agai ia i latou. O nisi, aemaise lava tagata atamamai, latou te lagona se malosiaga faapitoa e sau mai vao tuitui. Esotericist and practitioners of the Feng Shui system faʻamatalaina ma le faʻaeteete le aafiaga o le cactus i le malosi o le fale ma le tagata lava ia. E tele faʻailoga ma taʻaloga e uiga i nei laau vevela. Lelei pe leaga pe a tupu aʻe le cacti i le fale, ma pe o aʻafia lo latou malosiaga i tagata, o loʻo talanoaina i lenei tusiga.

O faʻataʻitaʻiga ma faʻasalaga o cactus i totonu o le fale

I tulaga masani, e tele ituaiga o meaola ma ituaiga o cacti, e aofia ai vao ma ituaiga vao. O le atinaʻe i totonu o meaola i totonu o le fale e laiti, eseese i foliga ma e le fuga mai i taimi uma "i le tafeaga."

Cactus species

O le toatele oe mananao e maua lenei laau tele i lo latou fale o loo mafaufau: o cacti i totonu o le fale e lelei pe leaga? E i ai le faʻamaoniga e oʻo lava i ituaiga Initia latou te faʻaaogaina a latou mana togafiti. Sa faia e le Saina ni vailaau mo le faamamaina o le eletise malosi, aua e aofia ai elemene aoga. O lefulefu o laau mu na faʻaaogaina e pei o le pefu i luga o manuʻa pipisi.

Aisea e mafai ai ona e tausia se cactus i totonu o le fale

Ua faapea mai saienitisi e mafai e le cactus ona ave le vevela eletise. O le mafuaʻaga lea e mafai ai ona vaʻaia lata ane i se komepiuta po o se initaneti, nai lo le windowsill. O lona uiga, lelei poʻo le leaga, pe a iai le cactus i luga o le ofisa i le fale poʻo le ofisa, e le manaʻomia se tali. Na latou tuʻuina i tafatafa o se komepiuta, tagata suʻesuʻe saienitisi.

Mo le fausiaina o le fale, o igoa nei o nei laau toto ua filifilia: Mimmilaria, Rebucius, Echinocerius, Paʻu lauulu lauulu, Cereus. E le o se mea faalilolilo i nisi ituaiga o cacti, o lo latou fausaga e aofia ai alkaloids o loʻo i ai le aʻafiaga o le antibacterial, lea e puipuia ai ma taofiofia ai le atinaʻe o pathogens faigofie ma sigi i luga o fugalaau e ola latalata ane ia i latou.

Cactus faʻamalosia lagona lelei

Afai tatou te mafaufau i le faʻaogaina o le cactus i le mafaufau ma le malosi o le tagata lava ia, o le a vaʻaia e esotericists e fafagaina lagona lelei.

Manatu fiafia! O loʻo i ai mea na matauina e mafai e lenei tagata o loʻo nofo faʻatauvaʻa ona faʻaumatia le ita ma le ita pe a fefinauai tagata o le aiga. O ona uiga lelei e aofia ai le tomai e faʻaleleia ai le mafaufau.

Aisea e le mafai ai ona e tausia se cactus i totonu o le fale

O nisi fugalaau fugalaau ma fugalaau fugalaau, i lo latou manatu, o le malosi matautia e sau mai i ni uumi uumi i mafuaaga e sili atu ai ona lelei le aua le tausia lenei laau i totonu o le fale. E maitauina o tagata masalosalo e tuʻuina atu i aʻafiaga leaga. O lenei vaega o tagata e le fautuaina e amata lenei mea totino, faʻaleleia o latou popolega, phobias ma manatu leaga leaga.

E tusa ai ma le faiga a Feng Shui, o laau ma vao tuitui e le mafai ona teu i potu malolo. Afai o le cactus e aliali i totonu o le fale, e tatau ona tuu i le nofoaga o loʻo i ai le "malosi le malosi": faletaele, faletaele, o le ala savali e tau atu i le fale maualalo. O le a ia iloa le va o le lelei ma le leaga. O ē e ona lenei laau faʻamalositino, afai e lagona e ia le alofa mo ia lava, e tali tutusa lava, ma faʻaaogaina le leaga. Afai e le alofa se tasi o le aiga ia te ia, e tali tutusa lava, e mafua ai ona le fiafia le tagata i le ulu o le ulu.

Kornegia

Manatu fiafia! E manatu le Esotericists e puipui se tagata e puipuia mai tagata o le aiga mai sui o isi malo.

Cactus i le fale

E mafai ona teu le cacti i le fale ma faʻatupulaʻia i latou - o fesili e masani ona fesiligia e tagata e fiafia i lenei laau tele. O i latou e tausia i latou io latou olaga atoa, o ē fiafia i foliga e le masani ai, teuteu ma mea e le masani ai, o le a fautuaina e maua ai se laau matagofie. E le o se mea manaia, o le tausia lelei e faigofie.

I totonu o le fale mo ia, e mafai ona e maua se nofoaga e le ogatasi ma tagata o loʻo nonofo ai. Pau lava le mea e le fiafia i ai le cactus o suiga mai lea nofoaga i lea nofoaga. E mafai lava e ia ona tuʻuina ona nila ae le fuga. O i latou e faamoemoe o le a vave ona tupu le fugalaau e tatau ona iloa o le tulaga autu mo lenei mea o lona matua. O nisi ituaiga o meaola e tupu mai i le tausaga, o isi e manaʻomia ona ola e oʻo atu i le lima tausaga.

Cactus i totonu o le potu

Le totoina o cacti i totonu o le fale e te manaʻomia, e pei o totonu o le fale, e ave se nofoaga faapitoa. Ia, pe afai ei ai ni potu. Afai e naʻo le tasi le potu, o le fesili e tulaʻi mai: e mafai ona taofi le cacti i totonu o se fale? Afai o le potu o se nofoaga e momoe ma malolo ai, ona fautuaina lea e tausi le cactus i luga o se mea faʻaaoga, poʻo le umukuka.

Kectus-shaped cactus

Faʻailoga faʻamatalaga

O i latou e mananaʻo e faʻatau lenei fugalaau mo le fale e fiafia i faailoga ma talitonuga taufaasese eo mai ai. O le toʻatele o fafine faʻanoanoa e talitonu o le i ai o lenei laau toto e mafua ai ona le nonofo tagata ile fale. Latou te faʻafeiloaʻi a latou lava faʻaletonu i le faaipoipoga i le i ai o lenei laau toto i lo latou fale. O le fesili e tulaʻi mai: atonu, i lenei tulaga, o se vaega ma le fugalaau? E le tatau ona teu i totonu o le fale, e sili atu le faʻatau atu pe ave e faigaluega pe a le o le mafaufau le mafaufau.

E mafai ona tumau i le fale - pe lelei pe leaga?

E toʻatele tagata e faʻapitoa i le non-flowering cctus ma le faʻaleagaina o le fale. Fai mai o tagata fiafia i totonu o le fale e maua i taimi uma le malosi, o lo latou fugalaau e fuga mai i taimi uma. Latou te le fuga i le mea oi ai se mea le lelei i totonu o le fale. Atonu e le iloa e tagata o le fale le auala e tausia lelei ai le laau. E le fiafia i faʻasalaga, o gaoioiga taʻitasi o le cactus e tolopo ai le vaitaimi o lona fuga.

O se faailoga lelei o se cactus faʻafuaseʻi ona tupu. O se tasi lea o se faaipoipoga, poʻo se faʻaopoopoga i le aiga, poʻo lona uiga o se ituaiga o suiga tetele. Soʻo se faʻalaʻau o lenei fugalaau soʻo e taʻu mai ai mea lelei o le a tutupu i totonu o le fale. E leai ni fuainumera i luga o le tulaga o le fugalaau ma mea e tutupu pe a uma.

Manatu fiafia! Mo nisi mafuaʻaga, ua talitonuina o le gaʻo foaʻi o le a taʻitaʻia ai sootaga ma le tagata na tuʻuina mai.

Cactus fuga

Cactus i le fale o se teine ​​e leʻi faaipoipo

O loʻo i ai se talitonuga faʻalotu lea e le maua e se teine ​​e leʻi faaipoipo lana "afa lua", ae o le a "ola" le fugalaau i totonu o le fale. Masalo o loʻo i ai se fatu fatu i lenei talitonuga faʻaleaga. O le mea moni, o le faia o ni "uo mamae," o le teine ​​e faasalalauina atu faamatalaga i le lalolagi na ia paʻu ese mai le lalolagi ma e le o sauni mo fesootaiga.

Tagata e aofia i le aoina mai ma le faʻatagaina o le cacti, faʻafefea uma ai talitonuga taufaasese ma tala pepelo e uiga ia i latou. E pei ona latou fai mai, e sili atu ona lelei le mafaufau i nei laau matagofie e le o se palealii o le palauvale ma aumaia le toilalo, ae o ni tagata puipui ma ni uo lelei.

Cactus Filifili nofoaga

I le filifili ai e te manaʻomia se cactus i totonu o le fale, e tatau ona e filifili se tasi e fetaui ma aiga uma, ma mafaufau foi pe o le a le fesoasoani latou te faamoemoeina mai lenei laau. Afai e te gauai atu i le faʻavasegaga o tagata faʻasoa, e vaevaeina i latou:

  • Maualuga - fesoasoani e taulimaina faitioga;
  • Uʻamea o le koluma - faʻaleleia tulaga faʻalagona;
  • Faʻaauau - e aafia ai le soifua maloloina o le mafaufau.

Manatu fiafia! E toʻatele e mulimuli i faailoilo, faʻapipiʻi le fuga na maua mai i se tasi nofoaga poʻo le isi, ma i le itu e taʻu mai i le faʻailoga.

I luga o le komepiuta

O le nofoaga sili ona talafeagai mo le cactus i luga o lau laulau e latalata i se komepiuta. O le fugalaau faʻapipiʻi i le taumatau o le komepiuta o le a aumaia musumusuga ma le malosi e liliu ai fuafuaga i le mea moni. Agavale - e faʻafefe uma le leaga e tupu i le galuega. Tutu i le ogatotonu, i luma o mata, faʻasese mai le galuega, faʻalavelaveina le faagasologa o le fausiaina o fuafuaga.

Cactus i le ofisa

<

I totonu o le potumoe

I nofoaga malolo ma moe, e le fautuaina e tuʻu se cactus. E talitonuina o le cactus, o loʻo tu i tafatafa o se moega poʻo se nofoaga e fai ai taʻaloga, e mafua ai le maʻi tigaina mo aiga. Afai e te tilotilo i le tulaga mai le isi itu, o ia, e pei ona latou fai mai i faailoga lauiloa, e puipuia mai le leaga. E foliga mai o ia lava le nofoaga e tatau ona i ai i totonu o le potumoe ma faia se galuega puipui i le taimi o le moe a se tagata.

Isi nofoaga mo le cacti

Afai o le cactus o se tagata valaʻaulia i le fale, e manaʻomia ona ia faia se vaitau lelei ina ia maua ai e ia se lagona lelei ma maua ai le olioli i ona fua. O lenei fugalaau matagofie-lalelei e amio matagofie i luga o pupuni faamalama ma le susulu o le la. I le taumafanafana e fiafia tele e inu ai. Na moe o ia i le taumalulu, o lea latou te le toe faʻamalosia ai o ia. E tatau ona i ai le maualuga o le suamalie i le ea, lea e mafai ona faia e ala i le pulupuluina ma se manogi lelei, lea e mafai ai ona e faia se ituaiga puao. E mafai ona e teuina se faaputuga o cacti i vevela vevela poʻo le tuʻuina i luga o le faletusi poʻo le fale.

O le faʻamoemoe o laau e teuteu totonu o le fale. E oo lava i cacti e le totogo, e pei o le echinocactus Gruzoni, e ese le ofoofogia. E mafai ona e maua se cactus e maua ai le fiafia ma le malosi i le fale.