Laʻau

Paʻepaʻe, samasama samasama - faʻamatalaga o ituaiga ma ituaiga

White chrysanthemums e lauiloa. E masani ona totōina i totonu o le Urals i fanua tatala o togalaau matagofie, e faʻaaoga ai se tekonolosi faʻapitoa. E mafai ona e feiloai i Siberia malulu. E le gata i lea, ua latou manatu o fugalaau aupito sili ona kiliki i luga. O le mea lea, o se teuga po o se ipu e iai se chrysanthemum matagofie e mafai ona tuʻuina atu e le gata i se fafine, ae faʻapea foi i se tamaloa, e aunoa ma le lamatia o le pau atu i se tulaga uiga ese.

Faamatalaga o ituaiga ma ituaiga o chrysanthemums paʻepaʻe

O ituaiga ma ituaiga o sui paʻepaʻe o le aiga faʻaletausaga poʻo le taua o Astrov e le mafaitaulia.

Fale, paʻepaʻe paʻepaʻe

O nisi oi latou:

  • Chamomile. E aofia ai le "Snow Maiden", "Chick", "Himalayas." Latou te maua o latou igoa ona o latou tutusa i le gamomile: o se lanu samasama tele ma paʻu paʻepaʻe.
  • Korea tele-fuga. O nei "Swan", "Bear", "Poodle" ma isi. Latou te foliga fiafia ma ofoofogia.
  • Korea multiflora. E sili atu i le itu o le petals i le taimi o le fugalaau e fai ma piniki: "Furor", "Belyanochka".
  • Taligata: "Euro", "Coconut", "Sky" (afai e te paʻu i le mea e tupu i le taimi o le fuga, o le a avea ma samasama samasama).
  • Short: Bonita, Faʻatauga o le faatoanofotane. Pulapula i le amataga o le tautotogo.
  • Chrysanthemum White Anastasia. E aʻafia i le ituaiga Initia ma e iloga i fugalaau tetele ma se lanu meamata.

Faamatalaga Faaopopo. O le faʻaaogaina o le faʻatautaia o le faʻatautaia o le faʻaauau o le afi e faaigoaina i le fugalaau mananaia. "Chrysanthemum ptrk" na faia i le Kolomna Design Bureau o Engineering. E le gata i lea, o le chrysanthemum fualaau fualaau taumafa, lea e faʻaaoga i togafitiga Saina, e lauiloa lautele i tagata. I Bulgaria, Chrysanthemum o se faletalimalo matagofie 4 * latalata i le sami.

Bacardi

Chrysanthemum Bacardi o se fugalaau matagofie tele. Na muamua faʻaofiina i le 2004 i se faʻataʻitaʻiga a le fai pese M. Borsato. O le taimi nei o le Bacardi e masani ona aofia ai i totonu o laʻau fefiloi eseese o fugalaau.

Bacardi samasama

E le gata ina paʻepaʻe, ae samasama foi, kulimi, mumu, lanu piniki. E fuga mai ia Iulai ma fuga mai aʻo leʻi oʻo i le faaiuga o Setema. Faatasi ai ma lona malosi lanu lanumeamata, e tumau ai le tumau o le tetee.

Santini

O Chrysanthemum Santini e manatu o se fasi siasi. O se ituaiga laʻitiiti laʻitiiti - o se togavao laʻitiiti ma le laumei. Inflorescences e sili atu i le terry, chamomile ma spherical. I luga o le tasi laau afu, e oo atu i le 30 fugalaau e mafai ona tatala.

Santini ituaiga

E matua malulu lava, ae manaʻomia le malutaga i le taimi o le taumalulu.

Multiflora

Chrysanthemum Multiflora totoina ma le tausiga o le a le faigata. O lea o lenei ituaiga o loʻo faʻatusalia i le toetoe o faʻamaumauga uma o fugalaau lauiloa. Multiflora e mafai ona faʻatupulaia i totonu o fagu ma fanua tatala.

Faʻalogo lelei! E faigata mo se tagata fai togalaau amata ona filifili mai i le tele o "tamaʻitaʻi o le autumn" mea ia o le a faigofie ona feagai i le taimi muamua. Amata ona faʻalogo le au fai togalaau i le Sabu chrysanthemum, o le Umka, Monomakh hat (o le siʻosiʻomaga lanu e le masani ai o le a faia e le monomakh faʻatasi ma le lipstick chrysanthemum), Apple Blossom ma Grand Pink. "Saba" o le a maofa i lona lanu, ma o le "Grand Pink" o le a tetee atu i le tele o fesuiaiga o le vevela.

O le tulaga ese o le pale lea e masani ona faia i foliga o se polo. O lenei ituaiga ua faguina e teuteu ai togalaau. A maeʻa ona totoina Multiflora, e oʻo lava i laʻau e le mafai ona ufiufi i totonu o le polo fugalaau. O le maualuga o le vao e le sili atu i le 40 cm, ae ui i lea, i totonu o ituaiga eseese o loo i ai foi ni mea maualuga.

Multiflora

O le teuteuina o laau e le manaʻomia ona faʻatinoina, e fautuaina e na o le tui. Multiflora ua manatu ole mea le lelei ona o le le lelei o le malulu, e le faigofie mo le taumalulu i Europa.

Uluai vasega:

  • Sunbeam Corall. E i ai ni fugalaau.
  • Amor Dark Pink. O fugalaau e manaia le piniki ma oʻo atu i le 4 cm le lautele.
  • Meridian Dar. Vailaau manogi, lanu, fugalaau paʻu laiti, e oo i le 3 cm le lautele.

Liliu mai ia Setema:

  • Branroyal Yellow. O le laau o loʻo i ai fugalaau lanu samasama, o le maualuga e oʻo i le 70 cm.
  • Branchili. Matagofie, lanu manaia o fugalaau, e tusa ma le 4 cm le lautele, 40 cm le maualuga.

Spherical multiflora

O le chrysanthemum spherical Multiflora e tatau ona tausia lelei:

  • Filifili se nofoaga lelei e tulaueleele ai o le ai ai le la. I lona toesea, o le foliga o le togavao o le a matuā faʻateleina. E le mafai ona e totoina i tafatafa o puipui, aua o le a leai se moli faʻalakalame.
  • Saunia le eleele. I le taimi o le tautoulu, e tatau ona faaopoopo le humus ma le pefu, ona tatau lea ona eli ma le faaeteete lenei saite. Teli i le tautotogo aʻo leʻi tulaʻi. O le sili atu le lelei o le eleele o le paʻu fefiloi ma oneone ma eleele palapala.

Spherical multiflora

Faʻafouina e faʻaaoga:

  • Semen,
  • Lanu
  • Cherenkov.

Taʻavale i le avanoa

O le solo i le malae vaʻaia e matua lamatia mo Multiflora, ae mo nisi faifaatoʻaga ua manuia lenei faagasologa. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e fausia se fale lelei mo oe lava ia.

E taua! E oo lava i le amataga o le kiona muamua, e tatau ona ufiufi laau vao. E taua le aua le vave faia, aua e mafai ona tupu le vevela i aʻa.

E le tatau ona i ai ni pu i totonu o le palapala o loʻo siomia ai le vao ina ia le tumau ai le susu ia i latou. I le taimi o le pala, o le eleele o le a maua ai le tele o le susu, lea o le a mafua ai ona oti aʻa.

A o lei malulu, ua teuteuina le laau e mafai ona fetaui lelei i lalo o se pupuni. O le faʻavaa o le malutaga e faia i laupapa ia e tuʻuina ai le faʻava. Ua aveeseina le faavaa ia Mati-Aperila, ina ua mavae le toesea o le kiona.

Multiflora i Siberia

Mo Siberia, Multiflora e faigata ona e le mafai ona tetee i le vevela i lalo o le fitu tikeri i lalo o le zero. E tusa lava pe puipuia o ia, i lalo o tulaga ogaoga o le a ia oti ai.

Pau lava le auala e alu ese ai o le faʻaaogaina lea o ituaiga muamua, lea o le a fuga mai i le muamua kiona. Ona tatau ai lea ona tuʻuina i le malulu ia Oketopa ma o tuutuuga o le taumalulu e tatau ona siakiina e le aunoa: pe i ai se mago pe, i se isi itu, faʻafefe o le eleele, pe o le a le o iai le moa po o le anufe.

Yellow chrysanthemum

Tamarix vao - faʻamatalaga o ituaiga ma ituaiga

Yellow chrysanthemums mai le gagana Latina ua faaliliuina o le "auro-lanu". I le amataga, o le fugalaau sa i ai se moli, lanu auro, mulimuli ane, faatasi ai ma le fesoasoani o filifiliga, na amata ona aliali mai isi ata.

Yellow chrysanthemum

Le faaaloalo a Saina i nei fugalaau aua latou te talitonu latou te aumaia le manuia. O le aʻafiaga, io latou manatu, ua faʻateleina pe afai e faʻapipiʻi faʻatasi ma bamboo ma pine. O le Iapani e taʻua i latou o "kiku" ("la"). Kiku laveai mai maʻi, e maua ai se moliaga o le umi ma le matagofie.

I luga o le eleele avanoa, e mafai ona latou aʻafia i le tele o aganuu:

  • Telefoni
  • Fale
  • Faʻafiafia.

Pe a fatuina se fusi faʻatasi ma se fugalaau, e mafai ona faʻaopoopoina vaomatua ma fualaau 'aina: apu, sami buckthorn ma fugalaau.

E tele naua ituaiga o chrysanthemum samasama, e ese mai i foliga o inflorescences, laʻau ma lanu lanu.

Alice

Ole ituaiga muamua o Multiflora. I le amataga o le fuga, o Alice ua ufiufi i fugalaau lanumeamata-fugalaau, fuga, ma mumu.

Branarktis

Lameko Branarktis e oʻo atu i le maualuga o le 40 cm. Laʻau eletise i le lautele - e oo i le 5 cm.

Branindio

Branindio o se lala vao e oo i le 50 cm le maualuga.

Chrysanthemum chamomile

Chrysanthemum flowers - summer, red, double

Mo le taimi muamua, na lauiloa Asia i chamomile chamomiles. Latou te le gata na teuteuina togalaau, ae sa aina foi.

Chamomile ituaiga

O nei laʻau faʻapitoa o loʻo i ai faʻamaʻi i foliga o faamalu. Fugalaau e faalua ma e le faaluaina. Mai le fanua chamomile ua lauiloa i latou i se tele ma le tetele o le fugalaau.

E eseese ata:

  • Pink
  • Pupii
  • Red
  • Yellow
  • Laʻau.

Faamatalaga Faaopopo. I le chrysanthemums, o ituaiga o inflorescences Maiden e tutusa foi ma le chamomile. O se tasi lenei o siaki maʻalaʻau e mafai ona tupu i le fale.

Inga

Inga Chrysanthemum o se ituaiga Korea. Laʻau, e oo atu i le 70 cm le maualuga. Fugalaau lanu samasama, ma petal tubular ma le cirrus i pito.

Camilla

Camille Chrysanthemum - Terry bush. Inflorescences ma se lanu samasama samasamanoa e oʻo ile 5 cm le lautele. E talitutusa lava ma le chamomile. E aoga pe a maeʻa pe a ma le 6 aso.

Lace maker

Chrysanthemum Crugevnica o se eseesega Korea eseese. E le faaluaina, faatasi ai ma petals e pei o foliga o se sipuni. Faʻailoga lanu samasama. Fugalaau ia Oketopa, o le vao e maualuga lona maualuga ile 55-70 cm.

Prosseco

Chrysanthemum Prosseco - o se vao vao. O fugalaau e tele-lapopoa, ma o le malulu o popo, ma o le pito i luga e lanumoana i le lanu, e oo i le 6 cm le lautele. Afai e tipiina, e mafai ona tu mo le 2 vaiaso.

Zembla

O le chrysanthemum o Zembl ua mafaufauina o se lalelei matagofie tele. Ua totoina e pei o se togavao ma tasi ulu. E mafai ona e teuteuina Zembla ma se togalaau, faʻafanua, ma se mea manaia lelei.

Zembla

I totonu o le togalaau, e mafai ona oʻo atu i le mita le maualuga, i le fale - e tusa ma le 30 cm. O fugalaau fuga o loʻo i ai foliga o se laulaufaiva, i luga o le lālā e tasi - e oʻo i le 3-4 buds. O le sili ona lauiloa o faʻalavelave samasama.

Faamatalaga Faaopopo. O le Magnum chrysanthemum, "Gagarin", "Peter", "Momoko" ma le Baltic chrysanthemum o loo faasino foi i le ulu o le chrysanthemum. Latou te lelei mo le tipiina, e mafai ona oʻo i le tolu vaiaso, ma e faigofie foi ona malulu le malulu e aunoa ma le susu.

O le tele lava o le igoa Zembla e tuʻuina ai le upu "faʻafefiloi", ona e tele ituaiga o ituaiga e eseese i le tafe o petals.

Keeled Chrysanthemum

Keeled chrysanthemum ua faʻavasegaina o se vaega o chrysanthemums faaletausaga, lea e aofia ai foi paleni, lulu ma le tele o ituaiga meaola.

Kila Tricolor

E i ai uiga taua:

  • Ua faatulaga laina,
  • Fualaau aina - i le tino o meaola ma meaola,
  • Inflorescences i le tulaga o se ato e oo i le 4 cm le lautele,
  • O le fugalaau e amata ia Iuni ma faʻaauau seia oʻo i le faaiuga o Aukuso.

Blue chrysanthemums

Laʻau fugalaau: lanu samasama, paepae, piniki, ituaiga meaola

Mo le chrysanthemums lanumoana, o le au faifaatoaga ma saienitisi e tele le fiafia. Faatasi ai ma le fesoasoani o le filifiliga, o le chrysanthemum o le kulimi, lilac, lanu paepae, lanu lanumeamata na aumaia. E mafai ona maua le Blue i le taimi nei, faʻafetai i le fetaui tatau ma le tausiga.

Eseese lanu moana, lanumoana

O se lanu e le masani ai o inflorescences e maua mai pe a uma ona fufulu pe faʻaaoga lanu o meaai.

Faamatalaga faaopoopo. Ae ui i lea, ae e te lei maua ni fugalaau uiga ese, e aoga le tausia o le nofoaga sao mo le totoina ma le tausiga lelei. O le masiofo tuai o chrysanthemum e fiafia tele i le malamalama ma le susu, e tatau ona tatalaina le palapala ina ia mafai ai ona pasi lelei le vai.

Mo le paʻu, paʻepaʻe papaʻe, kulimi kulimi kopi e talafeagai. Aʻo leʻi faʻamaʻaina, se fagu, lanu moana lanu moana po o le lanumoana, vai ma fugalaau i totonu o se fasi laupapa ua saunia.

Fuafuaga:

  • E i ai se tipi lelei e faia i luga o le togavao. E le mafai ona e faʻaleagaina.
  • E tusa ai ma faatonuga, o se vali e faʻafefe i le vai, pe a tuʻuina fugalaau.
  • O le gasologa o le gaioiga e mai i le 8 i le 20 itula.

Green chrysanthemums

Tusia ma se foliga muamua. Eseesega o loʻo faʻavasegaina o ituaiga taʻitasi ma le vao.

O lanu matagofie o le a maua ai le matagofie muamua o le fugalaau fugalaau i rosa, gerberas, asters ma daffodils. I le avea ai o se tulafono, e masani ona filifilia e avea ma meaalofa mo alii faamanuiaina.

E le tele ituaiga o vailaau lanu meamata. Lanu lanu meamata lanumeamata ma le loloto, toetoe o turquoise.

Green Green

Chrysanthemum Code Green bred e Dutch breeders, ei ai mea e sili ona matagofie o le lanu malachite. O le vao o le a ola e oʻo i le 70 cm le maualuga ma mafai ona tu i lalo mo le 3 vaiaso.

Green Lizard

O le igoa atoa o Chrysanthemum Green Lizard. Na fafaga foi i Holani.

Faʻasalalau Green

<

Fugalaau - e oo i le 7 cm le lautele, malamalama lanu lanu meamata. I le maualuga, e mafai e le vao ona oʻo atu i le tasi ma le afa mita. Faʻasaoina lelei pe a maeʻa.

Rhythm

Chrysanthemum Rhythm ei ai mea faʻapitoa tele i foliga o nila. Fugalaau e oʻo atu i le diamita o le 7-9 cm, o le a "faʻaleleia" le laʻau ona o le lanu lanu. O le maualuga o le vao e eseese mai i le 60 i le 90 cm. O lenei ituaiga e faigofie ona faʻafefe ai le malulu ma felauaiga, ma tausia lona foliga masani masani pe a uma ona seleina.

Froggie

Froggy Green e iloga i nai mea laiti i foliga o se polo e oo i le 4 cm le lautele. Froggies e masani ona faʻaaogaina e fatuina ai fetuunaiga lelei fugalaau. E fuga mai ia Oketopa.

E mafai ona e tilotilo i mea e tolu mo se taimi umi le umi: afi, vai ma ... chrysanthemums. Latou te tuufaatasia le faigofie, faamaualuga, ma le fiafia, ma le matagofie. O le taua o le matagofie matagofie o le la o le aumaia lea o musumusuga i le taimi o timuga o le autumn, e faasao ai le matagofie o le togalaau i le taumalulu ma tulimatai atu i le tautotogo.