Laʻau

3 manatu muamua o le a teuteuina ai lou fale mafanafana

O le a se mea e mafai ona e sau i le fale ina ia matagofie, manaia ma aoga? I lenei tusiga, ua ou aoina mai nisi o nei manatu. Ou te manatu e le faigata ona aumaia i latou i le ola. Ata mai le upega tafaʻilagi //br.pinterest.com

Matou te faia se pa i le faapaologa

O le pa puipui i luga o le vevela o le fale vevela o le a suia ai le puipui. E faigofie le fatuina o se vailaau manaia mo le mauaina o malo ma fonotaga i afiafi. Taumafai e mafaufau pe o le a le tele e mafai ona e faʻalauteleina ai le faʻailoga o le vaega ulufale. 30-40 cm le lava mo le pa puipui. E le gata i lea, e mafai ona e faʻamalosiina le tui i luga o tulimanu laupapa mai le faʻalanu poʻo se pine umi faʻapipiʻi mai le pito i lalo. E mafai ona e tautau moli i luga.

O le faapaologa ua teuteuina e se pa puipui o le a avea ma nofoaga e sili ona fiafia i ai. Ou te fautuaina oe e vave tuʻuina atu puipuiga i le timu. Mai le itu o le faça, e mafai ona e faʻapipiʻi se ata tifaga, lea o le a faapipiiina i lalo. Ona oʻo lea i se vaitau o le faititili o le tau e le solia ai lou tulaga le tagata lava ia ma e le tatau ona faʻanatinati atu i le fale.

Tatala le moega tuai

O se fetolofi e mafai ona e fetolofi i luga ao taoto i lalo o le mea moni o se manatu sili! Ma naʻo se mea - o se moega tuai, faʻapipiʻi i filifili. O loʻo faʻatau atu i le tele o faleoloa hardware. O le mea autu o le faʻatatau saʻo lea o le uta. O lea faʻafefe i totonu o le gasebo o le a sili atu ona lelei nai lo soo se tapu. Afai e leai se moega tuai, e mafai ona e fausia se faʻavaa mai laupapa. E mafai ona e tuʻuina i luga se mea e teteʻe pe faʻapipiʻi pe o se laupepa o se mea e sili ona maualuga. O se ie lalaga po o le palanikeke lalagaina, o se pea uila - ma o le mea lena, ua saunia le tulimanu o le parataiso! O sea moega mafanafana e mafai ona tuʻu i luga o le fanua. E mafai ona fausiaina le taʻavale i luga o le avanoa, faʻatasi ai ma se faʻavaa polycarbonate.

Faia o laupepa pupula

Ma o le mea mulimuli o le po. O vailaʻau faʻapitoa e le o toe faʻaogaina. Latou te fiafia i le siosiomaga, e le afaina i iniseti, fagafao, tagata. Na matua faagaeetia lava i le manatu, na lolomiina i se lomiga mai fafo. Pepa lanu lanu lanu moana e salalau solo i luga o se auala ua ufiufi i paʻu paʻu o se tali mataʻina pe afai e leai se malamalama i luga o le laupepa. O se mamanu lafoaʻi o le a faamamafaina ai le matagofie o le vaituloto, o se vaitafe e tafe mai le gutter. Ata mai le upega tafaʻilagi //www.pankamen.ru

Lagona le moni o le mea moni? Ona oʻo lea i le taimi e tilotilo ai i le 'upega tafaʻilagi i se auala fou, e ala i mata o se mamanu poʻo se tusiata.