Incubator

Le lelei ma le le lelei o le Blitz incubator, faatonuga mo le faʻaaogaina o le masini

I aso nei, mo faifaatoaga faifaatoaga, o le filifiliga o se mea lelei ma le faatuatuaina incubator o se faafitauli ogaoga. Tuuina atu e faapea o le faifaatoaga e lamatia ana lava tupe teufaafaigaluega, o lona naunau e maua se masini lelei ma le taugata e faigofie ona malamalama. O aso nei o le a tatou talanoa e uiga i se tasi o nei masini - o le Blitz 72 incubator.

Incubator Blitz: faʻamatalaga, ata, meafaigaluega

E faia i le plywood malosi, o le Blitz incubator tino e faʻaopoopoina i le filo filo. I totonu o le tane, e faʻamalosia, e fesoasoani i le faatumauina o le mea e manaʻomia ile microclimate ma le tumama o le incubator. O lenei masini e tutusa lona foliga, lea e matua faigofie lava pe a tuu fuamoa. I totonu o le mataupu, i le ogatotonu, o ni atigi fuamoa, ua fuafua ina ia mafai ai ona latou punou i se mea (o le mamao o le fata e sui lava i itula uma e lua).

Mai le pito i fafo o le pa puipui, ua faʻapipiʻiina le incubator i faʻamatalaga faʻalauiloa e tele ni galuega i le taimi e tasi. Faafetai i le masini, e mafai ona e mataʻituina le taotoga o le masini ma fetuunai le tulaga o le masini. O loʻo i ai foi se mea e maua ai le vevela i totonu o loʻo galue ma le saʻo 0.1 tikeri. E mafai ona faʻatonutonuina le suamalie i le Orenburg Blitz incubator e faʻaaoga ai se masini mimiti.

O meafaigaluega a le masini e lua ona fata mo le vai, faatasi ai ma se masini faʻaaoga faʻapitoa mo le faaopoopoina o vai: e mafai ona faʻaopopo e aunoa ma le aveeseina o le pito i luga. O le a le mea sili ona manaia - mafaufau le tulaga o le vavaeeseina o le eletise autu. I lenei tulaga, o le a faʻaaogaina le masini i le tulaga tuusaʻo - mai le pati.

Faʻamatalaga faʻapitoa o le masini

O le pulupili Blitz 72 faʻapitoa e fuafuaina mo le 72 moa moa, e pei foi o le 200 salu, 30 togi poo le 57 o fuamoa. O le masini e faʻapipiʻiina i le tasi le fata (o loʻo i ai i le talosaga a le tagata faʻatau) le faʻavavega o le kulilulu (rotation aunoa) (taʻitasi itula e lua) ma lamolemole. O le pusa faʻapitoa e aofia ai fata e lua ma se vaitavai vai.

Faʻamatalaga faʻapitoa:

  • Netua mamafa - 9.5 kilokalama;
  • Toa - 710x350x316;
  • O le mafiafia o puipui o le incubator - 30 mm;
  • Vaitaimi o le suavai - mai le 40% i le 80%
  • Mana - 60 watts;
  • O le ola o le ola e 22 itula;
  • Puipuiga o le pulou - 12V.
O le kamupanī faʻapitoa a Blitz e tuʻuina atu se faʻamaoniga mo le oloa - lua tausaga. E faʻatau ese ese le pu i le paʻa.

E te iloa? O le atigi o le atigi fuamoa e 17,000 microscopic pores e avea ma mama. O le mafuaaga lena e le fautuaina ai e faifaatoʻaga poto masani le teuina o fua i totonu o pusa faʻamaufaʻailoga. Ona o le mea moni o le fuamoa e le "manava", e le lelei le teuina.

Auala e faʻaaoga ai le Blitz incubator

O le faigofie o le mamanu o masini Blitz o loʻo i totonu polokalame tau masini o le incubator: Faʻaalia muamua, i le tulaga o le vaivai o le malosiaga, o le polokalama o le a galue i luga o le paʻa.

Faʻafefea ona saunia se mea faʻapipiʻi mo le galuega

O le Blitz incubator masini e faigofie lava ona saunia mo le galuega: ua lava lea e faʻamautinoa ai o loʻo faʻaaogaina masini ma isi masini o le masini.

Faʻamaonia foi le saʻo o le maa, pati, laina eletise ma le moliaga atoa.

A maeʻa lena, faʻatumu le taele i le vai mafanafana ma fetuunai le eletise vevela. Ua saunia le masini.

Tulafono faʻasili i le Blitz incubator

Pe a faʻapipiʻi fua i le Blitz 72 incubator, e tatau ona faia laasaga nei:

  1. Aoina mai fuamoa i le fou mo le sili atu ma le sefulu aso, na teuina i le vevela mai le 10 ° C i le 15 ° C. Siaki mo ni faaletonu (sagging, cracks).
  2. Tuu faʻamafanafana i le vevela e le silia le 25 ° C mo le valu itula.
  3. Faatumu vai paʻu ma fagu i vai.
  4. Liliu le masini ma faʻamafanafana i le 37.8 ° C.
  5. Aʻo le faʻataatiaina o fuamoa e le sili atu i le aofaiga o loʻo faʻamaotiina i totonu o faatonuga
E taua! E te le tau fufuluina fuamoa aʻo leʻi faʻavelaina, o lea e te faʻaitiitia ai lo latou ola.
I le vaiaso talu ona maeʻa le makafaʻailoga, e mafai ona e siakiina le mauaina o le fomaʻi ma le fesoasoani o se ovoscope

Le lelei ma le le lelei o le faʻaaogaina o Blitz

I le faʻamasinoina e iloiloga, o mea e sili ona taua o se mea faʻalavelave e le faʻalavelave pe a faaopoopo le vai (vaeluagalemu se pu) ma le faʻalavelave pe a tuʻuina ni fuamoa.

O le faʻaaogaina o fata i fuamoa e aunoa ma le aveeseina mai le incubator o se faafitauli, ma le tuʻuina o fata ua utaina o se mea faigata tele.

Ae o loʻo i ai tulaga taua:

  • O le manino o luga o le ufiufi e mafai ai ona mataitu le gaioiga e aunoa ma le aveeseina.
  • O fata e sui ai e mafai ona faʻaalia ai e le gata o moa, ae faʻapea foʻi isi manulele.
  • Talia ma faigofie le faʻaogaina o le masini.
  • O le mea faufale e faʻamafanafanaina fuamoa i totonu o le Blitz incubator i le tulaga o lo latou vevela.
  • O masini o loʻo i totonu o le masini e mafai ai e oe ona mataʻituina le vevela ma le faʻamafanafanaina, ma o latou faitauga e mafai ona vaaia i le faʻaaliga i fafo.
E te iloa? O se taufaasese le masani ai sa faia i Bordeaux i le 2002, lea na faatauina ai ni fuamoa seosoa se tolu. E moni le lapisi, o latou tausaga e 120 miliona tausaga. Faʻasolopito talafaasolopito, o le tele o fuamoa, na faatauina mo na o le 520 Euro.

Faʻafefea ona teuina lelei Blitz

A maeʻa le faʻasologa o le faʻaaogaina, faʻafiti le atigi fuamoa mai le fesoʻotaʻiga (aunoa) Blitz 72 ma aveese faʻamatalaga uma i totonu: e ufiufi i le lagolagosua, fagu, masini, potu e faʻaalu ai, faʻavaa, fata, vai, fafaga faisua ma se meaola, ona fufuluina lea ma le faʻaeteete i se vaivaiga vaivai ole potassium.

Ina ia faʻaalu le vai o loʻo totoe mai le taele, ia faʻaalia e pei ona taua i lalo:

  1. Sii i fafo le ipu malamalama ma faatalitali mo vai e tafe atu i totonu o masini.
  2. Aveese le ipu mai le paipa paipa, lafo i luga o le pito o le mea tioata ma sasaa atu le vai, aʻo tuʻu le taele ma le vaega faʻapitoa i le maea.
  3. A maeʻa uma manipisi, tuʻu le mea faʻapipiʻi i se nofoaga matutu, lea o le a le aʻafia ai i le vevela poʻo le maualuga o le vevela, ma aua neʻi galo e ufiufi ina ia puipuia mai faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Manua sili ma le aveesea

O le a matou suʻesuʻeina ni faafitauli e ono tulai mai i le Blitz incubator.

E aofia ai le incubator e le galue. E ono i ai se malepe i le eletise poʻo se uaea ua faaleagaina. Siaki i fafo.

Afai e le afaina ai le vevela le afi, e tatau ona e liliuina le kulini faʻavela i luga o le laʻau faʻalogo.

Afai vevela vevela - faʻasalaga i totonu o le masini masini.

O le faʻaaogaina o le fata faʻapitoa e le galue. Siaki o le fata i luga o le paʻu ma fetuunai pe a manaʻomia. Liliuina i lenei mataupu e le aoga, O lona uiga o loʻo i ai se malepe o le masini faʻaaogaina poʻo se malologa i le vaʻavaʻai fesoʻotaʻiga. Ina ia malamalama i lona masini, faʻaaoga faatonuga mo le Blitz incubator.

E taua! Afai e le i ai le pulu, vaai pe o fesoʻotaʻi lelei. Ia siaki foi le amio saʻo o le mea o le batini ma le uaea.
I le tulaga o le faʻamaonia o le vevela, siaki pe a vavae le eletise o le vevela.

Afai e liliuina ma tape le incubator i se vaitau puupuu, i le taimi lava lea e tasi, o le mea e faʻaaogaina ai le faʻalauiloaina, vavae ese le pati - atonu e televave.

I le faaiuga, tatou te faaiu: e tusa ai ma iloiloga a faifaatoaga ma faifaatoaga, o lenei incubator e fetaui ma manaoga uma o tagata faatau, ma o faafitauli ma faaletonu, o le mea e leaga ai, e masani ona tupu ona o le sese o tagata faatau. O lea ia aua nei galo e te vaai i faatonuga ma usitaia manaoga mo le faʻaaogaina o le Blitz 72 incubator, o loʻo lisiina i totonu o le tusi lesona (aofia ai i le tuʻuina atu o le setete mai le gaosiga).