Faatoaga faatoaga

E lauiloa ma lautele - Amrox breve chicken

E masani ona filifilia e tagata faʻatoʻa ituaiga ituaiga moa, o le a ola lelei, atiina ae, ma aumai ai tupe maua lelei ona o le lelei o le aano o manu ma le gaosia o fuamoa. Soʻo se mea e faʻaalu e tatau ona faʻamaonia e ia lava. O le mea lea, o le ituaiga Amrox ua manatu e lauiloa ma lauiloa. E le gata i lea, o nei moa e matagofie ma muamua foliga vaaia.

Homeland Amroks chicken is Siamani, lea o ona tuaa sa plymouth. O se taunuuga o filifiliga filifilia, o se lalelei matagofie, Amroks, o le aano o manu ma fuamoa, ua tele ni mea ua aoaoina.

E ui lava ina fai mai faifaatoaga na mafai ona aumai manu felelei mai Amerika ina ua muta le Taua Lona Lua a le Lalolagi. I le tulaga aloaia, o le fanau na faamauina i le ogatotonu o le 20 seneturi, ma i le tele o tausaga na sosoo ai, na avea le Amrox ma tagata sili ona lauiloa i atunuu uma ona o ona uiga taua: o le maualuga o le gaosiga ma le le lelei i tausiga.

Faʻamatalaga faʻamavae Amroks

O le fulufulu tagata matutua e le mafai, e fai si pisapisao, e maua ai se ata malie. E ese le afaina o le kiona ma le lanu uliuli, o le mea lea o foliga o "manulele" o manulele e foliga tutusa ma le lapoa ma le lanu i le taimi lava e tasi. O moa faatoa fananau i le maeʻa o le aso e i ai le fulu uliuli ma lanu paʻepaʻe i luga o le susu. I tamaʻitaʻi, e vaʻaia e faifaatoaga se vaega pupula io latou ulu, lea e le afaina ai le filifilia o manulele fafine ma tama.

O loʻo iai se mea e sili atu nai lo o le moa.. O manu felelei ei ai le ulu tele; o le pito i luga o le laupepa, o se mea lanu mumu ma lanu mumu. O taligalu ma le pito i luma e lanu mūmū foʻi. Mata - niniʻi, enaena. O le tino e umi ma susulu, ma o fulufulu lanu o le uumi o le uumi e foliga ai e sili atu le moa. O le paʻu o le nusipepa e mausali, malosi ma lautele, o ponaivi e mamafa ma pala.

Ae maise lava le matagofie o le Amrox e maua ai le lautele o le siʻusiʻu fuga. Paʻu - malolosi ma samasama susulu.

Faʻapitoa

O le lelei o le fausiaina o nei manulele e aofia ai vave vave tuputupu ae ma vave vave fetuunaiga i tulaga tau le siosiomaga. Chicken e taatele i Rusia ma sili ona lauiloa ona o tulaga faigofie o le taofiga ma faailoilo sili ona lelei.

I le auala, ei ai isi ituaiga o moa - dwarf Amrox, lea na fafaga foi i Siamani. O faʻamaoniga uma lava, e foliga tutusa ma a latou paaga tetele, ae o le mamafa o moa e oʻo atu i le 1.2 kilokalama, ma i roosters - e oo atu i le 1.5 kilokalama.

O le ola lelei o moa e mafai ai ona e ola ma tausia toetoe lava o le aofaiga na faatauina ai i latou. O le le maua o moa e mafai ona aloese ona o le lelei o fetuunaiga o moa i tulaga ola. E mafai ona faʻaauau pea i nuʻu maotua ma i taulaga tetele.

E le tatau ona e faʻatau Amroks pe afai e leai ni lanu uliuli i le pito o fulufulu, e leai ni fulufulu vaʻa malulu. O se tuatusi vaiti, o se manava e le lelei ona atiae, o se mataʻu ma le umi, mata loloto, o maʻila ma metatarsus e taʻu mai ai o le manulele o loʻo i ai faʻalavelave faʻaanatura ma e le lelei.

Ata

Matou te tuʻuina atu ia te oe le avanoa e vaʻavaʻai atu ai i lanu o loʻo i le ata. I le ata muamua e te vaʻai i se moa i totonu o se fale faʻataʻaloga ma se mea e faʻapala ai meaʻai:

Ata matagofie! E leʻi leva talu ai nei na faʻafeiloaʻi ai moa Amrox ma lo latou tina:

O iinei e mafai ona e iloa ai le tele o le tele o ituaiga o lenei ituaiga e mafai ona:

O le moa i le falemoa na i luga o le fata. O nei moa e fiafia e lele ...

O iinei na ou aveina ai se ata o se moa. Laititi tele, ae masani lava mo Amrose:

E pei o isi ituaiga o moa, latou te fiafia e savavali i le saolotoga:

Laʻau manu:

Uiga

O fafine matutua e oʻo atu i le 2 kilokalama le mamafa., Ma o tane e sili atu - o lo latou mamafa o le 3.5 kilokalama. O manu felelei e oʻo i le 5.5 masina o le ola, faanatinati i le tausaga atoa ma maua mai ai le silia ma le 200 fuamoa.

Faamanatuina laʻititi laʻititi i le gaosia i le tausaga lona lua o le olaga - manu felelei e itiiti ni fuamoa. I le averesi, o le fuamoa e 58 g, ma o la latou atigi o le lanu enaena i lanu.

Totoina ma le tausiga

E avea foi le fagu ma moa i le taimi lava e tasi, o lea e ola ai le fanau ma ola e aunoa ma se tele o faafitauli. Chicks feather surprise vave. O le tausiga ma le fausiaina o nei manulele o le a avea foi mo faifaatoaga o manufasi amateur, aua o moa o lenei ituaiga e le lelei ma aoga.

Ae i le taimi lava e tasi e leʻi faʻailogaina le tausisia o tulaga maualuga o le tumama. E tatau ona ave le tausiga ina ia mataʻituina le maualuga o le susu i le falemoa aua e le talia e Amrox le manava. O le ea i totonu e tatau ona i ai le fausaga masani. O lenei mea o le a aloese ai i le faateleina o faʻamaʻi pipisi ma microbes, le faʻavaeina o le moa ma le vaʻaleleina o le ea lea e amata ai ona pa'ū manu.

E mafai ona e faʻaaoga le lime masani e faʻamaʻi ai le fola, faʻalautele le peat i luga. O le mea lea e le amataina i luga o fulufulu fulufulu o le amrox, paluga mago e fefiloi ma le oneone.

E maua e poula se uiga faauo ma le toʻa. Latou te fealualuaʻi faataamilo i le fale o le hen ma le faatoaga, fefaʻasoaaʻi "lagona" e ala i le leotele.

O moa laiti e fafagaina i fatu nutimomoia, paluga ma fuamoa moa. E faasolosolo lava ona faʻamaoaigaina le taumafa i le faaopoopoina o kāloti, beets, lefete, tao pateta, bran, greens. A mavae le lua masina, e mafai ona e faaopoopoina le sana ma le suāuu. E tatau ona faʻamautinoa e le o gaogao moa - o le a aloese mai le oona.

E tatau foi ona eseese le lisi autu a tagata matutua.. E aofia ai fualaau faisua uma e ola i luga o le fanua, ma cereals, greens ma oloa gaosiga. E faasolosolo malie, ae masani lava, o meaai e tatau ona faʻamalosia i siama fuamoa - o lenei e faʻamalosi ai ponaivi ma avatu le calcium talafeagai i le tino o le manulele, ma, e le gata i lea, e le faatagaina ai meaai e paʻu i le manava.

Faafetai i le fafagaina lelei, o manu felelei e tupu lelei ma lagona le lelei. Ma i luga o le laulau a lē e ona iina o le ai ai se meaʻai suamalie, lelei, ma se fuainumera o fuamoa.

Barnevelder - o moa e iloga i la latou lanu matagofie. Ae o tagata Rusia e alolofa ia i latou e le gata mo lena ...

Afai e te fia iloa pe fia tausaga o ola lapiti, ona tatau lea ona e mulimuli i le sootaga: //selo.guru/fermerstvo/soderzhanie/skolko-let-zhivut-kroliki.html.

Analogs

Pe a mananao faifaatoaga e faatau mai moa o le ituaiga o Amrox, ae le maua, pe mo ni faailoga e le fetaui ma le faifaatoaga, o se isi auala lelei o le faatauina mai o moa Kuchinsky Anniversary. O lenei ituaiga e mafua mai i aano o manu ma fuamoa ma e le maualalo ifo ia Amrox i tulaga o gaioiga.

O fea e mafai ona ou faʻatau i Rusia?

E mafai ona faʻatau mai i le Rusia mai i le:

  • Katerina: Tel.: +7 (904) 984-27-59, Revda, Sverdlovsk region;
  • Victor ma Irina, valaau i le numera: +7 (914) 403-24-34, +7 (914) 213-02-62, poʻo le tusi i le imeli: [email protected] (Victor), tiv.biz @ yandex.ru (Irina);
  • faʻapea foi i le Private Homestead "Kurochka Ryaba" i fuainumera: +7 (961) 256-19-72 ma i le imeli: [email protected].

Ina ia mafai ona aofia ai Amrox, e le manaʻomia ni tupe faʻaalu tetele, ma le faʻatulaga lelei o meaai ma sina tulaga talafeagai, e mafai ona totoina moa maloloina ma malolosi, e le faʻafefe ai o latou tagata i itu uma.