Faatoaga

E le o se vine, ae o se pese moni - White Miracle

Fatu vine - o se laau tulaga ese lava, e mafai ona matua totoina i itu uma o Rusia.

O le mea sili ona taua o le sailia lea o le ituaiga saʻo. O meaola mo le togavao i "matu" e tatau ona sili ona fiafia i ai i le vaʻavaʻai i le amataga po o le amataga o le taimi e matua ai.

E toatele le au amateurs e filifilia a latou filifiliga - o vine o le itu i mātū e taofi le Mira Mira i luga o vine.

Faʻamatalaga o le Vaʻaia o le Miracle eseese

O le vine White Miracle vine vine e masani ona taʻua o le Pese po o le OV-6-pc - o nei igoa tutusa..

Paʻepaʻepaʻepaʻe - laulau vine vine laʻau o le vaitau vave o le taumafa. O le vave amata o Red Delight, Pleven ma le Meaalofa a le Tauaso.

O le seleselega e amata i le amataga o Aukuso.

O fualaau aina e 105-110 aso. E leai se mea o le igoa lona lua o lenei ituaiga o Pese.

Vaʻaia o vine:

  • O vine e vevela, e laʻititi le lautele, lautele, 20x24 mm le tele.
  • Fua o le mamafa 6-8 gm, ae o nisi samples e ausia le 15 kalama.
  • Pulp of grapes O le vavega paʻepaʻe e foliga mai e matua manaia, meaʻai, manaia tele.
  • O le lanu paʻu i le paolo e lanumoana, i le malamalama o le la o se lanu samasama matagofie ma se tan. O le paʻu lava e manifinifi, o le mea lea pe a 'aina e faigofie ona momotu ma pe a faʻaaoga i meaai e toetoe lava a le lagonaina. O le tofo e matua fetaui lelei, faafouina.
Latou te fai mai o se tasi, i le taumafai ai i lenei ituaiga, na ia alaga: "E le o se vine vine! Ae o se pese moni!"

O tagata e fiafia i fua suamalie, o lenei ituaiga o le a fiafia foi, aua o loʻo i ai se gaʻo gaosi lelei. O fua e aofia ai le maualuga o le suka 18-19 g / 100 cm3, ma maua ai le maualuga o le 6-7 g / l.

King Ruby, Lydia ma Bianca e mafai ona mitamita i le maualuga o le suka.

I le faagasologa o le tofoina o fualaau aina suamalie ua maua ai e lenei ituaiga le togi o le 7, 9 vaega (i luga o se fuataga e sefulu).

O le vine e matua tupu, toetoe lava i lona umi, e ui lava i le lapoa tele o fuifui vine.

O aʻa e vave ona aʻa, ia maua ai se aʻa lelei. O fua e maua ai le gafatia e tau ai luga o le vao mo se taimi umi, ae le o le a leiloa lo latou tofo. Angelica, Isabella ma Anyuta ei ai uiga tutusa.

Auā o lenei meaola e faʻaalia e le malosi o le tuputupu aʻe o le togavao. Mo lenei mafuaʻaga, e le lelei le fausiaina pe afai e gaosi i autafa o vao tetele.

O le vaeluaina o vine e lavao lea e tatau ai ona e faʻaeteete ma tuu na o vine na e faigofie ona taoto ma faʻapipiʻi mo le fuaina.

Talafaasolopito o le vine vine

O le ituaiga o vine na maua mai i le All-Russian Research Institute of Viticulture and Winemaking na faaigoa ia Ya.I. Potapenko.

O lenei inisitituti e lauiloa mo le faʻaleleia o fatugaina ma aʻafia ai le totoina o meaola o vine vine o le filifilia Rusia ma fafo. Na tupu le vavega paʻepaʻe e ala i le sopoia o ituaiga muamua ma fiafia. I totonu o lenei inisitituti suʻesuʻega Amirkhan, Aladdin ma Vityaz na fananau mai.

Ata





Uiga

O faʻamatalaga iloga faʻapitoa o le White Miracle fomu o lapoa, lalelei, matagofie o fuifui. Tifi, Romeo ma le Sukalati e lauiloa foi mo lo latou lalelei faapitoa.

O le mamafa o le mamafa o le pulumu e 600-900 gramati, ma le tausiga talafeagai e ono sili atu (1500 km). O fuifui o loʻo faʻaalia i foliga o le palanikeke, faʻapea foi ma se faʻalelei faʻalelei o le faatulagaga o le fua.

Fugalaau bisexual - o lona uiga o vine e pagatia i le tutoatasi.

O ituaiga eseese e pei o Gurzuf pink, Korinka Russkaya ma Galahad foi o loo i ai fugalaau bisexual.

E faapena foi o le tele o pupuu o le vao e tupu tele ma o le fua faatatau o lenei fua faatatau e oʻo atu i le 70-75%. E i ai le tele o le tele o fua o le vao, e tutusa ma le 1.3-1.6. E le gata i lea, e oʻo lava i vaʻalo i luga o laupapa uumi e maualuga le talafeagai mo le fuaina.
E le masalomia le afaina o le gaosiga o le White Miracle. Rkatsiteli, le Faamanatuga o le Kherson Resident ma le Meaalofa o le Magarach ua faʻaalia lelei lelei fua.

O le faʻatusatusaina o le OV-6-pc ma faʻatauga e sili ona lelei. O vao o le ituaiga e amata ona seleseleina le lua, e itiiti ifo i le tolu tausaga talu ona totoina.

O faʻamanuiaga e le faʻalagolagoina e aofia ai le maalili o le malulu o lenei ituaiga. O se fatu lanu paʻepaʻe o le vine vine e tumau ile vevela ile -25 ° C. E mo lenei uiga e mafai ona maua le ituaiga i vine o matu. E ui lava i le itu i saute, e leʻi itiiti lona alofa i le uaina.

O le Arched, Super Extra ma le Pink Flamingo e iai foi le lelei o le teteʻe i le kiona.

Maʻi ma faʻamaʻi

White Miracle e le mafai ona faʻalavelaveina i se tasi o faʻamaʻi faʻaleagaina faʻaleagaina, e masani lava ona maua i ituaiga o mea manogi, ma e matua teteʻe lava i le lauulu ma le oidium.

O le osofaʻi i faʻamaʻi e faʻatusatusa i le 2.5 pasene (i luga ole lima sikuea). E ui i lea, e le tatau ona galo ia i tatou le puipuia o anthracnose, chlorosis, rubella, bacteriosis ma le kanesa o le kanesa. I le taimi nei, o le a latou fesoasoani e puipuia laau toto ma fua o faatoaga.

O lapisi e toetoe lava a le faaleagaina.

O le le lelei o lenei ituaiga, e ono aofia ai le le mafai ona feaveaia. Peitai, e pei ona taʻua muamua, o fua na matua talisapaia lava i le taimi o le tofoina o vine fou, o le mea lea, mo ona itu uma, o lenei toe foi mai e le taua.

E leai se mea, o lenei ituaiga ua taʻua o le White Miracle: o le tuufaatasiga o mea suamalie, suamalie, tele vine, faatasi ai ma le tetee lelei i le malulu ma faamaʻi, e maua ai se tuufaatasiga sili. O lea e mafai ai ona tatou faapea atu ma le saogalemu: "Na tupu le vavega paʻepaʻe!"