Faatoaga

O vine mamago ma le tofo lelei - Pink Flamingo

Fatu vine - o se aganuu e umi ma mauoa talafaasolopito. Ua iloa e le uaina le auala e tupu aʻe ai maualuga ma fatuina le tele o auala e faʻavae ma teu ai. Po o le a lava lau tala, o vine vine o le teuteuga o laulau uma ma o le suamalie sili ona matagofie.

O le la e faʻamalolo ai mea uma, o fai mai ai tagata Spaniards, o loʻo taua ai vine. O le maualuga o le aoga, o le mea moni, mai le faʻaaogaina o vine fou. Ua leva ona lauiloa, ma le tele o ituaiga eseese ma le matagofie o le tofo, o se lalelei matagofie ma se ola umi ua ola.

E tele naua e filifili mai. Ae leai se tapulaa i le atoatoa, ma o ituaiga fou e foliga mai e maofa le mafaufauga i ituaiga eseese, lanu, lapoa, tofo.

Pink Flamingo vine: fualaau eseese

O le ituaiga o vine vine mumū o se laulau e masani ona lelei. E le masalomia le lanu piniki - o le afi o se foliga lapotopoto, lapoa, faʻaputuina i ni pulumu vaʻaia, pe o ni fuifui, ona o lo latou maualuga e mai i le 500 i le 1000 gramu.

I ituaiga o laulau e tutusa ma le matutua, e aofia ai foi Korinka Rusia, Julian ma Muromets.

O le tofo o le fua e ogatasi ma foliga vaaia - matagofie. O le tofo o vine, pe afai e leai se tofo i fafo, e taua faigofie. Flamingo ei ai se tofo sili, faigofie.

O le gaosiga e maualuga ma tumau.

O le togavao e malosi le malosi, fua mai fualaau 60-70%, ituaiga fugalaau fafine, felafolafoaʻiga atoa. O le laau e faʻasaina gutu e oʻo i le 23 tikeri. O faʻamaʻi faʻamaʻi o le avefeʻau.

Palania, Asya ma Nadezhda Rannaya o loʻo i ai foi fugalaau fafine.

Ata

Ata o Flamingo vine:

Tofiga

Folaingo vine o loʻo faʻaleleia e faifeau Moldovan i totonu o se NGO. Viliamu O se ituaiga o ituaiga Nimrang ma Datier de Saint-Valle. Muscat Summer, Liana ma Kishmish Radiant e maua mai i le nofoaga autu faasaienitisi.

Faʻamasinoga

O le tele o flamingos e laiti, na amata ona faamautu i togavine lata mai, ae o le fiafia i ai e manaia. E tatau ona fefe i le suia, ae le o le faatauina mai o fatu laau mai tagata faʻatau oloa e le faʻamalosia le talitonuina.

E mafai ona e toto vine i le tautotogo - ia Oketopa, ma i le tautotogo - ia Aperila.

E lelei pe afai o lau laau toto o loʻo ola i totonu o koneteina, o aʻafiaga o le a tupu atili i le leai o se faʻaletonu, talu ai e le o aʻafia le aʻa. I le tulaga lava e tasi afai e maua aʻa, ona vaʻavaʻai ma le totoa.

Aveese le faaleagaina ma togafitia ma Cornevitis poo Heteroauxin e tusa ai ma faatonuga mo sauniuniga. Afai e lelei mea uma i le aʻa, e leai se gaioiga e tatau.

E ala i le filifilia o se nofoaga mo vine e tatau ona oʻo mai ma le taua tele. O vine ma le seleselega e tatau ona lelei, ma teuteu le saite.

Ina ia mafai e le vine ona maua se seleselega lelei o le lelei lelei, e tatau ona totoina mai le itu i saute poʻo le itu i saute sisifo o le fanua, puipui, fenum. E le fiafia o ia i le malulu, matagi ma le malulu. E le manaomia le faataatia o le eleele i le sili atu i le afa mita.

O eleele lamolemole lalelei e lelei tele mo tovine, ae o lo latou toesea e tauia i le fertilization ma se seti o metotia o gataifale e tuufaatasi ma le tausiga o fua.

E faʻaaogaina saʻo fertilizers i lalo o le laau pe a totōina i le totoina o le lua, e mafai ona faʻafefiloi faʻamaʻi faʻasamaʻi ma le palapala pe a totoina, ae na o le pau lava le mea e faʻaaogaina.

Aua nei galo e fafaga tele le fua ma fufuluina i le eleele vevela pe olo le palapala i tafatafa o le laau. O lenei mea o le a taofia ai le taʻeina o le palapala ma le faʻamagoina o le lio.

E tele isi suāsusu e faia pe'ā manaʻomia.

O le fufuluina o vine e le faʻafefe, maʻi. E matua le taliaina le suavai i soo se ituaiga meaola.

O le isi talosaga ole mea ole mea ole mea e tatau ona tatau ile tolu tausaga, faʻamaʻaina o minerale, sili atu ona faʻalavelave, faʻaaoga i tausaga taʻitasi, faʻalagolago i le ituaiga palapala.

Lafoaia ma teu

O fualaau suamalie ua i ai le vaomago o vao. O le faailoga lava e tasi o loʻo faʻaalia mai e Malbec, Pretty Woman ma Elegant. O le teuteuina e tatau ona faia i luga o le 4-6 pi. O le laau o le malulu lea ma o le fausia o se fale mo le taumalulu e le manaʻomia.

Vaʻaia puipuiga mai faʻamaʻi ma faʻamaʻi

O le tele o taimi, e faia e le uaina vine ni fua e puipuia ai laau mai faʻamaʻi, e tusa lava pe togafitia togafitiga faʻaleagaina, ae o le auala faʻaonapo nei o le puipuiga e mafai ona fausia ai faʻafefegaiga faʻatasi, ma faʻaitiitia ai le numera o togafitiga. O le faʻatusatusaina o fuafuaga e pei ona taua i lalo:

  1. O pine na oo atu i le umi o le 10-15 cm. Mai le vevela, anthracnose, spider mite, Tiovit Jet (100 gr) ma Abig Pik (40 ml.) E 10 l o loʻo faʻaaogaina. vai.
  2. Togafitiga ma le mea lava lea e tolu vaiaso pe a uma le muamua.
  3. I le taimi lava lea ao lei tupu, tatou te faʻaaoga Cabrio Top (30 g.) Ma Aktar (4 g.) Mo le 10 lita o vai.
  4. E le silia le 12 aso, pe a maeʻa le lona tolu. Liua Top po o Kvadris e aunoa ma ni iniseti.
  5. I le 12 aso. Puipuiga o le ovary. Rodomil Gold (30 gr.), Topaz (20 gr.), Aktara (4 gr.) I le 10 l. vai.
  6. A maeʻa le 2 vaiaso, o le togafitiga mulimuli faʻatasi ma Topa e mafai.

O le filifiliga o auala e puipuia ai laau mai faʻamaʻi ma meaola faalafua e telē lava; e mafai e faifaatoaga uma ona filifilia le sili ona lelei mo ia lava. O a faailoga o loʻo i ai faʻamaʻi masani o vine e pei o le oumini, ituaiga eseese o pala, bacteriosis, chlorosis, rubella ma le kanesa o le siama, faitau i mea eseese o la tatou 'upega tafaʻilagi.

Latou te fiafia e 'ai vine manulele. O le auala aupito sili ona lelei e puipuia ai taga. Talu ai e sili atu le faigata o palapeti, latou te feosofi i totonu o taga.

O vine ua faasaoina e pei ona latou mafai: i le tautotogo latou te faʻafefe ai le afu oona i meaʻai oona, suavai le afu i le oona ma le pia (latou te fiafia i ai), fufulu vine i le mustard 200 gr. i le 10 l. vai. I taeao ma le afiafi, ua afaina ai le eletise eletise.

O le ituaiga vine vine Flamingo ua tatau ona taua i luga o laulau e sefulu laulau i luga o le laulau.

O se mea e le lelei, o le malulu ma o lona tetee atu i faamaʻi e sili ona lelei, ma o le mea e sili ona taua mo le laulau - o le tofo e le maualalo i le matagofie o lanu piniki, vine lapoa, faʻaputuina i fuifui vine e oʻo atu i le 1000 kalama.

E leai se masalosalo, o lenei ituaiga talavou ei ai sona lumanaʻi lumanaʻi. Faatasi ai ma ituaiga eseese e tatau ona gauai atu i Giovanni, meaalofa a Aleshenkin ma le fiafia atoatoa.