Faatoaga

Laʻau le lelei - vine "Giovanni"

Afai o loʻo e suʻeina se fesuiaiga lelei mo togalaau aina - ua uma ona e mauaina!

O le ituaiga o Giovanni na fanau mai i lalo o lima o se tagata faʻatoʻaga faʻatoʻaga, ae e ala i foliga vaaia ma le tofo e manumalo i le tele o ituaiga. Vaʻai i lana 'au, e le mafai ea ona mitamita i se mea?

E lē gata i lea, e leai se mea e manaʻomia e tausia ai o ia - o lenei tagata lelei e leai se faʻamaoni.

O le a le ituaiga?

O Giovanni o se laʻasaga laʻasaga laʻitiiti. Faʻasologa o le taimi - vave lava. E oo atu i le faaiuga o Iulai, e mafai ona e fiafia i fua, ae mafai lava ona tautau i luga o le vao, maua ai le suka.

Tino lelei i le agalelei ona o lona suamalie suamalie ma ni nutmeg notes. E le gata i lea, i totonu o vai, compotes, jams, jam. E faʻaaogaina foʻi i totonu o laʻau ulaula mūmū mūmū.

O tafaoga matagofie o laʻau o laasia Zarya nesevaya, Aladdin ma Karmakod.

E le o le timu, e le pala, felauaiga ma faleoloa lelei.

"Giovani" vine: faamatalaga eseese

Laʻau o vao i luga atu o le tau. E tele tele le fuifui (e oʻo atu i le 1.2 kilokalama), o le paʻu-pa--------------------------

Shakhtar, Aleshenkin dar ma le Masiofo o vine e faigofie lava.

O Berry o le lanumumu uliuli ma se ie lanu violē, tele (12-14 g), oval, faʻaloloa, faʻatasi ai ma se vaega taua i le pito i lalo. Fugalaau fugalaau. O le paʻu e matua vevela lava, o le vaeluagalemu o le tino, pe a faʻatau e toetoe lava a le lagona.

O le aano e suamalie, tino, crunchy. Paʻu faʻamafanafana o le lanu uliuli lanu enaena, ma le nodulesla mumu. O le lau e telē tele, e lanu meamata, e matua malosi lava.

Ata

Ata vine vine "Giovanni":

Faʻasologa o talaʻaga

O lenei "Italia" na fanau mai e faafetai i se faʻatoʻaga faʻatoʻaga V.U. Kapelyushny.

Uiga matua - Fiafia lanu mumu ma U4.

Ua salalau solo i Iukureini, Crimea, e na o le itu i saute e lagona ai le lelei ona o lona faʻavave. E le mafai ona taofiofia le malo malosi o Rusia.

Faatasi ai ma le fiafia i le vevela e mafai ona matauina Hadji Murat, o le Cardinal ma Ruta.

Uiga

Tusa tele fua tele. Ina ia maua se aoga mausali ma maualuga, e tatau ona faʻaiuga ma faʻamamaina isi tanu. O le teuteuga e faia i le ono i le valu mata, o le masani i le vaomatua - 35.

Le alofa-alofa, e le fefe i le mealy dew - oidium ma le paʻu, pala. Manaomia le malupuipuia mo masina malulu. O le vine e matua lata lava, mo le umi atoa o le tuputupu ae, o aʻa e maua aʻa.

Faʻaopoopo lelei foʻi ma faʻamaumauga - sili ona lelei o mea uma lava o "toa" e pei Fercal ma Kober 5BB. O le teteʻe o le kiona e lelei (-24 -24 tikeri Celsius). O lapisi ma moa e le afaina.

Maʻi ma faʻamaʻi

O le a 'aina e manu felelei - pe afai, ioe, e leai se mea e taofia ai i latou. E na o se uaua mausali e mafai ona puipuia i latou - o le a na ona taofia le avanoa i vine i vine, i le taimi e tasi e manava ai le vao.

Ae o paʻu, e leai se manatu e tasi i lenei ituaiga. O nisi o fai togalaau e mautinoa. e le o paʻi atu le afaina ia te ia, o isi, a le o lea, ia taʻutino atu e le o faʻasagaina e le au osofaʻia Giovanni.

Po o le a lava le mea, ma faʻaumatia mea uma o loʻo maua aiga ma nofoaga o loʻo i ai i lo latou eria o le a le sili atu. E mafai foʻi ona e tuʻuina se peʻa oona, ae le o se tasi e malosi le manogi o le "kemisi" - o na afu o le a le amanaiaina.

Ae sili ona lelei le teuina o fuifui i ato faapitoa o taga e le mafai ai e fili ona ulu atu i vine peleina.

Phylloxera - E tusa ai ma iloiloga, o mea uma e le mautonu. E tatau ona e tausia oe lava ia, aemaise lava pe a e manatuaina le faigata ona taulimaina - o lenei malologa e le fia alu. Ina ia faʻatautaia, o loʻo faʻasalalauina vao i carbon disulfide. O le masani foi e taua - e tolu i le fa selau kupita le mita i sikuea mita.

E tele? Ioe Ma o le vao ua faaleagaina. Ae o le mea moni o le mataupu o le afai e te faʻaititia le fualaau, o le a le fasiotia ai le aphids, o le a na ona tuleia oe. Ona - mautinoa ia toe foʻi mai.

O le tele o agronomists e tumau pea i luga o se ata 80 kupita cm i sikuea mita - e tusa ai ma ia mea, o le phylloxera pe a mavae se "agaga" o le a le toe faigaluega mo se taimi umi, ae o le a leai se lamatiaga i le ola o se togavao.

Ua fautuaina foi e le uaina uaina le fautuaina e aua le faatalale i le puipuia o na ituaiga o fualaau masani e pei o anthracnose, chlorosis, bacteriosis, rubella ma le kanesa.

O le mea lenei e mafai ona fai e uiga i vine o Giovanni. Manatua? E te leʻi tofotofoina fua. Soo se tasi e taumafai e le itiiti ifo ma le tasi o le a le toe fia vaeluaina ma lenei vine. E faatatau foi lenei mea i le au fai togalaau, o le, e foliga mai, e leai se mea e teʻi ai.

Giovanni o se mea e le masani ai pe afai o le malosi ma le le mautonu e nonofo faatasi ma se tofo malie, lelei, ma le toilalo.

Romeo, Chocolate ma Velika e iloga foi e le latou tofo faapitoa.

Ia, afai o oe o se tagata e amataina, ona sili atu lea o le tele o nei mea mo oe - o le a le manaʻomia le tele o taumafaiga, ua na o se tulaga faʻapitoa mo soo se vine, ma o le taunuuga e sili atu nai lo mea uma e te faʻamoemoeina.