Faatoaga

Fualaau vine svetloplodny mausalisa "Arched"

O le totoina o vine i tausaga taʻitasi o le mauaina lea o le lauiloa, ma le fiafia i lenei aganuu matagofie e faʻaauau ona tupu ona o ituaiga eseese ma eseesega o latou uiga.

E faapitoa lava le maitau o ituaiga eseese, lea, faaopoopo i le seleselega, aumai le matagofie i luga o le site, ma i totonu ia i latou o le laulau eseese, lea e taua: Arched.

O nei fualaau vevela mama e fua mai i le kiona e vave ona vave ma faʻasaʻo i faʻamaʻi faʻaleaga, matautia mo le tele o isi.

Faʻatoʻa vine vine

O le ituaiga o Aroch na faʻavaeina e ala i le auala e faʻafetaui ai i le va o ituaiga e masani ona lauiloa i vine vine - Magaracha ma Druzhba. Synonyms - Paseka faauo, Fugalaau Fuga ma faigofie Lanu.

Fausia i Rusia, i le VNIIV ma i totonu ia i latou. Ia. I. Potapenko.

O le vaega o vine vine e aofia ai Laura (Flora), Kesha ma Ilya.

Eseesega faʻamatalaga

Eseese uiga:

O se vaʻaiga vave lava lenei - aua o le mamafa o le mamafa, e fuaina le 400-600 kM o vine ua lava mo le tusa ma le 120 aso.

Faatasi ai ma le vave o le taumafa, e lauiloa foi Zagrava, Crimson ma Velika.

O mea manogi mamago e sili atu ona manaia, e ui lava e le o faʻamavae faamaumauga mo meaʻai (o le iloiloga o tasters - 7.7 fafo mai le 10) suamalie suamalie. O le suka i totonu oi latou e 16-18%. E tele vine, ma le paʻu paʻu.

E malosi tele le vine, ma laʻau tele.

O le vine vine o Aroch e mafua mai i le vave o le laulau. O le eseesega e matua fua tele lava, e le o se mea e ofo ai - o le vao o loʻo i ai se malosi tele, ma o le 60-80% o ona fualaau e fua tele. E vave vave ona ola vave le laʻau talavou i luga o le umi, aʻafia lelei, faʻasaʻo faʻatagaina.

O ituaiga faʻatoʻaga o loʻo maua ai le Meaalofa o Magarach, le Faamanatuga o le tagata Kherson ma le Rkatsiteli.

Grade Arched skoroplodny, i le lona lua o tausaga talu ona totoina, o le fua muamua e tupu. Faatasi ai ma le seleselega e le mafai ona e faanatinati, o le pule i luga o le paranesi mo se taimi umi e tumau pea le tulaga tau pisinisi ma foliga vaaia.

O le tamaʻitaʻi lalelei eseese e mitamita foi i le amataga.

E masani ona fesiligia e le faifaatoaga le fesili: E faʻapipiʻi lelei fua vine? O le teuteuina o nila e gaosia ai le 6-8 pi.

O le aoga o se togi e maualuga le mafai ona maua i gutu malulu. O lenei mea e matua faateleina ai le vaega o lona galueaina.

O ituaiga eseese e pei o Pink Flamingo, Ata o North ma Super Extra e mafai ona mitamita maualuga le tetee.

Ata

Photo vine "Arched":



Tuputupu ae

O fualaau suamalie matagofie na ola muamua i vevela vevela ma vevela ma faigofie ona maua se seleselega lelei. Ma o lenei ua mafai ona maua togavine i Sepania poo Italia, lea e tutusa ai tekinolosi taufaatoaga ma le 1,000 tausaga talu ai. O le tau e.

Faatasi ai ma ituaiga Italia e mafai ona lauiloa e pei o Montepulciano ma Sangiovese.

I Iapani ma Saina, o vine vine malosi ua tupu mai talu mai aso anamua, ae o le tau o na nofoaga o loʻo faamatalaina e le maualuga o le suavai.

O ituaiga Iapani o Manicure Finger ma Tien Shan o loo lauiloa foi io tatou teritori.

Faatasi ai ma le tele o le susu ma le le lelei o le malulu o vine vaalele o le a faaleagaina ai le faamaʻi, ae o le ala ese, e moni, na maua.

O lenei fausiaina o arbors o se lagolago mo le vine vine. O le lagolago i luga o le laina i luga o le eleele, ma o le vavae, o loʻo i luga o le pito i luga o le eleele, na susulu lelei ma lago. Tausia le togavine ua faigofie. O nisi taimi o laau mamago na faʻaaogaina e fai ma lagolago.

O le au faifaatoaga o le ogatotonu o Europa na latou ola aʻe foi i le ola malosi.

O nei ituaiga e aofia ai Buffalo, Riesling ma Anthony le Great.

Na tosina mai i latou i le maualuga o fua, ae o loʻo i ai le tele o togavao, o vailavine na afaina i faʻamaʻi ma faʻamaʻi aʻafiaga ona o le le lelei o le mafanafana ma le galue malosi i le gaosiga ma le tausiga.

I le tolusefulu o le seneturi talu ai, na fatuina ai e le vine lauiloa lauiloa o Lens Moser se faasologa saʻo. O lenei atinaʻe ua mafai ai ona faʻafaigofie ma faafaigofie le galuega a le tagata e teu vine, faʻatautaia mea totō, ma faʻaleleia atili ai le fua.

O le vine vine Arko e matua talafeagai lava mo le totoina e le au faifaatoaga faifaatoaga. E manatu le au fai togalaau uma e le gata i le maualuga o fua, o ia o se tusiata i le fatu. Arbor, ufiufi i vine, ma e oʻo lava i le matagofie o le matagofie - o le faʻamaualuga o le talimalo i le matauʻa o tuaoi.

Tausiga

Tausia o le vine vine O le Arko e talitutusa ma isi ituaiga. O fua eseese o puipuiga mai faʻamaʻi ma meaola faalafua e taatele i ituaiga vine uma, ae tatau ona maitauina le faʻaitiitia o le faʻalavelave i luga o fao, ona o le faʻaleleia lelei o le laau, ma o le tausiga ma le gaioiga e faafaigofieina e ala i le faʻaaogaina o le eleele ma le fale atoa.

Pests ma faʻamaʻi

O le puleaina o pest e amata i le masani ona veleina vao i totonu o le tovine.

O le mulching o le palapala i lalo o le vao ua faamaonia lelei lava. O le susu e puipuia ma vevela le germination e nofofua.

O le mea moni, o paʻu, uila, suo ma le tele o isi meaola vevela e puipuia ai vao.

Pe a maua ni anufe o ituaiga o moa po o vine, o aphids poo nisi meaola e le mailoa i le tele o mea matautia mo le laau o loʻo i luga o laulaʻau poʻo fuifui vine, fufuluina vine i totonu o le iniseti e faʻatau saʻo e tusa ai ma faatonuga mo sauniuniga.

O le faateleina o le tetee atu i le milipovi ma le oidium e mafai ai ona e tuputupu ae i lenei ituaiga i nofoaga ma le malulu o le tau, lea e lelei mo le atinaʻeina o faʻamaʻi pipisi.

Ae i le tulaga ei ai faʻailoga o se faʻamaʻi poʻo se mea, e faʻamaonia oe pe a suʻesuʻeina laau totō, faia togafitiga togafitiga ma togafitiga faʻapitoa ma togafitiga faʻasolosolo Kvadris 250 poʻo Acrobat.

O fualaau nei e tele ituaiga o gaioiga, latou te aʻafia i le kulupu o fualaau faʻasaina, ulu i totonu o le laau ma oʻo atu i le nofoaga o faʻamaʻi, pe a faʻapea ua uma ona i ai. O faatonuga mo le fualaau faasaina e faailoa ai le umi o le puipuiga o gaioiga filifilia.

Faitau e uiga i faailoilo o faʻamaʻi e pei o anthracnose, bacteriosis, chlorosis, rubella ma le kanesa o le siama e faʻaalia i nisi o mea o la tatou 'upega tafaʻilagi.

Faʻasalalau i le vailaʻau faʻamalosi o vine, e tatau ona e mafaufau i le taimi faatalitali. O le aoga o le fualaau faasaina e tatau ona muta aʻo lei seleseleina. O faatonuga i lenei mataupu ua i ai faatonuga saʻo. A faʻaaoga lelei, o oloa e te faʻaogaina e le afaina.

O ituaiga vine vine ua maeʻa e tele ma eseese. O le numera o latou tagata fiafia o loʻo tutupu i tausaga taʻitasi, ma o le eseesega ma le igoa faigata Arched e maua ai se lumanaʻi manuia.