Laʻau

Bubble Lady Lady i Red: faamatalaga, ata, tuputupu ae

Tina i Ulaula o vailaau eseese ia o Kalinifolia, a le o lea o se laau laʻau. Vaʻai tagata totō laau ma ona laʻau matagofie, lea e avea o se teuteuga i le togalaau.

Faʻamatalaga ma faʻamanuiaga a le Lady i Red

Ona o lona le lelei ma le teuteuina, o le laau e lauiloa i le au fai togalaau. E tosina mai i latou i laʻau lauiloa ma lauolaola. O le faafetai i lona lanu mumu ua i ai se igoa o lona uiga o le "tamaitai i le mumu" i le Igilisi.

E sili le fiafia o le la, o le lanu o laulaau e faalagolago i lona tele. Faatasi ai ma lona anoanoaʻi, ua maua ai se lanu mumu mataʻutia. O le tau e eseese mai le 1 i le 1.5 mita. O le tele o le vao e fuafua i le natura o le lauulu.

O le laʻau o loʻo i ai le tele o vaega ma se faʻamau faʻamau i le lanu pele. O laulaau laiti e paʻu mumu, lea e pogisa pe a latou matutua. O pepa o loʻo tuʻuina atu i le foliga o le 3-5 'au e fesoʻotaʻi fesoʻotai ma e tutusa ma lau laʻau.

I le amataga o le taumafanafana i luga o le vao, e mafai ona e vaʻaia ni fugalaau lanu piniki e fausia ai se fusi i se laina o le 2.5 cm. I le faaiuga o Aokuso, o fua na fua, lea e gata uma ia Setema. O le fua e lanu enaena-lanu mumu, lea e pipii mau i le vao ma e le pa'ū le taimi.

O le kalinolistny vesicle e fai ma vevela, e le sili atu i le 1 cm i le radius. Ona o le aʻafiaga o ona aʻa e le tupu loloto i totonu o le eleele, e tatau ona maua ai le tele o le suāsusu.

O faʻamanuiaga e aofia ai:

  • faigofie i le tuua;
  • le mautonu ile eleele;
  • faʻamafanafana.

Faʻailoa e le tina le fausiaina

E mafai ona e totoina le laau i le tautotogo ma le autumn. I le taimi o le tautoulu, e tatau ai ona amanaʻia le taimi o le muamua o fulufulu muamua, e le itiiti ifo i le 1-1.5 masina mulimuli ane. E tatau ona mautinoa o loʻo lelei le aʻa o le laau, faʻafefe uma meaʻai talafeagai.

E sili atu le totoina i totonu o se nofoaga manaia, e le aofia ai laau uumi ma fualaau aina suamalie mai i tuaoi, talu ai e mafai ona latou faia se mea leaga, ave uma susu ma elemene.

O le mea muamua lava e fai, o le saunia lea o se mea o se tasi (composition sili ona lelei ma le 4

E mafai ona faʻaititia le numera o vai e ala i le faaopoopo o le mulch i tafatafa o gaʻo. O le tino lelei o le eleele: i tutusa tutusa o turupa, oneone, fanua o togalaau ma peat.

Ladybladder Care Lady i le mumu

E leai ni manaʻoga faʻapitoa mo le tausiga o lenei ituaiga, ae ui i lea, o nisi fautuaga e tatau ona mulimulitaʻia e tuʻuina atu ai le togafiti faʻamalosi ma le faʻamuamua. O latou nei:

  • Faʻamuʻu i le gaʻo. E mautinoa lava i le tautotogo ma le tautoulu.
  • E masani ona vai, aemaise o laʻau talavou. Ae aua le soona fai, ona o le le mautonu o le vai e mafai ona mafua ai se faamaʻi (paʻu paʻu).
  • Faʻasolo mai lea taimi i lea taimi, ma tuʻuina atu ni ituaiga fomu.
  • I le tulaga o mafuiʻe matutu (e aunoa ma le kiona, ae faʻatasi ai ma le malulu), e tatau ona gaosia le laau.
  • Tata le eleele e ala i le aveesea o vao.

Tofiga

O le ituaiga taatele o le toe gaosia o loʻo i ai faatasi ma le fesoasoani o tipi (tipi). O lenei faagasologa e tatau ona faia i le ogatotonu o Iulai ma le faaiuga o Aukuso. Ua vavaeina ni totogo laiti, ona vave totoina lea i totonu o ogaumu vevela i totonu o se fale paolo. I le taumalulu, o laʻau ua ufitia, ma ua uma ona oʻo i le tautotogo, ua tuʻuina atu i le nofoaga o le tupu aʻe.

E mafai foi ona e faʻaaogaina le vaʻaia i se auala vavave e ala i le vaevaeina o le vao. O le fesoasoani i fesoasoani o fatu e manatu e le aoga.

E fautuaina e Mr. Dachnik: le faaaogaina i le mamanu

E lagona e le Red Lady lagona lelei i soo se tau o le tau ma le eleele.

E faigofie ona faʻafefeteina le gaosiga o le kesi, faʻaauau pea lona maoaʻe foliga e oʻo lava i nofoaga e leai ni lauusiusi. O le mea lea, o le vao e sili ona lauiloa i totonu o le aai: paka ma sikuea, - ma e mafai foi ona faʻamalieina lelei le matafaioi o tuaoi i autafa o auala.

O le a avea o se teuteuga matagofie i le atunuu. E na o le tatau lava ona tuu le laau i autafa o fagaloa, latalata ile faitotoa. O le a avea ai se pa matagofie, e tatau lava ona e faʻapipiʻi i le taimi, tuʻuina atu le laʻau e foliga ese. E mafai ona tuʻufaʻatasia lelei i conifers poʻo isi mea totino teuteu.