Meaʻai fua

Lisi o ituaiga sili ona lelei o le 'ato ma se faʻamatalaga ma se ata

Uma, masalo o fualaau aina sili ona lauiloa e tupu i vaega uma o le lalolagi. E tupu le ola i luga o konetineta uma, sei vagana ai pupu. O le mutia e le o se mea e fiafia ma e le gata i le malae, ae i le fale foi, e pei o se ipu i se pusa i luga o le windowsill.

Vaʻa amata fua o le kulumu

Uluaʻi ituaiga o togi toetoe lava ina ua maeʻa le totoina o ni faamalu. O nei ituaiga e le lelei tele mo le mauaina o se lapisi lanu meamata lanu meamata. O loʻo ola faʻateleina mo faamalu ma gaʻo, lea e faʻaogaina i le faasaoina. O le tuputupu aʻe muamua o ituaiga o fualaʻau, i le faaiuga o le tautotogo, e mafai ona e faʻafiafiaina oe lava ma ou aiga i ni manogi fou manogi. Toto amata amata ona lulu ia Mati. I totonu o lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i le lapisi, o ona ituaiga sili ona lauiloa ma eseese.

E te iloa? O le uluai tusiga na tusia ai le opu, o saienitisi ua maua i le papyrus Aikupito. A o alu i se malaga fefaʻatauaʻiga poʻo se faʻaupuga, na ave faʻatasi e tagata Aikupito ma latou. I le aluga o taimi, o le vaitau na nonofo i Palesitina ma Eleni, na oo lava i Roma. E ui lava ina i ai, e le pei o tagata Aikupito o loʻo 'ai meaʻai mo meaai, latou te teuteuina fale ona o le manogi, lalagaina o fusi, tuʻuina atu i latou o faifilosofia, failauga, manumalo i tauvaga eseese.

Grenadier. O le vailaʻau o loʻo i ai se laupepa lapopoa ma maualuga. O laulaʻau e faʻaalia i ni vaega tetele, suamalie ma manogi, lanu emerald. Le maualuga o le aʻa i le tolu senetimita. Greens greens na amata i totonu o le tolusefulu aso mai le amataga o le totoina, faamalu mo mea manogi - i le tolu masina. O le faʻatoʻaga e faia ia Aperila. Grenadier tausiga faʻapitoa ma e maualuga lona fua.

Gribovsky. O le seleseleina o lauusiusi e mafai ona amata i le ono vaiaso mai le aso o le lūlūina, i mea manogi - i le onosefulu aso. Gribovsky dill - o se tasi o ituaiga sili ona lelei mo le totoina i le malae vaalele. Na te tuuina mai se seleselega lelei o laulaau uma ma mea manogi. O le laau e toetoe lava a le afaina i faʻamaʻi, faʻaleleia lelei i le totoina o le tagata lava ia. O lau e lapopoa, lanumeamata lanumeamata ma se fulufulu lauulu, o loʻo alu i laupepa e oo i le 25 cm le maualuga. O faʻalavelave e tele, e foliga mai e foliga mai e oʻo i le 30 cm. E totoina le ituaiga i le tautotogo ma le taumalulu. E i ai sona manogi lelei ma se manogi, e lauiloa ma fou.

E leai. Eseese lauulu i totonu o le fasefulu aso. Mai lenei ituaiga o meaʻai e maua ai se seleselega lelei ma ni meaʻai, ma mea manogi. O le rosette ma laulaau e maualuga, e oʻo atu i le 25 cm, vaevaeina i le lima i le ono pepa lapisi. Le lanu o laulaau e lanu meamata; pe a malamalama, e foliga mai ua ufiufi i le vela. O nei ituaiga meaola e puipuia mai i faʻamaʻi, faʻamaʻi pipisi e faʻafefe ai foi. O le vailaʻau o loʻo i ai fua lelei, e lauiloa mo le faʻamamago, e pei o se faʻavasegaga mo piko ma piko.

Malala. O lenei ituaiga o meaʻai e fafaga i luga o laula. O laulaʻau e aoina i totonu o se tamai atigi pupuʻu, lanumeamata lanumeamata, mafiafia, totoina se togavao. Toto i se eleele malulu ma fafagaina i le nitrogen i le taimi o le tuputupu ae. Afai e lūlūina se faamalu aʻo leʻi oʻo i le taumalulu, ona faia loa lea pe a tupu fulufulu, ina ia le tupu muamua ia laau. Talu ai o fatu o le vailaʻau e matuā aʻafia ai le suavai, ona amata ai lea ona fagua le fatu o le Malaleme i le muaʻi kiona.

E taua! O le aofaʻiga manaʻomia ole greens mai le fennel ua vavae ese, ma e le tuulafoaʻi. Till mo le tau e maua ai le tele o seleselega. I le seleseleina o lanu lanumeamata i luga o laʻau e tupu totogo fou.

Redoubt. O mea manogi lelei ma fua tele. Faatasi ai ma se tasi laau iti e mafai ona e aoina i le 40 kalama o le lauusiusi. O le afa-raised rosette o loʻo i ai lau lanu lanu meamata laititi. Ripens i totonu o le fasefulu aso talu ona toto.

O vaitau pito sili ona lelei i le vaeluagalemu

Vaitausaga o le vaitau e selesele ono i le sefulu aso mulimuli ane nai lo le muamua. Ae ia sili atu lau lanu meamata, faʻaalu umi.

Ambrella. O laulaau lapopoa tetele ua vaeluaina i ni vaega tutusa. O le aʻa i le taimi o le fugalaau e oʻo i le lua mita. O le faamalu e laʻititi le lapopoa ma se meaʻai vevela. O le ituaiga o loʻo i ai se fua maualuga. Ripens 45 aso talu ona lulu.

Amazon. O lenei ituaiga o meaʻai e maualuga lona fua, e ui lava o le faamalu laiti, e tele naua i luga o vao, ma e oʻo atu i le 50 kalama o mea manogi e aoina mai le tasi laau. O le togavao e oʻo i le 160 cm, o laulaʻau e lapopoa, lanu-lanumeamata. O le laau e le lelei, e maua ai se seleselega lelei, teuteuina ma le matagofie ia gutu. O le tele o faletalimalo e sili ona fiafia e faʻagogo ma faʻamago lenei pulu.

Kibray. O le seleselega muamua o greens e seleseleina i le masina pe a uma le lulu, mea manogi - pe a mavae le onosefulu aso. Kibray dill o se ituaiga lelei tele mo le aoina o le lanu meamata. E i ai lapoa lapoa ma lau laʻau lautele, o le maualuga o le rosette e oo i le 40 cm. O laulaau e sogasolo ma se mea e sili atu ona maaleale nai lo le tofo-vevela. O le seleseleina o lautini e amata i le masina e tasi talu ona lulu, totoina i le tautotogo ma aʻo leʻi oʻo i le taumalulu. O le vailaʻau e puipuia i le paʻu palapala, e mafai ona ola i luga o le susu susu.

Max. Laʻau o se pepa faʻatusatusa, maualuga le maualuga. O laʻau o loʻo i ai i le foliga o se rhombus, mea malie, laititi tele. Lisi o lapisi e tupu mai i le pito i lalo o le aʻa. E i ai le fua o le vao, e lelei mo le ola i luga o laʻau, e oʻo atu i le 45 grams o le mutia e aoina mai i se tasi laau.

Tului O le tusitala Eleni anamua o le Sappho, o le sa soifua i le seneturi 6 senituri BC, na ia pepese i taimi uma pese mama i a latou foafoaga, a latou manogi vevela ma manogi.

Richelieu. I le faaopoopo atu i uiga maualuga o meaʻai, o lenei ituaiga o mea teuteu. Laʻau eletise - e oo i le 125 cm, o le vao o se pepa faʻatumu, faʻalautele. O laʻau o loʻo ufiufiina i lapisi lapisi faʻatasi ma laupepa lauulu. Lalaga filamentary, faatasi ai ma le tele o vaega o lanu meamata ma se paolo paʻepaʻe. I le tau faaiuiuga o Iulai, e aliali mai ai faamalu, e oʻo i le 48 ao. O le vailaʻau e talafeagai mo le tipiina o laulaʻau ma mea manogi, e totoina mai ia Aperila e oʻo i Aokuso ma se fusi faʻatau, faatasi ai ma le va o le sefulu i le sefululima aso i le va o fua.

Vaʻa faʻaʻamuʻamuʻa o le anu mo le tuʻuina atu

Mo le seleseleina mo le taumalulu taumalulu o vaitau e sili ona talafeagai. O le seleselega e alu i vaitau uma o le tau vevela seia oʻo i le tautotogo O nei ituaiga e sili atu ai le la, e mulimuli ane maua ai ni faamalu, ina ia maua ai le suamalie ma meaʻai. Ona o le maualuga o fua mai o lanu manogi, o ituaiga o mea tuai e lauiloa mo le malulu ma le faʻamago mo le taumalulu.

E taua! E manaʻomia le suāsusu i taimi uma, aemaise lava i taimi o vevela ma vevela. Afai e le maua e le laau le aofaiga tatau o le susu, ona lau lau lanu samasama ma ua le aoga ma le tofo uiga lelei.

Alligator. O se tasi o ituaiga sili ona lelei mo le fuʻa. E totoina e le laau se togavao, o lapopoa e tetele, laʻau, e oʻo atu i le 25 cm le maualuga. Laʻau tele ma le manogi malosi. Talu ai o le ituaiga e le fauina se faamalu mo se taimi umi, o le lau e vavae ese pea. E oʻo atu i le 60 kalama o le greens e seleseleina mai i se laau e tasi; 150 kalama e faʻaaogaina mo gaosiga o fale gaosi oloa ma faʻaleleia faiga faʻalaʻau.

Frost. E maualuga le toto e oʻo i le tasi ma le afa mita le maualuga, faʻalaʻau ma lau. O lapoa e lapoa, vevela, lanumeamata ma se lanu malulu ma le vela. O le faamalu e fai i le leva, salalau le faamalu, telepath. Pe a faʻamaʻa, o loʻo iai pea le manogi manogi.

Kutuzov. Lisi ituaiga o meaʻai ma le tele o aofaʻi o greens. O loʻo osofaʻi mai i le laʻau lapoa e oʻo i le 20 cm le umi. O papatusi laupepa e aofia ai vaega o filamentous, vavae ese, moli lanumeamata i le lanu. O le maualuga o le tofo ma uiga matagofie o le ituaiga, maualuga o gaosiga - e oo atu i le 60 kalama o le lanumeamata lanumeamata mai le tasi togavao. O le togavao e oʻo i le mita le umi ma faʻapipiʻi ai faamalu, faʻamafola ma le tele o ave.

Le leaga E toʻatele le au fai fesili latou te fesili ifo ia i latou lava: pe i ai se eseesega o manu e aunoa ma ni faamalu? E leai ni ituaiga ituaiga, a leai o le laau e le faʻateleina e fatu. E eseese ituaiga ua tuai ona avea ma faamalu i fatu ma tuu atu se fua tele atu o lauusiusi, ma le tele o taimi i le vaitau. "Ozornik" - o se tasi o nei ituaiga. Laʻau e totoina laau toto, faʻalaʻau, tupu e oʻo i le 110 cm le maualuga. Laʻau lanu meamata ma se lanu, taimane-foliga, manogi. O le eseesega e fua tele ma e le faʻamalosia pe a tupu. A maeʻa le seleseleina o le laau atoa, e mafai ona e faia atonu o le a faʻaalu.

O le otaota o se vao vavalaʻau, e leai se umukuka o le lalolagi e mafai ona faia e aunoa ma lenei mea manogi suamalie ma se manogi malosi. Till e faʻaaogaina i fomaʻi ma vailaʻau. Mo le taumalulu, o lenei togavao ua mamago, malulu, faʻasaoina. E toetoe lava a leai se faapaologa po o se salatisi sauniuniga, e kukaina pe tilotilo e le mafai ona faia e aunoa ma le tao.