Faatoaga

E le mafaamatalaina ma le taumalulu-ese le paʻu o le paʻu "Lanu uila"

Pepa "Red-side" e faatatau i ituaiga e maualuga le fua mai. Pears o le faasologa saʻo lelei, lamolemole, tasi-vaega.

E tele lona faʻaaogaina. Eseese sili atu le tetee atu i meaola faalafua ma faʻamaʻi. Le mautonu i le galueaina o le tele o pi "Krasnobakaya" - o se faʻamatalaga o le ituaiga ma le ata o le fua mulimuli ane i le tusiga.

O le a le ituaiga?

Vae eseese lau uila e faatatau i ituaiga tuai o le fufuluina o le autumn. E i ai se laulau i luga o le laulau.

E i ai se manatu sese e faapea o le ituaiga Krasnobokaya o se peʻa o le taumalulu, o le mea moni o le tuai o le autumn.

E faʻamaunuʻu fou ma puipuia. O paʻu o lenei ituaiga o loʻo faʻaopoopo i salakeke, o keke e teuteuina i fasi.

Fualaau suamalie, peina meli, jam, jelini, jam mai fatu.

O le togi e faʻaaogaina i le sauniuni o le uaina, faʻataʻitaʻiina, sua, vine inu. Laʻau fou e fautuaina e faʻaaoga faatasi ma le peel.

O loʻo aofia ai fiber ma meaʻai e manaʻomia mo le tino. Peel Krasnobokaya ituaiga eseese, e le o iloa pe a 'ai. E le fautuaina le 'ai o pears i luga o se manava gaogao, e inu i le vai malulu ma pe a uma ona latou taumafa e' ai meaai mamafa.

E mafai ona afaina ai le gastrointestinal tract ma le faʻalaumalie. E sili ona lelei le faʻaaogaina o fualaau aina i le 30 minute pe'ā uma ona 'ai, mo le faʻamaʻaloga.

O ituaiga o ituaiga o tanu e aofia ai Thumbelina, Elegant Efimova, Marble ma Muscovite.

Faʻasologa o talaʻaga ma le faʻaleleia o le itulagi

Laʻau uʻamea paʻu mumu i totonu o le faʻasaienisi o le suʻesuʻega faʻasaienisi FGBNU YuUNIISK. Eseesega maua e ala i le pasia o pears "Fualaau samasama"(Eseesega ma fualaau aina suamalie, suamalie i le 1961) ma le"Alofa"(Ituaiga Autumn e iai laulaʻau tele ma fualaau aina).

Faʻatoʻafaiaʻoga Amataga: Falkenberg Ericht Aleksandrovich, Putyatin Vladimir Ilyich ma Mazunin Mikhail Aleksandrovich. Na amata e le setete le suʻega a le setete i le amataga o le 90s.

Faʻalelei i totonu Volga-Vyatka, Ural, Altai, i Siberia Sisifo. E mafai ona maua le ituaiga i luga o togalaau. Estonia, Iukureini, Belarus ma Kazakhstan.

I nei itulagi, ituaiga masani: Sverdlovchanka, Tonkovetka, Fairy Tale ma Tyoma.

Pear "Paʻu-uʻamea": faʻamatalaga o ituaiga ma ata

O laau e malolosi, e oʻo atu i se maualuga e sili atu ma le fa mita..

O fualaau talavou o lenei ituaiga o loʻo i ai se alualu i luma alualu i luma alualu i luma.

O le palealii o le laau o le laau e matagofie, paʻu, e seasea lava.
Faʻailoga o le saʻo saʻo, alu ese mai le mea i le 90 tikeri le saʻo saʻo. E liliu pito i luga o le laau.

Fafagu o se ogalaau ma skeletal stalks o se paolo enaena. E i ai se uiga leaga. Tuuina atu e faasino i foliga fefiloi.

A maeʻa le 5-7 tausaga i se tausaga faʻatupulaia, o le a faʻaitiitia le alualu i luma.

O fua masani masani o fualaau aina e mataituina i fualaau aina, o tao ma le ituaiga kolchatka. O nisi taimi o le fausiaina o loʻo faia i luga o le pito o lau o vine. O laʻau e lamolemole, lapoʻa, uliuli.

Chechevichki lautele, taatele. Faʻau fatu, malosi, faʻafefe. Fai sina lauulu. O lanu paʻu e lapoa, ma sina tamaʻi susu. O lau e tetele, mafiafia, mafolafola. E i ai se latou pito togi pupuu ma se faʻailo, faʻavave le pito.

O pito o le lau lau, melkogorodchatye. Faʻasalaina i se paolo o le maa tioata. Paʻu laupepa e aunoa ma le gasegase, faʻafefete, faʻafefe. E i ai se mafiafia, mafiafia. Petioles laʻititi, lautele, e leai ni fuluʻi. Fugalaau tetele, faʻatusa foliga. E i ai a latou paʻu mafolafola mafolafola ma se lanu vaivai.

O fua e sili atu le telē nai lo le fuainumera, i le mamafa e oʻo atu i le 135 i le 155 kalama. O le tele o pears e oʻo atu i ai e le sili atu i le 180 kalama.

Fuga o le saʻo saʻoga masani, lamolemole, tasi-vaega. O le paʻu o le paʻu e manaia, lamolemole, sina faʻalelei.

A o le seleseleina o pears ei ai le maa gaosi emerald. Pe a matua, latou valiina i le emerald-amber lanu. O le ufiufi o le ufiufi o le vale, e 1/3 o le pi. O loʻo i ai se mananaia matagofie o le mea e vevela ai.

O uiga o oloa o pears e maualuga - o fua e manuia ai tagata faʻatau. O le aʻa e afua mai, lautele, mafolafola. O le tootoo e laiti, ei ai sina manogi. Closed, Calyx, e le mafai ona paʻu. Saula ma se mea lamolemole matagofie.

Pulu manogi, paʻepaʻe sinasina, i le tulaga o le lelei o le fatuina o fatu. O loʻo i ai se sua suamalie ma se mea manaia manaia. Tatau le fua sina laititi, suamalie ma le vaivai vaivai. Fua o le tofo fuaina 4.5 faasinotonu o le 5.

O le tele o le tofo o loʻo faʻaalia ai foi ituaiga eseese o pears Cathedral, Elena, Vernaya ma Victoria.

Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le ituaiga ma vaʻai i pears "Krasnobokaya" e mafai ona i ai i le ata oi lalo:




Uiga

O le taua o fualaau o lenei ituaiga o loʻo i ai le fuainumera. Toe seleseleina 5 pe 7 tausaga talu ona tulaʻi oti. O le gaosiga o oloa e tumau, maualuga tele. Mai le tasi hectare o fanua ua aoina e oʻo atu i le 105 centent of fruit.

O fatuga lelei e maua ai ituaiga eseese: Rogneda, Yakovlevskaya, Tatyana ma Tikhiy Don.

Toe seleseleina i le afa lona lua o Setema. O le mea e manaʻomia e manaʻomia ai le seleseleina lelei, e pei pe a mumu le pears. O fua e paʻu i le palapala pe a paʻu, lea e tau atu i le faʻaitiitia o le ola ola.

I le malulu, o le taimi o fefaʻatauaiga e eseese. mai le 30 i le 100 aso.

Eseese maualuga le iloiloga o le faigata o le taumalulu ma le malulu.

O ituaiga o le kulimi-o le Frost: Oryol Beauty, i le manatuaga o Zhegalov, Lyubimitsa Yakovleva ma Forest Beauty.

I le taumalulu malosi o le 1979 faatasi ai ma pulu malulu e tusa ma le 49 tikeri Celsius, na malolo ai le ono tausaga le matua i le faailoga.

Toto ma tausi

Toe faʻaleleia le Pepa Mumu Ulaula i fualaau o le laau o le UssuriO le tulaga lelei o le faʻatusatusaina o togi ma le lelei o laʻau e matauina.

Mo ituaiga laʻei pito i luga e aupito sili ona talafeagai. humus, uʻamea, poʻo le fualaau faasaina "Baikal-EM1".

I luga o mea e selesele ai, e tatau ai ona gaosia le pale, lea e faʻaleleia ai le fua, o le taimi o le fua o fua ma o latou tofo.

Faʻasaina o se laau, fuafua i tulaga tau. I le vevela o le tau susu e tatau ona faia 1 pe 2 taimi i le vaiaso.

Maʻi ma faʻamaʻi

Toto atoatoa le tetee i le //selo.guru/ptitsa/bolezni-p/gribkovye/parsha.html ma le pest - paʻu paʻu. Maʻi eleʻele eletise ma cytosporosis e le o matauina.

E le 'aina e le aphids lanumeamata, moa moa, sucker ma le laumei. O faʻamaʻi pipisi e leʻi maua i fale tausimai. E le manaʻomia togafitiga faʻatagaina.

Faaiuga O pusi Krasnoboka ua i ai le saʻo lelei, tulaga maualuga o pisinisi ma le matagofie o le manogi matagofie.

O le ituaiga e maualuga-fua mai. Mai le tasi hectare o fanua latou te seleseleina i le 105 centent of fruit.

E i ai lona tuputupu aʻe ma le mausali o le laau. O le uila mumu ua maua i le sili atu ona tetee atu i meaola faalafua ma faamaʻi. E fua mai i laau o le laau o le Ussuri.