Fua o le gaosiga

Lagolago o laau toto mo le sinus - cyclamen juice

O le Cyclamen o se laʻau faʻamaina o le fale o Mirsin aiga o primroses. Mo le tele o tausaga, ua faʻaaogaina le sua o le cyclamen e togafitia ai ituaiga faʻamaʻi o le respiratory system as sinusitis. O tagata e mafatia i le sinusitis masani, o lenei auala o le a amanaia.

Mea aoga

Laʻau o loʻo i ai meaola o loʻo faʻaaogaina i le biologically, lea, pe a faʻafeiloaʻi ma le mucosa mūmū, e i ai lagona faʻaola.

O loʻo faʻaaogaina ai le pulelasi o faʻamalosi ma faʻamalosia le faʻamamaina faalenatura o le gaogao. Afai o le mea leaga o le mea leaga, o le tele o pusa e faʻapipiʻiina, e mafua ai ona faʻalavelave, ona e mafai ona ulu i totonu o le toto, ma salalau i le tino atoa (faitau e uiga i le pa'ū mai le sinusitis i luga o le cyclamen, faitau iinei).

O aʻa o le cyclamen juice e faaosofia ai lona manava masani. O le Cyclamen juice e aofia ai elemene nei:

  • vailaʻau oona;
  • suauu masani;
  • mea suamalie;
  • tiga ma flavonoids;
  • O mea sili ona taua o le faamaloloina o le cyclamen alkaloid.
Fesoasoani Talu ai o vaega uma o laau toto o se natura masani lava, o le mea lea, i se tulaga masani, i le tele o tulaga, e le mafai ona afaina ai le tino.

E mafai ona e maua nisi faʻamatalaga e uiga i mea aoga o le cyclamen iinei.

Aafiaga pe a faʻaaoga

Aua nei galo e mafai e le laau ona faaputuputu mea vevela, o sauniuniga e faia i luga o le faavae e tatau ona i ai se tulaga tutusa. O le solia o le tui e ono tulai mai ai ituaiga o maʻi e pei o:

  • vulu;
  • faʻasalaga;
  • eseese faʻamaʻi o le tino;
  • faʻalavelave i le galuega a le tino ma le manava.

E le mafai foi e le tagata lava ia ona mafaufau loloto, o le metotia ma le metotia o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tatau ona malilie i le fomaʻi.

O le sua o le Cyclamen e susunuina ai le isu, ma o togafitiga e manaʻomia ai le onosai ma le malosi. I le faagasologa o le tagofia o fualaau e fai ma vaisu, ma o le tiga e le malosi tele. I le fua muamua, e fautuaina le faʻaitiitia o le suavai ma sina vai laitiiti, ma, i le aluga o taimi, ia faʻalauteleina le faʻaoga mo togafitiga sili atu.

O fea e sili ona lelei e ave ai?

E le fautuaina le faʻatau mai o le cyclamen tuber o le faʻamatalaga e le iloa i maketi ma pasese. O le lelei o aʻa e matua aʻafia lava i le nofoaga na seleseleina ma le auala na tupu ai. O tagata e le iloa pe o le a le aʻa e foliga mai e masani ona le maua mea latou te manaʻomia.

O fualaʻau aʻa poʻo le sua lava ia e tatau ona faʻatauina i nofoaga faʻapitoa, e pei o se fale talavai, pe mafai ona tupu ma faʻapitoa i le fale.

O le tau o se fagu paʻu o le cyclamen juice i le aofaiga o le 20ml atonu o loʻo i totonu o le 200-300 rubles, e tasi le fagu e lava mo le togafitiga atoa.

O le suauu, lea e le maua le malosi, mai le aʻafia o le cyclamen, o loʻo faʻatau atu foi i falemaʻi, o le tau faʻatusatusa o le 220-270 rubles.

E faʻapefea ona fai sau vailaʻau?

Cyclamen faʻavae vailaʻau e mafai ona:

  • pa'ū;
  • suauu;
  • vaevaega;
  • fualaau o fualaau faasaina, lea e faatauina i le fale talavai.

O mea e tatau ona e faia e fai ai pa'ū:

  1. O le aʻafia o le cyclamen ua uma ona faʻamaʻaina i luga o se fua.
  2. Ou te faamamaina le masini e maua mai i le gau poʻo le faʻafefe tutusa.
  3. O le sua na faia pe a maeʻa ona faʻafefeteina i le vai i le vaega manaomia, ma tuʻu i totonu o se pusaaisa.

I le taimi o le taligalu, o le lelei o aafiaga o lamala e aliali mai i aso o lumanaʻi. O mea le lelei e aofia ai allergies, lea eo faatasi ma le vevela ma le mumu i le isu.

Cyclamen e faʻavaeina le suauʻu e saunia ma le faʻaopoopoga o le aloe o le sua, aniani, kalanchoe ma le suauʻu vishnevsky. O le falaoamata maeʻa e masani ona faʻasalaina i le sipuni o le cotton ma faʻaofi i totonu o le isu pe a ma le 40 minute.

O le sauniuniga o le tincture e le manaʻomia ai se taumafaiga tele:

  1. O le aʻa aʻa (e tusa ma le 2 kalama) e sasaa atu i luga o le 100 ml o le vai inu ma faʻaputu mo le tusa ma le tasi le itula.
  2. Pe a maeʻa sauniuniga, e tasi le sipuniti o le tincture ua faʻafefeteina i se lita o vai inu, ma lua mataua ua totoina i totonu o fua taʻitasi i le gasologa o le vaiaso.

A faʻaaogaina le vailaʻau faʻatau i le falemaʻi, e tatau ona e faitau i faatonuga, ma mulimuli i ona faatonuga.

Faʻalogo! O vaega mo le gaosia o vailaau e tatau ona teuina mai le mafai ona maua e tamaiti.

E mafai foi ona e matamata i lenei vitio e iloa ai le ala e faʻafefe ai le cyclamen:

Lapataiga ma faʻamatalaga

A maeʻa ona faʻafesoʻotaʻi le sua o le cyclamen, e tatau ona mulumulu lelei lima ma fufuluina ipu ua saunia.

Ina ia aloese mai aafiaga le lelei o fualaau faasaina, nai lo le toe foi mai, e tatau ona e faafesootai se fomai aʻo lei faaaogaina. Ua faʻateʻa e le fomaʻi le ono mafai ona e faia ni mea e afaina i vaega o le suka o le cyclamen.

Afai e te maʻi i le cyclamen juice, e mafai ona e siakiina oe lava, na o le pau ifo o se mataua i luga o le paʻu, ma mataʻituina le tali, pe a leai se mumu ma le vevela, o le a le teena e lou tino. E le fautuaina le faʻaaogaina o fualaau mo tamaiti laiti, fafine maʻitaga ma tina tausi maʻi..

O le aoga o fualaau faasaina ma togafitiga faa-soifua maloloina e faavae i le cyclamen ua leva ona faamaonia. O lenei mea e mafua mai i mea o loʻo i totonu o le laau o le tele o vailaʻau e fesoasoani i le faʻafefeina o faiga e le faʻaogaina ma puipuia ai le tupu aʻe o siama ma siama. I luga o la matou 'upega tafaʻilagi o le ae maua ai le tele o faʻamatalaga e uiga i Neonox, Cyclamed ma isi auala ile foliga ole mata mo mata ma isu.

Cyclamen e aofia ai le tele o ituaiga laau. I le taimi nei, e leʻo uma faʻamalolologa ma aʻafiaga le lelei na suesueina i le iuga. E ui lava i lea, o vaega ia e fai ai le fugalaau, faatasi ai ma le sao saʻo, e mautinoa e fesoasoani i le togafitiga o le sinusitis (sili atu i luga o lenei iinei), ae le gata mo le tele o seneturi.