Fua o le gaosiga

Faamatalaga ma foliga o ituaiga o lemonimonimo

O Melissa ua lauiloa mo ona togafitiga faafomaʻi mai aso anamua. O sauniuniga e faʻavae i luga o lenei faʻalaʻau (palu, laʻau mamago, suauʻu) e faʻaaogaina lautele i togafitiga faʻaleaganuʻu ma aganuʻu. O loʻo faʻamatalaina i le tusitusiga ia ituaiga autu o faʻamalolo o le lemonimo, o latou foliga, uiga aoga ma mea e faʻaoga ai.

Melissa Pearl

O Melissa o se laau lauiloa ma e tele ituaiga o meaola. Penina - o se tasi o sui lauiloa o le melissa togafitiga. E i ai se manogi aloaʻia ma se laumei faʻamatalaga ma se tofo vevela ma le oona. O le maualuga e mafai ona oʻo atu i le 70 cm. O laulaau e lanu meamata, o foliga o le nifo, nifo i autafa. E mafai ona selesele lautini i le lona lua o tausaga talu ona totoina. I le gasologa o le vaitau, e tatau ona tipiina laʻau faʻatasi ma atigi pe sili atu faalua.

I se tasi nofoaga, e mafai ona tupu le pamu lemoni i le 5 tausaga, ona tatau lea ona sui le nofoaga o le laau. O le vaitau mai le taimi o le faʻateleina o le malosi e tipi ai laulaau e lua masina. O le fua o le ituaiga e maualuga tele: mai le sikuea mita e mafai ona e aoina i le 5 kilokalama.

E mafai ona totōina fatu po o fatu. O fatu e toto i le ogatotonu o le tautotogo, pe a oʻo mai le malulu. A uma ona lūlūina, e tatau ona faʻafefe le palapala ma ufiufi ile polyethylene mo se vaiaso. O le vaitaimi o le fatuina o fatu o le tasi le masina. O fualaau e fautuaina e totoina i le lua masina, e mafai ona faia ia Me poʻo Iuni poʻo le amataga o le autumn.

O pepa lanu e mafai ona faʻaaogaina fou mo laʻei ma le teuteuina o fuamoa, mo iʻa, aano o manu, pateta, faʻapea foʻi ma le faaopoopo pe teuteuina meaʻai, mo le faia o meainu, mo meaʻai faʻafefete, liqueur. O laʻau tipi ua faʻaaogaina mo le tipiina o lauti ma mea teuteu o vailaʻau. Lamu manogi suamalie i totonu o se paolo malulu.

Uiga aoga o Melissa Pearl:

  • matua mauoa i vitamini C;
  • o loʻo i ai carotene, o suauu tāua;
  • leo i luga;
  • faʻanoanoa loto tiga;
  • faaitiitia ai le manava;
  • soothes colic intestinal;
  • galue e avea o se nofoaga mo le neurosis, faanoanoaga.

E te iloa? O lea mai laulaau mamago o le lemon balm o loʻo i ai se faʻamalologa, ma o le tipi i luga o le laʻau fou o loʻo i ai se lelei tele.

Melissa Isidora

O le maualuga e oʻo i le 80 cm. O laulaau lanu meamata ma se lanu lanumeamata lanumeamata, o foliga o le oval, e faʻaulu i pito. O fatu e totoina i le ogatotonu o Mati, ma o laʻau i Me. E sili atu le lūlūina o fatu mo fatu i totonu o pusa o le a tuʻuina i totonu; e mafai ona lūlūina ile eleele pe afai e lelei le mafanafana. O fatu e ola i le vevela e le itiiti ifo ma le 10 tikeri. Totoina ma totoina laau toto o le malulu ma le malulu i le palapala. Nofoaga mo le tulaueleele e tatau ona lelei, e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga. E le tatau ona solo le palapala.

O le eseesega e matua fua tele ma vave ona tupu. O lau e seleseleina i le lona lua o tausaga talu ona totoina muamua ma ao faagasolo le vaitau o le vavao. I se tasi nofoaga e tupu ile 5 tausaga. Fufulu le pepa i se nofoaga pogisa.

Ua faʻalauiloa mai ai le analgesic, mea faʻatau, faʻaaoga mo le malulu, tale.

Melissa Quadrille

Laʻau tele. O le maualuga e oʻo i le 80 cm. O laulaau e lanu meamata, pisi lima, ma nifo i luga. E sili atu le fetaui lelei o le lauʻeleʻele ma le lauʻeleʻele mo lenei ituaiga. O le tetee i le kiona o le avefeʻau lea, o le a faʻaitiitia i le maualalo o le vevela. I le taimi lava e tasi e puipuia ai faʻamaʻi ma faʻamaʻi. O lau e tipiina i le tausaga lona lua talu ona totoina i luma poʻo le taimi o le vavao.

E mafai ona e totoina fatu ma fatu. Fua i totonu o Iulai, Aukuso. E pei o le manogi le manogi e pei o lemoni, e tofo ai le oona. E mafai ona faʻaaoga i foliga fou ma malogo. Faʻaaogaina i le kuka e avea o se faʻaopoopoga i iʻa, aano o manu, salati, pateta, e teuteu ai le tao, mea inu vevela. I totonu o le vailaʻau faafomai e faʻaaoga:

  • e faʻamafanafana;
  • mo le le mautonu;
  • mo faigofie le manava i le foma;
  • e pei o se laxative;
  • ia faʻaleleia le sosolo;
  • ma le mama.

E taua! O Melissa ua faʻaseseina e faʻaaoga i tagata e maualalo le toto ma veins vevela.

Melissa Lemon Flavor

E oʻo i le mita le maualuga, ei ai se manogi malosi o le lemoni, o le tofo o le vevela ma le vevela. O laulaau e lanu meamata i lanu, ma ni tamai vaitusi i pito, o foliga fatu. E mafai ona totoina fatu pe 70 aso. O fatu e totoina ia Mati, o le vevela i totonu o le potu o loʻo i ai le mea e tatau ona i ai e tatau ona itiiti ifo i le 12-15 tikeri. O fualaau aina ua totoina ia Me.

O le taimi matua e lua masina. O lau e tipiina i le tausaga lona lua talu ona totoina muamua ma ao faagasolo le taimi o le vavao. E fuga mai ia Iulai ma Aokuso. E faalua i se vaitau e tatau ai ona tipi ia pu ina ia tupu atili ai le laau.

E mafai ona e faʻaaoga le suamalie o le lemoni i foliga fou pe faʻagogo. E faaopoopo lau laʻau e fai ma vevela pe teuteu i salati, iʻa, aano o manufasi, ma le kulimi teas e faʻaaogaina ai togafitiga toga teas, deco deco, pou.

O le kulimi suamalie o loʻo i ai le tele o vitamini C ma fuālaʻau taua e maua ai le faʻamatalaga tetee-inflammatory ma le antimicrobial. E faʻaaogaina mo le malulu, e pei o se mea e pala, mo faʻalavelave o le manava ma le gaogao, faʻaitiitia le tiga o le fatu, faʻasaina le manava.

E te iloa? Teas ma decoctions o le limon balm e mafai ona faʻasaʻo le vomia i maʻitaga maʻitaga i le vaitau o le toxicosis. A mavae le vaiaso o le inu i le teas, e tatau ona e faia se malologa e fitu aso. Ole fua ole aso ole inu ole sili atu ile 0.5 lita.

Melissa Tsaritsynskaya Semko

O le maualuga e oʻo i le 80 cm. Laʻau faʻapena ma se manogi manogi o lemoni. I se tasi nofoaga na ola ae i le 5 tausaga. O laulaau e laʻititi, lanumeamata lanumeamata, tusi i pito, i le pito o loʻo i ai ni pulou. Totoina fatu po o fatu. E le teteʻa i le sogi, i le maualalo o le vevela e tatau ona ufiufi. Laʻau ma fuālaʻau e aoina muamua poʻo le taimi o le vavao. E fuga mai i le afa lona lua o Iulai ma Aokuso ma fugalaau papaʻe laiti. Itūʻauʻau o loʻo fetolofi.

O Melissa o se vao vavalalata ma e mafai ona ola mo le tusa ma le 10 tausaga. I le tausiga o le le lelei. Ina ia mautinoa o le tuputupu aʻe ola e tatau ona vaʻaia le eleele ma faʻagata le vao. Lua pe tolu taimi i se vaitau, e tatau ona ave laulaau faatasi ai ma le tipu. I le taumalulu, e le faʻaaogaina le vailaʻau, ua ufiufi le laau i le tautoulu ma lau paʻu. Mumu i se nofoaga pogisa malulu.

Faaaoga i se foliga fou ma mago, i le kuka ma vailaʻau. O loʻo i ai ni mea faʻapitoa, faʻafefe-inflammatory, faʻamafanafana meatotino.

E taua! I le taimi o le vevela o togafitiga o le vevela ua mou ese lona tofo. O le mea lea, i le kukaina, e lelei tele le faʻaaogaina o laulaau fou. Ma faʻagogo mea e gaosi ai le teas ma teuteuga e manaʻomia i le vevela e le sili atu i lo le 40 tikeri, a leai o Melissa o le a leiloa ona vaega faʻamalolo.

Melissa Pure Gold

O lenei vailaʻau o loʻo i ai laʻau matagofie tele i se lanu samasama-auro. O lenei mea o se mea e ese le fausiaina. O le mea e malie ai, o le maualuga o le vao e tutusa ma lona lautele ma oʻo atu i le afa mita. O laulaau e foliga foliga lelei, faatasi ai ma vaitusi i luga o le au. O fugalaau i le amataga o le fugalaau e sinasina, ma o le taimi latou te lanu viole.

O Melissa o lenei ituaiga e fiafia i le vevela ma e le taliaina le malulu. E sili atu le ola i totonu o koneteina ma ave i nofoaga ma fale mo le taumalulu. E le taliaina le susulu o le la. O le eleele mo le totoina e tatau ona tatala, susu. I le amataga o Mati, e fautuaina le laau ina ia faʻamalolo.

Melissa Pure gold ua faʻailoa mai mea tau antimicrobial ma mea e le faʻaleagaina. E fesoasoani lelei i le le mautonu, manava ma le faʻaleleia o le vavalalata, faʻamalosi e manava i taimi o le manava.

Melissa Golden

O lenei ituaiga eseese e ese mai le vaega o totoe o le lanu muamua o laulaau. O lanu lanumeamata lanumeamata e ufitia i se mamanu auro. O lau laititi e laiti, e fetaui i pito. Tetee i meaola faalafua ma faʻamaʻi, togalaau faʻasaina. E sili atu le fiafia i ni paolo malulu, eleele palapala. Melissa e mafai ona ola e oʻo i le 10 tausaga. O le lima tausaga e tatau ona toe faʻafeiloaʻi i se nofoaga fou. O le mataupu faavae o le totoina o laau ma le aoina o laulaau e le ese mai isi ituaiga.

E te iloa? I tulaga o eleele vevela ma fafagaina faʻamaʻi, o le kulimi o lemonia e amata ona le toe maua ana mea taua.

Melissa Dozha

O le maualuga o se laau e oʻo i le 80 cm. O laulaau e lanu meamata, o foliga o manu, ma ni pulou i pito. E manaia le manogi o lemon. Totoina fatu po o fatu. O fatu e totoina i le ogatotonu o Mati, o laʻau o loʻo lafoina i le eleele i le faaiuga o Me - amataga o Iuni. Laʻau o lenei ituaiga e manaʻo e vaʻavaʻai, susu susu oneone, leai se pepa. O le faʻafefe o le kiona e maualuga. O lau e vaʻaia i luma poʻo le taimi o le vavao. Tasi i le lua masina, teuteu fuʻu.

E manaia, anti-inflammatory, meatotino antimicrobial.

E te iloa? Mo faʻalavelave o le gastrointestinal tract, o le tila ma le faʻaopoopoga o le pulu lemoni ma le mint i tutusa laasaga o le a avea ma vailaau sili ona aoga.

O le mea lea, o le pamu elemoni e tele ituaiga eseese, ma o la latou faamatalaga e masani lava ona eseese i le lanu, foliga o laulaau, o uiga masani aoga.