Faʻatoʻa totoina laau toto

Feiloai i meaola sili ona lauiloa ma ituaiga o callas

Calla - laau tele, o lona nofoaga e fanau mai ai Aferika i Saute. I lona natura natura, o le laau e sili ona fiafia i laufanua laufanua.

O le fugalaau e igoa ia Zantedesky e faʻaaloalogia ai le faletua Italia o F. Zantedeschi. E ui lava i le manatu o le olaola e ola lelei i na o greenhouses, ae o le laau ua tupu manuia i le fale.

Ethiopiaian Calla (Calla aethiopica)

O le lauiloa sili mo le tuputupu ae - Etiopia calla. O fuga lanu paʻepaʻe lanu papaʻe ma laʻau uumi umi e oo i le 45 cm le umi ma le 25 cm le lautele.

O le uiga o le ufiufi samasama i le umi e tutusa ma se veli paʻepaʻe sinasina. O le faaputuga lapisi i le pito i lalo o le pepa o loʻo faʻalautele lemu ile ape.

E te iloa? O fugalaau fugalaau o le calla o se faailoga o le mamā ma le agavaivai, e foliga mai, o le mafuaʻaga lea e matua lauiloa ai nei fugalaau i faʻaipoipo. O pepe fou o loʻo tuʻuina atu i callas o se talisman, faʻamaoniga o le fiafia ma le nofo lelei i le faaipoipoga.

"Amethyst"

O se tasi o ituaiga o Zantedeskii Etiopia - "Amethyst". Faʻalagolago i tuutuuga o le taofia, e tupu mai le afa mita i le 120 cm le maualuga. I tua atu o le telē, o laʻau lanu meamata-lau lanu meamata o loʻo fugalaau fugalaau ma se veli pupula.

O le paʻu petal e valiina i le paʻu o le paʻu, mai le pale lilac i le lanu violē lanu. I le pito i lalo ole lapoʻa e mafai ona e vaʻaia ai le 'ie paʻu lanu. O lenei fugalaau ei ai sona manogi manaia ma le manaia.

"Atua Vaitino"

O le fuga o le Atua Green Green e mafai ona vave le amanaiaina. Mai fafo, e toetoe lava a le eseese i le lanu mai lanu lanu meamata ma lau.

Mai totonu, o le petal-bedpread ua vali paʻepaʻe, ma i luga o le mata, le lanu, i le lanumeamata. E le gata i lea, o le fugalaau ei ai sina laʻau o le lemoni, e le mafai ona iloa ona o le maualuga o petal.

"Peina"

"Peina" - ituaiga o calila. Laʻau tele i lau laʻau ma laʻau. Fugalaau paʻepaʻe e paʻu lanu meamata i fafo.

Fugalaau e umi ona tipi ma maua ai se manogi manaia. Faatasi ai ma se manaʻoga sili ma le tausiga lelei e mafai ona tupu i le avanoa tatala.

"Little Jam"

Se isi lanu sinasina-papaʻe o callas - "Little Jam". O se fugalaau e le fuga atoa e pei ona i ai i totonu o se pulu anufe o lo o natia samasama i luga o le lautele.

Mai totonu, i le pito i lalo, o le fugalaau e lanu samasama-lanu meamata, o le pito o le petal, lea e punou i se mana faapitoa, e ofoofogia.

"Nikolay"

O lenei ituaiga e sili atu ona talafeagai mo le galueaina i fafo. O le laau e oʻo i le tasi ma le afa mita le maualuga. O lau o loʻo i ai se foliga iloga o lanu uliuli lanu meamata.

O petioles umi ma lapoa, e oo atu i le 12.5 cm le lautele, e tafe. O le fugalaau lava, e pei o lau, e lanumeamata.

"Pearl von Zweibrücken"

Yellow Calla Variety - vasega "Pearl von Zweibrücken" e oʻo i le mita. I luga o le fusi pale fugalaau samasama, o le aʻa o le 'au e lanumumu-samasama.

"Pearl von Stuttgart"

E talitonuina o lenei ituaiga e sili atu ona lelei mo le ola i totonu o greenhouses ma greenhouses. O se pulou pupuu, e tusa ma le 70 cm le maualuga, e faapipii i se fugalaau lanu samasama. O laulaau o lenei laumei e lanu meamata ma paʻepaʻe paʻepaʻe.

"Schöne Zweibrückerin"

O le umi o le "Schöne Zweibrückerin" e oʻo atu i le mita le maualuga. O lau lanu lanumeamata, o le ufiufi o le fugalaau i le au o le samasama uliuli, pipiʻi le pito i luga.

Calla Rehmannii

Calla remmann - O se ituaiga puupuu o le calla. I le maualuga, o le laau e le silia ma le 50 cm. O laulaau e lanumeamata, vaapiapi. I le taumalulu, e lafoaʻi ai le laʻau. O le laau e gaogao, faigofie ona ola i le fale. O le tele o ituaiga e lanu piniki.

E taua! O vaega uma o le palala oona, afai o le sua e mafai ona fesootaʻi ma le paʻu, e ono mafua ai le mumu ma le fula. Afai oi ai meaola ma tamaiti laiti i totonu o le fale, e tatau ona sili atu le maualuga o le laau mai ia i latou: o le sua e mafai ona mafua ai le vomiting ma le fula o le larynx.

"Afiafi"

O le filifilia o callas Rähmann ua ​​tuʻuina atu ai le ola i le tele o ituaiga o laʻau ma laʻei matagofie. Calla "Afiafi" ma vailaau-lanumoana po o le uliuli ma le lanu violē - o se faʻamaoniga manino o lenei. O se fuga e aofia ai nei ma le kiona-paʻepaʻe papaʻe o callas o le a foliga ese.

"Taumafanafana Initia"

O le calla lanu mumu ua tosina mai mata i se paolo le mautonu. O le lautele lautele o le pito i luga o le mumu, ae afai e te tilotilo i le fugalaau mai se tasi tulaga, e mafai ona e vaaia manino le paolo o le tannet.

"Chameleon"

O se puʻupuʻu puupuu o le a foliga foliga saʻo i le fale. O laulaau laititi o le laau e lanu meamata ma lanu paepae. O laʻau mananaia e teuteu i fuga ma fugalaau fugalaau, ma i le la susulu e mafai ona lafoina i le auro.

Faʻalogo! O le totoina o se fugalaau i le fale, manatua o le laueleele o callas o se konetin vevela. E manaomia e le laau le faʻaleleia masani ma le faʻamafanafanaina, ae aua le faʻaogaina, pe o le a maʻi le fale.

Calla Elliottiana

O foliga vaaia o nei callas e tasi i foliga masani: lau lanu meamata lanu meamata ma lanu eseese, e ese mai le pito i fafo ma totonu o le petal.

O lenei ituaiga e sili ona lelei e faʻaleleia e fatu. Calla Elliot e fiafia i le malamalama ma le vevela, e fiafia e masani ona susu, o le falala suamalie.

"Vermeer"

O le Calla "Vermeer" e iloga i lona tulaga faʻalelei faʻapitoa ona o le lanu ese o laulaʻau uma ma le laʻau. I luga o le vane ua vaneina i luga o le pito o lanu lanumeamata o lanu paʻepaʻe e paʻepaʻe solo i taimi uma.

O se ufi mafiafia mafiafia le pale e faapaleniina ai le tele o lanu e lapopoa i luga. I le pito o se pua o le lalac lanu moana, i luga o le pito o le petal ua tatala o loo valiina i se lautele laugatasi papaʻe.

Tului O loʻo i ai se talitonuga o le paʻu o loʻo lalagaina i luga o se fasi ie, faʻapipiʻi i se tagata pele ma se ituaiga o tao, o le a laveaʻiina ai o ia mai i faʻalavelave, faʻamalamalamaina o ia i filifiliga tonu ma amioga.

"Yellow Corner"

O lenei ituaiga o callas ei ai le paʻu samasama o le au ma le susulu o laulamu ma se speck. O le lautele o le lapoʻa e malie tele le lanu samasama, e susulu e pei o le la.

"Matagofie lanu uliuli"

O laulaau o le "Lanu-uliuli" e ufitia i mulivae e le masani ai. O se ufiufi o se paolo malulu malulu, i le ogatotonu i se sikuea se vaega o le lanu vaitusi.

Callas, ona o le tele o lanu, e sili ona lauiloa i fugalaau. Latou te foliga matagofie i mea e iai lanu eseese ma se isi mea e ese ai. I luga o le fanua o le calla e mafai ona teuteu ai le togalaau ma totonu o mea totō, ma fugalaau, ma i le tele o ituaiga mea teuteu.