Fale

Fausia se fale tafaoga ma ou lava lima mai polypropylene poʻo le pipisi HDPE: faʻailoga, ata, ata

E te manaʻo e tatala lau lava pisinisi laitiiti o le totoina o fualaau 'aina? Pe oe naʻo lou manaʻo greenhousee tuʻuina atu ia i latou ma lou aiga?

Faamolemole - ofoina atu i luga o le maketi se aofaiga tele. I le avea ai ma se paketi fuafuaina, e mafai ona e mafaufau ma faia oe lava ia HDPE greenhouse.

Greenhouse e fai ai oe lava mai polypropylene pipes

Le filifiliga o paipa mo le kolivala ona o lo latou malosi. O le a tatou le fiafia i na mea e pei o le mamafa o le mamafa ma isi uiga mo paipa vai. Pipe e tatau ona palasitika ma mautu, faʻafetaia le sogasoga o le siosiomaga ma mamafa mamafa.

I taua polypropylene e mafai ona mafua i ai siosiomaga lelei - o paipa mai ia mea e faʻaaogaina e tuʻuina atu ai vaiinu, o lona uiga o le leai o ni mea leaga faʻaleagaina i meafaitino ma masini. O le fetuunaʻi o meafaitino e mafai ai ona faʻatulagaina fausaga. O ia paipa e puipuia i le vevela maualuga. O le isi avanoa ia i latou mamafa - O latou pito sili ona māmā i paipa uma. O le Greenhouse design e faigofie lava ona faʻafeiloaʻi i se isi nofoaga, e le manaʻomia ai le tele o taumafaiga faaletino e foafoa ai.

Faʻafitauli e toʻaitiiti ae sili ona ogaoga. Ma -15 ° C Polypropylene pipes e avea ma mea e pala ma mafai ona paʻu i lalo o le mamafa o le kiona. O le faʻavaa o ia mea e tatau ona vaʻaia ma aveese mo le taumalulu. O ia paipa ultraviolet sensitive, lea e faʻaitiʻitia ai meatotino faʻatino - e mafai ona faʻaleagaina.

HDPE pipes of polyvinyl chloride ia i ai uiga tutusa e tasi polypropyleneae sili atu le puipuiga i le malamalama o le UV.

Ole soifuaga ole pipili - mai le 10 i le 12 tausaga.

Le faia o se fale lauʻeleʻele ma ou lava lima polypropylene pipes, o le paipa (i fafo) e mafai mai le 13 i le 25 mm, e fuafua i le mamafa o le mea e ufiufi ai. Mo se ata tifaga, o le pipili o le 13 mm le lava, mo le polycarbonate - 20-25 mm. O le mafiafia o le puipui e tatau ona le itiiti ifo i le 3 mm. O ia ituaiga o vaega o le a maua malosi faʻavae.

Faʻasinomaga-e-oe-oe lava polypropylene pipes - ata:

Ata tifaga

Faʻafefea ona faʻaleleia palasitika ata tifaga e aunoa ma le faaleagaina? E aofia ai ma arcs aua o le greenhouse of polypropylene pipes e masani ona alu faapitoa atana o le tosoina o le ata i nofoaga saʻo. Latou te palasitikiti, e saogalemu mo lona amiosaʻo. O loʻo faʻatau atu faʻasesega eseese o fasi pepa e 10. A e faʻatau ata sauniuni, faʻalogo lelei i le maualuga o le paipa o le mea o loʻo faʻamoemoeina.

E mafai ona fai fusi ma o latou lava lima mai pito o paʻu lava ia. O le faia o lenei mea, ni nai vaega laiti e tusa ma le 7-10 cm le umi. Ua vavaeina i luga o le puipui ma vavae ese. E mafai ona gasolo lelei pito pito i luga laupepa poʻo e liusuavai.

E mafai ona faʻapipiʻi le polycarbonate i luga o le faʻavaa?

E mafai. E lava laʻau umie tetee atu i le mamafa o pepa lanu polycarbonate. Ae o iinei e tatau ona e taulai atu i le vave. Greenhouses e fausia mai le polycarbonate ma le polypropylene pipes ma o latou lava lima, e avea o se tulafono, i le amanaia o le taumalulu, e le o faamoemoe e tumau faʻalapotopotoga faʻavae.

A polypropylene e matua tulaʻi mai i le malulu malulu. I nofoaga vevela e le pa'ū i lalo le tau malulu - 5 ° OO lenei filifiliga e faʻamaonia atoatoa. Afai e tafe mai gutu i le taumalulu, e sili atu ona lelei le faia o se pusa tioata e vevela.

Faitau foi e uiga i isi falemalama falemalama: e tusa ai ma Mitlayder, pyramid, mai le faʻamalosia, ituaiga alavai ma mo le faʻaaogaina o le taumalulu.

Sauniuniga mo le fausiaina

O le mea moni, e le o se fale, ae o sauniuniga muamua mo le fausiaina polypropylene greenhouses faia oe lava oe e tatau ai.

Le filifiliga o le nofoaga, mamanu, faavae

E amata i se filifiliga nofoaga, aemaise lava mo greenhouses. O le fausaga e tatau ona i ai le tulaga ina ia aua le faʻalavelaveina le fausiaina.

E tatau ona laa leai o le uiga o lona fausiaina ua leiloa.

E masani lava, o se taumafanafana po o se fale kiona faʻapitoa e faʻatulagaina ma pito mai saute ma matu. Ma o le a susulu le la i le aso atoa.

Nofoaga e tatau ona iai puipuia mai matagi malosi, e mafai ai ona faʻaitiitia le fausaga.

Afai e leai se avanoa faapena, e tatau ona fausia se fale lauʻeleʻele ina ia puipuia mai le matagi i mātū e malulu.

Greenhouse e tatau ona tu i se mamao 5 mita mai isi fale i luga o le saite. O le polypropylene pipes E mafai ona e fausia se fale koli mo soʻo se mamanu - o se fale, faʻailoga, puipui. O le filifiliga e fuafua i le taimi masani o le faʻaogaina, avanoa tau tupe ma le vaega o moega ua fuafuaina e vavaeina i totonu.

E faʻalagolago foʻi i fua o fua o le a tutupu i totonu ma pe o le a le umi o le ai ai laau. O le masani masani o le taumafanafana o le fafie. E matagofie ma aoga.

Mea mo faavae ma lona ituaiga e faalagolago i le mamanu. Mo moli lanu meamata moli, o le a lava le i ai o se laupapa faʻavae i le tulaga o se laupapa poʻo se faavae mai laupapa. Mo se fale kati faʻamaʻaloga tumau ma le paʻu o le polycarbonate o le a manaʻomia se lagolago sili atu ona mausali.

Atonu o le aveese le faavae. E umi ma e talafeagai mo mamanu e mafai ona aveesea, pe afai e le o faamoemoe e faimalaga i le tacha. E le gata i lea laupapa laupapa o le a amata ona pala, e tusa lava pe lelei togafitiga faʻapitoa. E tatau ona suia pe tusa o le tasi i le 3-4 tausaga.

Faitau e uiga i le auala e fai ai se faamalama mo le falemalama mai le polycarbonate - iinei.
Ma i totonu foi o le tusiga, pe faʻapefea ona e faia lau lava vaʻalele pikiapu mo le kiona.

Iloiloina o mea

Numera o paipa e faʻatatau i le maualuga ma le uumi o le fausaga, i luga o le mea e ufiufi - o le a avea ma se ata tifaga poo se polycarbonate. Mo le fale kesi, e mafai ona e faʻaaoga pipili o le toʻalaiti laʻitiiti, mo le polycarbonate, e te manaʻomia ni paʻu malolosi, paipa malosi. E le gata i lea, i le faapipiiina o le faavae, e tatau ona e faatau faʻamau.

O le faʻatulagaga e aofia ai foi le mea o le a faia ai le faavae. O pipili o loʻo faʻapipiʻiina i le uamea. E tatau foi ona tuʻuina atu fesoʻotaiga i totonu. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le a faʻaaogaina i le taimi o le fausiaina.

E taua! A o lei fuafuaina mea e fai, fai ata tusi greenhouses.

E faʻapefea ona faia ni greenhouses mai polypropylene pipes i ou lava lima - ata tusi:

Fai oe lava ia: faatonuga mo fonotaga

Faʻafefea ona fai fausaga greenhouses mai polypropylene pipes fai oe lava ia? Greenhouse frame from HDPE o paipa atonu o le faigofie lea e gaosia. Mo le tele o le greenhouse size 10x4 oe manaʻomia:

  • laupapa laupapa 2x20 cm - 28 p / m;
  • polypropylene pipes poʻo le HDPE diameter 13 mm - 17 pcs. 6 m taʻitasi;
  • totoga 10-12 mm, faʻamau 3 m umi - 10 pcs.
  • fasi pepa mo mea e faʻaaogaina 2x4 cm e tusa ai ma le ata;
  • paʻu paʻu paʻu fesoʻotaʻi;
  • mea faʻapipiʻi (nuts, pupuni, uila, puipui);
  • aluminika mo le faʻafesoʻotaʻi o faʻaofuofu ma se faʻavaa laupapa;
  • ata tifaga mo le ufiufi;
  • ata mo le faatulagaina o le ata tifaga;
  • loka ma faʻalava mo vaalele (pe a tuʻuina atu).

Fale faʻafiafia ile lanu meamata ma se faʻavaa e faia i pipisi o le HDPE - aʻoaʻoga i lea laasaga taʻitasi:

  1. O le lauʻeleʻele (10-15 cm) 'oloʻo eliina i le nofoaga filifilia. fao faataamilo i le nofoaga o le falemalama. Ua faʻapipiʻiina le faʻafanua laupapa. O le pito i lalo e ufiufi i le oneone poʻo le ufiufi i luga o le taualuga. Pa poʻo le laupapa mo le faavae e tatau ona pasia togafitiga faʻapitoa mo se olaga umi. Fua faʻataʻitaʻi uma e lua o le faʻavaa, pe afai e tutusa, o lona uiga ua saʻo le faʻatulagaina ma e saʻo le lautele.
  2. I tulimanu o le faʻavaa, e le sili atu le maualuga o le faʻamalosiina nai lo itu o le faʻavaa i le eleele. O le a latou taofia le mamanu mai faʻafitauli.
  3. O totoe o vaega tipi o le faʻamalosia o loʻo faʻamalosi i totonu afa afa i autafa o puipui i luga o le pito i tua o le faavaa i faʻaopoopoga o le 60-62 cm.
  4. Ono mita ono ua ofuina luga o pine i itu uma e lua, muamua i le tasi, ona pipiʻi lea ma le isi. Faʻapipiʻi i le laupapa pito i lalo ma se faʻamau uʻamea.
  5. Mai le pito i tua ua maeʻa laupapa laupapa. 4 faks ua faapipiiina. O le mamao i le va oi latou e faalagolago i le lautele o le faitotoa. O paʻu vevela e tatau ona fesoʻotaʻi faʻatasi ma le tuʻuina atu o le maʻa.
  6. I lalo o le pito i luga o le fausaga ua toso faʻamalosi. Mo le faia o lenei mea, e faʻaaogaina ai paʻu palasitika, lua paipa polypropylene ua tuʻuina ma faʻapipiʻi i le pito i lalo.
  7. Laasaga mulimuli - faatulaga le ata faatasi ai ma le fesoasoani o ata - faʻatau poʻo fale. O le pito i lalo o le ufiufi e tatau ona mamafa i lalo ina ia le mafai e le matagi ona oso mai le matagi. E mafai ona e tuʻiina i maʻa poʻo se pine umi.
Fesoasoani: Ina ia taofia le ata mai le taina i lalo o le palota, ia aofia ai le fausaga faasolosolo maliefaia alauni.

Fausia mai paipa polypropylene greenhouse e oo lava i se mea fou i le fausiaina e mafai ona faia. O le a silia ma le tasi le tausaga o le a sili atu i le tausaga, pe afai e lelei ona faagaoioi ma, pe a tatau ai, sui le faavaa laupapa i le faavae. Le manuia i tagata uma ma seleselega lelei!