Fale

Laʻu vaipanoa o le nuʻu---------------------------

O le fale e masani ona maua ai se uiga lelei, pe naʻo se malologa atoa mai le vevesi o le olaga o le aai i totonu o le natura. O se tagata e le o toe mamao pe lagona mulimuli ane e pei o le vaomatua, vaitafe, manu, lagi, la i le tele e mafai ai. E maua ai e ia le filemu ma lagona sili.

Ia toe foi mai "mai le lagi i le lalolagi." O se fale mafanafana, ioe, lelei, ae tasi e le mafai ona faia e aunoa ma se vai mafanafana mafanafana. Ma afai e faia i ou lava lima, o le a sili atu ona manaia lenei fiafiaga. O lea ia tatou amata.

Mea mo le fausiaina o le taʻele

Mo lenei ituaiga o fausaga, i le mataupu faavae, e fetaui ma mea uma o loo i le lima. E mafai ona avea ma paʻu, polycarbonate, toega o paipa mo le faʻavaa, piliki, maʻa, laupapa, i se tulaga lautele, o mea uma e totoe mai le fausaga e le afaina.

I le isi itu, o le "fale le tumau" e le o se mea e sili ona lelei, aua faatasi ma ia e tatau ona gase i soo se vaitau. O le mea lea, e fautuaina e fausia se mea i le va o tupe faavae ma le tumau.

Filifilia se nofoaga mo le fausiaina o se vai

Muamua, o le nofoaga e tatau ona susulu, e le matagi ma e le mamao ese mai le fale.

Fausiaina o se faletaele a le atunuu ma lima i luga o le saite.

Saili iinei e uiga i le fausiaina o se fale gaosi polycarbonate i ou lava lima.

E uiga i mea vevela mo le tuʻuina atu //rusfermer.net/postrojki/sadovye-postrojki/teplichnie-soorujeniya/parniki-etapy-stroitelstva-i-osobennosti-vyrashhivaniya-v-nem.html.

Lafulafuina o atunuʻu

O le fafie o se mea masani, e afaina ai le mafanafana ma le mafanafana, ma o le a fetaui ma soʻo se mamanu o le 'upega tafaʻilagi.
I lenei faʻataʻitaʻiga, mafaufau i se faʻailoga faigofie o le fagu. O iinei e mafai ona e maua i se ala faigofie tele, o le. faia le masani masani mo le tanini (faʻailoga), faʻapipiʻi uma vaega talafeagai, ma tapuni le nofoaga faʻapipiʻi ma le pusa masani mo fale talimalo.

Afai e te naunau i se mamanu sili atu ona umi o le agaga, ona tatau lea ona e faia lelei le fausaga.

Filifiliga 1

I le nofoaga na filifilia muamua e te manaʻomia e faia ai se faavae mausali. Ina ia faia lenei mea, matou te eli i totonu o le uʻamea o le eleele poʻo le va o le vaeluaga o le asbestos ma le maualuga e tusa ma le 2 mita.

O le laasaga e sosoo ai o le faia lea o se fale faʻapitoa laupapa. Ma le isi, ia faatulaga le faavaa i le ogatotonu o le faavae. O le fale apitaga e tatau ona lelei i le tele e mafai ai, o lea ia mafaufau i ai muamua. Ona tatou tosoina lea o puipui i se laupapa, e aunoa ma le leai o se va i le va oi latou.

Matou te suʻi foi le fola i se laupapa, ae tuʻu ai ni vaʻaiga laiti, e mafai foi ona faʻapipiʻi faʻapitoa faapitoa ma se paipa paipa. O le taualuga e tatau ona lava le malosi e lagolago ai le mamafa o le tane vai. O lenei mea o le a fesoasoani i le malosi o felauaiga i luga. Pe faʻapipiʻi le tane i luga o le taualuga, ae i luga o le tasi itu mo mafuaaga saogalemu.

O le taualuga e mafai ona ufiufi i le polycarbonate telefoni feaveaʻi, lea, i le itu, o le a mautinoa ai le sao atoatoa o le malamalama i le ao. Faʻamauina le tane, paluga, faʻaleleia vai. E tatau ona puipuia le laau mai le susu ma iniseti, e ufiufi i varnish poʻo se mea faʻapitoa.

I totonu o le pusa o le a manaʻomia ai se fata ma se pulou. Faatasi ai ma le fesoasoani a se pupuni e le susu, e mafai ona e vavaeeseina le vaega o laei ma solo. O foliga mai o le "fale" ua teuteuina i elemene talafeagai mo le mamanu o le upega tafailagi. Ua saunia le uaʻele!

Filifiliga 2

O se isi mea i paipa o se faʻavae lagolago mo laupapa laupapa. Tatou te eli laitiiti, e fuafua i le tele o le vai, lua, oneone oneone, iliili, faʻamalosi, ona tuʻu ai lea o piliki i luga o le sima.

E le gata i lea, pe a mavae sina taimi tatou te amata fausia le fola. Komiti Faatino mo le fola o le fale e sili atu le faʻaogaina o le terrace. E le fefe o ia i le susu, maualuga ma maualalo le vevela. O fola e tatau ona faʻapipiʻi i vaitaimi i le va o le laupapa mo le faʻavaveina o le susu.

Ona tatou saunia lea o le sifi, faʻapipiʻi ma mulimuli i le faasologa tutusa o taga e pei ona faamatalaina i luga.

Radishes, tuputupu aʻe i le togalaau.

Kāreti, faʻamanuia ma faʻaleagaina - saili i luga o la matou 'upega tafaʻilagi //rusfermer.net/ogorod/korneplodnye-ovoshhi/vyrashhivanie-v-otkrytom-grunte-korneplodnye-ovoshhi/osobennosti-posadki-i-vyrashhivaniya-morkovi.html.

Lavea Suavai a le Atunuʻu

O le natura o se mea ofoofogia foafoaga, ma o le malologa e tatau ona toʻa, e tusa lava po o le a. E manaia le vai pe'ā susulu ma mafanafana, ae o le a le mea e fai pe a timu? O le tali i le fesili e matua faigofie lava - faʻatau se suāvai vai vevela. E tele naua tane talitutusa i luga o le faʻatau.

E le gata i lea, o le a manaʻomia le faʻaleleia o le eletise ma, e tusa ai ma lea mea, faʻapipiʻi le pusa, ma faʻatasi ai ma le moli. Ona le malulu lea po o le pogisa o le a matautia tele.

Filifilia o se tane mo se fagavai a se atunuu

O le filifilia o se tane vai o se mea e sili ona taua. E taua le fuaina o "mea lelei uma ma le lelei" ma filifili e faavae i luga o le aofaiga ua atofaina.
Tank material:

  • uʻamea
  • palasitika
  • uamea malosi.
Mai le vaaiga o le saogalemu ma le tumau o le meafaitino, e sili atu le filifilia o se tane faʻanoanoa e faia i le uʻamea uʻamea poʻo le sila uʻamea.

O le soifuaga o nei mea o le a le itiiti ifo ma le 10 tausaga, ae o le tau o sea ituaiga gafatia e maualuga tele. Ia, ina ia mafai ona teu se tupe, ia fetaui lelei ma se taneta. O le voluma e matua aafia ai foi le tau. I le faatauina atu o le gafatia mai le 40 i le 250 lita. O lenei fesili e tutusa lava le manaʻomia o se tali saʻo ma faalagolago i le numera o tagata o le aiga ma isi mea.

Faʻalogo foʻi i le kamupanī ma isi faʻalapotopotoga. Tanki o le vasega ogatotonu, e ese mai le vevela eletise, ma atonu, o le vai, e leai ni galuega. Luga maualuluga - maualuga o le vai, vai vevela, pulumu ma tapuni ma faʻafeinu.

O le vasega LUX o loʻo i ai galuega uma o vasega na muamua atu ma faʻaopopo i ai: mea faʻapitoa i totonu (faʻatonutonuina o le vevela o le vai), faʻamautū aunoa ma le vevela pe a vevela i le seti.

Faitau uma e uiga i aogā o le zucchini.

Vaega o le totoina o pateta maualuga

Faʻatau ma faʻasoa

O le lelei o se tane e aunoa ma le faʻavevela o le savili malosi; e leai se mea e manaʻomia e mataʻituina ai le vai. Cons - le mafai ona faʻaaoga i le leaga o le tau.

O le lelei o le suavai vevela e manino, ae tatau foi ona amanaia le faʻaaogaina o le suavai - o le mataʻituina pea o le maualuga ma le tuʻuina atu o le vai, tau faaopoopo mo le eletise, vavalalata taimi mai le fesoʻotaʻiga mo faʻamoemoega mo le saogalemu, aemaise lava mo pusa palasitika.

O faʻamafanafanaga e masani lava o se tau faʻaopoopo ma foliga. O nisi, ioe, e mafai ona e moeiini ou mata, ma o nisi e manaʻomia ona e ave. O lea la, afai o le fale e asiasi i le vaitau malulu, e tatau ona avea le taʻele ma laumua, faʻamalama, vevela, ma isi. E faʻalagolago lava i auala ma mea e fiafia i ai lē e ona. O nisi tagata e itiiti ifo le totogi, ae o isi e manaomia se vasega "atoatoa board" LUX.

Ae ui i lea, o loʻo i ai pea se auala e alu ese ai. O le mea autu - o se malologa lelei ma "fesootaiga" ma le natura. Fai se malologa lelei!