Fualaau aina

Tulaga mamalu o le tane po o le fiafia fafine? Faamatalaga o ituaiga eseese o tamato, ona uiga autu ma uiga o le galueaina

E te manaʻo e teteʻe ma tosina mai le gauai o tuaoi i le atunuu e iai ni tamato tulaga ese? O loʻo i ai se vasega lelei. E tele ona igoa. Tagata lauiloa - Manuia ma le fiafia o tamaitai, faʻapea foi le igoa aloaia o le ituaiga o Auria. I le faaopoopo atu i le ata muamua, o le a fiafia ia te oe ma lona tofo ma fua lelei.

Ma afai e te manao e maua i luga o lau 'upega taʻavale se tamato malosi ma faʻamaʻi, o lona uiga o lenei ituaiga e mo oe. O se fua lelei lelei ma maualuga meaʻai. E sili atu i la tatou tusiga.

Toma Tomato Tagata: faʻamatalaga eseese

Igoa tulagaManhood
Faamatalaga lauteleVaitaimi o le vaitau fuafuaina
FaʻatonuRusia
Toto105-110 aso
PepaFaʻasolosolo, ma se pu iloga ile pito i luga
LanuRed
Faatatauga o fuamati amata120-250 kalama
TalosagaI se foliga fou ma mo le manava atoa
Tuʻu atu ituaiga3-4 kilokalama mai se togavao
Vaega o le tuputupu aeFaʻasalalau Agrotechnika
Faʻafitauli faʻamaʻiTetee i faʻamaʻi tetele

O se ituaiga o meaʻai eseese o tamato. O le laau e 170-190 cm le maualuga. I le tulaga o le vevela, e faasino atu i le vave-vave, 105-110 aso e pasia mai le totoina i le fua o fua muamua. E matua tupu lelei i totonu o le lanu meamata ma i le eleele puipuia. E i ai le teteʻe malosi i faʻamaʻi matua o tamato i totonu o greenhouses.

Fua o Tomato "Manhood" i se tulaga matua o le lanu mumu mumu, i se foliga e matua lautele. Laasaga o le mamafa o le Tomato mai le 120 i le 250 kalama. Le numera o potu 2-3, o le mataupu o mea matagogo e tusa ma le 5%. O le seleselega e sili atu le lelei ona 'ai pe faʻatautaia vave, aua e leʻo moe mo se taimi umi.

O le mamafa o se ituaiga e mafai ona faʻatusatusa i isi:

Igoa tulagaFua o le fua
Auria120-250 kalama
Tina tele200-400 grams
Faʻi Orange100 kalama
Moli faaola200-600 kalama
Rosemary pauna400-500 g
Persimone350-400 kalama
Leai se meae oo atu i le 100 kalama
F1 sili ona fiafia115-140 fua
Pink flamingo150-450 kalama
Povi lanu50 kalama
Uluaʻi alofa85-95 kalama

Ata

Matou te tuʻuina atu i lou mafaufau ni nai faʻamatalaga aoga ma faʻamatalaga e uiga i le totoina o tamato.

Faitau mea uma e uiga i ituaiga e le tauamiotonuina ma semi-fuafuaina, faapea foi ma tamato e puipuia i faamai masani o le po.

Uiga

Vailaʻau eseese o le "Masculinity" - o le taunuuga o taumafaiga a le au faifaatoʻaga mai Novosibirsk. Na fafagaina i le 1997, na maua ai le resitalaina o se ituaiga mo eleele tatala ma fale puipui i le 1998. O se foliga lauiloa tele lenei, e manao le fai togalaau uma e faia i luga o le fanua, ona o lona maualuga o uiga lelei.

O lenei ituaiga o tamato i le malae vavalalata ola lelei i le itu i saute, i le mafanafana mafanafana o le taumafanafana i le ogatotonu o le a maua ai se seleselega tele, ae e sili atu lava le ufiufi i pepa. I le tele o itu i matu o loʻo tupu aʻe i totonu o greenhouses.

"Tupulagaina" lelei mo le kuka fulisi ma le kalo. O lona tofo o le a iloiloina fou. I le faagasologa o sua, suamalie ma mea mama e seasea faaaogaina.

Ma le faaeteete Mai le tasi togavao "Igilisi" e mafai ona e maua le 3-4 kilokalama o fua. O le faʻalauteleina o le faʻatoagaina o laau mo le 4 laau i mita taʻitasi. m. E liliuina i le 16 kilokalama, e le o se faamaumauga mo fua, ae e le leaga.

E mafai ona faʻatusatusa le fua o se ituaiga ma isi i le laulau i lalo:

Igoa tulagaTuuina atu
Auriae oo i le 16 kilokalama i sikuea mita
Bony m14-16 kg i sikuea mita
Aurora F113-16 kg i sikuea mita
Leopold3-4 kilokalama mai se togavao
Sanka15 kg i sikuea mita
Argonaut F14.5 kilokalama mai se togavao
Kibits3.5 kg mai se togavao
Siberia mamafa11-12 kg i sikuea mita
Honey Cream4 kilokalama i sikuea mita
Nofoaga4-6 kg mai se togavao
Marina Grove15-17 kg i sikuea mita

Malosiaga ma vaivaiga

Faʻatasi ai ma uiga taua lelei o le "mamalu o tagata" ia:

  • faʻamaʻi faʻamaʻi;
  • lelei mafanafana i le vevela;
  • maualuga uiga lelei;
  • faapalepale mo le le lava o le susu.

Faatasi ai ma vaivaiga e tatau ona faamamafaina:

  • tele lava se eseesega, faigata ona maua fatu;
  • tau le tausia lelei;
  • faʻamalosi i fomaʻi;
  • vaivai vaivai e masani ona malepe.

Vaega o le tuputupu ae

O le mea autu o le eseese o le mautinoa o le auala e foliga mai ai fualaau aina, o latou o ni mea muamua lava. O le isi itu o loʻo lelei lelei le teteʻe. E taua foi le fai atu o se tasi lenei o ituaiga e le masani ai ma e tatau ona tatou taumafai e maua fatu moni.

O le ogalaau o se vao e tatau ona nonoa, ma o ona lālā e tatau ona faʻamalosi i lagolago. E tatau ona fai i totonu o le tolu po o le fa fuga, e masani lava i le tolu. I laʻasaga uma o le tuputupu aʻe e manaʻomia le fafagaina tele o fafaga.

I tala o la tatou 'upega tafaʻilagi o le ae maua ai le tele o faʻamatalaga aoga e uiga i faʻamaʻiina mo tamato. Faitau uma e uiga i:

  • Malosiaga, faʻasalalau, minerale, phosphoric ma le faʻasusu.
  • Auala e faʻaaoga ai le kesi, le fefete, iodine, boric acid, amonia, hydrogen peroxyide e fai ma ofu pito i luga.
  • E faʻafefea ona fafagaina fualaʻau, tamato i le taimi o vili ma le mea e fafagaina ai le laumei.

Maʻi ma faʻamaʻi

"O le mamalu o le tagata" e ono aafia i se faʻamaʻi pei o se mea mamago, ma o le tatuka poʻo le antracol o loʻo faʻaaoga lelei e faasaga i ai. Faʻatasi ma isi ituaiga o faʻamaʻi, na o le puipuia, faʻavaivai ma le moli, o le taimi e tatau ai ona faʻaaogaina le faʻamalositino, o nei fuataga o le a faasaoina ai lau tamato mai maʻi uma.

O faʻamaʻi pipisi e masani ona osofaia e se tamaʻi. E tupu lenei mea, e lua i greenhouses ma le malae vaʻaia. E faʻasaga i ai, o loʻo i ai se vaifofo mautinoa, o le fualaau faasaina "Strela". O le mea lea e le toe faʻafeiloaʻi ai le pest i le isi tausaga, aua o le mea lea e tatau ai ona vele le eleele i le tautoulu, aoina mai ni meaʻai iniseti ma faʻapipiʻi ma le faaeteete i se aū. O le a faʻaaogaina le fualaau faasaina "Prestige" i le Colorado potato beetle.

O Tomatoes e mafai ona osofaʻia e se apogaleveleve mite. Ina ia foia lenei meaola, o le a faʻaaogaina se vaifofo malosi, lea e soloia i vaega o le laau na taia e se iniseti. Fiafia i latou ma fatuina se siosiomaga e le talafeagai mo o latou olaga. E le afaina ai le laau.

Faaiuga

"O le mamalu o alii" i le tausiga e le faigata, na o le pau lava le mea e manaʻomia ona taulai faapitoa i ai, o le faiga lea o le faʻamaʻi. Ae mo se fai togalaau moni, e le o se faafitauli.

Tuai amataTaeaga tuaiLaititi vave
Faatoaga PaluGoldfishUm Champion
AfaFaʻamanatu le fugalaauSultan
Red RedVavega o le maketiMiti lemu
Volgograd PinkDe barao blackNew Transnistria
ElenaDe Barao OrangeGiant Red
May RoseDe Barao RedTagata Rusia
Talofa siliMeli pelePullet