Fualaau aina

O le faataapeapeina o fua susulu i totonu o le kiona ma totonu o se togalaau aina - Tato mumu mūmato: faamatalaga eseese, faʻalapotopotoga faʻatoʻaga

Faatasi ai ma le eseese o ituaiga o tamato mo le taofiofi, o le "Red Whear" e tu i fafo. I lenei tamato maualuga, o le faamasinoina e tagata faatau, o mea sili ona suamalie ma suamalie.

E faigofie ona tupu i luga o le 'upega tafaʻilagi, pe a maeʻa uma ile vavalalata o se vavao (e tupu aʻe i luga, ae le o le lautele) o lona gaosiga e maualuga.

Faitau i totonu oa tatou tusiga se faʻamatalaga atoatoa o le ituaiga, faʻafeiloaʻi ma ona uiga, aʻoaʻo e uiga i foliga o le galueaina ma le tetee atu i faʻamaʻi.

Lemu Tomato Paina: faamatalaga eseese

Igoa tulagaPaʻu mumu
Faamatalaga lauteleOgatotonu o le vaitau e leai se taua
FaʻatonuRusia
Totope a ma le 100 aso
PepaPear-shaped
LanuRed
Faatatauga o fuamati amata50-75 kalama
TalosagaMo le gaosiga ma le faasaoina
Tuʻu atu ituaiga2.2 kilokalama mai se togavao
Vaega o le tuputupu aeFaʻasalalau Agrotechnika
Faʻafitauli faʻamaʻiManaomia le puipuiga mai faʻamaʻi faʻaleagaina

Varietal tomato Red Red Pear o se ituaiga e le mafaamatalaina o le vave ona lelei. Laʻau bezshtambovy, sredneoblinichny, maualuga mai le 120 i le 160 cm. O le ituaiga na fafagaina e tagata Rusia i le 1998, na faamauina i le 2004.

E tusa ai ma le metotia o le tuputupu aʻe o ituaiga e aofia ai le vaega lautele. E ola tutusa lelei ma fua mai i fualaʻau ma i totonu o le fale lauʻeleʻele. O le Red Pear ua i ai le malosi e tetee ai i faʻamaʻi ma faʻamaʻi.

Tomato varieties Red Pear maualuga-gaosia. Faʻatasi ma le tuputupu ae i totonu o se kulumato lauusiusi, e tusa ai ma faiga faʻatoʻaga, e mafai ona e aoina mai le tusa ma le 2.2 kilokalama o fualaau aina mai se tasi laau. I luga o moega avanoa, o lenei fuainumera e masani lava e le silia le 1.8 kilokalama i le vao..

Malosiaga ma vaivaiga:

  • Faʻamatalaga: fua e le mafaamatalaina ma le tele o fua, e ese foi i le manaia tele.
  • Cons: le manaomia mo le faʻaauau pea ona fausia o le togavao ma lona nonoa.

O le lanu mumu, e le pei o fua e tutusa ma foliga ma isi uiga o ituaiga eseese, ua ola i le lua stalks. Faatasi ai ma lenei tulaga o le togavao e mafai ona e mauaina ni fua e sili atu ona fua.

I le laulau i lalo e mafai ona e vaʻai i fua o lenei mea ma isi ituaiga o tamato:

Igoa tulagaTuuina atu
Paʻu mumu2.2 kilokalama mai se togavao
Tinamatua o le Meaalofae oo atu i le 6 kilokalama mai se togavao
Brown suka6-7 kg i sikuea mita
Palemia6-9 kg i sikuea mita
Polbyg3.8-4 kilokalama mai se togavao
Lanu uliuli6 kg mai le vao
Kostroma4.5-5 kilokalama mai se togavao
Laʻau mumu10 kilokalama mai se togavao
Tagata valea15 kg i sikuea mita
O le pepe taalo8-9 kg i sikuea mita
Faitau i luga o la matou 'upega tafaʻilagi: pe faʻapefea ona maua ni seleselega lelei o tamato i le malae vaʻaia ma greenhouses.

O a ni mea pito sili ona lelei o le totoina muamua o ituaiga o tamato e tatau i tagata fai togalaau uma ona iloa? O a ituaiga ituaiga tamato e puipuia i le tele o faʻamaʻi ma le maualuga o le gaosiga?

Uiga

Fualaau Tomato paina mumu e foliga lanu, vavalalata vavalalata i le meaʻai (ona o lenei ituaiga ma maua lona igoa). Le lanu o le paʻu ma le pulupulu e mumu mumu, o potu o fatu e laiti, vaapiapi, i le tasi fualaau e leai se sili atu i le 6.

O le pulupulu o le eleelea, o le pala, o le tamaoaiga i le tofo o le tamato, toetoe lava a leai se vai mama. O le mamafa o fuamato - mai le 50 i le 75 g.

Fua e faʻamaonia ai femalagaaiga ma taofi le lelei o meaʻai pe a teuina i totonu o se pusaaisa mo le 35-50 aso. Fualaauʻai Paina Paarua e lelei tele i le salting and marinades. E talafeagai foi mo le sauniuniga o salakeke po o le pati tamato.

E mafai ona faʻatusatusa le mamafa o fua o lenei ituaiga ma isi i le laulau i lalo:

Igoa tulagaFua o le fua
Paʻu mumu50-75
Bella Rosa180-220
Gulliver200-800
Pink Lady230-280
Andromeda70-300
Klusha90-150
Buina100-180
Fualaʻau600
De barao70-90
De Barao le Sili350

Ata

O le Tomato Red Pear o loo faaalia i le ata oi lalo:

Vaega o le tuputupu ae

Toeitiiti o afā uma o Rusia e fetaui mo le tuputupu aʻe o le tomato Red Pear sei vagana ai le mamao mamao. O tamato mūmū mūmū ua totoina e tusa ai ma le polokalame 40 x 70 cm poʻo le 3-4 laau ile sikuea mita. E taua le faʻapipiʻi vave o pine i tafatafa ane ia i latou ina ia mafai ai ona faʻapipiʻi le tipi i luga ao latou tuputupu aʻe.

O le lona lua o loʻo faia mai se laasaga e tupu aʻe mai se agasala 4 o lenei laupepa. A maea le faʻavaeina o fua muamua, e tatau ona ave faʻatasi vaiaso uma, e aunoa ma se faʻasesega, e tusa lava po o le a lo latou nofoaga, faʻapea foʻi ma se vaega o laulaau i le pito i lalo.

E manaʻomia e paʻu mūmū ni mea faʻapitoa i vaiaso taʻitasi ma ni fomaʻi faʻapitoa pe faʻasaina, faʻapea foʻi ma le mamafa masani o le faʻavaivai.

Maʻi ma faʻamaʻi

O faʻamaʻi e aʻafia ai le Tomato Red Pear, e masani ona i ai se natura mushroom. Ina ia aloese mai a latou mea tutupu, e fautuaina le ea i totonu o le greenhouse ma mai le ogatotonu o Iulai o faʻamalo le totoina ma le paluga a Bordeaux.

Moli Tomato Paina - o se fualaau lelei tele mo le ola i luga o le togalaau togalaau. O le faʻaaluina i le tausiga o le totoina o itula, o le a totogi lelei ai le fia sefulu kilokalama o fualaau suamalie lelei.

I le laulau o loʻo i lalo o le ae maua ai fesoʻotaʻiga aoga e uiga i ituaiga tomato ma vaitau eseese:

Taeaga tuaiLaititi vaveSili atu
Volgogradsky 5 95Pink Bush F1Labrador
Krasnobay F1FlamingoLeopold
Meli peleMaea le naturaSchelkovsky vave
De Barao RedNiu königsbergPeresitene 2
De Barao OrangeTupu o GiantsLanu pinana
De barao blackTatalaLocomotive
Vavega o le maketiChio Chio SanSanka