Fualaau aina

Tomatoes "De Barao": ituaiga eseese, faʻamatalaga ma uiga, fautuaga mo le totoina o fatu

O le tele o fai togalaau, o le tomato togalaau "De Barao" ua lauiloa talu mai le 90, o le tele lava oi latou o loo lauiloa pea.

Na ia manumalo i lona tetee atu i faamaʻi ma fualaau aina, lea e tumau ai le taimi atoa o le totoina.

I aso nei, e tele ituaiga o De Barao e maua. I lenei tusiga o le ae maua ai se faʻamatalaga lautele o le ituaiga, uiga ma uiga o le galueaina.

Ma ia maua foi sootaga i ituaiga o lenei ituaiga o loʻo tuʻuina atu i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi.

Tomato "De Barao": faʻamatalaga o le ituaiga

Igoa tulagaDe barao
Faamatalaga lauteleLuga-matua, umi ituaiga ma fua o lanu ma lanu eseʻese. Fautuaina mo greenhouses. Laʻau faʻamaonia.
FaʻatonuRusia
Toto115-120
PepaFualaau aina.
LanuLe lanu o fualaau aina suamalie e mumu, samasama, uliuli.
Faatatauga o fuamati amata70-90 kalama
TalosagaLautele - faʻaaogaina fou, mo le faʻaaogaina atoa, faʻamalolo.
Tuʻu atu ituaigaE oo i le 40 kilokalama i sikuea mita.
Vaega o le tuputupu aeFaʻamau i totonu o le 1-2 'au. Manaomia se leoleo ma pasynkovanie.
Faʻafitauli faʻamaʻiTetee i le tele o faʻamaʻi o Solanaceae.

E tele naua mea faʻapitoa o le ituaiga "Be Barao":

  • O se tagata lauiloa;
  • Tsarsky;
  • Lanu samasama;
  • Mumu;
  • Black;
  • Orange;
  • Pink

"De Barao" - e le o se tulaga masani, laau le taua, umi, o nisi taimi e oo i le 4 m. O loʻo i ai se mea malosi malosi, o se fuainumera tele o lau lanu meamata lanu meamata o se foliga lapopoa. O le numera ole palasi e tusa ma le 5-7 fua e latalata i le 10, o nisi taimi e sili atu. Fua seia oʻo ina tafe le kiona.

O lenei ituaiga ua tuai. Tetee i le tele o faʻamaʻi, e aofia ai le tuai o le paʻu. O le vailaʻau o le faʻamaina o le kiona, togafiti faʻamafaʻasamaina talafeagai ma eleele i fafo.

Matou te gauai atu i faʻamatalaga aoga e uiga i ituaiga o meaʻai, semi-determinant ma super determinant o tamato.

Ma e uiga foi ia i latou e maualuga-gauaʻi ma faʻasao i le tele o faʻamaʻi, e le mafai ona aʻafia i le tuai.

Uiga

O le ituaiga o meaʻai sa gaosia e o matou uso a tagata mo se taimi umi, na aofia ai i totonu o le resitala a le Setete o Rusia o ituaiga mo faʻatoʻaga i le 2000. O fua o le seleselega ua sili ona lelei ma umi, e pei ona taʻua i luga. Mai le sikuea sikuea i totonu o le greenhouse e aoina i le 40 kilokalama. I le malae vaʻavaʻai - sina mea itiiti, faʻalagolago i le tau i le taimi o fualaau aina.

E mafai ona faʻatusatusa le fua o se ituaiga ma isi i le laulau i lalo:

Igoa tulagaTuuina atu
De baraoe oʻo atu i le 40 kilokalama i le sikuea mita
E foliga mai e le o vaaia12-15 kg i sikuea mita
Taliga i le kiona2.5 kilokalama mai se togavao
Uluaʻi alofa2 kilokalama mai se togavao
Samarae oo i le 6 kilokalama i sikuea mita
Vavega11-13 kilokalama i sikuea mita
O le baron6-8 kg mai se togavao
Apple Russia3-5 kilokalama mai se togavao
Cranberries i le suka2.6-2.8 kilokalama i sikuea mita
Valentine10-12 kg mai se togavao

Faʻapitoa:

  • e le manaʻomia se tausiga faʻapitoa;
  • tine tetee;
  • malulu-tumau;
  • fua tele;
  • faʻamaʻi faʻamaʻi;
  • fualaau aina ua teuina mo se taimi umi.

E leai ni faaletonu. Faʻafiafia le tofo, e aunoa ma se faʻalogo lelei.

Fualaau Faʻamatalaga: Fuaina o le mamafa 70-90 kalama, e mamao. O le lanu o le fua o le fua e fua i ituaiga eseese (mumu, piniki, samasama, uliuli). O loʻo i ai se mea maualuga o le mataupu o le matutu, 2 potu ma se numera tele o fatu. Puipuia lelei ona o le maualuga, e oʻo atu i le 2 masina. Lelei tele fefaʻatauaiga. O fualaau lanu meamata i le faaiuga o le vaitau tuputupu ae e mafai ona aveeseina, o le a vave ona latou ola i se nofoaga mafanafana ma moe mo se taimi umi.

E mafai ona faʻatusatusa le mamafa o fualaauʻai ma isi ituaiga i le laulau i lalo.:

Igoa tulagaFua o le fua
De barao70-90 kalama
Viscount Crimson300-450 fua
Katya120-130 fua
Lelei le logoe oo atu i le 800 km
Crystal30-140 kalama
Fuga mumu70-130 fua
Fatima300-400 kalama
Verlioka80-100 kalama
Le afaina120-260 grams
Caspar80-120 kalama

E mafai ona faʻaaogā faʻasoa, o le foliga o le fua ma le fausaga o le tino e talafeagai lelei mo le sauniaina o sandwiches, ma lelei foi i salakeke fou. Ona o lona laʻititi laitiiti e faʻaaogaina mo le veleina ma le faʻafefe. Afai e teu lelei atoatoa o latou foliga, aua e te oso. Auā e le fetaui le sua, e laʻititi tele i fua.

Ata

Lalo o ata o ituaiga eseese o tamato "De Barao":

Vaega o le tuputupu ae

O le ituaiga "De Barao" ona o lona malulu ma le tetee i le malosi e mafai ona tupu i soo se itulagi o le atunuu, e le gata i totonu o le laufanua ma i totonu o se fale kiona poʻo se fale kiona.

A e ola i totonu o se fale koli, manatua le maualuga o le tupu o laau!

Laʻau, faʻafefete i se vaifofo faʻamaʻi, ua totoina i luga o fualaau aina i totonu o se pusa masani (e mafai ona faʻaaogaina se fale lauʻeleʻele) i le ogatotonu o Mati, latou te filifilia se togi ma foliga o lau laʻau maualuga i ipu eseese.

O le pikiina i totonu o koneteina eseese e faʻaleleia ai aʻa o fualaau. Afai e manaʻomia, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻaleleia o le tuputupu ae. O le 60-70 aso talu ona totoina e mafai ona totō i totonu o le fale lauʻeleʻele, i sina taimi mulimuli ane - i le avanoa. E faʻapefea ona saunia le palapala i totonu o se fale kati mo le totoina o tomato, faitau i inei.

Fautuaga: Totoina i se auala e le mautonu pe laina, i le 1 sq. M. 2 totō taʻitasi.

Totoina o laau totoa i eleele tatala, tausi lelei fale i tulaga o gutu malulu. A oʻo ina totoina tomato, e tatau ona e filifili i foliga o le aʻa - filifili 2 puʻe malosi, o le vaega totoe o le a vaʻaia aʻo le i aliali fua le 10 aso. I le pito i luga e le silia ma le 8 pepa.

Faitau e uiga i ituaiga eseese o tamato e lelei le puipuia i maʻi autu o le nightshade.

Ma e uiga foi i le mafuaaga e tatau ai i tomato ona maua le acidic acid.

"De Barao" o ni ogalaau uumi, e na o le manaʻomia ona nonoa mai ina ia aloese ai mai le malepelepe ma le faaleagaina. Mo ia tamato, o le lagolago a le tagata lava ia o le lelei tele lea o pou poʻo le uaea (fafie) faʻatasi ma le nonoa i tafatafa o le aʻa ma faʻaopoopoga faʻapipiʻi ao tuputupu ae le laau.

E faʻamamaina Tomatoes i aʻa, tele, e tatau ona oʻo atu le afa i le afa mita i le loloto. E le manaomia le inu susu, ma e le tatau ona malulu le vai. Faʻaauau le tatalaina ma mulumuli.

E mafai ona e faʻamafanafanaina e tusa ai ma le masani masani a le tagata. Faitau atili e uiga i le auala e tatau ai ona faʻamaʻaina tamato ma mea faʻalaʻau, auala e faʻaaoga ai iodine, lefete, hydrogen peroxide ma amonia pei o ni pito i luga.

O le vailaʻau e faʻasaga i faʻamaʻi ma faʻamaʻi, ua lava lava le faʻamaloloina o faʻafitauli e ala ile avanoa i soo se kiosisi mo fai togalaau-faʻatoʻaga. Faitau atili e uiga i faʻamaʻi masani masani o tamato i greenhouses ma le auala e faʻafefe ai.

I luga o la matou 'upega tafaʻilagi, o le ae maua ai faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le fusarium o le totoina o laau, verticilli ma auala e puipui ai mai le paʻu.

O le gaosiga ma le faigofie o ituaiga tomato "De Barao" e matua maualuga lava e mafai ona maua le togalaau e oo lava mo tagata e leai ni tomai.

Matou te gauai atu i faʻamatalaga aoga e uiga i le auala e maua ai fualaau totō lelei i le malae vaʻaia, pe faapefea ona maua ni fua lelei i greenhouses i le tausaga atoa ma po oa mealilo o le tutupu vave o ituaiga o tamato.

I le laulau o loʻo i lalo o le ae maua ai sootaga i isi ituaiga o tamato na tuʻuina atu i luga o la matou 'upega tafaʻilagi ma maua vaitau eseese:

Tuai amataTaeaga tuaiLaititi vave
Viscount CrimsonFafaʻi samasamaPink Bush F1
Lelei le logoTitanFlamingo
KatyaF1 slotTatala
ValentineMeli peleChio Chio San
Cranberries i le sukaVavega o le maketiSupermodel
FatimaGoldfishBudenovka
VerliokaDe barao blackF1 tele