Fualaau aina

E mafai ona fafagaina ni anufe i le vavalalata? O le a le ituaiga mutia e mafai ona tuʻuina i toʻi?

O tagata e ona le pule e tatau ona tausia ma le faʻaeteete mea e teu. I le oʻo mai o le vevela vevela, e te manaʻo e togafitia lau fagafaʻai ma se mea manaia, ma e maua mai ai lau laʻau feʻai ma o latou foliga atoa ma e fesiligia i ana meaʻai.

E ui i lea, e taua tele le iloa po o fea oloa o le a aoga mo le fagafao, ma e mafai ona faʻaleagaina lona soifua maloloina.

E mafai ona fafagaina ni anufe i le vavalalata? O le a le ituaiga mutia e mafai ona tuʻuina i toʻi? O lenei tusiga o le a taʻuina atu auiliiliga.

E mafai ona fafaga fagalaʻau i lau o lenei mutia?

Manatua o lenei tulafono e faigofie lava. E tatau i se tasi ona manatua le manaia o le tofo o le taula, ma vave ona oʻo mai le malamalamaaga i le mafuaaga e le mafai ai ona fafagaina paolo hamster o lenei laau. Oxalic acid ma ona sua e mafai ona afaina. O nisi o ona masima e mafai ona nofo i totonu o le pelvis i le ituaiga oneone po o maa. Ma ona o le maualuga o le 'acids i totonu o le valamori, e mafai ona mafua ai ni faafitauli ogaoga i le gastrointestinal tract of the animal.

O le a le mea o le a tupu pe a faʻaaoga le laau?

O le tino o salu e matagofie tele i aʻafiaga o mea oona. Faatasi ai ma se fuainumera tele o laʻau e aina, o le a mafai ona tupu tele vave le tali. Ae o le tele lava o le maʻi o le gastrointestinal tract o le a faasolosolo malie lava.

O aʻafiaga e aofia ai:

  • fatu fatu;
  • fufulu;
  • manava manava

O le a le mea e fai pe a fai e 'ai e se hamster le lau?

Afai o loʻo tupu pea o le fagafaʻaga ua 'aina le sorrel, o se manaʻo faanatinati e faʻafesoʻotaʻi le falemaʻi vailaʻau mo fesoasoani. E leai se mea e le tatau ona e mafaufau i ai! O le sese le faʻaaogaina o se vailaau mo togafitiga e mafua ai faʻafitauli poʻo le maliu foi o se fagafao.

O a isi mutia e le mafai ona fafaga?

O le lisi o mea faasaina mo le fafagaina o vao vao e le faatapulaaina i le vavala. O se lisi puupuu lea o laau e le tatau foi ona tuʻuina atu i ni anufe i soo se auala:

  1. kele;
  2. riki;
  3. tulip;
  4. mint;
  5. kapisi.

E tatau ona manatuaina o le juicier o le laau, o mea sili ona leaga e faaputuputu i ai. E le tatau ona tuʻuina atu i luga o le hamsters soʻo se mutia e ola i totonu o se taulaga i le taulaga pe lata i auala.

O le a le mea e faatagaina?

O loʻo i ai ia laau e faʻamaʻi ai le tofo ma e talafeagai lelei mo togafitiga, pe a fai e aoina i le tausisia o tulafono ua faʻamatalaina i luga. Faatasi ai ma:

  • meaʻai;
  • pasili;
  • letusisi laulaʻau;
  • laʻau paʻu;
  • mea totino;
  • laulaau laulaau.

A e tusia se meaʻai a le hamster, e tatau ona e matua faʻaeteete.. O le faʻaaogaina o se fagafao e le manaʻomia mo lenei oloa e mafai ona afaina tele ai lona soifua maloloina. I faʻamuamua o faʻafitauli o meaai, o se manaʻoga faanatinati e feutagai ma se fomaʻi.