Fualaau aina

Laasaga i lea laasaga i luga o le auala e fai ai se vaomatua manua. O le a se isi mea ma o fea e mafai ona ou faʻatau?

O le totoina o fatu o se tasi lea o vaega aupito sili ona taua o le tuputupu aʻe o pega. Soo se faaletonu e mafai ona taitai atu ai i le mea moni e tele le tele o pine e mate.

E taua tele le le totoina o fatu ua tumu, ae o le faia ma ou lima e le atoatoa ma umi. Ina ia aloese mai le leiloa o le seleselega, e sili ona lelei le faʻaaogaina o se fatu fatu.

O lenei tusiga o loʻo tuʻuina atu ai laasaga i lea laasaga ma lea laasaga i le auala e faia ai se tusi taʻavale mo beets. I totonu foi o lenei mea o le a maua ai faʻamatalaga aoga e uiga i mea o loʻo maua e isi masini fufulu mo le totoina o fatu o pusi i luga o le eleele ma o fea e mafai ai ona faʻatau nei masini mo le galuega.

O le a le mea?

O le fatu laau o se masini faʻapitoa mo le totoina o lenei fualaau faisua. E matua faʻamalosia ai le galuega a le fai togalaau, o le faʻatoʻateleina ma saʻo le sasaa o fatu i le eleele.

O le seeder beetle e aofia ai se atigipusa pipi, se laina fatu, mea tatala e manaʻomia mo le fausiaina o togalaau i totonu o le eleele ma meafaigaluega e gaosi e manaʻomia e faʻatumu ai fao.

O a ituaiga?

  • Fatu i luga o le poloka afi - o se tasi o ituaiga o mea faʻapipiʻi i luga o le poloka afi. Autu o le taotoga: faʻapipiʻi o loʻo i luga o vaieli mai le teuina (faʻafeiloaʻi faʻamaʻi faʻatasi ma i latou i le taimi lava e tasi), ona tapunia ai lea o se uili faʻapitoa mo le faʻafesoʻotaʻi ma le palapala ma le vave faʻapipiʻiina. Afai e misi le rink, e mafai ona e faʻatau ma faʻapipiʻi oe lava ia.
  • Tomaʻi fatu - faʻapipiʻi i luga o le taʻavale. O le taʻiala o le taotoga e toetoe tutusa lava ma le fatu i luga o le poloka, na o vaeluaga e vavaeina e uili lagolago, ma a maeʻa ona totoina le saito, o le moega e ufiufi i le eleele mai le pusa i tua po o le tagata tatala.
  • Manoa lima o se atigipusa laʻititi i le pito i lalo o nai pu laiti ua faia, i luga o uili, lea e sasaa ai fatu. O uili e fausia ai togalaau o loʻo paʻu ai le fatu, mulimuli ane o loʻo ufiufi uili uʻamea i le eleele.

Faʻatauga ma faʻasesega o ituaiga eseese

Fatu i luga o le poloka afiTomaʻi fatuManoa lima
FaʻaauauLaititi laʻititi, talafeagai mo faʻatoʻaga faʻatoʻaga faʻatoʻagaE fetaui mo le tele o volumes of work, e mafai ai ona e faʻaaogaina le faagasologa o fatugaTau maualalo, talafeagai mo le galue i totonu o le togalaau
FaʻasologaTau maualuga, e tatau ona filifili se fatu fatu faapitoa mo se taʻavale savaliE le talafeagai mo le galue i totonu o le togalaau, tau maualugaE leai se aoga, e le mafai ona faʻaopoopo le faʻamalolo i le taimi o le luluina

O le a le mea e faʻalagolago i ai le filifiliga?

  • Mataupu faavae o le taotoga: o le fatu i luga o le motoblock ei ai se faʻavae tutusa o le faʻatinoga o lena mea i luga o le avetaavale. E faʻaaogaina. O le masini tusi e pulea ai le tagata lava e tasi, lea e mafai ai e oe ona faia ni galuega sili atu ona maaleale ma sili atu le saʻo e lulu ai beets.
  • O mamafa: O le fatu i luga o le avetaʻavale e sili ona faigata ma sili atu le mana e manaʻomia e faʻanofo ai. O le fatu fatu i luga o le tagata savali e mama, ae manaʻomia pea le malosi faaopoopo. O le masini feaveaʻi e galue mai taumafaiga a se tagata, e le manaʻomia ni elemene elemene faaopoopo.
  • Tau: o se fatu fatu i luga o se taʻavale e tau i le 200-700,000, ae e taugata tele; o le fatu i luga o le poloka afi e taugofie ma ei ai se tau e 10-20,000; o le fatuga tusi tusi o le taugofie lea ma o lona tau e le sili atu i le paepae o le 10,000, e fuafua i le ata ua filifilia.
  • Ituaiga o fatuga: o se fatu fatu i luga o se taʻavale savali poʻo se taʻavale e mafai ai ona lulu faʻamaʻi faʻamalosi e faʻaaoga ai le disk, sipuni, pepe, vavao, pulumu, maea, pulou, masini fufululaʻau. Mo le tusi lesona o le lolomi ituaiga.
  • Faʻatau: O le suauu taʻavale e faia e Belarus, Rusia, faʻapea foi ma isi atunuu; i luga o le uila afi - Amerika, Rusia ma Belarus, tusi lesona - Iukureini, Belarus ma Rusia.
  • Faʻailoa le lautele: faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga. O le fanau i luga o le avetaavale e ave le ave o le 3.6 mita; luga o le savali savali; tusi lesona - maualuga 0.5 mita.

Eseesega mai le ituaiga ma faataitaiga

I luga o le savali taʻavale

Lotoina o lainaPremium STV-2STV-4SM-6
Tele i le va o laina160-500 mm160-500 mm150 mm
Depth of Seed10-60 mm10-60 mme oʻo atu i le 60 mm
Aofaʻi o paʻu2 vaega4 vaega6 vaega
Faʻatoʻa fatuina1100 mm1150 mm900 mm
Le maualuga o le tasi bunker3 dm³3 dm³40 dm3
Pauna o meafaigaluega40 kilokalama58 kilokalama55-63 kilokalama

I luga o le taʻavale

STV-6CT-12HRO-6
Nofoaga i le itula2.16 i latou / itula3.24 i le itulamai le 1.9 i le 4.2 i le itula
Faʻatoʻa fatuina4.8-6 m5.4-6.0 mmai le 2.7 i le 4.2 m
Paʻu o le tuʻuina o fatu25-55 mm25-55 mm25 mm
Tele i le va o laina 0.6-0.75 m0.45-0.5 mmai le 0.45 i le 0.7 m
Le maualuga o le tasi bunker28 dm328 dm320-30 dm3
Masina o le unloaded unit1,228 tone1,450 tone0.7 tone

Tusi lesona

«Dachnitsa-7M»«Fafine nofo««Zorka-M«
Faʻatoʻa fatuina0.36 m--
Paʻu o le tuʻuina o fatu40 mm50 mm20-50 mm
Tele i le va o laina0.6 m--
Le maualuga o le tasi bunker0.75 dm30.75 dm31.2 dm3
Taofiaga o le gaoioi3-4 km / h3-4 km / h3-4 km / h
Fuainumera o laina e totoina7 vaega1 fasi pepa1 fasi pepa
Masina o le unloaded unit4.5 kilokalama0.9 kilokalama10 kilokalama

Faʻatau i faleoloa eseese ma le faʻapipiʻiina poʻo le piki

  • O le tau o se fatu fatu mo se taʻavale i Moscou e 31,900 rubles, i St. Petersburg - 30,800 rubles.
  • O le tau o se fatu fatu mo se uila afi i Moscow ma St. Petersburg e mai le 29,500 ru.
  • E mafai ona faatauina se fatu fatu tusi i Moscow i le tau e 6,990 ruulu, ma i St. Petersburg - mai le 4,550 rubles.

E faʻapefea ona fai oe lava ia?

Faʻamaumauga:

  1. Faʻamau: 2.5 mm ma le 5 mm faʻamatalaga.
  2. O le samala o Joiner.
  3. Passatizhi poʻo pine.
  4. Epoxy resin.
  5. Faiga faʻatau

Mea e manaʻomia:

  • O le paipa o le uamea paipa e oo i le 5 cm le lautele ma le umi o le umi e le silia le afa mita.
  • O le laau poʻo le paʻu paʻu paʻu e 10-15 cm le umi nai lo se paipa uʻamea. E tatau ona 1 mm le maualuga o le tootoo i le siliva o le pipili.
  • E tolu togi.
  • O uili ua i ai le limitefulu 15 i le 25 cm, e fetaui lelei foi ma uili mai se uila a le fanau po o le paluga.
  • Pipi tioata, e mafai ona e faia ni nai fasi vaega.
  • Laʻau fafie uʻu 7 i le 3 cm, laʻau laupapa, faʻamafaʻi pepa mai le 0.8 i le 1.5 cm lautele.

Mea eleʻele elemene:

  1. Fatuga vine.
  2. Ave taavale
  3. Faailoga seisi faasologa fou.
  4. Uili o le uaea.
  5. Sini
  6. Manoa
  7. Vomer
  8. Fatuina fetu
  9. Zagoratch

Laasaga o lea laasaga ma lea laasaga mo le gaosiga o meafaigaluega i fale

  1. O se tootoo ma palupi muamua na faatulaga i ai o loʻo tuʻuina i totonu o le paipa - tasi i le ogatotonu, lua i luga o pito o le gaʻo.
  2. O lenei mamanu o loʻo faʻatutu i luga o uili, vaʻaia, o le makaina e faʻaaoga i ai mo le suʻeina o pupu i le pito i luga o le gaʻo, o loʻo faʻamatala atu i le amanaʻia o le mamao fuafuaina i le va o fatu.
  3. Lafoaʻi ma se 2.5 mm fofo e fai ai se pu i le paipa, ave le tootoo i totonu ile loloto o le 2.5 mm. Liliu i le 45 tikeri, toe filifili laina. E faafitu ona toe faia le gaoioiga, e oo lava i le tufatufaina o vaieli i luga o le ai uamea. Afai e tatau ai, faʻaititia le laasaga o le tulaueleele, liliu le tootoo i se tikeri laʻitiiti.
  4. Matou te ave le fausaga mai le paipa ma toso ia pu i le pito i lalo ma se 5mm fofo, ona toe faʻafesoʻotaʻi lea o le paipa i le uamea.
  5. I le pito i luga o le pipili tatou te tuʻuina atu ai pusa (0.5 l palasitika pusa e mafai ona ave) mo fatu, lea o le a latou paʻu ai i totonu o le pusa.
  6. Gaosiga o le gaosiga: faʻamau i le ogatotonu o le fausaga o nofoa afi. Filifili filifili i pito o paʻu e talafeagai mo le lautele o le paipa. O nei mea uma o loʻo faʻamau ma faʻamau i itu uma e lua ma faʻamautu i le epoxy resin. O le nofoaafi ua afifiina i se mea faapipii, pe a maea ona faapipiiina i luga o paʻu. O pito o le gaioiga faʻasolo ina ia tusa ai ma le lautele o le laina o le tulaueleele.

Matou te ofoina atu e matamata i se vitio i le auala e fai ai se vaomatua oe lava ia:

O loʻo i ai i le 'upega tafaʻilagi isi mea e uiga i le totoina o laau toto:

  • Faʻaleleia i le tautotogo i le avanoa.
  • Mataupu faavae o le totoina o fualaau aina: o le a le mea e mafai ona totoina pe a uma ni beets, i tafatafa o le fualaau aina ma mea muamua e talafeagai ai?
  • O afea e lelei ai le totoina?

Faʻamatalaga ono tutupu pe a fai ni mea faʻapitoa

O le faigata tele i le gaosiga o masini e mafai ona avea ma le leai o ni mea, faʻapea foʻi ma le faigata i la latou filifiliga. Ina ia aloese mai lenei mea, e tatau ona e faʻatusatusa saʻo le telē o le vaʻa fuafuaina fatu.

Ae ui i lea, e tusa lava pe na faia e le tagata lava ia pe faʻatau i se faleoloa faapitoa, e mafai ona avea ma fesoasoani sili i le lūlūina o beets, o le mea autu o le filifili le ituaiga saʻo e fuafua i le tele o lau 'upega tafaʻilagi.