Faatoaga faatoaga

Incubator mo fuamoa ostrich ma o latou lava lima

I aso nei, o le tele o tupe a le fale i totonu o le fale ma le ostrich o faatoaga ua faateleina. E ui lava i le mea moni o lenei manulele ua manatu e le mautonu i tulaga ola, e le faigofie tele ona maua ni fanau maloloina i mea o nei ona po. O le mea lea, o le toʻatele o faifaatoaga ua faʻaaogaina le faʻaleleia o fuamoa e faʻaaoga ai masini. I totonu o lenei tusiga o le a tatou iloiloina auʻiliʻili auiliiliga autu autu o le ostrich, faʻapea foi le masani lelei i tagata sili ona taʻutaʻua.

Auala e filifili ai le saʻo incubator

Pe a filifilia le saʻo ma le maualuga o le incubator, e taua le mafaufau atoa i uiga uma o nei masini, ae o le tele lava o mataupu taua, o le mea e leaga, e le o amanaiaina. I lenei tulaga, o le lelei o le faʻaaogaina o se incubator e faʻaitiitia, lea e mafai ona oʻo atu ai i se gau matuia.

E te iloa? O mea muamua na tutupu i Aikupito anamua e tusa ma le 3,000 tausaga ua mavae. O la latou matafaioi na faia e le ogaumu o le ogaumu eleʻele lea na faatumauina ai le maualuga o le vevela e ala i le vevela vevela.

Ina ia iloa le filifiliga tonu o le incstator ostrich, e tatau ona e vaʻavaʻai i vaega nei o le masini:

  • faʻatinoga: O lenei tulaga maualuga e fuafua muamua lava i le numera o fuamoa o le a fua i le masini. Faataitaiga o le malosi o le malosi ua manatu e sili ona taatele i le maketi. Latou te faʻatagaina oe e faʻatasi i le taimi e tasi i luga o fata e 10, aʻo tuputupu ae i le taimi lava lea e tele ni nai fuamoa i le taʻamilosaga. Ae afai o le ostrich faʻatoʻaga e faʻatinoina mo faamoemoega amateur, matou te fautuaina oe e faʻalogo i le tele o masini eletise e mafai ona ufiufi i le 10 fuamoa i le taʻamilosaga;
  • masini afi: O lenei elemene o le mamanu o le autu autu, o le mea lea, o lana filifiliga e tatau ona faʻatalatalanoa ma le sili ona atamamai. O aso nei o loʻo i ai ni eletise e tuʻuina atu ai elemene mafanafana, moli felafoaʻi, mea faʻavevela, uila eletise, ma isi mea, ae o le filifiliga e sili ona lelei o se ata vevela. Na o ia lava e mafai ona faʻamafanafanaina mea uma o le incubator ma se faʻaitiitiga faʻaititia o le malosi;
  • telefoni: Mo le faʻavaeina o le soifua maloloina ma le aoga e taua tele le mataʻituina o le vevela i le taimi o le faʻavelaina. I lenei tulaga, o le sese o le senate o loo taʻalo i se vaega taua i lenei faagasologa, talu ai o lenei mea e fesoasoani i le iloiloga saʻo ole pulega o le vevela ile totonu ole masini. O le mea lea, e tatau ona filifilia ia senitene ma le mea aupito itiiti e sese. E le gata i lea, i aso nei o loʻo i ai ni faʻalauiloa i le eletise ma le tusi lesona. O le fetuunaiga o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o mea e sili atu nai lo le otometi, ae na o se komipiuta maualuga e mafai ona fatuina tulaga i le masini e latalata i le natura e mafai ai;
  • O le a aoga mo oe le aʻoaʻoina pe faʻapefea ona aoina ma teu fatuga ostrich ao lei tupuina ma pe faʻafefea ona faʻaleleia fuamoa ostrich i le fale, faʻapea foi ma le iloa pe aoga pe pe faapefea ona maualuga le kalori o le ostrich egg.

  • tagata e puleaina le manogi: o le suamalie e taua tele i le fausiaina o se tamaʻi ola maloloina, aemaise lava i le 2 ma le 3 laasaga o le tuputupu ae o se fuamoa fuamoa. O le filifiliga silisili o le a avea ma se faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻiina ma le maualuga o le psychrometer ma se masini faʻaleleia o le susu. O nei mea e maua ai le avanoa e mafai ai ona faʻamautuina le faʻaleleia o le ea ma pulea le tau o lenei faailoga. Ae afai ei ai se tapulaa faʻapulaaina mo le faʻatauina o se masini, ona mafai lea ona taofi lou mafaufau i faʻataʻitaʻiga e faʻamalosi ai masini;
  • fesuiaiga o fuamoa: O loʻo i ai ni faʻalavelave i luga o le maketi ma le faʻaaogaina o masini masini poʻo le aunoa. O lenei mea e matua aʻafia ai le tau o le masini ma le tele o lona malosi. E ui lava i le taugata tele ma le faigofie o le masini, e sili ona lelei le liliu o lou mafaufau i mamanu, talu ai o le saʻo lelei o le fuamoa o fuamoa e maua ai le latou liliu mai ia le itiiti ifo i le 5 taimi i le aso, ma le tele o le taimi o faifaatoaga. E le gata i lea, o masini faʻapitoa e tuʻuina atu ai le faʻamafanafanaina, e taua mo le manuia o le gaosiga o fanau;
  • mataupu mataupu: e mafai ona avea ma plywood, palasitika, uʻamea, ufiufi, ma isi mea faapena. O le sili ona manuia o ni faʻataʻitaʻiga o ni palasitika laititi po o se sila, faʻapipiʻi faʻatasi ma le fulufulu po o le fulufulu moa. I nei faʻalavelave faʻafuaseʻi, e mafai ona ausia le tutusa o le vevela o le vevela ile va o le ea ma sina tupe faʻaalu. I le faʻaopoopoga, o fausaga o mea umi o le a faʻalauteleina ai le soifuaga o le masini i nisi o taimi, lea e taua mo faifaatoaga laiti;
  • auaunaga tautua: gaosi oloa o se tasi lea o tulaga autu mo le faʻatau atu o soʻo se masini faʻapitoa. E masani lava o lenei vaitau e 1 le tausaga, ae e sili le tumau i faʻataʻitaʻiga ma se auaunaga umi umi. I lenei tulaga, o le a mafai ona e aloese mai oloa maualalo, e pei o se tusi taimi umi, e leai se isi mea, latou te fai mai e uiga i le maualuga o le gafatia o mea uma faaeletoroni ma masini. E le gata i lea, e tatau ona e gauai atu i le avanoa e tuʻuina atu ai faʻasalaga, talu ai e masani lava ona faʻamaonia i se tulaga faʻapitoa e ofisa tutotonu o tautua;
  • atunuu gaosiga: O lenei filifiliga e noatia i ou lava manaʻoga. Ae ui i lea, o faʻataʻitaʻiga mai fafo e sili atu ona taugata. I totonu o le faʻavae o se tupe mauagofie, e sili ona lelei le liliu o lou mafaufau i ni faʻataʻitaʻiga mai le aufaʻataua tele, o taimi e suʻesuʻeina ai taimi. I le tele o tulaga, latou te faʻamalieina uma lava manaʻoga o tagata faatau: e iloga i latou i se tau taugofie, tulaga tau tomai faapitoa ma le tumau.

Faataʻitaʻiga ata

I le taimi nei, o le maketi mo le faʻaleleia o mea lelei e tumu i faʻataʻitaʻiga eseese mai le tele o tagata gaosi oloa. I ni nai tausaga, o le ostrich farming has turned from a simple simplicity to industry, so the most advanced manufacturers of engineering engineering annually introduces a lot of innovations innovations in the creation of technology.

E taua! O le faʻavavega o loʻo faʻaalia e ala i le maualalo o le malosi: o lona punou tele e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaogaina o le elemene faʻamafanafana ma le vave faʻavaveina. O le mea lea, pe a faʻatau le masini i se ata vevela, e taua tele le siakiina o lona amio saʻo.

Ma le isi, mafaufau i faʻataʻitaʻiga aupito sili ona manuia o faʻalavelave.

TALA-36TU

O lenei faʻataʻitaʻiga o se masini faʻapipiʻi masini faʻapolofesa, ua fuafuaina mo le tusa ma le 36 fuamoa i totonu o 12 fata. REMIL-36TSU o loʻo faia i le maualuga o le malosi o le tino ma le lapoa o le 175x125x75 cm. Ina ia pulea le setete o fuamoa i le taimi o le afifiina, o se faamalama faapitoa e mataituina ai, o se palasitika tumau, ua saunia i totonu o le faitotoa o masini. O le mamafa o le masini e 130 kilokalama, o le mea lea e talafeagai ai mo na o se nofoaga mautu i totonu o nofoaga faapitoa ua saunia lelei i tulaga o se fualaʻau lapopoa pe tele.

Saili po o a manu e ai i le vao ma i le fale.

O le faʻafoega o lenei incubator o loʻo faʻaaogaina e faʻaaogaina ai le komipiuta maualuga. O le suavai e pulea lelei foi, ae o le maualuga o lenei tulaga maualuga e mafai ona fetuunai ma le lima.

Ina ia mautinoa le saogalemu atoatoa o fanau i le lumanaʻi, o le mamanu o le REMIL-36TSU e maua ai le i ai o le 2 thermostats, ma i le tulaga o le malepelepe o se tasi oi latou, o le tulaga lamatia e ono oʻo i le ola o le pepe ua uma ona vavae ese.

E te iloa? E ui lava i le mea moni e le mafai ona lele manu, o le taimi nei ua latou manatu o manulele sili ona tele i luga o le paneta.

INCA-10

Inca-10 o se masini e maualuga ma lelei le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi mo le faʻaaogaina i luga o faʻatoʻaga laiti poʻo totonu o se faatoaga tumaoti. Incubator e aofia ai fata e 2, 5 fuamoa taitasi. O le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga e faia i le maualuga ma le uʻamea umi, ae o lona autu autu o le faitotoa tele tioata, lea e maua ai le avanoa atoatoa o le vaaia o fuamoa i le taimi o le atinaʻeina o le pepe. Faʻamatalaga faigofie - 64.9 x64.4x139 cm, o le masini e mamafa tele: e tusa ma le 55 kilokalama.

E ui lava i le mea moni o le INCA-10 masini e faʻapitoa mo le ostrich amateur o le faatoaga, o loʻo faʻapipiʻiina le tino i le komipiuta maualuga. E mafai ai ona tuʻuina atu le siakiina o le vevela, faʻafefeteina, ma isi, ma toetoe lava aloese uma mai suiga faafuaseʻi i fuainumera o le microclimate.

O le suamalie i totonu o le masini e seti ma le lima, mai le 20% i le 55%. O le tutoatasi o le faiga e fesoasoani i le toeititi atoa le 100% o le gaogao o talavou mai vaega taʻitasi o fuamoa ua faʻamafanafanaina.

Mo le faʻauluina o fuamoa ostrich e mafai foi ona e faʻaaogaina le incubator Stimulus IP-16.

AI-1400

O mea taua o le AI-1400, na tuʻuina atu i le 2014, o le faʻatuatuaga, lelei, ma le faʻatinoina o gaioiga maualuga. O lenei masini e faʻaaogaina i luga o fasi ostrich laiti ma o meafaigaluega faʻaopopo i totonu o faatoaga laʻau tele ma e mafai ona faʻaogaina i le 60 o le ostrich eggs. O le mataupu o lenei masini e faia i le maualuga o le tino vevela ma se pusa faʻapitoa antibacterial. O lenei mea e mafai ai ona fatufatu se siosiomaga e le atoatoa lelei le siosiomaga i totonu o le iunite, lea e i ai sona aafiaga lelei i le manuia atoa o le faʻalavelave ma le soifua maloloina o le lumanai.

O le tele o le iunite e sili ona manaia: faatasi ai ma le tele o le 97x77x170 cm, o le mamafa e tusa ma le 100 kilokalama, o le mea lea e tatau ona faʻaaogaina i tulaga faʻapitoa. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tausia se potu e faapitoa ona filifilia mo le masini.

O le pulea lelei o le tau i le AI-1400, e faia ai le faafetai i se microprocessor faigata - e mafai ai ona fatuina le microclimate aupito sili ona lelei mo fuamoa ma se eseesega o le vevela o le maualuga e le sili atu i le 0.1 ° C mai le masani masani.

I lenei tulaga, i le tulai mai o ni faʻafeteʻaiga ma le faʻatulagaina muamua, e tatau i le komipiuta ona tuʻuina atu se faailo o le faʻamalo, lea e puipuia ai le fanau mai le oti. Fetuunaiga o le manava ma le ea o le ea e vave foi, ae afai e tatau ai, e mafai e le tagata faaaoga ona fai a latou lava fetuunaʻiga i auala o fale gaosimea.

I le faaopoopoga, o le AI-1400 ua iloga foi i lona malosi maualalo: o le maualuga o le faʻamafanafana o le faʻamafanafana e tusa ma le 5 cm o loʻo maua i lona tulaga.

E te iloa? O le lalolagi ua lauiloa le tala faanatura e faapea o manu fefiloi e natia o latou ulu i le oneone i le taimi o le lamatiaga na tupu mai i le 2 afe tausaga talu ai faafetai i le tusitala anamua o Roma ma le tagata sese o Pliny le Elder.

BION-1200M

O le faʻataʻitaʻiga o le BION-1200M faʻapitoa e mafai ona faʻatinoina i le AI-1400 analogues. E masani ona faʻaaogaina le iunite i tulaga o atinaʻe tetele, ae afai e talafeagai, e mafai ona faʻaaoga i luga o faatoaga tumaoti. O lona gafatia e le sili atu i le 48 fuamoa, ae e eseese i le fuainumera, 100x99x87 cm le tele ma e tusa ma le 80 kilokalama. O le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga e faia i le 'apamemea sili ona lelei ma o loʻo faʻaopoopoina faʻatasi ma se anufe 3 cm fulu.

Le pulea o le tau, fesuiaiga o fuamoa, faapea foi ma le ea o le ea e pulea e ala i le faaaogaina o se komepiuta maualuga ma le sese o le aiga e le sili atu i le 0.2%. O le pulea o auala e mafua ona o le paʻu lima, ae e ui o lenei faiga masani e faigofie lava.

O nei mea uma e mafai ai ona faʻaaogaina le BION-1200M i le toetoe lava o soo se tulaga, talu ona faʻaogaina e le manaʻomia ai se maualuga maualuga o tomai faʻapitoa.

Telefoni

Ole laina telefoni a le Multilife mo le ostrich, o meafaigaluega maualuluga e faamoemoeina mo le faaaogaina i luga o faatoaga ostrich tele.

E na o le lua lava faataitaiga o ia mea e faʻaogaina, mo 36 ma le 70 fuamoa - o le mafuaaga lea e mafai ai e le Multilife iunite ona faʻamalieina toetoe lava o mea uma o loʻo manaʻomia i le taimi nei o le faʻatoʻaga faʻatoʻaga.

O le masini masini e faia i le uʻamea umi ma faʻaopoopoina i le maualuga o le fofo. O se tasi oo latou uiga autu o se faitotoa manino lautele e faia i le tioata maualuga.

E mafai ai e oe ona mataʻituina uma auala i totonu o le fausaga e aunoa ma le faalavelaveina o le tau o le mea pueata.

Faʻaauau le faʻatinoga o le tau i le faʻaaogaina o komipiuta maualuluga faʻamatalaga faʻaonaponei faʻaonaponei. Faʻatasi ai, e mafai ona e fatuina ni tulaga faʻapitoa e latalata i le gafatia masani, vevela ma le faʻaleleia.

O se taunuuga, toetoe atoa le 100% o le gaogao o fuamoa ua faʻamaʻaina e maua i luga o se faʻalapotopotoga ole fale faigaluega i luga o se taimi puupuu lava.

E taua! A o le i tuʻuina i totonu o le incubator, o fuamoa e tatau ona faʻanofoina: mo lenei mea, ua faʻauʻuina mo le 15-20 minute i le 0.5% solution o le formalin poo le 1% o le solution ole potassium.

E faʻapefea ona fai oe lava ia

Tomai ma faiga multifunctional mo le faʻaleleia o le vao pepe i aso nei o se mea taugata tele le tau, e tusa lava po o le a le tele o le fausiaina o moa.

DIY Incubator: vitio

O le mea lea, o le tele o faifaatoaga tutoatasi e filifili e fatuina o latou lava lima, e faʻaaoga ai auala avanoa, e matua faʻaitiitia ai lenei mea faʻaalu. Mo nei faʻamoemoega, e tele auala, ae o fausaga na faia mai pusi o pipi ua manatu o le sili ona maualuga ma le tomai.

O le isi, tatou te mafaufau i le faʻaaogaina autu o le fatuina o se mea e faʻaleleia ai fale.

Ina ia mafai ona fausia le fausaga atoa, o le a e manaʻomia:

  • faletua faalua - 1 pc.
  • felafolafoaʻi solo i se cell 16x24 mm - 2 sikuea sikuea. m;
  • 1-2 lili uʻamea - 1 pc.
  • pulufana ma se kilika mo 25-40 W - 4 pcs.;
  • pusa sauni mo fuamoa - 1 pc.;
  • Pepa e 50 mm mafiafia - 5 sikuea sikuea. m;
  • faʻapipiʻi mo filo filo-1 pc.

O laasaga autu o le sauniuniga a le incubator:

  1. Aveese le vaeluaga vavaeese mai le pito i luga i le pito i lalo o le sulu, ona tapunia lea o le lua na tupu i se uaea felafolafoaʻi.
  2. Aveese le vaeluaga i luga o le taualuga ile pito i luga o le sulu, ona tapuni lea o le pu i se uaea uaea.
  3. Luga o pulu ma pu i le maualuga pe a ma le 10-15 cm mai le taualuga i le pito i luga o le sulu.
  4. Faʻamau faʻamalama i fafo o le sulu faʻatasi ma se kelu faapitoa - o le a fesoasoani e faʻaleleia le vevela ma le microclimate i totonu o le masini.
  5. O le taimi lava e faʻamausaliina ai le faʻamafanafana i le fausaga, e mafai ona e amata faʻaaogaina le incubator. Ina ia faia lenei mea, tuʻu se fagu uʻamea i vai mama mama (pei o se faʻaleleia o le suavai) i le pito i lalo, ona faʻapipiʻi lea o se fata ma fuamoa ma faʻafiti le moli.
O se mea lelei maualuga mo le fua o fuamoa o se tasi lea o tulaga autu mo le manuia o le faatoaga o le ostrich, aemaise lava le mauaina o fanau maloloina e tusa lava pe o le a le tau ma le tau o le nofoaga.

E taua! I le avea ai ma se faʻavevela mo se mea e faʻaaogaina fale, e faʻasaina ai le faʻaaogaina o pusa folasisi polystyrene. O lenei mea e le mafai ona pasia le uila, lea o le a mafua ai le susulu o le susu ao tausia le fuamoa.

I le taimi nei, e tele na ituaiga o masini, ae o le sili atu ona lelei o faʻataʻitaʻiga i totonu o aiga: latou te tuʻuina atu i tagata faʻatau le tele o fofo faʻapitoa faʻaonaponei i tau maualalo. Ae o le leai o ni tupe faʻaopoopo, e mafai ai ona faia se mea lelei i ou lava lima - faatasi ai ma le fesoasoani a mea e gaosia mai se paluga tuai.